Bingöl Depremi

Bingöl Depremi

Son dakika bingöl depremi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bingöl depremi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bingöl depremi haber sayfamızda...

Bingöl Depremi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 320 bingöl depremi haberi bulunmuştur.
Deprem soruşturmasında tutuklananların sayısı 325'e yükseldi
Deprem soruşturmasında tutuklananların sayısı 325'e yükseldi Adalet Bakanı Bozdağ, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan binalarla ilgili soruşturmalarda tutuklananların sayısının 325'e yükseldiğini açıkladı.
28.03.2023 Gündem
Ak Parti’li Yılmaz: Bingöl’de 2 bin 150 konteynerlik alanın altyapısı hazırlanıyor
Ak Parti’li Yılmaz: Bingöl’de 2 bin 150 konteynerlik alanın altyapısı hazırlanıyor TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, kentte 3 farklı noktada 2 bin 150 konteynerlik alanın altyapısının hazırlandığını belirterek, “Bir felaket olması halinde hızlı bir şekilde hemen buralar konteyner şehre dönüştürülecek. Bu çok önemli bir çalışma. Bir afet olması halinde, çadır kentlerin nereye kurulacağına ilişkin de yeni bir çalışma, güncelleme yapıldı. 9 bin 80 çadırın kurulabileceği 35 yer belirlendi” dedi.
11.03.2023 Ekonomi
8 il risk altında! Olası Bingöl depremi için harekete geçildi
8 il risk altında! Olası Bingöl depremi için harekete geçildi Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Bingöl'de ilgili kurumlarca riskli yapılarda denetim çalışması başlatıldı. 361 yapının incelendiği Bingöl'de 165 ağır hasarlı bina tespit edildi.
23.02.2023 Gündem
Son dakika: Erdoğan'dan İBB'ye tepki: Yaptığımız tünelleri kapatıyorlar
Son dakika: Erdoğan'dan İBB'ye tepki: Yaptığımız tünelleri kapatıyorlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'un Akçaabat ilçesinde restore edilen ilçe kütüphanesinde gençlerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluşmasında, Rusya ve Ukrayna arasındaki yaşanan krizden İstanbul'da geçtiğimiz hafta yaşanan kar esaretine kadar bütün konularda soruları yanıtladı. İstanbul'da metrobüs hizmetinin kendileri ile başladığını aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu andaki yönetim bir metrobüs dahi yapmış değil." dedi. Erdoğan, Sancaktepe'deki tünelin kapatıldığını belirterek, 'Ya bunu bile yapmaktan bunlar aciz ve düşünün bizim yapmış olduğumuz tünelleri kapatıyor bunlar. Mesela Sancaktepe'de tünel açıldı. Baktık bu gitmiş tünelleri kapatıyor. Halbuki bu tüneller, metro Üsküdar'dan oraya kadar insanları rahatlatacaktı. Buna bile fırsat vermediler.' ifadelerini kullandı.
1.02.2022 Siyaset
'Bingöl depremi' açıklaması: Fayların aktif olduğunu gösteriyor
'Bingöl depremi' açıklaması: Fayların aktif olduğunu gösteriyor Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ercan Aksoy, Bingöl'de meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki depremle ilgili, "Bu depremler, bize her ne kadar ana fay üzerinde olmasa da bu 2 fay zonu arasındaki fayların aktif olduğunu ve deprem üretme potansiyelleri olduğunu gösteriyor. Depremin bize verdiği mesaj, şu olmalı; bu depremler devam edecek, fayların aktif olduğunu gösteriyor" dedi.
31.01.2022 Gündem
Son dakika - Bingöl depremi sonrası kulüplerden geçmiş olsun mesajları!
Son dakika - Bingöl depremi sonrası kulüplerden geçmiş olsun mesajları! Bingöl'ün Kiğı ilçesinde 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem; Diyarbakır, Mardin, Tunceli, Bingöl, Elazığ ve Erzincan'da da hissedildi. Kandilli depremin büyüklüğü 5,3 belirtti. Depremin ardından kulüplerden geçmiş olsun mesajları geldi.
25.06.2021 Futbol
Son dakika... Naci Görür açıkladı: İstanbul'da 7.6 büyüklüğünde deprem olacak
Son dakika... Naci Görür açıkladı: İstanbul'da 7.6 büyüklüğünde deprem olacak Son dakika haberine göre; Prof. Dr. Naci Görür, 'Kumburgaz kolunun yani Silivri açıkları ile Yeşilköy açıklarına uzanan 65 kilometrelik fayın kırılmasıyla en az 7.2 büyüklüğünde bir deprem olacağını ama Adalar'ın güneyinden geçen fay hattı kırılırsa en fazla 7 büyüklüğünde deprem olacağını düşünüyoruz. Ancak her ikisinin birden kırılma olasılığı var. İkisi birden kırılırsa İstanbul'da 7.6 büyüklüğünde bir deprem olacak' dedi.
3.12.2020 Gündem
Bakan Kurum'dan Bingöl depremi açıklaması
Bakan Kurum'dan Bingöl depremi açıklaması Son dakika haberi... Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bingöl'de meydana gelen 5.7 büyüklüğündeki depremin ardından 5 bin 900 binanın hasar tespitini yaptıklarını belirterek, "Bingöl'ün tamamında toplamda 638 binanın, Erzurum'un Çat ilçesinde 189 binanın, Erzincan'ın Tercan ilçesinde de 38 binanın ağır ve yıkık olarak tespiti yapıldı" dedi.
18.06.2020 Gündem
Son dakika... Şanlıurfa'da 4.1 büyüklüğünde deprem
Son dakika... Şanlıurfa'da 4.1 büyüklüğünde deprem Son dakika haberi... AFAD Şanlıurfa'da deprem olduğunu duyurdu. Şanlıurfa Hilvan'da 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 11.47'de meydana gelen depremin derinliğinin 7.66 km olarak açıklandı.
17.06.2020 Gündem
Son dakika... AFAD'dan Bingöl depremi açıklaması
Son dakika... AFAD'dan Bingöl depremi açıklaması Son dakika haberi... AFAD'dan 14 Haziran'da meydana gelen 5.7 büyüklüğündeki depreme ilişkin açıklama geldi. Açıklamada 5.7'lik deprem sonrası süreçte 281 artçı depremin daha meydana geldiği bildirildi.
17.06.2020 Gündem
Son dakika: Bingöl'de bir deprem daha meydana geldi! Depremin ardından yaşanan...
Son dakika: Bingöl'de bir deprem daha meydana geldi! Depremin ardından yaşanan... Bingöl Yedisu'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği Saat 15.57'de gelen meydana gelen depremin derinliğinin 7.02 km olarak açıklandı
16.06.2020 Haberler
Son depremler neler? Deprem mi oldu?
Son depremler neler? Deprem mi oldu? Son 5.8'lik Bingöl depremi yürekleri bir kez daha ağza getirirken artçılar peş peşe geldi. Bugün Adeniz'in Girit Adası yine sallandı ve 3.3 büyüklüğünde deprem yaşandı. İşte 16 Haziran son depremler listesi...
16.06.2020 Gündem
Bingöl depremi sonrası yeni haberler! Artçı sayısı 159'a yükseldi
Bingöl depremi sonrası yeni haberler! Artçı sayısı 159'a yükseldi Son dakika haberi... Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), merkez üssü Bingöl Karlıova olan 5.7 büyüklüğündeki deprem sonrasında 3’ü 4’den büyük 159 artçının yaşandığını bildirdi. 5.6’lık artçı deprem nedeniyle ise iki köyde bazı evlerde kısmı hasar yaşandığı aktarıldı.
15.06.2020 Gündem
Son dakika haberleri | Bingöl'de 5.6 büyüklüğünde bir deprem daha!
Son dakika haberleri | Bingöl'de 5.6 büyüklüğünde bir deprem daha! Gelen son dakika haberine göre, Bingöl'de dün meydana gelen depremin ardından saat 09.51'de bir deprem daha meydana geldi. AFAD depremin büyüklüğünü 5.6 olarak açıkladı. Deprem Erzurum başta olmak üzere çevre illerde de hissedildi. AFAD tarafından yapılan açıklamada meydana gelen depremin yerin 7 km derinlikte meydana geldiği duyuruldu. Bingöl'de dün meydana gelen depremin ardından sabah saatlerine kadar 90 artçı sarsıntı meydana geldiği İçişleri Bakanlığı tarafından duyurulmuştu. Bölgede artçı sarsıntılar devam ediyor.
15.06.2020 Gündem
Son dakika haberi: Bingöl depreminden yeni görüntüler geliyor
Son dakika haberi: Bingöl depreminden yeni görüntüler geliyor Gelen son dakika haberlerine göre; Bingöl'de dün saat 17.24'te merkez üssü Karlıova ilçesinde meydan gelen 5.7 büyüklüğündeki depremin etkisi gün ağarınca ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bingöl'de depremden etkilenen vatandaşlarla telefonda görüşerek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.
15.06.2020 Gündem
Son dakika: Bingöl'de korkutan deprem! 5.7 büyüklüğünde ve...
Son dakika: Bingöl'de korkutan deprem! 5.7 büyüklüğünde ve... Son dakika haberine göre; Kandilli Rasathanesi Bingöl'ün Karlıova ilçesinde saat 17.24'te 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. AFAD ise depremin büyüklüğünü 5.7 olarak açıkladı. Öte yandan depremin çevre illerden de hissedildiği bildirildi. Bingöl Valisi Kadir Ekinci, depremde bir karakolun gözetleme kulesinin yıkıldığını açıkladı. Kandilli Rasathanesi saat 18.09'da da Karlıova'da 4.7 büyüklüğünde bir depremin daha meydana geldiğini bildirdi. Bingöl Valiliği bir korucunun hayatını kaybettiğini açıkladı. İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada 'Deprem nedeniyle Bingöl'de 17 vatandaşımız etkilenmiş, 1 güvenlik korucumuz şehit olmuştur. Erzurum'da 4 vatandaşımız etkilenmiştir. Tedavisi tamamlanan 3 vatandaşımız taburcu edilirken, 18 vatandaşımızın tedavilerine devam edilmektedir. Bölgeye AFAD, UMKE, 112 Acil, İtfaiye, Jandarma ekiplerinden oluşan toplam 94 araç ile 801 personel sevk edilmiştir' denildi.
15.06.2020 Gündem
DHA ekibi depreme yakalandı
DHA ekibi depreme yakalandı Bingöl'de merkez üssü Karlıova ilçesinde meydana gelen 5.7'lik deprem nedeniyle haber yapan DHA ekibi, 3.7 büyüklüğündeki artçı sarsıntıya yakalandı.
15.06.2020 Gündem
Bakan Kurum: Deprem bölgesindeki hasar tespit çalışmaları başladı
Bakan Kurum: Deprem bölgesindeki hasar tespit çalışmaları başladı Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bingöl'de meydana gelen 5,7 büyüklüğündeki deprem sonrası 180 kişilik 90 ayrı ekiple hasar tespit çalışmalarına fiilen başlanıldığını belirtti.
15.06.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay depreme ilişkin son durumu değerlendirdi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay depreme ilişkin son durumu değerlendirdi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Bingöl'deki depreme ilişkin, "Bir kaybımız, 18 yaralımız var. Bir çocuğumuz var Musa, Elazığ Fırat Üniversitesinde, 5 kişi Bingöl Devlet Hastanesinde tedavi oluyor, geri kalanlar da taburcu edildi." dedi.
15.06.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Bingöl depremi açıklaması
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Bingöl depremi açıklaması Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile depremin meydana geldiği Bingöl'e geldi. Oktay'a, bakanlar Soylu ve Kurum'un yanı sıra Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Enver İskurt, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu da eşlik ediyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: "Köy ve mezralarımızın her birini yerinde kontrol ediyoruz. Karlıova ve köylere 1300'ün üzerinde çadır şu an ulaştı."
14.06.2020 Haberler
Kandilli Rasathanesi'nden Bingöl depremi açıklaması
Kandilli Rasathanesi'nden Bingöl depremi açıklaması Kandilli Rasathanesi Müdürü Haluk Özener, Bingöl Karlıova'da meydana gelen 5,7 şiddetindeki depremin ardından açıklamalarda bulundu. Özener, "Bölge deprem üreten bir bölge, artçı sarsıntı depremlerin bir hafta, 10 gün daha devam edecek” dedi.
14.06.2020 Haberler
Bingöl Valiliği açıkladı: Güvenlik korucumuz maalesef kurtarılamamıştır
Bingöl Valiliği açıkladı: Güvenlik korucumuz maalesef kurtarılamamıştır Bingöl Valiliği, deprem bölgesinde 1'i güvenlik korucusu 7 kişinin göçük altından kurtarıldığını açıkladı. Bingöl Valiliği, deprem bölgesinde göçük altında kalan 1'i güvenlik korucusu 3 kişinin ise kurtarılması çalışmalarının sürdüğünü açıkladı. Öte yandan valilik yaptığı açıklamada "Göçük altından kurtarılan vatandaşlarımızın sağlık durumlarında ciddi bir durum olmayıp, vatandaşlarımız hastaneye sevk edilmişti" ifadelerini kullandı. Son dakika açıklamasına göre Bingöl Valiliği: Karlıova / Kaynarpınar Köyünde göçük altında kalan güvenlik korucumuz maalesef kurtarılamamıştır. Şehidimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Aziz milletimize başsağlığı dileriz.
14.06.2020 Haberler
Son dakika | Kandilli Bingöl depremi sonrası uyardı: 10 gün sürecek
Son dakika | Kandilli Bingöl depremi sonrası uyardı: 10 gün sürecek Son dakika haberine göre Boğaziçi Üniversitesi (BÜ) Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Doğu Anadolu Fayı ile Kuzey Anadolu Fayı'nın kesişim bölgesi olan Bingöl Karlıova bölgesinin önemli deprem potansiyeli taşıyan bölgelerden olduğunu söyledi. Prof. Dr. Haluk Özener, şiddet haritasında bu depremin, 6 şiddetinde bir deprem olarak kayıtlara girdiğini vurgulayarak, artçı sarsıntıların da bir hafta, on gün süreceğini bildirdi.
14.06.2020 Gündem
AFAD'dan Bingöl depremi ile ilgili açıklama
AFAD'dan Bingöl depremi ile ilgili açıklama AFAD, merkez üssü Bingöl'ün Karlıova ilçesinde meydana gelen 5.7'lik deprem sonrası 22 artçı sarsıntının daha meydana geldiğini belirtti. AFAD, merkez üssü Bingöl'ün Karlıova ilçesi olan depremde ilçeye bağlı Kaynarpınar, Balpınarı, Ormaniçi, Çayköy, Kökpınar ve Karşıyaka köylerinin tarandığını, herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını bildirdi.
14.06.2020 Haberler
Bakan Soylu'dan Bingöl depremi açıklaması
Bakan Soylu'dan Bingöl depremi açıklaması İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bingöl'de meydana gelen 5,7 büyüklüğündeki depremle ilgili "Yayladere yolunda heyelan oluştuğu bildirildi, yol açma ekipleri yola çıktı." bilgisini paylaştı.
14.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bingöl Depremi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.