Çocukların hayalleri, "Bir Hayal Bir Oyun" kitabıyla 23 Nisan'da çocuklarla buluşuyor
Çocukların hayalleri, "Bir Hayal Bir Oyun" kitabıyla 23 Nisan'da çocuklarla buluşuyor Zorlu Holding tarafından çocukların hayal gücünü harekete geçirmek amacıyla düzenlenen ‘Bir Hayal Bir Oyun Yarışması’nda dereceye giren ilk 15 çocuğun hikayesi, “Bir Hayal Bir Oyun& 15 Hayal-15 Öykü” adı altında kitaplaştırıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklarla buluşuyor!
22.04.2021 Kültür Sanat
'Bir Hayal Bir Oyun’ Projesi Youtube'da hayat buluyor
'Bir Hayal Bir Oyun’ Projesi Youtube'da hayat buluyor ‘Bir Hayal Bir Oyun’ Projesi’nde ilkokul 3. ve 4. sınıf öğrencileri tarafından yazılan hikayeler Youtube’da mini çizgi film olarak yayınlanacak.
25.12.2020 Yaşam
‘Bir Hayal Bir Oyun’ Projesi’nin birincisi belli oldu
‘Bir Hayal Bir Oyun’ Projesi’nin birincisi belli oldu ‘Bir Hayal Bir Oyun’ Projesi’nin birincisi ‘Acayip Teknolojik Masallar’ hikayesiyle dördüncü sınıf öğrencisi Elif Sude Dobra oldu.
4.05.2020 Yaşam
‘Bir Hayal Bir Oyun’ yarışması için başvurular başladı
‘Bir Hayal Bir Oyun’ yarışması için başvurular başladı Çocukların yazdığı hikâyelerin arasından seçilerek oyunlaştırılan ve Zorlu Çocuk Tiyatrosu ile Zorlu Performans Sanatları Merkezi sahnesine taşınan ‘Bir Hayal Bir Oyun’ projesi kapsamında üçüncüsü gerçekleştirilecek hikâye yarışması için başvurular başladı.
3.03.2020 Yaşam