Bir Yaz Gecesi Rüyası

Bir Yaz Gecesi Rüyası

Son dakika Bir Yaz Gecesi Rüyası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bir Yaz Gecesi Rüyası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bir Yaz Gecesi Rüyası haber sayfamızda...

Bir Yaz Gecesi Rüyası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 158 bir yaz gecesi rüyası haberi bulunmuştur.
Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne Tamer Karadağlı atandı
Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne Tamer Karadağlı atandı Resmi Gazete'de yayımlanan yeni kararlarda oyuncu Tamer Karadağlı'nın Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne atandı.
10.08.2023 Gündem
Bodrum'da talihsiz kaza! Burcu Esmersoy nazara geldi
Bodrum'da talihsiz kaza! Burcu Esmersoy nazara geldi Ünlü sunucu ve model Burcu Esmersoy, arkadaşlarıyla birlikte Bodrum'a gitti. Eğlenceli anlar yaşadığı anda nazara gelerek ufak bir kaza yaşayan ünlü ismin bir anda vücudunun yarısını suya bıraktığı anlar objektiflere yansıdı. Esmersoy'un sosyal medyadaki bikinili paylaşımlarının aksine bu sefer mayo tercih etmesi de dikkatlerden kaçmadı.
21.06.2023 Cadde
Dünyadaki her şeyde komedi var
Dünyadaki her şeyde komedi var Giuseppe Verdi’nin son operası olan “Falstaff”, İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nin özenli prodüksiyonu ve eğlenceli konusuyla operaya Shakespeare’in mizahını taşıyor.
6.06.2023 Kültür Sanat
Dünya Klasikleri Listesi: Okunması Gereken Dünya Klasikleri
Dünya Klasikleri Listesi: Okunması Gereken Dünya Klasikleri Dünya klasikleri edebiyat tarihine damga vuran eserler arasında yer alıyor. Sanatsal anlamda dünyada en çok ses getiren eserlerdendir. Dünya klasikleri yazıldığı dönemden bu yana hala popülaritesini korumaktadır. Klasik eserler eşsizdir ve kendi türlerinde emsalleri bulunmayan kitaplardır. Özellikle ilkokul çağında okutulmaya başlanan bu kitaplar konusu, tarihi, dönemi ve işleyişleri bakımından her dönem geçerliliklerini korurlar. Dünya klasikleri ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine öğretmenler tarafından okuması tavsiye edilen kitaplar arasında yer almaktadır. Dünya klasiklerinin okuma sırası için “Dünya Klasikleri Listesi” içeriğimize göz atabilirsiniz.
1.06.2023 Kültür Sanat
Burcu Esmersoy: Metrobüse hiç binmedim!
Burcu Esmersoy: Metrobüse hiç binmedim! Nazım Akmandil ile eylül ayında nikâh masına oturmaya hazırlanan Burcu Esmersoy, önceki gün 'Bir Yaz Gecesi Rüyası' adlı davet kapsamında düzenlenen defileyi izledi. Fıstık yeşili elbisesiyle göz kamaştıran ünlü sunucu, "Çekimden koştura koştura buraya geldim" derken, metro ve metrobüs itirafıyla dikkat çekti.
25.05.2023 Cadde
Sergi
Sergi ‘Parçalı’ sergi Ekin Saçlıoğlu’nun parçadan bütüne doğru izleyicileri bir yolculuğa çıkardığı “Parçalı” adlı sergisi artSümer’de ziyaretçileri bekliyor...
30.04.2023 Kültür Sanat
Beykoz’da ‘bir yaz gecesi rüyası’
Beykoz’da ‘bir yaz gecesi rüyası’ Beykoz Kundura’da Bir Yaz Gecesi Festivali’nin altıncısı 29 Temmuz Cuma günü başlıyor.
27.07.2022 Kültür Sanat
Barış Falay kimdir? Afara'nın konukları arasında olan Barış Falay kaç yaşında, evli mi?
Barış Falay kimdir? Afara'nın konukları arasında olan Barış Falay kaç yaşında, evli mi? Barış Falay, Kanal D ekranlarında yayınlanamaya başlayan Afara programı konukları arasında yer alıyor. Birçok yapımda rol alan Barış Falay'ın yaşamı ise izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Barış Falay kimdir, kaç yaşında?
22.04.2022 Cadde
Kadim bir rüya
Kadim bir rüya Shakespeare’in belki en sevilen, en fazla uyarlanan komedisidir “Bir Yaz Dönümü Gecesi Rüyası”...
16.03.2022 Kültür Sanat
Uğur Arda Aydın kimdir, kaç yaşında? Yönetmen ve sinema oyuncusu Uğur Arda Aydın nereli?
Uğur Arda Aydın kimdir, kaç yaşında? Yönetmen ve sinema oyuncusu Uğur Arda Aydın nereli? Uğur Arda Aydın kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Kendisi gibi oyuncu olan Mana Alkoy ve Nazife Aksoy'u taciz iddiaları ile yargılanan Uğur Arda Aydın cinsel saldırı suçundan 2 yıl 6 ay hapisle cezalandırıldı. Peki Uğur Arda Aydın kimdir, kaç yaşında?
13.10.2021 Cadde
CRR Senfoni Orkestrası klasik müziği açık havaya taşıyor
CRR Senfoni Orkestrası klasik müziği açık havaya taşıyor Pandemi nedeniyle etkinliklerini çevrimiçi konserlerle sürdüren Cemal Reşit Rey(CRR) Senfoni Orkestrası, yaz konserleri ile açık alanlarda müzikseverlerle buluşacak.
22.06.2021 Kültür Sanat
Tiyatrolar dijitalde yalnız kalmadı
Tiyatrolar dijitalde yalnız kalmadı Salgın sebebiyle alınan önlemler kapsamında pek çok sanat etkinliği gibi dünyada ve Türkiye’deki tiyatrolar, geçtiğimiz yıldan beri izleyiciye kapalı. 18 aydır sahneye oyun koyamayan tiyatroların çoğu çözümü dijitalde buldu.
13.06.2021 Kültür Sanat
Zorlu PSM'de dijital sahne serisi
Zorlu PSM'de dijital sahne serisi ‘Dijital Sahne’de tiyatronun kültleşen eserlerinden kesitler, günümüz perspektifinden yorumlanarak, İbrahim Çiçek yönetmenliğinde Zorlu PSM YouTube kanalında izleyicilere sunuluyor. Yarın gerçekleşecek ilk gösterimde, Shakespeare’in dünyada en çok sahneye konan eseri Hamlet’ten kısa bir bölümü Cem Yiğit Üzümoğlu ve Damla Sönmez oynayacak.
6.01.2021 Kültür Sanat
Serhat Kılıç kimdir, nereli? Serhat Kılıç O Ses Türkiye sahnesinde...
Serhat Kılıç kimdir, nereli? Serhat Kılıç O Ses Türkiye sahnesinde... Serhat Kılıç kimdir? O Ses Türkiye yılbaşı özel programında sahnede olan isimlerden birisi de Serhat Kılıç. Sevilen oyuncunun hayatı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki, Serhat Kılıç kaç yaşında, nereli? İşte Serhat Kılıç'ın hayatı ve rol aldığı yapımlar...
1.01.2021 Cadde
Polisiye romanın kraliçesi Patricia Highsmith'in romanlarına yeni baskı
Polisiye romanın kraliçesi Patricia Highsmith'in romanlarına yeni baskı Polisiye romanın kraliçesi Patricia Highsmith’in ilk romanı Trendeki Yabancılar ve son romanı Küçük g, yeni baskılarıyla raflarda.
17.12.2020 Kültür Sanat
Ünlü tenörden  yeni yıl konseri
Ünlü tenörden yeni yıl konseri Aralık ayı boyunca İş Sanat’ta klasiklerden Türk Sanat Müziği’ne, çocuk oyunlarından şiir dinletisine uzanan pek çok etkinlik ücretsiz olarak sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor.
11.12.2020 Kültür Sanat
İş Sanat'ta Aralık programı
İş Sanat'ta Aralık programı İş Sanat’ın bu yıl merakla beklenen Yeni Yıl Konseri’nin konuğu dünyaca ünlü tenor Murat Karahan olacak. Türk Sanat Müziği yorumcusu Melihat Gülses nostaljik bir konserle izleyicilerle buluşacak. Klasikler serisinde Semplice Quartet, İklim Tamkan ile Senem Demircioğlu ve Iraz Yıldız sahne alacak. Nâzım Hikmet’in şiirleri, Yazarının Sesinden serisinde usta kalemlerin eserleri, Okuma Tiyatrosu’nda dünya edebiyatından klasikler ve çocuklar için Masal Tiyatrosu’nda sahnelenen ünlü masallar sanatseverlerin karşısında olacak.
2.12.2020 Kültür Sanat
Akasya Asıltürkmen kimdir? Akasya Asıltürkmen nereli, kaç yaşında?
Akasya Asıltürkmen kimdir? Akasya Asıltürkmen nereli, kaç yaşında? Akasya Asıltürkmen evli mi, eşi kim? Dizi ve filmlerden tanıdığımız oyuncu Akasya Asıltürkmen sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da adından sıkça söz ettiriyor. İstanbul doğumlu oyuncu, İstanbul Kanatlarımın Altında filmiyle ilk profesyonel deneyimini elde etti. Peki, Akasya Asıltürkmen hangi dizilerde yer aldı?
26.11.2020 Gündem
Uğur Arda Aydın kimdir, kaç yaşında? Uğur Arda Aydın'ın hayatı...
Uğur Arda Aydın kimdir, kaç yaşında? Uğur Arda Aydın'ın hayatı... Şehir Tiyatroları oyuncusu Uğur Ayda Aydın hakkında arka arkaya suçlamalar yapıldı. Adı taciz skandalına karışan Uğur Arda Aydın'ın 30 yıla kadar hapsi isteniyor. Peki, Uğur Arda Aydın kimdir, kaç yaşında? İşte Uğur Arda Aydın'ın hayatına dair bilgiler.
26.11.2020 Cadde
‘Altın Çağ’a direnen çift Oscar’lı oyuncu
‘Altın Çağ’a direnen çift Oscar’lı oyuncu Beş kez Oscar adayı olup iki kez kazanan Olivia de Havilland, Hollywood Altın Çağı’nın hayatta kalan son temsilcilerindendi. Ancak Altın Çağı yaratan baskı sistemine karşı mücadele edip başarı elde etmişti...
28.07.2020 Kültür Sanat
Mucize Doktor oyuncuları kimler? Ferman - Ali - Nazlı gerçek isimleri nedir?
Mucize Doktor oyuncuları kimler? Ferman - Ali - Nazlı gerçek isimleri nedir? Mucize Doktor oyuncuları kimler? FOX TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Mucize Doktor dizisinin oyuncuları merak ediliyor. Mucize Doktor dizisinin başrol oyuncuları ve diğer oyuncular kimler? Ferman, Ali, Nazlı karakterlerinin gerçek isimleri nedir? İşte Mucize Doktor oyuncuları...
16.05.2020 Gündem
‘İlkbahar ve yaz’ları eve taşıyan kitaplar!
‘İlkbahar ve yaz’ları eve taşıyan kitaplar! Kitaplarla baharı ve yazı, güneşi ve sıcağı evlere taşımak mümkün. İlkbahar ve yazları anlatan ve bu mevsimlerle özdeşleşen yerli ve yabancı roman ve öykülerden bir seçki Milliyet Sanat’ta...
28.04.2020 Kültür Sanat
Bir Yaz Gecesi Rüyası sahnede
Bir Yaz Gecesi Rüyası sahnede William Shakespeare’in aşk ve rüyalar üzerine yazdığı en büyük komedisi “Bir Yaz Gecesi Rüyası” Mart ayında Ankara ve İstanbul sahnelerinde perde açıyor.
27.02.2020 Kültür Sanat
Mucize Doktor 20. bölüm fragmanı! Hastane tehlike altında! Mucize Doktor nerede çekiliyor?
Mucize Doktor 20. bölüm fragmanı! Hastane tehlike altında! Mucize Doktor nerede çekiliyor? Mucize Doktor 20. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. FOX TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Muzice Doktor yeni bölümünde nefesler kesilecek. Karantina altına alınan Ferman, Ali ve Nazlı başta olmak üzere tüm hastaneyi telaşlandıracak. İşte Mucize Doktor yeni bölüm fragmanı...
30.01.2020 Gündem
Oylum Talu kimdir? Oylum Talu kaç yaşında, eşi kim?
Oylum Talu kimdir? Oylum Talu kaç yaşında, eşi kim? Televizyonun başarılı sunucularından olan Oylum Talu kimdir? Oylum Talu kaç yaşındadır? Bir dönem Mert Çelet ile evlilik yapan Oylum Talu kiminle evlidir? İşte Oylum Talu ile ilgili merak edilenler...
27.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bir Yaz Gecesi Rüyası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.