Biran Damla Yılmaz kimdir, kaç yaşında? Biran Damla Yılmaz dizileri
Biran Damla Yılmaz kimdir, kaç yaşında? Biran Damla Yılmaz dizileri Kendisi gibi oyuncu olan İlker Kaleli ile aşk yaşadığı iddialarının ardından İlker Kaleli tarafından yapılan açıklama ile aşk resmen tescillendi. ATV ekranında yayınlanan Kırgın Çiçekler adlı dizide Eylül karakteri ile adından söz ettiren Biran Damla Yılmaz sonraki süreçte Fox TV ekranında yayınlanan Baraj dizisinde rol aldı. Peki Biran Damla Yılmaz kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?
13.08.2020 Cadde
Biran Damla Yılmaz kimdir, kaç yaşında? Biran Damla Yılmaz dizileri
Biran Damla Yılmaz kimdir, kaç yaşında? Biran Damla Yılmaz dizileri Biran Damla Yılmaz kimdir? Oyuncu İlker Kaleli ile birlikte olduğu iddia edilen Biran Damla Yılmaz'ı nereden tanıyoruz? Biran Damla Yılmaz ile ilgili aramalar arttı. İşte Biran Damla Yılmaz'ın biyografisi...
11.08.2020 Cadde
Biran Damla Yılmaz kimdir? Biran Damla Yılmaz biyografisi
Biran Damla Yılmaz kimdir? Biran Damla Yılmaz biyografisi Biran Damla Yılmaz, 28 Haziran 1997 yılında dünyaya geldi. Çılgın Dersane 4: Ada filminde rol almış Kırgın Çiçekler adlı dizi ile popülerliği yakalamıştır. Güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz yakında vizyona girecek olan Mucize Aşk 2 filmi kadrosunda yer aldı. Güzel oyuncu aşk insana ekstra yaşama sevinci verir açıklamasında bulundu.
20.11.2019 Gündem