Birkan Nasuhoğlu

Birkan Nasuhoğlu

Son dakika Birkan Nasuhoğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Birkan Nasuhoğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Birkan Nasuhoğlu haber sayfamızda...

Birkan Nasuhoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16 birkan nasuhoğlu haberi bulunmuştur.
İçinde birikenleri anlatıyor
İçinde birikenleri anlatıyor Melisa Vardal  - Arkadaşlarla sahil kenarına oturursunuz, aranızda gizlenmiş bir yetenek gitar çalmaya başlar  hani, önce şaşırır ardından da müziğe kaptırırsınız kendinizi, dalgalar eşlik eder, rüzgâr alır götürür notaları uzaklara...
17.04.2022 Kültür Sanat
Son dönemin yükselen ismi PEK'ten dikkat çeken klip çalışması
Son dönemin yükselen ismi PEK'ten dikkat çeken klip çalışması Apple Music’in yükselen yetenekleri belirlemeye, sergilemeye ve yükseltmeye yönelik aylık sanatçı girişimi olan Yıldızı Parlayanlar programının Eylül ayı konuğu PEK. Sanatçı’nın Ağustos ayında yayınlanan ilk teklisi “Ama İstersen”in video klibi yönetmen Ali Demirel tarafından iPhone 12 Pro Max ile çekildi.
7.09.2021 Kültür Sanat
Sesini Aç’ın konuğu Sedef Sebüktekin
Sesini Aç’ın konuğu Sedef Sebüktekin Garanti BBVA’nın, pandemiden en fazla etkilenenler arasında yer alan müzik sektörüne destek vermek amacıyla hayata geçirdiği ‘Garanti BBVA ile Sesini Aç’ devam ediyor. Garanti BBVA’nın, YouTube’dan yayınladığı müzikli sohbet serisinin yeni bölüm konuğu ise Sedef Sebüktekin oldu. Sanatçı programa özel olarak ilk kez “full elektrik” bir orkestra ile şarkılarını yeniden yorumladı.
29.06.2021 Kültür Sanat
Aşk belgelendi
Aşk belgelendi Adı aşk dedikodularına karışan Berrak Tüzünataç ile Uraz Kaygılaroğlu’nun ilişkisi belgelendi.
7.03.2021 Cadde
Birkan Nasuhoğlu'ndan sıra dışı bir proje 'Tanrı Türkü Dinliyor'
Birkan Nasuhoğlu'ndan sıra dışı bir proje 'Tanrı Türkü Dinliyor' Alternatif sahnenin son dönemde üretimleriyle göz dolduran müzisyeni Birkan Nasuhoğlu, ‘Tanrı Türkü Dinliyor’ projesini GTR Müzik etiketiyle 26 Şubat Cuma günü tüm dijital platformlarda yayınlandı. İkisi türkü, bir tanesi de yeni beste olmak üzere üç parçadan oluşan Tanrı Türkü Dinliyor maxi single’ı, Birkan Nasuhoğlu’nun düzenleme ve icradaki usta müzisyen kimliğini gözler önüne seriyor.
2.03.2021 Kültür Sanat
‘Gel’ kliplendi
‘Gel’ kliplendi Birkan Nasuhoğlu, geçtiğimiz günlerde GTR Müzik etiketiyle yayınladığı şarkısı ‘Gel’in klibini dinleyicisiyle paylaştı.
30.12.2020 Cadde
Birkan Nasuhoğlu'nun yeni tekli 'Gel'
Birkan Nasuhoğlu'nun yeni tekli 'Gel' Birkan Nasuhoğlu kendi diskografisinin en çarpıcı şarkılarından ‘Gel’i GTR Müzik etiketiyle 13 Kasım Cuma tüm dijital platformlar aracılığıyla müzikseverlerin beğenisine sundu.
13.11.2020 Kültür Sanat
"Bu günlerin acısını çıkarırcasına konser yapalım istiyorum"
"Bu günlerin acısını çıkarırcasına konser yapalım istiyorum" Son dönem alternatif sahnenin dikkat çeken isimlerinden biri olan Nova Norda çalışmalarıyla beğeni toplamaya devam ediyor. İki yıl önce Red Bul Warm Up projesiyle de dikkat çeken Nova Norda ile bu yıl 5 Haziran''da sona erecek olan başvuru süreci öncesi iki yıl önceki tecrübesi ve salgın günlerini konuştuk.
1.06.2020 Kültür Sanat
Birkan Nasuhoğlu ve Nova Norda canlı yayında
Birkan Nasuhoğlu ve Nova Norda canlı yayında Yapı Kredi bomontiada, Worldcard sponsorluğunda düzenlediği World Akustik Konserleri serisine Instagram’da canlı yayın üzerinden devam ediyor.
10.04.2020 Kültür Sanat
Birkan Nasuhoğlu'nun yeni şarkısı yayınlandı
Birkan Nasuhoğlu'nun yeni şarkısı yayınlandı Söz ve müziği kendisine ait şarkılarını tek tek müzik piyasasına sunan Birkan Nasuhoğlu, yeni teklisi DİKEN'i GTR Müzik etiketiyle yayınladı! Kayıtları stüdyo Blue Kite'ta yapılan şarkının düzenlemesi Birkan Nasuhoğlu, Gökhan Türkmen ve Mahmut Albulak imzası taşıyor.
2.04.2020 Kültür Sanat
Gökhan Türkmen ve Birkan Nasuhoğlu Kozmonot Bomonti'de
Gökhan Türkmen ve Birkan Nasuhoğlu Kozmonot Bomonti'de Kozmonot Bomonti her ev sahipliği yaptığı caz pazarlarına ek olarak her Çarşamba ve Cumartesi akşamı alternatif müziğe sahne oluyor.
3.02.2020 Kültür Sanat
Gökhan Türkmen ve Birkan Nasuhoğlu'ndan düet
Gökhan Türkmen ve Birkan Nasuhoğlu'ndan düet Gökhan Türkmen’in 2020 yılının ilk parçası “Gülmedi Kader”, Birkan Nasuhoğlu düeti ile tüm dijital platformlarda yerini aldı.
13.01.2020 Kültür Sanat
Halil Sezai “Denizin Dibinde Hatçam” türküsünü yeniden yorumladı
Halil Sezai “Denizin Dibinde Hatçam” türküsünü yeniden yorumladı Bu toprakların bize bıraktığı kültürel mirası yeniden yorumlayarak gelecek kuşaklara aktarmayı hedefleyen #BağımızVar platformunun ilk adımını oluşturan müzik prodüksiyon projesi kapsamında, Burdur yöresine ait hüzünlü türkü “Denizin Dibinde Hatçam”, yeniden yorumlandı. Halil Sezai’nin “Denizin Dibinde Hatçam” yorumu, geleneksel sazları güçlü ve usta bir vokalle birleştiriyor.
10.01.2020 Kültür Sanat
"Bu topraklarla ve birbirimizle bağımız, paylaşmaya değer"
"Bu topraklarla ve birbirimizle bağımız, paylaşmaya değer" Yalkın Yel küratörlüğünde hayata geçen #BağımızVar projesi, bizi biz yapan kültürel bağları yeniden keşfetmeyi, hatırlatmayı, yeni yorumlarla geçmişten günümüze, bugünden geleceğe taşımayı; kültüre, tarihe, toprağa ve insana dair değerleri yaşatmayı hedefliyor.
25.10.2019 Yaşam
Babylon 19 Kasım haftası etkinlikleri
Babylon 19 Kasım haftası etkinlikleri Babylon’un programında bu hafta 21 Kasım Çarşamba günü Yeni Yerli Konserler, 23 Kasım Cuma günü Gaye Su Akyol, 24 Kasım Cumartesi günü Radyo Eksen Partisi var.
19.11.2018 Kültür Sanat
Rock müziğine yeni bir bakış açısı getirdiler
Rock müziğine yeni bir bakış açısı getirdiler Bilinen alternatif rock gruplarından farklı olarak, parçalarında hicaz makamına ve doğu enstrümanlarına yer veren ‘Meyan’ grubuyla, ilk albümlerini konuştuk
18.02.2011 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Birkan Nasuhoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.