Birkan Sokullu Kimdir

Birkan Sokullu Kimdir

Birkan Sokullu (6 Ekim 1985, İstanbul), Türk oyuncu ve mankendir. Sokullu, 1985 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığını bitirdi. 10 yıllık profesyonel basketbol geçmişi var. Ayrıca 2003 yılında, Best Model of Turkey’de 3.'lük derecesi var. 13 Temmuz 2012' de evlendiği eşi oyuncu Aslı Enver ile 26 Ağustos 2015 tarihinde boşanmıştır.

Birkan Sokullu Kimdir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 597 birkan sokullu kimdir haberi bulunmuştur.
Oğuzhan Koç isyan etti: Bazı efsaneler yerinde rahmetle, huzurla uyusa mı acaba?
Oğuzhan Koç isyan etti: Bazı efsaneler yerinde rahmetle, huzurla uyusa mı acaba? Ünlü şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç, Barış Manço'nun hayatının film olacağı yönündeki iddialara tepki gösterdi. Instagram sayfasından sitem dolu bir mesaj yayınlayan Koç, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
10.02.2024 Cadde
Burcu Biricik: Biraz durmak ve dinlenmek istiyorum!
Burcu Biricik: Biraz durmak ve dinlenmek istiyorum! Nişantaşı'nda görüntülenen Burcu Biricik, muhabirlerle ayaküstü sohbet etti.'Camdaki Kız' dizisinde oynadığı 'Nalan' karakteri ile adından sıkça söz ettiren Burcu Biricik, muhabirlerin yeni projelerle ilgili sorusuna yanıt verdi.
6.01.2024 Cadde
Alina Boz - Umut Evirgen çifti evlendi! Düğüne ünlü akını
Alina Boz - Umut Evirgen çifti evlendi! Düğüne ünlü akını Oyuncu Alina Boz ile yönetmen Umut Evirgen, dünyaevine girdi. Düğünden ilk görüntüler de sosyal medyadan paylaşıldı.
2.12.2023 Cadde
'Gelin askerlik fotoğrafı çektirelim!'
'Gelin askerlik fotoğrafı çektirelim!' Oyuncu Burak Yamantürk, önceki akşam yakın arkadaşları Birkan Sokullu ve Nail Gönenli ile birlikte Arnavutköy'de bir balıkçıda buluştu.
6.11.2023 Cadde
Özge Özpirinçci'den babasına veda! Oyuncu arkadaşları yalnız bırakmadı
Özge Özpirinçci'den babasına veda! Oyuncu arkadaşları yalnız bırakmadı Oyuncu Özge Özpirinçci'nin bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden babası Kadri Emrah Özpirinçci, önceki hayatını kaybetmişti. Kadri Emrah Özpirinçci'nin cenazesi, Üsküdar Şakirin Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan namazın ardından toprağa verildi.
14.10.2023 Magazin
Özge Özpirinçci'den babasına veda! Oyuncu arkadaşları yalnız bırakmadı
Özge Özpirinçci'den babasına veda! Oyuncu arkadaşları yalnız bırakmadı Oyuncu Özge Özpirinçci'nin bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden babası Kadri Emrah Özpirinçci, önceki hayatını kaybetmişti. Kadri Emrah Özpirinçci'nin cenazesi, Üsküdar Şakirin Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan namazın ardından toprağa verildi.
14.10.2023 Cadde
Umut Evirgen ve Alina Boz ilk kez el ele görüntülendi!
Umut Evirgen ve Alina Boz ilk kez el ele görüntülendi! Aşklarını sosyal medyadan paylaştıkları fotoğraf ile ilan eden işletmeci Umut Evirgen ile oyuncu Alina Boz, önceki gece Arnavutköy'deki bir balıkçıdan çıkarken görüntülendi. neşelerinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen ünlü çifte 'evlilik' sorusu yöneltildi.
15.09.2023 Cadde
Birkan Sokullu-Eda Gürkaynak çifti akşam yürüyüşünde
Birkan Sokullu-Eda Gürkaynak çifti akşam yürüyüşünde Son olarak 'Yüz Yıllık Mucize' dizisinde rol alan Birkan Sokullu ile sevgilisi Eda Gürkaynak, geçtiğimiz gün Bebek sahilinde yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı.
29.08.2023 Cadde
Birkan Sokullu ile Eda Gürkaynak İtalya'da! Aşk dolu paylaşım
Birkan Sokullu ile Eda Gürkaynak İtalya'da! Aşk dolu paylaşım Dört yıldır aşk yaşayan Birkan Sokullu ve Eda Gürkaynak, Bodrum'un ardından rotalarını İtalya'ya çevirdi. Tatillerine Capri adasında devam eden ikili, aşk dolu paylaşımlarıyla gündeme geldi.
10.08.2023 Cadde
Birkan Sokullu ve Eda Gürkaynak'ın şezlong romantizmi
Birkan Sokullu ve Eda Gürkaynak'ın şezlong romantizmi Birlikteliklerinde dördüncü yıl dönümlerini kutlayan Birkan Sokullu ve Eda Gürkaynak, Bodrum'da plajda görüntülendi. Denize girmek yerine sohbet etmeyi tercih eden ikili, romantik anlar yaşadı.
31.07.2023 Cadde
Aslı Enver aşka geldi! Berkin Gökbudak ile romantik karelerini paylaştı
Aslı Enver aşka geldi! Berkin Gökbudak ile romantik karelerini paylaştı 'Hayat Bilgisi', 'Kavak Yelleri', 'Suskunlar' ve 'İstanbullu Gelin' dizileriyle adını geniş kitlelere duyuran Aslı Enver, anne olmak için gün sayıyor. Eşiyle çok fazla paylaşımda bulunmayan 39 yaşındaki oyuncu, sosyal medya hesabından Berkin Gökbudak ile yeni karelerini yayınladı. Ünlü ismin romantik paylaşımlarını takipçileri beğeni yağmuruna tuttu.
30.06.2023 Cadde
Birkan Sokullu: İlişkimiz çok güzel gidiyor
Birkan Sokullu: İlişkimiz çok güzel gidiyor Oyuncu Birkan Sokullu, önceki akşam Etiler Akmerkez'de görüntülendi. Ünlü oyuncu, Eda Gürkaynak'la ilişkisi hakkında konuştu.
14.06.2023 Cadde
Cedi Osman eşi Ebru Şahin'i yalnız bırakmadı
Cedi Osman eşi Ebru Şahin'i yalnız bırakmadı Birkan Sokullu ile başrolü paylaştığı dizisi final yapan Ebru Şahin (29), önceki akşam basketbolcu eşi Cedi Osman (28) ile Kuruçeşme'de bir mekandan çıkarken görüntülendi.
10.06.2023 Cadde
Aslı Enver'den yeni hamilelik pozları
Aslı Enver'den yeni hamilelik pozları İş insanı Berkin Gökbudak ile 12 Kasım'da nikah masasına oturan ve anne olmak için gün sayan Aslı Enver, karnı burnunda yeni karelerini yayınladı. Güzel oyuncunun hamilelik pozları takipçilerinden büyük ilgi gördü.
6.06.2023 Cadde
Ünlü isimler oylarını kullandı! Esra Sönmezer sandığa kedisiyle geldi
Ünlü isimler oylarını kullandı! Esra Sönmezer sandığa kedisiyle geldi Sanat dünyası, büyük bir heyecanla beklenen Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için oylarını kullandı. Ata Demirer, Demet Evgar, Serenay Sarıkaya ve Sezen Aksu gibi isimler, sandığa gidip vatandaşlık görevlerini yerine getirdi. Kedisi Wolfi ile birlikte oy vermeye gelen ünlü sunucu, "Kedim evden çıkarken beni bırakmak istemedi" açıklamasıyla dikkat çekti.
28.05.2023 Cadde
Özge Özpirinçci, Berrak Tüzüntaç'la boy farkını tiye aldı
Özge Özpirinçci, Berrak Tüzüntaç'la boy farkını tiye aldı İlk bebeğini Aralık 2021'de kucağına alan Özge Özpirinçci, yakın arkadaşı Berrak Tüzünataç'la buluştu. Ayna karşısında poz veren ikilinin boy farkı gündem oldu. Özpirinçi o anları tiye alan bir paylaşım yaparken, Tüzünataç'ın boy farkına rağmen topuklu giymesi dikkat çekti.
24.05.2023 Cadde
'Aşk-ı Memnu'nun Matmazel'i Zerrin Tekindor, Adnan Ziyagil'i unutamadı!
'Aşk-ı Memnu'nun Matmazel'i Zerrin Tekindor, Adnan Ziyagil'i unutamadı! Kanal D'nin fenomen dizisi 'Aşk-ı Memnu'da Matmazel karakterine hayat veren usta oyuncu Zerrin Tekindor, rol aldığı 'Yüz Yıllık Mucize'de dizisindeki Adnan Ziyagil sahnesiyle gündeme geldi. 'Aşk-ı Memnu'ya gönderme yapılan o anlar, sosyal medyada gündem oldu.
20.05.2023 Cadde
Berkin Gökbudak'dan Aslı Enver'e övgüler: Gurur duyuyorum eşimle
Berkin Gökbudak'dan Aslı Enver'e övgüler: Gurur duyuyorum eşimle Oyuncu Aslı Enver ile eşi Berkin Gökbudak, geçtiğimiz akşam Roma dönüşü İstanbul Havalimanı'nda objektiflere yansıdı. Gökbudak, yeni sezonda ekranlarda olacak Enver’e övgüler yağdırdı. Çocuklarına vereceği isimde kararsız olan ünlü çift, "Şimdi aklımızda beraber karalaştırdığımız iki isim var" dedi.
15.05.2023 Cadde
Aslı Enver kural bozdu! Karnı burnunda ilk poz
Aslı Enver kural bozdu! Karnı burnunda ilk poz 'Hayat Bilgisi', 'Kavak Yelleri', 'Suskunlar' ve 'İstanbullu Gelin' dizileriyle adını geniş kitlelere duyuran Aslı Enver, iş insanı Berkin Gökbudak ile 12 Kasım'da hayatını birleştirmişti. Sürpriz nikâh sonrası hamile olduğu öğrenilen Enver, eşiyle yurt dışına çıktı. 7 aylık hamile Enver, sosyal medya hesabından ilk kez karnı burnunda pozunu paylaştı.
12.05.2023 Cadde
Özge Özpirinçci'den yeni proje müjdesi
Özge Özpirinçci'den yeni proje müjdesi Kendisi gibi oyuncu olan Burak Yamantürk ile geçtiğimiz yıl hayatını birleştiren ve evlendikten kısa bir süre sonra Mercan ismini verdiği kızını dünyaya getirerek ilk kez annelik heyecanı yaşayan Özge Özpirinçci, yeni bir projeyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
28.04.2023 Cadde
Özge Özprinçci'nin 37'nci yaşına ünlü isimler akın etti! Tarzı dikkat çekti
Özge Özprinçci'nin 37'nci yaşına ünlü isimler akın etti! Tarzı dikkat çekti Ünlü oyuncu Özge Özprinçci 37'nci yaşını eşi Burak Yamantürk ve dostlarıyla kutladı. Partiye Kıvanç Tatlıtuğ, Çağla Şıkel ve Birkan Sokullu gibi ünlü isimler katıldı. Arkadaşları ve eşiyle unutulmaz bir gece yaşayan ünlü oyuncu, geceye özel bir kombin yaptı.
3.04.2023 Cadde
Aslı Enver ve Berkin Gökbudak'ın bebek heyecanı!
Aslı Enver ve Berkin Gökbudak'ın bebek heyecanı! Bir kız bebek bekleyen Aslı Enver, geçtiğimiz hafta iş insanı eşi Berkin Gökbudak ile Londra'ya gitmişti. Yaklaşık altı aylık hamile olan güzel oyuncu ve eşi, dün Türkiye'ye döndü. 'Bebeğini İngiltere'de doğuracağı' iddiasına cevap veren Aslı Enver, kızlarına verecekleri isim hakkında da konuştu.
17.03.2023 Cadde
Aslı Enver'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu!
Aslı Enver'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu! Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Aslı Enver, yaz başından beri aşk yaşadığı, Ağustos başında ilk kez el ele görüntülendiği iş insanı Berkin Gökbudak ile Kasım ayında sürpriz bir şekilde evlenmişti. Evlilikten kısa bir sonra hamile olduğu öğrenilen ünlü isim, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Ünlü ismin bebeğinin cinsiyeti de ortaya çıktı.
19.01.2023 Cadde
Aslı Enver: Sahnede 2.5 saat boyunca ağladım!
Aslı Enver: Sahnede 2.5 saat boyunca ağladım! 'Hayat Bilgisi', 'Kavak Yelleri', 'Suskunlar' ve 'İstanbullu Gelin' dizileriyle adını geniş kitlelere duyuran Aslı Enver, iş insanı Berkin Gökbudak ile 12 Kasım'da hayatını birleştirmişti. Sürpriz nikâh sonrası hamile olduğu öğrenilen Enver, tiyatro oyunu sonrası hamilelik süreci hakkında konuştu. Ünlü oyuncu, muhabirlerin "Bebeğin cinsiyeti belli oldu mu?" sorusuna da yanıt verdi.
13.01.2023 Cadde
Eda Gürkaynak: Birbirimize her konuda destek oluyoruz
Eda Gürkaynak: Birbirimize her konuda destek oluyoruz Uzun süredir ünlü oyuncu Birkan Sokullu ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Eda Gürkaynak, sosyal medya hesabından yayınladığı karelerle de adından söz ettiriyor. Bebek'te yeğenini kucağına alıp keyifli dakikalar geçiren Gürkaynak, sevgilisi Birkan Sokullu’yla birlikteliği sonrası oyunculuk dersleri aldığı haberleriyle ilgili konuştu.
11.01.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Birkan Sokullu Kimdir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.