Birliktelik

Birliktelik

Son dakika birliktelik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan birliktelik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan birliktelik haber sayfamızda...

Birliktelik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.841 birliktelik haberi bulunmuştur.
Nefret paylaşımına 8 gözaltı
Nefret paylaşımına 8 gözaltı Sosyal medyadaki bir “itiraf” sayfasında Karabük Üniversitesi’ndeki bazı Türk öğrencilerin Afrikalı öğrencilerle cinsel birliktelik yaşadıktan sonra HPV ya da HIV kaptığı iddiaları gündeme gelmişti.
29.03.2024 Gündem
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Süper Kupa cevabı! 'Kimin yönettiğinin önemi yok'
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Süper Kupa cevabı! 'Kimin yönettiğinin önemi yok' Antalya'da kampta bulunan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.
28.03.2024 Galatasaray
Belediye başkan adayı seçime 2 gün kala CHP'den istifa edip AK Parti'ye geçti
Belediye başkan adayı seçime 2 gün kala CHP'den istifa edip AK Parti'ye geçti CHP Bitlis Belediye Başkan Adayı Selim Soyugüzel, bugün yapılması planlanan miting saatinin partisinin il başkanı tarafından para karşılığı satıldığını ileri sürmesinin ardından adaylıktan ve partisinden istifa edip AK Parti'ye katıldı.
28.03.2024 Haberler
Bakan Uraloğlu: İstanbullular zamandan 30 dakika tasarruf sağlayacak
Bakan Uraloğlu: İstanbullular zamandan 30 dakika tasarruf sağlayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakanlık olarak İstanbul’da yaptıkları yatırımlar ile İstanbul’un trafiğine önemli ölçüde nefes aldırdıklarını belirterek, “Sarıyer-Kilyos Tüneli ile vatandaşlarımız Avrupa Yakasını neredeyse bir boydan bir boya geçebilecek. Viyadükler ve bağlantı yollarının da bulunduğu toplam 4 şeritli tünel projemiz ile İstanbullular zamandan 30 dakika tasarruf sağlayacak” dedi.
28.03.2024 Ekonomi
Belediye başkan adayı seçime 2 gün kala CHP'den istifa edip AK Parti'ye geçti
Belediye başkan adayı seçime 2 gün kala CHP'den istifa edip AK Parti'ye geçti CHP Bitlis Belediye Başkan Adayı Selim Soyugüzel, bugün yapılması planlanan miting saatinin partisinin il başkanı tarafından para karşılığı satıldığını ileri sürmesinin ardından adaylıktan ve partisinden istifa edip AK Parti'ye katıldı.
28.03.2024 Gündem
Carlos Vinicius'tan Fenerbahçe derbisi öncesinde dev iddia!
Carlos Vinicius'tan Fenerbahçe derbisi öncesinde dev iddia! Galatasaray'ın devre arasında Fulham'dan kiraladığı Brezilyalı forvet, Süper Lig'de şampiyon olacaklarını iddia etti
28.03.2024 Galatasaray
Karabük Üniversitesi'ndeki olaylarla ilgili 8 gözaltı
Karabük Üniversitesi'ndeki olaylarla ilgili 8 gözaltı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Karabük Üniversitesi'nde yaşanan olaylara ilişkin sosyal medyadaki nefret söylemi içeren paylaşımlarla ilgili 10 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi, 8'i yakalandı.
28.03.2024 Gündem
Bakan Ersoy: 'Türkiye turizm ana planımızı güncelledik'
Bakan Ersoy: 'Türkiye turizm ana planımızı güncelledik' Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Van'da yapılan 'Turizm Master Planı' lansman toplantısına katıldı. Bakan Ersoy, "13 Mart'ta Samsun Büyükşehir Belediyemiz ile ilk master plan lansmanımızı yaptık. Van'ın da Samsun'la birlikte bu alanda öncülük ettiğini görmekten büyük bir memnuniyet duydum. İl Turizm Master Planları yoğun bir sürecin sonunda şekilleniyor. Sonuç vermesi için titizlikle yürütülmesi gereken bir çalışma bu" dedi.
27.03.2024 Ekonomi
İbrahim Üzülmez'den çok konuşulacak sözler: Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi...
İbrahim Üzülmez'den çok konuşulacak sözler: Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi... Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Öte yandan Beşiktaş gündemini değerlendiren Üzülmez, Necip Uysal ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.
27.03.2024 Pendikspor
Karabük Üniversitesi Rektörlüğü: Hukuki süreç başlatıldı
Karabük Üniversitesi Rektörlüğü: Hukuki süreç başlatıldı Karabük Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada, üniversiteside eğitim gören Türk ve Afrikalı öğrencilerin cinsel birliktelik yaşamaları sebebiyle HIV ve HPV pozitif vakalarında artış ve hastanelerde yoğunluk olduğu yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, “Son günlerde ortaya atılan iddiaların gerçekle ilgisi olmayıp tamamen asılsız ve uydurmadır. Söz konusu paylaşımların içeriklerinin, üniversitemiz öğrencileri ve Karabüklü vatandaşlarımızı rencide edici duruma ulaşması kabul edilemez bir durumdur” denildi.
25.03.2024 Gündem
İYİ Parti İstanbul Adayı Buğra Kavuncu'dan CNN Türk'te önemli açıklamalar
İYİ Parti İstanbul Adayı Buğra Kavuncu'dan CNN Türk'te önemli açıklamalar İYİ Parti İstanbul Adayı Buğra Kavuncu CNN Türk ekranlarında Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kavuncu "Hiçbir partinin duruşuna göre kararımızı şekillendirmeyiz" dedi.
25.03.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu: Sivil toplumla pek çok paydaşlık kurduk
Ekrem İmamoğlu: Sivil toplumla pek çok paydaşlık kurduk İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, STK temsilcileri ile iftarda bir araya geldi. İmamoğlu, "Çok değerli kuruluşlarımızla bir aradayız, sivil toplum ve diğer kuruluşlarımızla. Hemşeri dernekleri bu toprakların özellikle kültürel çeşitliliğini yaşamak ve yaşatmak adına da önemli bir yerde duruyor. Tabi çok önemli de bir irade koyuyor ortaya bunu da önemsiyorum. Bunu da çok önemli buluyorum" dedi.
24.03.2024 Gündem
Vincenzo Montella'dan Arda Güler mesajı! 'Antrenmanda geliştiremezsiniz'
Vincenzo Montella'dan Arda Güler mesajı! 'Antrenmanda geliştiremezsiniz' A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella gündeme dair açıklamalarda bulundu. Arda Güler'in Real Madrid'de daha fazla şans bulması gerektiğini belirten Vincenzo Montella, Semih Kılıçsoy ile ilgili soruyu cevapladı.
24.03.2024 Milli Takım
Karakoldaki 'müstehcen ilişki' skandalında son perde! 'Yasak aşkları' işinden etti, aylar sonra zengin oldu
Karakoldaki 'müstehcen ilişki' skandalında son perde! 'Yasak aşkları' işinden etti, aylar sonra zengin oldu ABD'de geçtiğimiz yıl ortaya çıkan skandal ortalığı kasıp kavurdu. Karakola yeni katılan genç polis memuru, meslektaşlarıyla müstehcen ilişkiler kurdu. Yaşananlar su yüzüne çıktıktan sonra, cinsel anlamda sömürüldüğünü savundu. Hatta intiharın eşiğinden döndüğü mahkeme kayıtlarına dahi geçti. Adalet isteyen genç kadının davası geçtiğimiz günlerde sonuçlandı.
22.03.2024 Dünya
İhaneti atlatamadı! 'Tekrar aşık olabilir miyim bilmiyorum'
İhaneti atlatamadı! 'Tekrar aşık olabilir miyim bilmiyorum' Gerard Pique ile Shakira'nın uzun yıllardır devam eden ilişkisi, eski futbolcunun ihaneti sebebiyle 2022'de bitmişti. Şarkıcı, ayrılığın ardından çocuklarıyla birlikte ABD'ye taşınmıştı. Ünlü isim, son olarak verdiği bir röportajda ihanetin ardından yaşadığı hayal kırıklığından bahsederek, tek aşık olup olamayacağını bilmediğini itiraf etti.
23.03.2024 Cadde
Dick Advocaat yıllar sonra açıkladı: Fenerbahçe'ye minnettarım, iki sene daha uzatma şansım olabilirdi
Dick Advocaat yıllar sonra açıkladı: Fenerbahçe'ye minnettarım, iki sene daha uzatma şansım olabilirdi Curaçao Milli Futbol Takımı'nın Hollandalı teknik direktörü Dick Advocaat, dikkat çeken açıklamalarda bulunurken Fenerbahçe'yi çalıştırdığı döneme de değindi. İşte detaylar...
21.03.2024 Fenerbahçe
Shakira: Aşk için çok fazla fedakarlık yaptım!
Shakira: Aşk için çok fazla fedakarlık yaptım! Gerard Pique ile Shakira'nın uzun yıllardır devam eden ilişkisi, eski futbolcunun ihaneti sebebiyle 2022'de bitmişti. Şarkıcı, ayrılığın ardından çocuklarıyla birlikte ABD'ye taşınmıştı. Ünlü isim, son olarak verdiği bir röportajda eski aşkı için kariyerini askıya aldığını itiraf etti.
19.03.2024 Cadde
'Hakim, savcı yardımcılığı sistemiyle kürsümüz güçleniyor'
'Hakim, savcı yardımcılığı sistemiyle kürsümüz güçleniyor' Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Rize Adalet Eğitim Merkezi'nde adliye personeline yönelik eğitim programı sonrasında düzenlenen sertifika törenine katıldı.
15.03.2024 Gündem
Kahvesine ilaç attıkları kadına cinsel saldırıda bulunup ölümüne sebep olmuşlardı! Flaş karar
Kahvesine ilaç attıkları kadına cinsel saldırıda bulunup ölümüne sebep olmuşlardı! Flaş karar Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yalnız yaşayan Hatice Çetinbaş'ın (64) kahvesine uyuşturucu hap koyarak cinsel saldırıda bulundukları, aynı zamanda haptan zehirlenip ölümüne neden oldukları öne sürülen Resül Keskin (35) ile Zafer Kara (42), yerel mahkemenin haklarında verdiği kararın Yargıtay tarafından bozulmasının ardından yeniden yargılandı. Mahkeme daha önce 62 yıl 11 ay hapse çarptırılan Resül Keskin'e bu kez 33 yıl 4 ay, 20 yıl 10 ay hapis cezası alan Zafer Kara'ya ise 17,5 yıl hapis cezası verdi.
13.03.2024 Gündem
64 yaşındaki kadına hap verip istismar ettiler! Cezaları belli oldu
64 yaşındaki kadına hap verip istismar ettiler! Cezaları belli oldu Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 64 yaşındaki kadının kahvesine uyuşturucu hap koyarak cinsel ilişkiye giren ve ölümüne sebep olan 2 sanık, yeniden yargılandıkları davada toplam 50 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
13.03.2024 Gündem
Sandıkta birliktelik mesajı
Sandıkta birliktelik mesajı CHP Genel Başkanı Özel “İttifak yaptığımız partilerin yöneticileri ile anlaşamamış olabiliriz ancak seçmen ile sandıkta bir araya gelecek anlayışa ihtiyaç var” dedi.
13.03.2024 Gündem
Özgüvenli çocuk büyütmenin 6 yolu
Özgüvenli çocuk büyütmenin 6 yolu Üç çocuk annesi İngiliz yazar Helen Russell, eşinin işi için Danimarka’ya taşındıklarında, bu ülkede çocukların özgüvenlerinin çok yüksek olduğunu gözlemledi.
12.03.2024 Gündem
Deniz Baysal Yurtçu: Çok dibi gördüğüm zamanlar oldu!
Deniz Baysal Yurtçu: Çok dibi gördüğüm zamanlar oldu! Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ile 2019 yılında dünyaevine giren Deniz Baysal, geçtiğimiz akşam ‘Geleceğin Güçlü Kadınları’ adlı sosyal sorumluluk projesine katıldı. Güzel oyuncu, "Hayatınızda hiç güçsüz kaldığınız anlar oldu mu?" sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.
10.03.2024 Cadde
Hatay'da 'Geleceğin Yıldız Futbolcularına Destek' projesi! Volkan Demirel: Canla başla mücadele ediyoruz
Hatay'da 'Geleceğin Yıldız Futbolcularına Destek' projesi! Volkan Demirel: Canla başla mücadele ediyoruz Deprem bölgesinde spor ve futbol aracılığıyla moralleri yükseltmeyi ve umutları yeşertmeyi amaçlayan 'Geleceğin Yıldız Futbolcularına Destek Projesi” Hatay'da başladı.
9.03.2024 Diğer
Burçin Terzioğlu'ndan Umut Duygu açıklaması! 'Evlilik teklifi aldım ama ayrıldık'
Burçin Terzioğlu'ndan Umut Duygu açıklaması! 'Evlilik teklifi aldım ama ayrıldık' İlişkileri 2020 yıllında çıktıkları Filipinler tatilinde paylaştıkları fotoğraflarla ortaya çıkan Burçin Terzioğlu-Umut Duygu çifti, geçtiğimiz günlerde sürpriz şekilde yollarını ayırdı. Nikâh masasına oturmaları beklenirken aşka nokta koyan ikiliden Terzioğlu'ndan ilk açıklama geldi.
8.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Birliktelik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.