Bisiklet Kazası

Bisiklet Kazası

Son dakika bisiklet kazası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bisiklet kazası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bisiklet kazası haber sayfamızda...

Bisiklet Kazası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 159 bisiklet kazası haberi bulunmuştur.
Kafatasından çıkan parçayı vücuduna diktiler! 1 ay sonra uyandığında hayatının şokunu yaşadı
Kafatasından çıkan parçayı vücuduna diktiler! 1 ay sonra uyandığında hayatının şokunu yaşadı Bisikletiyle birlikte yola çıkan İngiliz adam başına geleceklerden habersizdi. Evine varmasına sadece 5 dakika kala yaşadıklarından sonra bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı. Gözünü açtığında o artık evinde değil hastanedeydi, hem de tam 1 aydır... İşte hayatta kalma şansı yüzde 50 olan adamın başına gelen olaylar.
30.11.2023 Yaşam
Okula giderken hayatı kabusa döndü! Yoğun bakımda 6 günlük yaşam mücadelesi
Okula giderken hayatı kabusa döndü! Yoğun bakımda 6 günlük yaşam mücadelesi Antalya’da okula ilk kez bisikletle giden 12 yaşındaki çocuk, rampa aşağı süratli bir şekilde inerken önüne çıkan kamyonete çarptı. Kasksız olan çocuk kafatasında çökme kırık ve beyin kanamasıyla hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınıp çocuk 6 günlük yaşam mücadelesini kazandı.
9.10.2023 Haberler
Okula giderken hayatı kabusa döndü! Yoğun bakımda 6 günlük yaşam mücadelesi
Okula giderken hayatı kabusa döndü! Yoğun bakımda 6 günlük yaşam mücadelesi Antalya’da okula ilk kez bisikletle giden 12 yaşındaki çocuk, rampa aşağı süratli bir şekilde inerken önüne çıkan kamyonete çarptı. Kasksız olan çocuk kafatasında çökme kırık ve beyin kanamasıyla hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınıp çocuk 6 günlük yaşam mücadelesini kazandı.
9.10.2023 Gündem
Esenyurt’ta hızlı giden bisikletli, çocuğa böyle çarptı
Esenyurt’ta hızlı giden bisikletli, çocuğa böyle çarptı İstanbul Esenyurt'ta sokak üzerinde süratle giden bisikletli, 9 yaşındaki çocuğa çarparak takla attı. Olay sonrası çocuk baygınlık geçirirken yaşanan feci kaza anı güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
5.08.2023 Haberler
Biden'ın ne dediğini kimse anlamadı: Tanrı Kraliçe'yi korusun adamım
Biden'ın ne dediğini kimse anlamadı: Tanrı Kraliçe'yi korusun adamım ABD Başkanı Joe Biden, yönetiminin silahlanma sorunuyla mücadelesini anlattığı konuşmasını, "Tanrı Kraliçe'yi korusun" diyerek bitirdi. Biden'ın gaf mı yoksa espri mi yaptığı anlaşılamadı.
17.06.2023 Dünya
Belçika Başbakanı De Croo, bisikletten düştü
Belçika Başbakanı De Croo, bisikletten düştü Kazada başından darbe alıp kısa süreli bilinç kaybı yaşayan Belçika Başbakanı, hastanedeki kontrollerinin ardından taburcu edildi.
4.06.2023 Dünya
Serhan Acar yazdı: Formula 1 daha da büyüyor
Serhan Acar yazdı: Formula 1 daha da büyüyor Tarihin en uzun sezonu geçtiğimiz hafta Bahreyn’de başladı. Takımları, sürücüleri ve şampiyonayı takip eden hız tutkunlarını yoğun bir takvim bekliyor. Geçtiğimiz sene yaklaşık 2.5 milyarlık bir gelir elde eden Formula 1 Dünya Şampiyonası, genişlemeye ve büyümeye devam ediyor.
12.03.2023 Motor Sporları
Hırsız kendi çalışanı çıktı! 'Garip diye yanıma aldım, dükkanı bu hale getirdi'
Hırsız kendi çalışanı çıktı! 'Garip diye yanıma aldım, dükkanı bu hale getirdi' Isparta'da işlettiği çay ocağına hırsız giren Halis Karabulut (51), güvenlik kamerası kayıtlarını izlediğinde şüphelilerden birinin kendi çalışanı olduğunu gördü. Karabulut, "Ben garip diye çocuğu çalıştırmak için aldım. Apart tuttum, kıyafetler, cep telefonu aldım. 50 bin lira değerindeki makine ve ekipmanları kamyonete yükleyip götürdü" dedi.
3.09.2022 Gündem
Bisikletli sağlıkçılardan kazaya anında müdahale
Bisikletli sağlıkçılardan kazaya anında müdahale İstanbul Büyükada’da kara ambulanslarının yetişemediği noktalarda, bisikletli sağlık ekipleri, acil vakaların imdadına yetişiyor. Yaşanan bir bisiklet kazasında ise hafif yaralanan 1 kişiye bisikletli sağlık ekipleri anında müdahale etti.
22.06.2022 Sağlık
‘Güvenli bisiklet yolları istiyoruz’
‘Güvenli bisiklet yolları istiyoruz’ 2022 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu bugün gerçekleştirilecek etapla sona ererken, yüzlerce vatandaş TBMM'den Türkiye'de bisiklet yollarının çoğaltılarak güvenli hale getirilmesini istedi.
17.04.2022 Gündem
Simon Cowell köpeklere 20 milyon sterlin bırakacak!
Simon Cowell köpeklere 20 milyon sterlin bırakacak! Dünyada farklı versiyonları yayınlanan yetenek yarışmalarının yaratıcısı yapımcı Simon Cowell'ın, servetinden köpeklere 20 milyon sterlin ayırdığı ortaya çıktı. Simon Cowell'ın geçen yıl toplam servetinin 600 milyon doların üzerinde olduğu açıklanmıştı.
11.04.2022 Cadde
Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Van Gaal, sakatlığı nedeniyle sahada olamayacak
Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Van Gaal, sakatlığı nedeniyle sahada olamayacak Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Louis van Gaal, geçirdiği bisiklet kazası sonrası sakatlığı nedeniyle bu akşamki Norveç maçında saha kenarında görev yapamayacak.
16.11.2021 Dünya Kupası
Birincilik çizgisine yaklaştığı sırada bisikletçinin önüne atladı! Sonrası korkunç…
Birincilik çizgisine yaklaştığı sırada bisikletçinin önüne atladı! Sonrası korkunç… Kıyasıya rekabetin hakim olduğu bisiklet yarışında korkunç bir kaza yaşandı. Birincilik çizgisine yaklaştığı sırada bisikletçinin önüne atlayan kadın, kilometrelerce hızla gelen bisikletin altında kalarak ezildi.
25.10.2021 Dünya
Feci ölüm! Elektrikli bisiklet devrildi, otobüsün altında kaldı
Feci ölüm! Elektrikli bisiklet devrildi, otobüsün altında kaldı Antalya'da kontrolünü kaybettiği elektrikli bisikletin devrilmesi sonucu arkadan gelen özel halk otobüsünün altında kalan Hindistan asıllı Türk vatandaşı Sam Baman İrani (63), yaşamını yitirdi.
20.10.2021 Gündem
Huawei mühendisleri 'otonom bisiklet' için prototip geliştirdi
Huawei mühendisleri 'otonom bisiklet' için prototip geliştirdi Huawei yeni bir çalışma ile gündeme geldi. Kendi dengesini kurabilen bu yeni bisiklet tasarımı, otonom şekilde kendi kendine hareket edebiliyor.
12.07.2021 Teknoloji
Yaralanan oğlunu, yanına yatarak teselli etti
Yaralanan oğlunu, yanına yatarak teselli etti Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, bisikletleri çarpışıp yaralanan çocuklardan Çağdaş Arda Demir’i, babası ambulans gelene kadar yanına yatarak, teselli etti.
21.11.2020 Gündem
Epilepsi nöbeti geçirince bisikletten yola düşen hamile kadın yaralandı
Epilepsi nöbeti geçirince bisikletten yola düşen hamile kadın yaralandı Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 4 aylık hamile olan Betül S., epilepsi nöbeti geçirmesi sonucu kullandığı elektrikli bisikletten düşerek, yaralandı.
21.10.2020 Gündem
Düştüğü bisikletin gidonu bacağına saplandı
Düştüğü bisikletin gidonu bacağına saplandı Bolu'da, arkadaşlarıyla birlikte bisiklet süren lise öğrencisi Onur Bahattin Alkan (16), dengesini kaybederek bisikletiyle düştü. Bisikletin gidon kısmı bacağına saplanan genç, bisikletin kesilen parçasıyla birlikte hastaneye kaldırıldı.
29.07.2020 Haberler
Göksenin Köksal bisiklet kazası geçirdi!
Göksenin Köksal bisiklet kazası geçirdi! Galatasaray Doğa Sigorta takım kaptanı Göksenin Köksal'ın bisiklet macerası beklenmedik bir sürprizle sonlandı
1.07.2020 Basketbol
Korkunç olay! Bisikletten düşen çocuğun başına demir saplandı
Korkunç olay! Bisikletten düşen çocuğun başına demir saplandı Zonguldak'ta bisikletiyle gezerken 5 metre yükseklikten düşen 7 yaşındaki Fırat B.'nin ağzından giren demir başından çıktı. Küçük çocuk başına saplanan demirle hastaneye kaldırıldı.
14.08.2018 Gündem
Yanından hızla geçen Füniküler’e aldırmayan genç kamerada
Yanından hızla geçen Füniküler’e aldırmayan genç kamerada Son zamanlarda gerçekleşen bisiklet kazası ölümlerine dikkat çekmek isteyen Downhill Sporcu’su, Taksim Füniküler Tüneli’nden yanından Füniküler geçerken bisikletiyle indi. Yaşanan o anlar ise 180 derecelik kamera ile sporcu tarafından kaydedildi. Geçtiğimiz pazar günü, Gökmen Binici isimli profesyonel Downhill (Tepeinişi) bisiklet sporcusu son zamanlarda bisikletli ölümlü kazalara ve Türkiye’deki bisiklet parkurlarının az oluşuna dikkat çekmek istedi. Sporcu, bisikletli ile birlikte Taksim Füniküler hattına gitti. Sporcu Binici, tünelde yokuş aşağıya bisikletli ile inmeye başladı ve bu görüntülerini de üzerindeki geniş açı kamera ile kaydetti. Binici, yanından hızla geçen Füniküler’e de aldırmazken tehlikeli sporunu kazasız bir şekilde tamamlandı. Son zamanlardaki ölümlü bisiklet kazalarına dikkat çekmek istedikleri için böyle bir yol seçtiğini söyleyen Binici, “Yaptığımız yer trafiğe kapalı bir yerdi. İnsanların zor duruma girmemeleri için böyle bir yer seçtik. Son zamanlarda bisiklet kazaları çok fazla oluyordu ölümlü sonuçlanıyordu bunlarda. Hatta tanıdığımız dostlardan birisi bisiklet sürerken kazada öldü. Duyarlı davrandık bizde. Nasıl yaparız diye düşündük. İnsanların dikkatini nasıl çekeriz diye düşündük. Biraz tehlikeli oldu ama sonucu güzel oldu. Diğer amacımız da bisiklet parkurlarının olmayışı. Ben yurt dışında ülkemizi Avrupa’da temsil etmiş bir sporcuyum. Parkurlarımız olmadığı için sporcularımız geliştiremiyor kendini. Parkurlar olmadığı içinde yollara çıkıyorlar. Devletten istediğimiz bisiklet parkurlarının olması. Coğrafyamız çok güzel dağlarla çevrili bunun için çok uygun yerlerimiz var. Parkurların yapılmasını çok istiyoruz”dedi.
11.09.2019 İlginç Videolar
Biri Türk diğeri Fransız 2 çocuk birbirlerine sarılarak öldü!
Biri Türk diğeri Fransız 2 çocuk birbirlerine sarılarak öldü! Fransa’nın Paris kentinde gölette çırpınan Gine asıllı arkadaşını kurtarmak isteyen Samsunlu ailenin 11 yaşındaki oğlu Ersin Topal, yaklaşık 10 saat süren yaşam mücadelesini kaybetti. Baba Erol Topal, “Oğlum balık gibi yüzme bilirdi. Boğulan arkadaşı Ersin’e sarılınca ikisi de suya batmış” dedi
12.05.2018 Dünya
Kırmızı ışıkta geçen bisikletliye kamyonet çarptı
Kırmızı ışıkta geçen bisikletliye kamyonet çarptı Bursa’da ana caddede yayalara kırmızı ışık yandığı sırada karşıdan karşıya geçmek isteyen bisikletliye kamyonet çarptı. O anlar ise Mobese kameralarına an be an yansıdı
12.04.2018 Gündem
Asya turnesini iptal etti
Asya turnesini iptal etti İngiliz şarkıcı Ed Sheeran (26) geçtiğimiz gün Instagram hesabı üzerinden bisiklet kazası geçirdiğini takipçilerine duyurmuştu.
19.10.2017 Cadde
Ed Sheeran sevenlerini korkuttu
Ed Sheeran sevenlerini korkuttu İngiliz müzisyen Ed Sheeran, Londra'da bisiklet kazası geçirdi.
17.10.2017 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Bisiklet Kazası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.