GÜZERGAH HABERİ: Tour Of İstanbul Bisiklet Yarışından 🚲dolayı hangi yollar kapalı? İstanbul'da 1 Ekim Tour Of İstanbul Bisiklet Yarışları için hangi yollar kapalı?
GÜZERGAH HABERİ: Tour Of İstanbul Bisiklet Yarışından 🚲dolayı hangi yollar kapalı? İstanbul'da 1 Ekim Tour Of İstanbul Bisiklet Yarışları için hangi yollar kapalı? İstanbul’da 1 Ekim'de düzenlenecek 'Tour Of İstanbul Bisiklet Yarışları' programı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. Hafta sonu dışarı çıkacak vatandaşlar ise meraklandı. Peki Tour Of İstanbul Bisiklet Yarışından dolayı hangi yollar kapalı? İstanbul'da 1 Ekim Tour Of İstanbul Bisiklet Yarışları için hangi yollar kapalı, alternatif güzergahlar neresi?
30.09.2023 Bilgi Rehberi
Birincilik çizgisine yaklaştığı sırada bisikletçinin önüne atladı! Sonrası korkunç…
Birincilik çizgisine yaklaştığı sırada bisikletçinin önüne atladı! Sonrası korkunç… Kıyasıya rekabetin hakim olduğu bisiklet yarışında korkunç bir kaza yaşandı. Birincilik çizgisine yaklaştığı sırada bisikletçinin önüne atlayan kadın, kilometrelerce hızla gelen bisikletin altında kalarak ezildi.
25.10.2021 Dünya
Formula 1 pistinde bisiklet yarışı
Formula 1 pistinde bisiklet yarışı Sadece otomobillerin kullandığı Intercity İstanbul Park Formula 1 pisti bu yıl ilk kez düzenlenen Bisiklet ve Koşu Şampiyonası’nda yerli ve yabancı binlerce bisikletçiyi bir araya getirdi.
1.07.2020 Motor Sporları
Mark Cavendish'ten korkunç kaza!
Mark Cavendish'ten korkunç kaza! Milano'da koşulan bisiklet yarışında İzlandalı bisikletçi Mark Cavendish korkunç bir kaza geçirdi.
18.03.2018 Diğer Sporlar
Bisiklet tutkunları Erciyes’te kara meydan okuyacak
Bisiklet tutkunları Erciyes’te kara meydan okuyacak Kış sezonu boyunca birbirinden renkli aktiviteler ile adından söz ettiren Erciyes Kayak Merkezi, bu kez de bisiklet tutkunlarını kar üzerinde bir araya getirecek. Yüzden fazla bisikletli, Tekir Pisti’nde, dağ bisikleti ile karlı parkurda pedal basacak.
9.03.2018 Tatil
Pedallar, Beyşehir Gölü etrafında çevrildi
Pedallar, Beyşehir Gölü etrafında çevrildi Türkiye’nin farklı illerinden Konya’nın Beyşehir ilçesine gelen bisiklet severler, düzenlenen 5’inci Ulusal Bisiklet Festivali kapsamında Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü olan Beyşehir Gölü etrafında iki gün boyunca pedal çevirdi.
11.09.2017 Diğer Sporlar
Bisiklet yarışı sırasında sporcuyu ayı kovaladı!
Bisiklet yarışı sırasında sporcuyu ayı kovaladı! Slovakya'da düzenlenen bisiklet yarışlarında bir anda ortaya çıkan ayı, sporcuyu bir süre kovaladıktan sonra yakalayamayacağını anlayıp gözden kayboldu.
10.05.2017 Diğer Sporlar
Kadın kanserleri farkındalığı için el ele
Kadın kanserleri farkındalığı için el ele Kadın kanserlerine karşı farkındalık oluşturmak amacıyla tüm dünyada farklı etkinlikler düzenleniyor. Bu etkinliklerden biri olan “Ride 4 Women” kapsamında profesyonel bisikletçiler, her yıl Avrupa’nın birkaç ülkesinde pedal çeviriyorlar.
10.05.2016 Sağlık
Bisiklet yarışında kaos!
Bisiklet yarışında kaos! New York Bisiklet Yarışı inanılmaz bir kazaya sahne oldu. Yolun ortasında duran bir motosiklet arkadan gelen bisikletçilerin kaza yapmasına neden oldu.
2.05.2016 Diğer Sporlar
Onlarca bisikletli birbirine böyle girdi
Onlarca bisikletli birbirine böyle girdi New York’ta düzenlenen bisiklet yarışında, bir motosikletli ortalığı birbirine kattı. Başlangıç çizgisinin yanında bulunan ve yarışmaya başlayan bisikletlilerin yolunu tıkayan motosiketli, ortaya bu görüntülerin çıkmasına neden oldu.
11.09.2019 Nevidyo
Yangın çıkartıp, kameraman dövdüler...
Yangın çıkartıp, kameraman dövdüler... Slovakya'nın başkenti Bratislava'da geçilen Downhill (Bisiklet ile iniş) yarışları sırasında yarış parkuruna giren bir neo nazi grubu kaos yarattı. Yangın çıkaran ve yarışı izleyenlere saldıran grup ayrıca bir kameramanıda dövdü.
22.06.2015 Diğer Sporlar