Bitanem

Bitanem

Son dakika Bitanem haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bitanem gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bitanem haber sayfamızda...

Bitanem

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 76 bitanem haberi bulunmuştur.
M ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: M Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
M ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: M Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adayları bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra isim verme konusu üzerinde derin bir araştırma içerisine giriyor. Bebeklerine hayat boyu taşıyacakları isim verirken anne ve baba adayları seçici oluyor. Karar verme sürecinde zorlanan ebeveynler yakınlarına danışırken internet üzerinden kız isimleri ve anlamları konusunda bilgi alıyor. Popüler olması ve modern çağa uygun olmasını isteyen anne ve baba adayları nadir bulunan, keşfedilmemiş, güzel anlamlar olan isimleri kızlarına vermek istiyor. M harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “M ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Yeni Yıl Mesajları 2022 - Sevgiliye, arkadaşa, aile bireylerinize gönderebileceğiniz dini, dualı, ayetli, anlamlı, komik, etkileyici yılbaşı ve sözleri
Yeni Yıl Mesajları 2022 - Sevgiliye, arkadaşa, aile bireylerinize gönderebileceğiniz dini, dualı, ayetli, anlamlı, komik, etkileyici yılbaşı ve sözleri Bir yılın daha sonuna gelmenin hüznü yaşanırken yeni yılın gelişi dünyada olduğu gibi Türkiye'de heyecanla karşılandı. Geçmiş yılın üzüntülü olaylarını geride bırakmak isteyen insanlar 2022 yılına yeni başlangıç kararları ve umut dolu giriyor. Yılbaşının en vazgeçilmezleri arasında 'Mutlu Yıllar' ve 'Hoşgeldin' yeni yıl mesajları ile sözleri yer alıyor. Sevgiliye, arkadaşa, aile bireylerine en güzel dileklerini iletmek isteyenler yeni yıl ve yılbaşı mesajı araştırmalarına yöneliyor. Eğer sizde sevdikleriniz için 2022 yılı resimli en yeni, güzel, anlamlı, enteresan, etkileyici, komik, resmi, kurumsal yeni yıl mesajları ve sözlerini araştırıyorsanız "Yeni Yıl ve Yılbaşı Mesajları 2022" içeriğimize göz atabilirsiniz.
31.12.2021 Güzel Sözler
Buse Varol'dan Alişan'a: Bu hayata tekrar gelsem yine seni seçerdim
Buse Varol'dan Alişan'a: Bu hayata tekrar gelsem yine seni seçerdim Oyuncu Buse Varol, eşi Alişan'ın yeni yaşını kutladı. Kısa bir süre önce ikinci kez anne olan Varol,, sosyal medya hesabından yayınladığı gönderiye, "Seni çok seviyorum. Bu hayata tekrar gelsem yine seni seçer, yine sana aşık olurdum" notunu düştü.
20.06.2021 Cadde
Bakarken kıyamıyor!
Bakarken kıyamıyor! Alişan-Buse Varol çifti, Antalya Kemer’de tatillerine devam ediyor.
12.06.2021 Cadde
Alişan, Buse Varol'a bakarken kıyamıyor!
Alişan, Buse Varol'a bakarken kıyamıyor! Şarkıcı Alişan (44) ile kendisinden 13 yaş yaş küçük oyuncu eşi Buse Varol, Antalya Kemer'de tatillerine devam ediyor.
11.06.2021 Cadde
Haziran'da ölmek zor şiiri - Hasan Hüseyin Korkmazgil
Haziran'da ölmek zor şiiri - Hasan Hüseyin Korkmazgil Hasan Hüseyin Korkmazgil 1977 yılında yayınlanan şiir kitabına Haziranda Ölmek Zor şiirini Türkiye'nin toplumsal gerçekçi yazar ve şairleri olan Orhan Kemal ve Nazım Hikmet'e ithaf etmiştir. İşte Haziran'da ölmek zor şiirinin sözleri.
3.11.2023 Şiirler
İslamı tahrif etmeye yönelik bir hareket
İslamı tahrif etmeye yönelik bir hareket Gerekçeli kararda, alışılagelmişin çok ötesinde bir ‘dini anlayışa’ yönelen Adnan Oktar örgütünün, esas olarak İslam dinini tahrif etmeye yönelik bir hareket olduğu belirtildi
13.02.2021 Gündem
13 yaşındaki kız çocuğuna 'aşk mektubu' yazan kırtasiyeci tutuklandı!
13 yaşındaki kız çocuğuna 'aşk mektubu' yazan kırtasiyeci tutuklandı! Aydın’ın Didim ilçesinde 13 yaşındaki kız çocuğuna aşk mektubu yazıp, veren kırtasiyeci Erkan G. (61), 'çocuğa cinsel istismar' suçundan tutuklandı.
22.10.2020 Gündem
Yeliz Okur'dan Mehmet Okur'a doğum günü mesajı
Yeliz Okur'dan Mehmet Okur'a doğum günü mesajı Dünyaca ünlü basketbolcu Mehmet Okur, 41 yaşına bastı. Yeliz Okur, eşinin yeni yaşını Instagram mesajı ile kutladı.
26.05.2020 Cadde
İbrahim Büyükak: Seni her halinle çok seviyorum
İbrahim Büyükak: Seni her halinle çok seviyorum İki yıl önce psikolog Nurdan Beşen ile nikâh masasına oturan oyuncu İbrahim Büyükak, evlilik yıl dönümünü esprili bir mesajla kutladı.
7.05.2020 Cadde
Sevgililer Günü mesajları için en güzel seçenekler burada! 14 Şubat Sevgililer Günü uzun, kısa, resimli mesaj seçenekleri
Sevgililer Günü mesajları için en güzel seçenekler burada! 14 Şubat Sevgililer Günü uzun, kısa, resimli mesaj seçenekleri Sevgililer Günü mesajları ile sizde sevdiklerinizin yüzünde tebessüm olabilirsiniz. Hayatımızda önemli bir yer eden sevgililerimiz, hayat arkadaşlarımız için bu özel günde alınacak olan bir buket çiçek söylenecek olan güzel bir söz veya atılacak olan güzel bir mesaj onları ne kadar önemsediğimizi onların hayatımızda ne kadar büyük bir anlamı olduğunu bir kez daha hatırlamalarına yol açacaktır. İşte Sevgililer Günü mesajları için en güzel seçenekler! 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları...
14.02.2020 Gündem
Kevin Prince Boateng: "Unutulmaz bir andı"
Kevin Prince Boateng: "Unutulmaz bir andı" Beşiktaş kariyerine golle başlayan Kevin Prince Boateng, attığı golün ardından stat hoparlöründe İbrahim Tatlıses'in "Bitanem" şarkısının çalınmasıyla ilgili "Birçok ülkede bulundum, birçok takımda oynadım. Gerçekten unutulmaz bir an oldu benim için. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu tip bir anı benim için bu kadar özel bir ana getirdiler" dedi. Beşiktaş'ın devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Kevin Prince Boateng, 3-0 kazanılan Gaziantep FK maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
9.02.2020 Futbol
Kevin Prince Boateng: Dürüst olmak gerekirse Beşiktaş'la iki yıldır görüşüyorduk
Kevin Prince Boateng: Dürüst olmak gerekirse Beşiktaş'la iki yıldır görüşüyorduk Beşiktaş'ın yeni transferi Kevin-Prince Boateng transferinin ardından ilk kez konuştu.
30.06.2020 Beşiktaş
Kevin-Prince Boateng İbrahim Tatlıses şarkısı söylerse...
Kevin-Prince Boateng İbrahim Tatlıses şarkısı söylerse... Beşiktaş'ın İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina'dan kadrosuna kattığı Kevin-Prince Boateng, İbrahim Tatlıses'in "Bitanem" şarkısını söyledi.
5.02.2020 Futbol
Torununa kavuştu
Torununa kavuştu MFÖ grubunun solistlerinden Fuat Güner, bir süredir küs olduğu oğlu Kaan Güner’le barıştı.
10.11.2019 Cadde
Cengiz İmren, 'Bitanem'le döndü
Cengiz İmren, 'Bitanem'le döndü Şarkıcı Cengiz İmren, 'Bitanem' adlı parçasını, Polat Yağçı yapımcılığında müzikseverlerin beğenisine sundu.
7.10.2019 Cadde
‘Beni bir tek  bugün üzdün’
‘Beni bir tek bugün üzdün’ Tedavi gördüğü hastanede önceki gün yaşamını yitiren Tarık Ünlüoğlu tiyatro sahnesinden alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı. Törende Gülenay Kalkan, eşinin tabutuna sarılarak, “Seni böyle mi görecektim bitanem” diye gözyaşı döktü...
4.10.2019 Gündem
Aşkın ilk fotoğrafı
Aşkın ilk fotoğrafı Ünlü müzisyen Soner Sarıkabadayı, önceki akşamki bir davete Kolombiya Güzellik Kraliçesi aşkı Camelo Lopez ile katıldı.
17.04.2019 Cadde
Aşkın ilk fotoğrafı
Aşkın ilk fotoğrafı Ünlü müzisyen Soner Sarıkabadayı, önceki akşamki bir davete Kolombiya Güzellik Kraliçesi aşkı Camelo Lopez ile katıldı.
17.04.2019 Cadde
14 Şubat mesajları - Birbirinden özel Sevgililer Günü mesajları
14 Şubat mesajları - Birbirinden özel Sevgililer Günü mesajları 14 Şubat Sevgililer Günü heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Binlerce çift bu özel günde sevgilisini mutlu edecek Sevgililer Günü mesajlarını arıyor. İşte bu güzel güne özel birbirinden anlamlı ve ince 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları...
14.02.2019 Gündem
14 Şubat Sevgililer Günü mesajları! Google'dan Sevgililer Günü Doodle'ı
14 Şubat Sevgililer Günü mesajları! Google'dan Sevgililer Günü Doodle'ı Sevgililer Günü için en güzel mesajları sizler için derledik. 14 Şubat birçok ülkede Sevgililer Günü olarak kutlanıyor. Peki, Sevgililer Günü ne zaman ortaya çıktı? İşte Sevgililer Günü ile ilgili merak edilenler...
14.02.2019 Gündem
En güzel Sevgililer Günü mesajları - En özel 14 Şubat mesajları
En güzel Sevgililer Günü mesajları - En özel 14 Şubat mesajları Bir 14 Şubat Sevgililer Günü daha geldi çattı. Dünyanın her yerinde olduğu gibi ülkemizde de milyonlarca çift yarın 14 Şubat Sevgililer Günü mutluluğunu yaşayacak. İşte bu özel günde sevgilinize gönderebileceğiniz en güzel Sevgililer Günü mesajları...
13.02.2019 Gündem
14 Şubat Sevgililer Günü hangi güne denk geliyor? En özel mesajlar
14 Şubat Sevgililer Günü hangi güne denk geliyor? En özel mesajlar Sevgililer Günü bu yıl hangi güne denk geliyor? sorusu büyük ilgi görmeye devam ediyor. Özel günler arasında yer alan Sevgililer günü için arayışı başladı. Her yıl düzenli olarak Şubat ayının 14'ünde kutlanan Sevgililer Günü 2019 yılında hangi güne denk geliyor?
4.02.2019 Gündem
Süngütepe şehitlerine veda
Süngütepe şehitlerine veda Hakkâri Süngütepe Üs Bölgesi’nde kaza sonucu meydana gelen patlamada şehit olan 7 askerden Topçu Uzman Çavuş Halil Daş ile topçu erler İbrahim Özkur ve Menduh Çelik dün memleketlerinde gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı.
12.11.2018 Gündem
Bensu Soral: Yüzün hep böyle gülsün
Bensu Soral: Yüzün hep böyle gülsün Oyuncu Bensu Soral, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eşi Hakan Baş'ın doğum gününü kutladı.
9.10.2018 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Bitanem ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.