Agorafobi nedir? Agorafobi hakkında bilinmesi gerekenler
Agorafobi nedir? Agorafobi hakkında bilinmesi gerekenler Bizim Hikaye dizisindeki Şeyma karakterinin yaşadığı psikolojik rahatsızlık Agorafobi nedir? Agorafobi hastaları neden evden çıkamıyor? Agorafobi'nin sebepleri nelerdir? İşte Agorafobi hakkında bilmeniz gereken her şey...
14.03.2018 Hayat
Bizim Hikaye 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Bizim Hikaye 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye dizisi dün akşam 1. bölümüyle ekrana geldi. FOX TV'nin yeni dizisi Bizim Hikaye, ilk bölümüyle izleyicilerden tam not almayı başardı. Perşembe akşamları yayınlanacak olan Bizim Hikaye'nin 2. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.
15.09.2017 Gündem
Bizim Hikaye dizisi 3. tanıtımda Filiz babasıyla yüzleşiyor!
Bizim Hikaye dizisi 3. tanıtımda Filiz babasıyla yüzleşiyor! FOX'un çok konuşulan yeni dizisi Bizim Hikaye 3. tanıtım fragmanını yayınladı. 14 Eylül Perşembe günü ilk bölümüyle ekranlara gelecek olan Bizim Hikaye için geri sayım başladı. Bizim Hikaye 3. tanıtımda babasıyla yüzleşen Filiz karakterini izleyeceğiz.
8.09.2017 Gündem
Bizim Hikaye dizisi bu akşam ekranlara geliyor!
Bizim Hikaye dizisi bu akşam ekranlara geliyor! FOX'un Amerikan yapımı Shameless'tan uyarlama dizisi Bizim Hikaye ilk bölümüyle başlıyor. Dizi fragmanı ve konusuyla adından sıkça söz ettirdiği için ilk bölümünü merakla bekleyen seyirci epeyce fazla. Bizim Hikaye 14 Eylül Perşembe günü ilk bölümüyle başlıyor.
7.09.2017 Gündem