Bjork

Bjork

Son dakika Bjork haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bjork gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bjork haber sayfamızda...

Bjork

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 266 bjork haberi bulunmuştur.
Rengi değişti!
Rengi değişti! Bu yıl 95’incisi gerçekleştirilecek olan Oscar Ödülleri’nde değişim, bir Oscar klasiği olan “kırmızı halıdan” başladı.
12.03.2023 Dünya
Yine yeni yeniden Milliyet Sanat
Yine yeni yeniden Milliyet Sanat  Milliyet Sanat dergisi kasım sayısında 50. sanat yılını kutlayan Nilüfer yolculuğunu anlatırken, “Kurak Günler” ile Emin Alper ve “Bir Aşk Masalı” ile Ahmet Ümit söyleşileri yer alıyor.
3.11.2022 Kültür Sanat
Sonik sembolizm
Sonik sembolizm Her projesiyle hayranlarını şaşırtmayı başaran Björk bu kez bir podcast serisi hazırlıyor.
28.08.2022 Kültür Sanat
Hamlet’ten uzak Amleth’e yakın
Hamlet’ten uzak Amleth’e yakın İskandinav efsanesinden yola çıkan ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken “The Northman/Kuzeyli”; kanlı, maço, gürültülü ama görsel olarak şaşaalı bir intikam hikâyesi anlatıyor.
22.04.2022 Kültür Sanat
Gün sayıyor
Gün sayıyor Alexander Skarsgard, önceki gün New York sokaklarında objektiflere takıldı.
10.03.2022 Cadde
Şarkı söylemenin dayanılmaz güzelliği
Şarkı söylemenin dayanılmaz güzelliği Bir dönem neredeyse unutulmaya yüz tutan müzikaller, 2000’lerin başından itibaren yeniden perdeye gelmeye ve hayatımızı renklendirmeye başladı
19.12.2021 Kültür Sanat
Efsane müzisyenler Lubomyr Melynk ve Gigi Masin Zorlu PSM'de
Efsane müzisyenler Lubomyr Melynk ve Gigi Masin Zorlu PSM'de hızlı vuruş tekniği ve karmaşık müzikal notalar ile öne çıkan "Continuous (Sürekli) Music" türünün öncüsü efsanevi piyanist Lubomyr Melynk, ve ambient müziğin dâhiyane isimlerinden İtalyan besteci ve prodüktör Gigi Masin, kaçırılmayacak bir performas ile 16 Ekim Cumartesi akşamı Zorlu PSM’de Turkcell Platinum Sahnesi’nde müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.
6.10.2021 Kültür Sanat
Winehouse ve Grande ‘plakçılar günü’nde
Winehouse ve Grande ‘plakçılar günü’nde Müzisyen Amy Winehouse, Ariana Grande, Madness ve Björk, 2021 Record Store Day etkinliklerinde nadir ya da daha önce duyulmamış parçaları yayınlanacak sanatçılar arasında yer alıyor.
9.04.2021 Kültür Sanat
Müzik tarihinin hızlı çevrilmiş sayfaları
Müzik tarihinin hızlı çevrilmiş sayfaları Sundance programında yer alan “Summer of Soul”, Woodstock’la yarışabilecek olmasına rağmen unutulmuş bir festivali 50 yıl sonra gün ışığına çıkarıyor. “The Sparks Brothers” ise hak ettiği yere gelememiş Sparks’ı yarım asıra yayılan 25 albümlük kariyerini işleyerek gündeme taşıyor.
1.02.2021 Kültür Sanat
UEFA Yılın 11'i belli oldu
UEFA Yılın 11'i belli oldu UEFA tarafından bu yıl 20'ncisi düzenlenen yılın 11'i oylamasının sonuçları açıklandı.
20.01.2021 Dünyadan Futbol
UEFA Yılın 11'i adayları açıklandı
UEFA Yılın 11'i adayları açıklandı 2020 UEFA Yılın 11'ini belirlemek için oylamalar başladı. Futbolseverler, daha öncekilerden farklı olarak bu kez kadın oyunculardan oluşan en iyi kadroyu da belirleyecek
1.12.2020 Dünyadan Futbol
Kurgusal gelecek senaryosunda Pandeminin etkisi
Kurgusal gelecek senaryosunda Pandeminin etkisi İspanya’daki kültür merkezi CaixaForum Madrid, önceki günlerde açılan “Objects of Desire: Surrealism and Design 1924-2020” isimli sergisiye ev sahipliği yapıyor.
15.11.2020 Kültür Sanat
Lyon kadın futbol takımı 5. kez Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu!
Lyon kadın futbol takımı 5. kez Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu! Lyon kadın futbol takımı Eugenie le Sommer, Saki Kumagai ve Sara Björk Gunnarsdóttir'in golleriyle San Sebastian'da oynanan final maçında Wolfsburg'u 3-1 mağlup ederek, beşinci kez üst üste Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu.
1.09.2020 Futbol
Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Olympique Lyon şampiyon oldu!
Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Olympique Lyon şampiyon oldu! UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi finalinde Olympique Lyon, Wolfsburg'u 3-1 yenerek şampiyonluğa ulaştı. 
30.08.2020 Futbol
"PSM'yle Kal"da bu hafta
"PSM'yle Kal"da bu hafta Instagram canlı konserlerine atölyeler ve 90’lar Türkçe Pop Partisi de eklenirken YouTube kanalı üzerinden “İbrahim Selim ile Bu Gece” de evden gerçekleştirdiği yayınlarla izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.
8.04.2020 Kültür Sanat
Cool olmak için mutlaka beğenmeniz gereken 10 sanatçı ve eser
Cool olmak için mutlaka beğenmeniz gereken 10 sanatçı ve eser Cool olmak lafını artık o kadar sık kullanıyoruz ki yakında cool olmanın tek şartı cool olmamak filan olursa şaşırmayın. Fakat illa cool olmak, gözükmek istiyorsanız aşağıdakilere mutlaka bi' göz atın. Çok değil, sadece birkaçını hayatınıza dahil ederek cool olabilmeniz, gözükebilmeniz mümkün...
23.08.2019 Sanat
“Bir değil beş yapmamız gerekiyor”
“Bir değil beş yapmamız gerekiyor” Müzisyen Selen Gülün, Osmanlı’dan günümüze 156 kadın besteciye yer verdiği kitabı için “Rol modeline çok ihtiyacımız var. Bu sayının artması çok önemli” diyor.
28.07.2019 Pazar
Björk kasedi başa sardı
Björk kasedi başa sardı Son yıllarda yükselişe geçen plak merakı, 1980’li yılların vazgeçilmezi kasetlere de uzandı...
30.03.2019 Cumartesi
Oscar törenlerinde giyilmiş en kötü 10 kıyafet
Oscar törenlerinde giyilmiş en kötü 10 kıyafet Zamanı geldiğinde tüm dünyanın gözü Oscar'a çevriliyor. Dolayısıyla ünlü isimlerin yaptıkları, söyledikleri ve giydikleri olay oluyor. Her ünlünün kendi makyözü, kuaförü, stilisti ve danışmanları olmasına rağmen herkes istediği şıklığa ulaşamıyor.
6.03.2019 Stil
Simge Fıstıkoğlu Tavukçuoğlu yeni soyadından memnun mu?
Simge Fıstıkoğlu Tavukçuoğlu yeni soyadından memnun mu? Adımızı ve soyadımızı kendimiz belirleyemiyoruz. İzlanda'da yaşayan bir kadın, soyadına, otomatik olarak babasının adının sonuna 's' harfi eklenip bir de üstüne 'kızı' anlamında 'dottir' eklenmesi suretiyle kavuşuyor. Bakınız dünyaca ünlü İzlandalı şarkıcı Björk Gudmundsdottir. Peki ya Türkiye'de durum nasıl?
24.04.2018 Geyik
NIck Cave 14 yıl sonra İstanbul’da
NIck Cave 14 yıl sonra İstanbul’da İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Garanti Bankası sponsorluğunda gerçekleştirilen İstanbul Caz Festivali bu yıl 25. yaşını kutluyor.
23.01.2018 Gündem
Björk’ün ‘ütopyası’
Björk’ün ‘ütopyası’ İzlandalı müzisyen ‘Björk’ün yeni albümü ‘Utopia’, dinleyicilerle buluştu.
26.11.2017 Gündem
Björk yeni albümü 'Utopia'nın kapağında yine sıra dışı
Björk yeni albümü 'Utopia'nın kapağında yine sıra dışı İzlandalı şarkıcı Björk yine yaptı yapacağını, yine sıra dışı olmayı başardı. Bugüne kadar 'Army of Me'ler, 'Declare Independence'lar, 'Hidden Place'ler, 'Bachelorette'ler patlatan şarkıcı yeni albümü 'Utopia' ile aramıza geri döndü. 24 Kasım'da yayınlanacak albüm için artık son düzlükteyiz. Albüm kapağı da işte karşımızda...
21.09.2021 Müzik
Ümit Besen, Emre Aydın şarkısına 'Başka' bir yorum kattı
Ümit Besen, Emre Aydın şarkısına 'Başka' bir yorum kattı Ümit Besen 'Başka' adını verdiği albümünde yer alan Emre Aydın şarkısı 'Kim Dokunduysa Sana Ona Git'e klip çekti, çok da doğru bir adım atmış oldu. 36'ncı sanat yılında Ümit Besen'in rock'çılar ağırlıklı bir konsept albüm yapmış olması elbette çok şık bir hareketti. Ancak nedense albüm yeteri kadar ses getirmedi.
9.03.2018 Müzik

Benzer Haber Etiketleri

Bjork ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.