Black Lives Matter

Black Lives Matter

Son dakika Black Lives Matter haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Black Lives Matter gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Black Lives Matter haber sayfamızda...

Black Lives Matter

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 113 black lives matter haberi bulunmuştur.
2024'te ünlülerin başına ne gelecek? Koronavirüsü bilen medyum anlattı
2024'te ünlülerin başına ne gelecek? Koronavirüsü bilen medyum anlattı Daha önce hem tüm dünyada, hem de magazin gündeminde ses getirecek birçok olayla ilgili tahminleri tutan medyum ve astrolog Nicolas Aujula; 2024’te ünlüleri bekleyenleri anlattı. İşte Kraliyet Ailesi'nden Kim Kardashian'a, Donald Trump'tan Victoria Beckham'a kadar Aujula'nın tahminleri...
29.12.2023 Cadde
ABD seçimlerinde Taylor Swift etkisi
ABD seçimlerinde Taylor Swift etkisi Başkanlık seçimlerine hazırlanılan Amerika’da, belki de hiç aklımıza gelmeyecek bir kişinin seçimlerde kilit rol oynayabileceği konuşuluyor. Ünlü şarkıcı Taylor Swift bu isim. Swift’in özellikle genç seçmenler üzerindeki etkisi büyük. Bakalım günler ne gösterecek?
7.10.2023 Pazar
Herkesin anlayabileceği dil: Semboller
Herkesin anlayabileceği dil: Semboller Mağaralara kazınan ilk resimlerden günümüzdeki emojilere kadar insanlığın yarattığı sembollerin hikâyesi tasarım müzesinde sergileniyor. 21’inci yüzyılın yarattığı bu yeni dilin tabii ki kendine özgü hassasiyetleri var ve toplumun değişimi dile de yansıyor.
12.08.2023 Pazar
Dünyaca ünlü 3 kahinden 2023 kehanetleri! 'Büyük felaketler kapımızda'
Dünyaca ünlü 3 kahinden 2023 kehanetleri! 'Büyük felaketler kapımızda' 2022 yılının son günlerini yaşadığımız şu günlerde birçok kişi yeni yılda tüm dünyada neler yaşacağını merak etmeye başladı. Hal böyle olunca da akıllara yüzyıllar öncesinden bugünler için tahminde bulunan ünlü kahinlerin söyledikleri geliyor. İşte Baba Vanga'dan Nostradamus'a pek de iç açıcı olmayan 2023 kehanetleri.
21.12.2022 Dünya
Youtuber Jake Paul, MMA yıldızını devirdi! Dudak uçuklatan kazanç
Youtuber Jake Paul, MMA yıldızını devirdi! Dudak uçuklatan kazanç You Tube ile tanınan Jake Paul, boks ringinde şov yapmaya devam ediyor. Daha önce Tyron Woodley ile beklentilerin ötesinde bir maç çıkaran Paul, bu sefer eski MMA ve UFC şampiyonu Anderson Silva'yı mağlup ederek kariyerinin en sansasyonel başarısına imza attı. Öte yandan sporcuların maçtan kazanacağı rakam belli oldu.
31.10.2022 Diğer
Kanye West’e sosyal medyada kırmızı kart
Kanye West’e sosyal medyada kırmızı kart Çarpıcı açıklamalarıyla gündeme gelen rapçi Kanye West’in Instagram ve Twitter hesapları, Yahudi karşıtı söylemleri nedeniyle bir süreliğine bloke oldu.
11.10.2022 Dünya
Sekiz polis 60 el ateş etti! Şoke edici görüntüler...
Sekiz polis 60 el ateş etti! Şoke edici görüntüler... ABD'nin Ohio eyaletindeki Akron şehrinde Jayland Walker isimli bir siyahın 60'tan fazla kez vurularak öldürülmesiyle sonuçlanan kovalamacanın videosu dün polis tarafından yayımlandı.
4.07.2022 Dünya
Eski Savunma Bakanı açıkladı: 'Trump, füze atmayı teklif etti!'
Eski Savunma Bakanı açıkladı: 'Trump, füze atmayı teklif etti!' Eski ABD Savunma Bakanı Mark Esper, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın uyuşturucu laboratuvarlarını yok etmek için Meksika'ya füze atmayı önerdiğini iddia etti.
6.05.2022 Dünya
Eski ABD Savunma Bakanı: Trump protestoculara ateş açılmasını istedi
Eski ABD Savunma Bakanı: Trump protestoculara ateş açılmasını istedi Anılarını kaleme alan Pentagon'un bir numarası Esper, Washington'ı sarsan ırkçılık karşıtı protestolar sırasında dönemin ABD lideri Trump'ın gerçeküstü teklifinin detaylarını yazdı: "Onları vuramaz mısınız? Bacaklarından falan mesela?"
3.05.2022 Dünya
Onları anlamayan şirketler çok zorlanacak
Onları anlamayan şirketler çok zorlanacak Dünyada alım gücünü çok yakında Z’ler temsil etmeye başlayacak. Bu kuşağın özelliği alışverişi sadece cüzdanları ile değil aynı zamanda vicdanları ile yapmaları. Markaları, çevresel ve sosyal değerle ölçüyorlar.
11.01.2022 Ekonomi
Köle tüccarına karşı zafer
Köle tüccarına karşı zafer George Floyd’un polis tarafından öldürülmesinin ardından 2020 yılının Haziran ayında yükselen “Black Lives Matter” protestoları sırasında, İngiltere’de 17...
9.01.2022 Kültür Sanat
George Floyd'un 4 yaşındaki yeğeni uyurken vuruldu!
George Floyd'un 4 yaşındaki yeğeni uyurken vuruldu! ABD'nin Minneapolis kentinde beyaz bir polis tarafından öldürülen George Floyd'un 4 yaşındaki büyük yeğeni Arianna Delane, yılbaşının erken saatlerinde yatağında uyurken vurularak öldürüldü.
5.01.2022 Dünya
O eski Altın Küre’den eser yok şimdi
O eski Altın Küre’den eser yok şimdi 9 Ocak’ta dağıtılacak olan 79. Altın Küre Ödülleri eskisi gibi heyecan yaratmadı. Sebebi ise geçtiğimiz sene ortaya çıkınca hepimizi şaşkına çeviren kayırmacılık ve ırkçılık gerçeği.
5.01.2022 Kültür Sanat
İkonların heykelleri dikildi
İkonların heykelleri dikildi ABD’de 2020’de polis tarafından boğazına basılarak öldürülen, “Nefes alamıyorum” cümlesiyle ikonlaşan “Black Lives Matter” protestolarının başlamasını sağlayan George Floyd’un büstü New York’ta Union Meydanı’na dikildi.
4.10.2021 Kültür Sanat
Alonso diz çökme eylemine katılmayacak
Alonso diz çökme eylemine katılmayacak Chelseali futbolcu Marcos Alonso, diz çökme eylemine katılmayacak.
ABD'de Proud Boys liderine 155 gün hapis cezası
ABD'de Proud Boys liderine 155 gün hapis cezası ABD'de Black Lives Matter (Siyahların Yaşamı Değerlidir) eylemcilerine ait bir bayrağı yakan aşırı sağcı grup Proud Boys'un lideri Enrique Tarrio, 155 gün hapis cezasına çarptırıldı.
24.08.2021 Dünya
Tokyo’nun rengi onlardı
Tokyo’nun rengi onlardı Tokyo 2020 Yaz Olimpiyat Oyunları’nı izlemek için 4 artı bir yıl bekledik. Beklediğimize değdi mi tartışılır ama tartışılmaz tek şey performansları ve tarzıyla konuşulan birçok sporcuyu keşfetmemizi sağladığı
8.08.2021 Pazar
Göstericilere silah doğrultan çifti Vali affetti
Göstericilere silah doğrultan çifti Vali affetti ABD’nin Missouri eyaletinin Valisi Mike Parson, ülkede geçen yıl düzenlenen "Siyahilerin Hayatı Değerlidir" (Black Lives Matter) protestolarına katılanlara silah doğrulttukları için para cezasına çarptırılan avukat çifti affettiğini açıkladı.
4.08.2021 Dünya
Microsoft, Türkiye de dahil olmak üzere 'casus yazılımları' engelledi!
Microsoft, Türkiye de dahil olmak üzere 'casus yazılımları' engelledi! Microsoft yeni bir açıklama yaptı. Arasında Türkiye'nin de olduğu çok sayıda ülkede kullanıcıları tehlikeye atan 'casus yazılımı' engellediğini belirtti.
16.07.2021 Teknoloji
New York'taki George Floyd heykeli aşırı sağcı bir grubun saldırısına uğradı
New York'taki George Floyd heykeli aşırı sağcı bir grubun saldırısına uğradı ABD'de New York'un Brooklyn bölgesinde 19 Haziran'da açılışı yapılan George Floyd heykeli, beyaz üstünlüğünü savunan aşırı sağcı bir grup tarafından hedef alındı.
25.06.2021 Dünya
Sosyal medyada her gördüğümüze inanmak gerekiyor mu?
Sosyal medyada her gördüğümüze inanmak gerekiyor mu? İnternet camiası bir derya. Ucu bucağı olmayan, her an her saniye yeni bilgi ile karşılaştığımız bir dünya. Sosyal medya da bu dünyanın en önemli parçası. Ancak sosyal medya dediğimiz bu olgu manipülasyon aracı olarak da kullanılabiliyor. Son olarak ‘Save the Dog’ kampanyası ile gördüğümüz bir aldatmaca. Peki, insanlar neden kolayca manipüle edilebiliyor? Molatik olduğumuz konu ‘Save the Dog’ özelinde sosyal medya manipülasyonu.
12.06.2021 Hayat
Kadınların  zaferi
Kadınların zaferi British Phonographic Industry’nin her yıl düzenlediği 2021 Brit Ödülleri, önceki akşam İngiltere’nin başkenti Londra’daki O2 Arena’da yapılan törenle sahiplerini buldu.
13.05.2021 Kültür Sanat
Floyd davasında flaş gelişme! Yeniden yargılama talep etti
Floyd davasında flaş gelişme! Yeniden yargılama talep etti ABD'de siyahi Goerge Floyd'u öldürmekten suçlu bulunan eski polis Derek Chauvin, "adil yargılanmadığını" savunarak yeniden yargılama talebinde bulundu.
4.05.2021 Dünya
Son dakika... 'Kan kusturma' hareketi! Tanıklar konuştu, dünya ayağa kalktı
Son dakika... 'Kan kusturma' hareketi! Tanıklar konuştu, dünya ayağa kalktı 25 Mayıs 2020'de ABD'nin Minneapolis kentinde siyah Amerikalı George Floyd'u öldürmekle suçlanan beyaz polis memuru Derek Chauvin'in yargılandığı dava Pazartesi günü başladı. 40 yıl hapsi istenen Chauvin'in Floyd'u gözaltına aldığı anlara tanık olanların verdiği ifadeler tüm dünyanın kanını dondurdu.
2.04.2021 Dünya
İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın etnik azınlıklar danışmanı istifa edecek
İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın etnik azınlıklar danışmanı istifa edecek İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın etnik azınlıklar danışmanı Samuel Kasumu gelecek ay görevinden ayrılacak. Kasumu Şubat'ta Johnson'a istifasını sunmuş ancak sonradan bu kararını geri almıştı.
1.04.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Black Lives Matter ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.