Kobe Bryant: Bir basketbol efsanesinin sıra dışı profili
Kobe Bryant: Bir basketbol efsanesinin sıra dışı profili Los Angeles Lakers ile 1996-2016 arasında kariyerinde müthiş işlere imza atan, büyük bir efsaneye dönüşen Kobe Bryant, nesilleri basketbolla büyütmekle kalmayıp, basketbolculara da bambaşka şeyler kattı. Black Mamba, Kobe, ya da siz ne derseniz... Hayatını kaybeden "Black Mamba" Kobe Bryant'ı anmak ve tanımak için daha doğru bir gün yok.
27.01.2020 Spor
Kobe hayranları Lakers tesislerinde mumlar yakıyor!
Kobe hayranları Lakers tesislerinde mumlar yakıyor! Kobe Bryant'ın helikopter kazasında hayatını kaybetmesi sonrasında, hayranları Lakers tesislerinde Black Mamba adına mumlar yakıyor.
27.01.2020 Futbol
Black Mamba ne demek? Kobe Bryant'a neden Black Mamba deniliyordu?
Black Mamba ne demek? Kobe Bryant'a neden Black Mamba deniliyordu? Kobe Bryant'ın helikopter kazasının ardından hayatını kaybetmesinin ardından NBA yıldızının hayatına ilişkin birçok detay merak edilmeye başlandı. Bunlar arasında en dikkat çekeni ise lakabı olan Black Mamba oldu. NBA'de Kobe Bryant'a Black Mamba lakabı takılmıştı. Peki Black Mamba ne demek? Kobe Bryant'a neden Black Mamba deniliyordu?
27.01.2020 Gündem
Sıcak asfalta çıkınca bunu yaptı!
Sıcak asfalta çıkınca bunu yaptı! Bu manzara otoyolda seyredenleri şaşkına çevirdi. Sıcak asfaltla temas eden yılan olduğu yerden öteye gidemeyince yolunu değiştirip geri döndü.
11.09.2019 İlginç Videolar