Blaise Matuidi

Blaise Matuidi

Son dakika Blaise Matuidi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Blaise Matuidi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Blaise Matuidi haber sayfamızda...

Blaise Matuidi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 125 blaise matuidi haberi bulunmuştur.
Türkiye'nin EURO 2024 rakipleri belli oldu! İşte Avrupa Şampiyonası grupları
Türkiye'nin EURO 2024 rakipleri belli oldu! İşte Avrupa Şampiyonası grupları Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2024 Avrupa Şampiyonası'nda grup kuraları çekildi. EURO 2024 kura çekiminde Türkiye'nin grup rakipleri belli oldu. Öte yandan turnuvada dağıtılacak para ödülleri açıklandı
2.12.2023 EURO 2024
Fransa'da şaşırtan olay; top patladı, frikik kazandı! Mbappe ilk maçında şov yaptı
Fransa'da şaşırtan olay; top patladı, frikik kazandı! Mbappe ilk maçında şov yaptı Fransa, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Grubu'nun ilk maçında Hollanda ile karşıya geldi. Heyecan dolu maçta Fransa'nın dünya yıldızı Kylian Mbappe, kaptan olarak çıktığı ilk maçta performansı ile alkış topladı. Öte yandan müsabakada topun patlamasından sonra kazanılan frikik herkesi şaşırttı.
25.03.2023 Futbol
Blaise Matuidi, futbolu bıraktığını açıkladı
Blaise Matuidi, futbolu bıraktığını açıkladı Daha önce PSG, Juventus gibi köklü kulüplerde forma giyen Fransız futbolcu Blaise Matuidi, sosyal medya hesabından futbolu bıraktığını açıkladı.
23.12.2022 Dünyadan Futbol
Beckham'ın ortağı olduğu Inter Miami'ye 2 milyon dolar ceza
Beckham'ın ortağı olduğu Inter Miami'ye 2 milyon dolar ceza Amerikan Birinci Futbol Ligi (MLS) yönetimi, Inter Miami Kulübü'ne ücret tavanı kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle 2 milyon dolar ceza verdi.
29.05.2021 Dünyadan Futbol
David Beckham, Messi ve Ronaldo'yu istiyor!
David Beckham, Messi ve Ronaldo'yu istiyor! ABD Futbol Ligi (MLS) ekiplerinden Inter Miami'nin kurucu başkanı David Beckham, Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi iddialarını cevapladı. Beckham, taraftarların takımda her zaman yıldız futbolcu görmek istediğini söylerken dünyaca ünlü iki yıldızı da Inter Miami'de görmek istediğini ifade etti.
2.03.2021 Dünyadan Futbol
Son dakika | Gomis'ten itiraf: "Bana 'hain' diyorlar"
Son dakika | Gomis'ten itiraf: "Bana 'hain' diyorlar" Galatasaray'da forma giydiği dönemde gol kralı olan, şu anda Al Hilal'de forma giyen Fransız yıldız, çarpıcı açıklamalarda ve itiraflarda bulundu.
1.03.2021 Galatasaray
Blaise Matuidi, Inter Miami'de...
Blaise Matuidi, Inter Miami'de... Amerikan Birinci Futbol Ligi (MLS) takımlarından Inter Miami, Juventus ile yollarını ayıran Blaise Matuidi'yi transfer etti.
13.08.2020 Dünyadan Futbol
Inter Miami, Matuidi transferini işte böyle açıkladı...
Inter Miami, Matuidi transferini işte böyle açıkladı... Bir dönem az da olsa Fenerbahçe'nin gündemine gelen Blaise Matuidi, Juventus'tan ayrıldıktan sonra Inter Miami'ye imza attı.
13.08.2020 Futbol
Paulo Dybala'nın son corona virüs testi pozitif çıktı!
Paulo Dybala'nın son corona virüs testi pozitif çıktı! Juventus'un Arjantinli yıldızı Paulo Dybala'nın 6 hafta içinde tam 4 kez corona virüs testi yaptırdığı ve son testinin pozitif çıktığı öğrenildi.
1.07.2020 İtalya Serie A
İtalya'da takımlar 18 Mayıs'ta sahaya iniyor
İtalya'da takımlar 18 Mayıs'ta sahaya iniyor İtalya Başbakanı Giuseppe Conte, dün gece yaptığı açıklamada takımların 18 Mayıs'ta antrenmanlara başlamasına izin verileceğini söyledi.
1.07.2020 İtalya Serie A
Bafetimbi Gomis, Fatih Terim'i seçti!
Bafetimbi Gomis, Fatih Terim'i seçti! Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'da futbol yaşımını sürdüren Galatasaray'ın eski golcüsü Bafetimbi Gomis, kariyerinde birlikte oynadığı en iyi 11'i seçti. Gomis birlikte çalıştığı en iyi teknik direktör olarak Fatih Terim'i seçerken, yedek kaleciye ise Fernando Muslera'yı aldı.
30.06.2020 Galatasaray
Corona virüsle ilgili son 24 saatte dünyada neler yaşandı?
Corona virüsle ilgili son 24 saatte dünyada neler yaşandı? Çin'de ortaya çıkan yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) dünya genelinde bulaştığı kişi sayısı 2 milyonu geçerken, iyileşenlerin sayısı 508 bine, can kayıpları ise 132 bine ulaştı.
15.04.2020 Dünya
Juventus'da Rugani ve Matuidi corona virüsü yendi
Juventus'da Rugani ve Matuidi corona virüsü yendi İtalyan devi Juventus, Daniele Rugani ve Blaise Matuidi'nin corona virüsü yendiğini açıkladı.
1.07.2020 İtalya Serie A
Geçmişe Yolculuk | Matuidi'nin Paris Saint Germain forması ile attığı en iyi goller!
Geçmişe Yolculuk | Matuidi'nin Paris Saint Germain forması ile attığı en iyi goller! Corona virüs testi pozitif çıkan Juventus'un yıldızı, yaptığı açıklamada "Pozitifim, güçlüyüm ve moralim yerinde, moralim çok iyi" dedi. 2011 ve 2017 yılları arasında Paris Saint-Germain'de oynayan Blaise Matuidi, takımın önemli bir parçasıydı. İşte Paris Saint-Germain formasıyla attığı en iyi golleri izleyelim.
7.04.2020 Futbol
Süper Lig için start 5 Haziran! Bitiş ise...
Süper Lig için start 5 Haziran! Bitiş ise... Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig’in geleceği için hazırladığı 10 senaryo arasından en uygun olanını belirleyecek. 5 Haziran’da perdeyi yeniden açmayı planlayan federasyon, UEFA’nın “3 Ağustos’ta bitsin” tavsiyesine uyarak ligi sonlandırmaya çalışacak
1.07.2020 Süper Lig
Juventus'ta futbolculardan 90 milyon euroluk fedakarlık!
Juventus'ta futbolculardan 90 milyon euroluk fedakarlık! Juventus'ta futbolcular, maaşlarından kesinti yapılmasını kabul etti. İtalyan devi böylece 90 milyon euro civarında tasarruf elde edecek.
1.07.2020 İtalya Serie A
İbrahim Çolak: ‘Tatsız bir olimpiyat olabilir’
İbrahim Çolak: ‘Tatsız bir olimpiyat olabilir’ Tokyo’da mücadele edecek sporcularımızdan biri olan İbrahim Çolak, ertelenip ertelenmeyeceği konuşulan olimpiyatların durumunu değerlendirdi
1.07.2020 Diğer
Son dakika... Paulo Dybala'nın coronavirüs testi pozitif çıktı
Son dakika... Paulo Dybala'nın coronavirüs testi pozitif çıktı Juventus'un yıldızlarından Paulo Dybala, kız arkadaşı Oriana Sabatini ile birlikte coronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.
1.07.2020 Futbol
Matuidi: Pozitifim, güçlüyüm ve moralim yerinde
Matuidi: Pozitifim, güçlüyüm ve moralim yerinde Corona virüs testi pozitif çıkan Juventus'un yıldızı, yaptığı açıklamada "Pozitifim, güçlüyüm ve moralim yerinde, moralim çok iyi" dedi.
1.07.2020 İtalya Serie A
Blaise Matuidi'den corona virüs açıklaması: Belirtileri taşımıyordum
Blaise Matuidi'den corona virüs açıklaması: Belirtileri taşımıyordum Juventus'ta koronavirüs testi pozitif çıkan Blaise Matuidi bir mesaj yolladı.
1.07.2020 İtalya Serie A
Corona virüsün UEFA’ya maliyeti 1.9 milyar Euro
Corona virüsün UEFA’ya maliyeti 1.9 milyar Euro Korona virüs salgını nedeniyle UEFA’nın dün üye ülke federasyonlarıyla yaptığı telekonferans sonrasında Avrupa Futbol Şampiyonası, 11 Haziran-11 Temmuz 2021 tarihine ertelenirken, bu 1 yıllık ertelemenin ortalama kaybı 1.9 milyar Euro oldu.
1.07.2020 Futbol
Corona virüs testi pozitif çıkan Matuidi'nin Juventus'taki en özel anları...
Corona virüs testi pozitif çıkan Matuidi'nin Juventus'taki en özel anları... Juventus'tan yapılan açıklamada Daniel Rugani'den sonra Blaise Matuidi'nin de corona virüs testinin pozitif çıktığı belirtildi. Fransız futbolcunun İtalyan devindeki en özel anlarını hep birlikte izliyoruz.
18.03.2020 Futbol
Blaise Matuidi'nin corona virüs testi pozitif çıktı
Blaise Matuidi'nin corona virüs testi pozitif çıktı Juventus'un yıldızı Blaise Matuidi'nin corona virüs testi pozitif çıktı. İtalyan devinde daha önce Rugani corona virüse yakalanmıştı.
1.07.2020 İtalya Serie A
Fenerbahçe büyük oynuyor! Juve'nin dinamosu...
Fenerbahçe büyük oynuyor! Juve'nin dinamosu... İtalyan basını, Juventus'la kontratın süresi konusunda anlaşamayan Blaise Matuidi için Fenerbahçe'nin devreye girdiği ileri sürdü...
30.06.2020 Fenerbahçe
Orsic geceye damga vurdu!
Orsic geceye damga vurdu! UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2019-20 sezonu grup aşamasının ilk hafta maçları sona erdi. Gecenin sürpriz sonucunu Atalanta'yı Hırvatistan'da 4-0'lık skorla dağıtan Dinamo Zagreb elde etti. Orsic müthiş performansını 3 golle taçlandırdı.
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Blaise Matuidi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.