Böbrek kanseri belirtileri nelerdir?
Böbrek kanseri belirtileri nelerdir? Böbrek kanseri, her biri yaklaşık yumruk büyüklüğünde ve fasulye şeklinde olan böbreklerde başlar. Böbrekler omurganızın iki tarafında birer tane olacak şekilde, karın içi organlarınızın arkasında yer alırlar. Üroloji Uzmanı Op. Dr. Mesut Yeşil, böbrek kanseri hakkında bilgi verdi.
18.12.2021 Genel Sağlık
Böbrek kanseri erkeklerde daha fazla görülüyor! Belirtileri...
Böbrek kanseri erkeklerde daha fazla görülüyor! Belirtileri... Böbrek kanseri neredeyse 10 bin kişiden 1'inde görülebilen ancak tedavi edilebilir bir sağlık sorunu. Ürolojik kanserler arasında prostat ve idrar torbasından sonra üçüncü sırada yer alıyor. Günümüzde böbrek kanserleri henüz belirti vermeden başka nedenlerle yapılan görüntüleme tetkikleri sırasında fark ediliyor. Nadiren ağrı, idrarda kanamaya yol açıyor ve erkeklerde kadınlara göre 2 kat daha fazla görülüyor. Üroloji Uzmanı ve Üroonkoloji Merkezi Direktörü Prof.Dr. Cemil Uygur, detayları paylaştı
30.06.2020 Erkek Sağlığı
Böbrek kanserinde bu belirtilere dikkat!
Böbrek kanserinde bu belirtilere dikkat! Üroloji Bölümü’nden Op. Dr. A. Egemen İşgören, 4 Şubat Dünya Kanser Günü öncesinde, böbrek kanseri ve tedavisi hakkında daha önce hiç duymadığınız açıklamalarda bulundu.
29.01.2018 Sağlık
Böbrek kanseri belirtileri, nedenleri ve tedavisi
Böbrek kanseri belirtileri, nedenleri ve tedavisi Böbrek kanseri belirtileri nelerdir? Böbrek kanseri nedenleri nelerdir? Böbrek kanseri nasıl tedavi edilir?
28.03.2017 Genel Sağlık
Her yıl 100 bin kişiyi öldürüyor
Her yıl 100 bin kişiyi öldürüyor Böbrek kanseri her yıl 100 bin can alıyor. Erken teşhis edilmediği takdirde ölümcül sonuçlara yol açıyor. Doç. Dr. Murat Binbay, böbrek kanseriyle ilgili önemli bilgiler verdi.
27.05.2016 Genel Sağlık
Değişen idrar rengi neyin habercisi?
Değişen idrar rengi neyin habercisi? Hospital Üroloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Sinan Ekici, 1-7 Nisan Kanser Haftası’nda böbrek kanseri hakkında bilgi verdi.
1.04.2016 Genel Sağlık