Boğaz Enfeksiyonu Neden Olur? Kaç Gün Sürer Ve Nasıl Geçer?
Boğaz Enfeksiyonu Neden Olur? Kaç Gün Sürer Ve Nasıl Geçer? Sağlık ve sağlıklı yaşamak insanların artık önceledikleri konuların başında gelmektedir. Tüm dünya pandemiyi yaşayınca bir kez daha sağlık ön plana çıkmış oldu. İnsanların, mevsim geçişlerinde ya da özellikle kış aylarında daha sık karşılaştıkları sağlık sorunları bulunur. Bunlardan birisi de boğaz enfeksiyonlarıdır. İşte ilgiyle okuyacağınız boğaz enfeksiyonu neden olur, boğaz enfeksiyonu kaç gün sürer, boğaz enfeksiyonu nasıl geçer ve konu hakkında çok daha fazlasını sizler için derledik.
11.11.2021 Genel Sağlık
Düzelmeyen boğaz enfeksiyonu hangi hastalığa neden oluyor?
Düzelmeyen boğaz enfeksiyonu hangi hastalığa neden oluyor? Geçmeyen ya da bir türlü düzelmeyen boğaz enfeksiyonunuz varsa, başka bir hastalığın habercisi olabilir. Peki, düzelmeyen boğaz enfeksiyonu hangi hastalığa neden oluyor? Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Yavuz Selim Yıldırım konu ile ilgili bilgiler verdi.
27.12.2020 Genel Sağlık
Dondurmayı mutlaka bu şekilde tüketin!
Dondurmayı mutlaka bu şekilde tüketin! Yaz aylarında dondurma tüketiminin artmasıyla beraber boğaz enfeksiyonu sıklığı belirgin oranda arttı. Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Yavuz Selim Yıldırım dondurmanın su ile beraber tüketildiğinde boğaz enfeksiyonu sıklığının azaldığını belirtti.
Boğaz enfeksiyonunu ortadan kaldıran besinler
Boğaz enfeksiyonunu ortadan kaldıran besinler Boğaz enfeksiyonları günümüzde sıklıkla rastlanan ve kalıcılığı uzun süren hastalıklardan biri. Boğaz enfeksiyonlarından korunmak için doğal besinlerin gücünden yararlanmak gerektiğini söyleyen Uzman Diyetisyen Nilay Keçeci Arpacı, boğaz ağrısını gidermeye yönelik önerilerde bulundu. İşte boğaz ağrılarına ve enfeksiyonlarına iyi gelen besinler...
15.01.2019 Genel Sağlık
Şeytan tarafından ele geçirildiğini düşünüyorlar
Şeytan tarafından ele geçirildiğini düşünüyorlar Boğaz enfeksiyonundan sonra ailesine şiddet uygulayan ve eline bıçak alıp ailesini ya da kendisini bıçaklamakla tehdit eden 11 yaşındaki çocuğun ailesi şeytan tarafından ele geçirildiğine inanıyor.
19.10.2016 Ruh Sağlığı