Boğaziçi

Boğaziçi

Son dakika boğaziçi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan boğaziçi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan boğaziçi haber sayfamızda...

Boğaziçi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.983 boğaziçi haberi bulunmuştur.
Teknoloji Liderleri’nin gündemi ‘Yapay Zeka’
Teknoloji Liderleri’nin gündemi ‘Yapay Zeka’ 21 Mayıs’ta Türkiye’nin teknoloji alanındaki önemli karar alıcılarını bir araya getirecek olan Teknoloji Liderleri Zirvesi’nde yapay zeka ve dijital dönüşümün sürdürülebilirliği öne çıkacak gündem maddeleri...
24.04.2024 Ekonomi
CHP lideri Özel'den Prof. Dr. Ergüder'in üniversiteye alınmamasına tepki
CHP lideri Özel'den Prof. Dr. Ergüder'in üniversiteye alınmamasına tepki CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Boğaziçi Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Üstün Ergüder'in üniversiteye alınmamasına sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.
23.04.2024 Gündem
İstanbul'un 18 ilçesinde elektrik kesintisi
İstanbul'un 18 ilçesinde elektrik kesintisi Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş (BEDAŞ), İstanbul'un 18 ilçesinde hafta başı itibarıyla elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı. BEDAŞ tarafından yayınlanan planlı kesinti programına göre, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Başakşehir, Beşiktaş, Çatalca ve daha birçok ilçede pazartesi günü planlı çalışma kapsamında elektrik kesintisi yaşanacak.
21.04.2024 Ekonomi
Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe itirafı! 'Sineye çekiyorum'
Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe itirafı! 'Sineye çekiyorum' Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Fenerbahçeli bazı taraftarların tepkilerini, Fenerbahçeli olduğu için sineye çektiğini söyledi.
21.04.2024 Ankaragücü
İstanbul Havalimanı yeni CEO’su Selahattin Bilgen oldu
İstanbul Havalimanı yeni CEO’su Selahattin Bilgen oldu Türkiye’nin Dünya’ya açılan kapısı olan ve Avrupa’nın en yoğun havalimanı olma unvanını elinde bulunduran İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA CEO’luğuna daha önce bu görevi vekaleten yürüten Selahattin Bilgen atandı.
19.04.2024 Ekonomi
30 yelkovan kuşuna uydu vericisi takıldı
30 yelkovan kuşuna uydu vericisi takıldı İstanbul Boğazı'nda nesli tükenmekte olan Yelkovan kuşlarının üreme kolonilerinin ve göç yollarının belirlenerek koruma altına alınmasını hedefleyen proje kapsamında, 30 Yelkovan kuşuna uydu vericisi takıldı.
12.04.2024 Gündem
Mühendislikte İTÜ, tıpta Hacettepe
Mühendislikte İTÜ, tıpta Hacettepe Londra merkezli yükseköğretim derecelendirme kuruluşu Quacquarelli Symonds Alan Bazlı Dünya Üniversite Sıralaması açıklandı.
12.04.2024 Eğitim
İstanbul gerçeği! Uzmanlar açıkladı: Kar artık sürpriz olacak
İstanbul gerçeği! Uzmanlar açıkladı: Kar artık sürpriz olacak İstanbul'da bu yıl yeterli düzeyde kar yağışı gözlenmemesi, kentte önümüzdeki yıllarda görülecek mevsimsel değişimlerin sorgulanmasına neden oldu.
10.04.2024 Haberler
İstanbul gerçeği! Uzmanlar hava durumunda aynı fikirde birleşti
İstanbul gerçeği! Uzmanlar hava durumunda aynı fikirde birleşti İstanbul'da bu yıl yeterli düzeyde kar yağışı gözlenmemesi, kentte önümüzdeki yıllarda görülecek mevsimsel değişimlerin sorgulanmasına neden oldu.
10.04.2024 Gündem
Deniz hamamları ve İstanbul’un eski plajları
Deniz hamamları ve İstanbul’un eski plajları Deniz hamamları ahşap iskeleler üzerine kurulmuş kapalı mekanlardı. Kadınların bu mekanlardan dışarı çıkması kesinlikle yasaktı. Tarabya’da açılan plajlarda kadın ve erkeklerin bir arada denize girmeleriyle beraber deniz hamamları şehrin hafızasında detay olarak kaldı.
7.04.2024 Gündem
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Türkiye'nin önde gelen şirketleri stratejik birimleri için yönetici pozisyonlara yaptığı atamaları devam ettirdi. Farklı şirketlerde yeni pozisyonlara transfer olan yöneticiler olduğu gibi, şirket ve grup bünyesi içinde yönetici transferleri de yapıldı.
5.04.2024 Milliyet Executive
Bayram süresince İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz
Bayram süresince İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz İBB, Ramazan Bayramı için hazırlıklarını tamamladı. İstanbulluların 9 günlük bayram tatilini güvenli ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için de çok sayıda ekip sahada olacak. Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz olacak.
5.04.2024 Ekonomi
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri Teknolojinin iş hayatına olan etkisinin ve dijital dönüşüm çalışmalarının zirveye çıktığı 'yapay zeka çağı'nda teknoloji liderleri şirketleri geleceğe taşıyor...
15.04.2024 Milliyet Executive
Sahte ödeme merkezleri yeniden yayılmaya başladı! Dikkat
Sahte ödeme merkezleri yeniden yayılmaya başladı! Dikkat Dolandırıcıların elektrik, internet, telefon gibi fatura tahsilatı yaptığı sahte ödeme merkezleri yeniden yayılmaya başladı. İnternet üzerinde de etkinliklerini artıran bu kaçak merkezler, kredi kartı bilgilerinin ele geçirilmesine de zemin hazırlıyor.
3.04.2024 Ekonomi
Nurseli İdiz'den Seçil Erzan göndermesi! 'Bir bakmışsın banka şubesi çökmüş'
Nurseli İdiz'den Seçil Erzan göndermesi! 'Bir bakmışsın banka şubesi çökmüş' Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nü kazanan ama konservatuvarı tercih eden Nurseli İdiz, "Büyük meblağlarda paralar kaybettim" dedi. Usta oyuncu, yüksek kar vaadiyle aralarında ünlü futbolcuların da olduğu çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan ve 252 yıla kadar hapsi istenen banka müdürü Seçil Erzan'a esprili bir göndermede bulundu.
2.04.2024 Cadde
CHP Genel Başkanı Özel'den seçimlerde oy kullanacak gençlere çağrı
CHP Genel Başkanı Özel'den seçimlerde oy kullanacak gençlere çağrı CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Bakırköy'de bir otelde düzenlenen 'Rumeli Balkan Buluşması' iftar programına katıldı.
27.03.2024 Gündem
Öğrenci başına 1 kitap düşmüyor
Öğrenci başına 1 kitap düşmüyor Türkiye’deki bazı üniversitelerin kütüphanesi evdeki kitaplık gibi. 4 üniversitede öğrenci başına düşen kitap sayısı 1’in altında. 89 üniversitede ise bu sayı 1 ile 4 arasında.
27.03.2024 Gündem
Eşit temsil sözü
Eşit temsil sözü Özel, “Gelecek sefer İzmir’de 15 erkek aday varsa; 15 tane de kadın aday olacak. Adayların yarısı 40 yaş altıysa, yarısı 40 yaş üstü olacak. Bıyıklı, yaşlı erkek partilerden ayrışacağız” dedi.
25.03.2024 Gündem
Girişimci aranıyor
Girişimci aranıyor İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteklediği 3. Etap 14-19 Yaş Yeni Nesil Erken Girişimci Geliştirme Proje başvuruları başladı.
25.03.2024 Eğitim
Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik final sorusu! Berk Göktaş'ın cevabı...
Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik final sorusu! Berk Göktaş'ın cevabı... Berk Göktaş Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik final sorusunu açtırdı. 5 milyonluk soruyu açtıran Berk Göktaş büyük ödülü kazandı.
24.03.2024 Gündem
“İstanbul’da deniz festivali yapılabilir”
“İstanbul’da deniz festivali yapılabilir” “Aşk Olsun O Kayıklara! - İstanbul’da ‘Kürek Devrine’ Dair” adlı çalışmaya imza atan Prof. Dr. Artun Ünsal, “İstanbul Caz Festivali, İstanbul Film Festivali yapılıyor ama İstanbul’da hiçbir deniz festivali yapılmıyor. Kayıkların replikaları yapıldığı takdirde bu mehtap alayları senenin bir iki gününde İstanbul Mehtap Alemleri şeklinde düzenlenebilir” diyor.
23.03.2024 Pazar
'HGS' ve 'İSPARK' tuzağı
'HGS' ve 'İSPARK' tuzağı Dolandırıcıların yeni yöntemi HGS ve İSPARK borcu oldu. Dolandırıcılar, sahte avukat kimliği ile 'Borcunuzu ödemek için linke tıklayın' mesajları atarak ağlarına düşürüyor.
22.03.2024 Ekonomi
Yasmin Erbil, Mısır'a gitti! Tatil pozlarına beğeni yağdı
Yasmin Erbil, Mısır'a gitti! Tatil pozlarına beğeni yağdı Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz'la aşk yaşayan Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, annesiyle tatile çıktı. Mısır'a giden Erbil, karelerini Instagram hesabından yayınladı.
15.03.2024 Cadde
Kampüsler Ramazan’a hazır
Kampüsler Ramazan’a hazır Tüm Türkiye’de olduğu gibi üniversitelerde de Ramazan telaşı yaşanıyor.
11.03.2024 Gündem
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor Türkiye'nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeyi sürdürüyor. Şirketler hedeflerine yönelik atamalarını devam ettirdi.
11.03.2024 Milliyet Executive

Benzer Haber Etiketleri

Boğaziçi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.