Vahşette flaş gelişme! Babasının boğazına ve sağ gözüne komando bıçağı sapladı...
Vahşette flaş gelişme! Babasının boğazına ve sağ gözüne komando bıçağı sapladı... Antalya'da 16 yaşındaki Ş.U., birlikte çay içtiği babası Ender U.'nun boğazına ve gözüne komando bıçağını sapladı. Ş.U.'nun ilk ifadesi ortaya çıktı. Bakın babasını neden bıçaklamış?
16.06.2019 Gündem
Vahşette flaş gelişme! Babasının boğazına ve sağ gözüne komando bıçağı sapladı...
Vahşette flaş gelişme! Babasının boğazına ve sağ gözüne komando bıçağı sapladı... Antalya'da 16 yaşındaki Ş.U., birlikte çay içtiği babası Ender U.'nun boğazına ve gözüne komando bıçağını sapladı. Ş.U.'nun ilk ifadesi ortaya çıktı. Bakın babasını neden bıçaklamış?
16.06.2019 Gündem
Caretta carettalar telef oldu
Caretta carettalar telef oldu AYDIN'ın Kuşadası ilçesinde, farklı zamanlarda kıyıya vurmuş halde bulunan caretta ceratta cinsi 2 deniz kaplumbağasının boğazına takılan oltalar yüzünden telef olduğu anlaşıldı. Kuşadası'nın Davutlar Mahallesi'nde vatandaşlar farklı zamanlarda kıyıya vurmuş halde caretta ceratta cinsi 2 deniz kaplumbağası buldu. Her iki olayda, Ekosistemi Koruma ve Doğa Sevenler Derneği (EKODOSD) ile Milli Parklar yetkililerine bildirdi. Yetkililer, deniz kaplumbağalarının boğazlarındaki olta yüzünden boğulduğunu belirledi. EKODOST Başkanı Bahattin Sürücü, bir günde 2 caretta caretta'nın boğularak öldüğüne değinerek, Bugün ikinci deniz kaplumbağası vakası oldu. Birisi sabah Güvercin Ada kıyılarındaydı. Bu küçüktü ağzında misina vardı. Olta yutmuş ve ölmüş. Balıkçıların bu tür durumlarda misinayı keserek kaplumbağayı denize bırakmaması gerekiyor. Olta ağzında denizde beslenemediği için ölüyorlar. Bu tür durumlarda balıkçıların yetkilileri arayarak bilgi vermeleri ve yardım istemeleri gerekiyor. Gönüllü veterinerler tarafından onu kurtarma imkanı bulabiliyoruz. İkinci olayda ise kaplumbağanın denizde boğulduğunu düşünüyoruz. Balık ağlarına takılıyor suyun üzerine çıkıp hava alamıyor bu nedenle boğularak ölüyorlar. Zamanında müdahale edildiğinde bunların bir çoğunu kurtarabiliyoruz dedi. Deniz kaplumbağaları, kıyıdan alınarak gömülmek üzere başka bir yere götürüldü.
11.09.2019 Yaşam
Otobüs şoförünün boğazına bıçak dayayan yolcu kamerada
Otobüs şoförünün boğazına bıçak dayayan yolcu kamerada Hatay'da bir yolcu bindiği özel halk otobüsünün şoförünün boğazına bıçak dayadı. Olay anı araç kamerası tarafından görüntülendi. Antakya ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, özel halk otobüsüne binen bir yolcu, şoförden eşiyle görüşmek için telefonunu istedi. Gerçekleşen kısa görüşme sonrasında saldırgan şoföre telefonu verdikten bir süre sonra tekrar telefonu istedi. Otobüs şoförü turuna devam edeceğini belirterek telefonu vermek istemeyince yolcu, şoförle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında yolcu, üzerinde taşıdığı bıçağı otobüs şoförünün boğazına dayayarak tehdit etti. Otobüs şoförü ise polisi arayacağını söyleyerek araçtan indi. Daha sonra yolcu, tekrar aracına binen şoföre, "Hatan olsa kafanı gövdenden ayırırdım" diyerek tehdidini sürdürüp ayrıldı.
11.09.2019 Yaşam
Salıncak ipi boğazına dolanan çocuk hayatını kaybetti
Salıncak ipi boğazına dolanan çocuk hayatını kaybetti Gümüşhane'nin Kelkit ilçesine salıncak ipi boynuna dolanan çocuk ambulans helikopterle sevk edildiği Tokat'ta hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Gümüşhane'nin Kelkit ilçesine bağlı Karaçayır mahallesinde çobanlık yapan Ferman ve Semra Sadak çiftinin 4 çocuğundan biri olan Muhammet Sadak (8) salıncakla oynadığı sırada salıncağın ipine dolandı. Bu sırada hayvanlarını ahıra götüren baba, ahırdan çıktığında oğlunu ipe dolanmış halde görünce hemen çocuğunu ipten kurtararak ambulans çağırdı. Ambulansla hastaneye kaldırılan çocuk yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans helikopterle Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Muhammed Sadak kurtarılamadı. Sadak'ın cenazesi Tokat Devlet Hastanesi morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere Tokat Belediyesi cenaze aracı ile memleketine gönderildi. Olayın şokunu atlatamayan baba Ferman Sadak, oğlunun tabutunu cenaze aracına konulurken duygusal anlar yaşadı. Tokat'a komşularına yardımcı olmak için gelen Karaçayır Mahalle Muhtarı Bilal Gündüz, yaşananları dile getirerek, "Komşu telefonla arayarak 'acil arabayı al gel' dedi. Arabayı aldım 5 dakika sürmedi oraya gitmem. Babası çocuğu kucağına almış arabaya bindik. 400-500 metre ilerledik. O sırada ambulansla karşılaştık ve ambulansa devrettik. Kelkit Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Duyduğum kadarıyla salıncakta oynarken olmuş ama ben kendim görmedim" diye konuştu.
11.09.2019 Yaşam
Bıçağı boğazına dayadı!
Bıçağı boğazına dayadı! Düğünde alkol sınırı aşılınca bıçaklar konuştu. Eline bıçağı alan bir adam, diğerinin boğazına sarıldı... Korku dolu dakikalar kameralara böyle yansıdı...
11.09.2019 İlginç Videolar