Bogdan Tanjevic

Bogdan Tanjevic

Son dakika Bogdan Tanjevic haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bogdan Tanjevic gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bogdan Tanjevic haber sayfamızda...

Bogdan Tanjevic

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 683 bogdan tanjevic haberi bulunmuştur.
Son dakika - Kerem Tunçeri: 'Tanjevic'in bütün oyuncularla arası kötüydü'
Son dakika - Kerem Tunçeri: 'Tanjevic'in bütün oyuncularla arası kötüydü' A Milli Basketbol Takımı'nın efsane oyuncularından Kerem Tunçeri, Ntvspor'a yaptığı açıklamada "Tanjevic'in Hidayet Türkoğlu (başkan), ben ve Mehmet Okur'la arası kötüydü. Sıkıntılar yaşadık" ifadelerini kullandı.
11.10.2021 Basketbol
Basketbolda şampiyonluk rekoru Aydan Siyavuş'ta
Basketbolda şampiyonluk rekoru Aydan Siyavuş'ta Basketbol Süper Ligi'nde en fazla şampiyonluk yaşayan antrenör olan Aydan Siyavuş'un rekoru, 23 yıldır geçilemedi.
24.09.2021 Basketbol
Orhun Ene: Anadolu Efes ve Fenerbahçe diğer takımların ötesinde
Orhun Ene: Anadolu Efes ve Fenerbahçe diğer takımların ötesinde A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Orhun Ene, geçmişte yetenekleri ile önemli başarılara imza atmış basketbolcuların yönetici olduktan sonra da başarılı olabilmeleri için daha çok çalışmaları ve üretmeleri gerektiğini söyledi.
9.04.2021 Milli Takım
Son Dakika | Ufuk Sarıca ile yollar resmen ayrıldı
Son Dakika | Ufuk Sarıca ile yollar resmen ayrıldı A Milli Basketbol Takımında Başantrenör Ufuk Sarıca ile yollar ayrıldı.
20.11.2020 Milli Takım
Bogdan Tanjevic: "Beşiktaş Türk Basketbolunu sırtında taşıyor"
Bogdan Tanjevic: "Beşiktaş Türk Basketbolunu sırtında taşıyor" Eski A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Bogdan Tanjevic, Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın antrenmanını takip etti. Tanjevic, "Şu anda Beşiktaş Türk basketbolunu sırtında taşıyor. İtalya'da Fransa'da böyle bir proje yok. Çok zor ve riskli bir durum." dedi.
16.10.2020 Beşiktaş
Kerem Tunçeri kimdir, kaç yaşında, nereli? Aslı Enver ile Kerem Tunçeri sevgili mi oldu?
Kerem Tunçeri kimdir, kaç yaşında, nereli? Aslı Enver ile Kerem Tunçeri sevgili mi oldu? Türk basketbolunun unutulmaz isimlerinden biri olan Kerem Tunçeri, günün hakkında en çok arama yapılan isimleri arasında yer alıyor. Adı ünlü oyuncu Aslı Enver ile aşk dedikodularına karışan Kerem Tunçeri ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki Kerem Tunçeri kimdir, kaç yaşında, nereli?
19.04.2020 Gündem
Bogdan Tanjevic'e "Hall of Fame" üyeliği
Bogdan Tanjevic'e "Hall of Fame" üyeliği A Milli Erkek Basketbol Takımı eski başantrenörü Bogdan Tanjevic, FIBA "Hall of Fame" (Şöhretler Müzesi) üyesi oldu.
1.07.2020 Basketbol
Basketbolda rekor Aydan Siyavuş'ta
Basketbolda rekor Aydan Siyavuş'ta Galatasaray'ı çalıştırırken 1998 yılında vefat eden Aydan Siyavuş, 7 kezle, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde en fazla şampiyonluk yaşayan antrenör durumunda bulunuyor.
Bosna Hersek'ten Tanjevic'e "Devlet Spor Ödülü"
Bosna Hersek'ten Tanjevic'e "Devlet Spor Ödülü" A Milli Basketbol Takımı'nın eski başantrenörü Bogdan Tanjevic, Bosna Hersek'te Devlet Spor Ödülü'ne layık görüldü
1.07.2020 Basketbol
ISEAC basketbol eğitim kampı ünlü isimleri bir araya getiriyor
ISEAC basketbol eğitim kampı ünlü isimleri bir araya getiriyor Uluslararası Spor ve Eğitim Akademisi (ISEAC) basketbol tutkunlarını usta isimler Bogdan Tanjevic, Ahmet Bülbül ve Bosko Radovic ile bir araya getiriyor.
1.07.2020 Basketbol
Vidmar: "Lig çok yüksek bir kaliteye sahip"
Vidmar: "Lig çok yüksek bir kaliteye sahip" BANVİT'in başarılı oyuncusu Gasper Vidmar, Türkiye'deki basketbola dair "Türkiye Ligi çok yüksek bir kaliteye sahip. Daha da güçleniyor. Türkiye'ye geldiğimde birbirini yenebilecek güçte sadece 6 takım vardı. Şimdi ise her takım birbirini yenebilecek güçte" dedi.
Tanjevic'ten EuroLeague'e mesaj!
Tanjevic'ten EuroLeague'e mesaj! Daha önce Türkiye A Erkek Basketbol Milli Takımı ve Fenerbahçe’de başantrenörlük yapan, şimdi ise İtalyan Milli Takımlarının Genel Teknik Direktörü olan Bogdan Tanjevic, FIBA ile EuroLeague arasında süren takvim çatışmasından doğan sorunlarla ilgili açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 Milli Takım
Kerem Tunçeri kimdir?
Kerem Tunçeri kimdir? Kerem Tunçeri kimdir? Sporcu kimliğiyle tanınan Kerem Tunçeri bu akşam O Ses Türkiye'de boy gösterecek. Kerem Tunçeri kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir?
31.12.2017 Gündem
Basketbolda şampiyonluk rekoru hala Aydan Siyavuş'ta
Basketbolda şampiyonluk rekoru hala Aydan Siyavuş'ta Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde en fazla şampiyonluk yaşayan antrenör olan Aydan Siyavuş'un rekoru, 19 yıldır kırılamadı.
Spor Günlüğü - 19 Eylül 2017
Spor Günlüğü - 19 Eylül 2017 Karadağ Milli Takımı'nı ve coachluğu bıraktığını açıklayan Bogdan Tanjevic'e İtalya talip oldu.   Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Barcelona Lassa, kadrosunu Rolands Smits ile güçlendirdi.   Zalgiris Kaunas'lı oyuncular son dönemlerin moda rejenerasyon yöntemlerinden "Soğuk Oda" ile yoğun idmanların etkisini azaltmaya çalıştı.Görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü.
19.09.2017 Programlar
Karadağ'da Tanjevic dönemi sona erdi
Karadağ'da Tanjevic dönemi sona erdi Karadağ Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Tanjevic, milli takımdaki görevinden ayrılarak profesyonel antrenörlük kariyerini sonlandırdı
1.07.2020 Basketbol
Tanjevic'e 'puro' cezası
Tanjevic'e 'puro' cezası Karadağ'ı çalıştıran Bogdan Tanjevic, soyunma odasında puro içtiği gerekçesiyle 1000 euro para cezası aldı.
1.07.2020 Milli Takım
Spor Günlüğü - 30 Ağustos 2017
Spor Günlüğü - 30 Ağustos 2017 Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, WNBA’de Dallas Wings forması giyen Aerial Powers ile anlaşmaya vardı.   Milliyet Gazetesi'nden Ümit Avcı, Fenerbahçe Doğuş ile Brad Wanamaker arasındaki transfer görüşmelerinin son durumunu yazdı.   Sakatlığı nedeniyle A Milli Takım'la çalışmalara katılamayan Bobby Dixon'ın durumu belirsizliğini koruyor.   A Milli Takım ile Karadağ’ın oynadığı hazırlık karşılaşmasında koç Bogdan Tanjevic'e tepki gösterip soyunma odasına giden, daha sonra dönen Tyrece Rice, koçundan ve takım arkadaşlarından özür diledi.
30.08.2017 Programlar
EuroBasket 2017'de C Grubu
EuroBasket 2017'de C Grubu Son şampiyon İspanya'nın yanı sıra Hırvatistan, Çekya, Karadağ, Romanya ve Macaristan'ın yer aldığı C Grubu maçları Romanya'da yapılacak. Son şampiyon İspanya'nın yanı sıra Hırvatistan, Çekya, Karadağ, Romanya ve Macaristan'ın yer aldığı C Grubu maçları Romanya'da yapılacak.
1.07.2020 Milli Takım
Türkiye-Karadağ: 84-70
Türkiye-Karadağ: 84-70 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası (EuroBasket 2017) hazırlıklarını sürdüren A Milli Erkek Takımı, hazırlık maçında Karadağ'ı 84-70 mağlup etti.
1.07.2020 Milli Takım
Fenerbahçe rüya gibi sezonu kupayla kapattı
Fenerbahçe rüya gibi sezonu kupayla kapattı Sarı-lacivertliler, 2016-2017 sezonunu, THY Avrupa Ligi ve Spor Toto Basketbol Süper Ligi şampiyonu unvanıyla tamamladı...
1.07.2020 Basketbol
Fenerbahçe, potada Beşiktaş'a 5 yıldır kaybetmiyor
Fenerbahçe, potada Beşiktaş'a 5 yıldır kaybetmiyor Fenerbahçe, yarın başlayacak Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off final serisindeki rakibi Beşiktaş Sompo Japan'a karşı son yıllarda büyük bir üstünlük kurdu.
1.07.2020 Basketbol
Milli takımın eski antrenörü Tanjevic, eski öğrencilerine güveniyor
Milli takımın eski antrenörü Tanjevic, eski öğrencilerine güveniyor Eski Türkiye A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Bogdan Tanjevic, Türk basketbolunda, geride kalan 15-20 yıldaki gibi yeni bir gelişim süreci yaşanmasını görmek istediğini söyledi.
1.07.2020 Milli Takım
TBL'de rekor Aydan Siyavuş'ta!
TBL'de rekor Aydan Siyavuş'ta! Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde en fazla şampiyonluk yaşayan antrenör olan merhum Aydan Siyavuş'un rekoru, 18 yıldır kırılamadı.
Türk basketbolu Avrupa'da 4. kupanın peşinde
Türk basketbolu Avrupa'da 4. kupanın peşinde THY Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final'de yer alacak Fenerbahçe, erkek basketbolunda Türkiye'ye 4. Avrupa kupasını getirmek için mücadele edecek.

Benzer Haber Etiketleri

Bogdan Tanjevic ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.