Arkadaşının gözleri önünde hayatını kaybetti!
Arkadaşının gözleri önünde hayatını kaybetti! Adana’da Hacı Mustafa Yıldız, serinlemek için girdiği Seyhan Baraj Gölü’nde boğuldu. Yıldız’ın arkadaşının, “Yüzenler vardı, yardım istedik, kimse yardım etmedi. Allah’ım ne olur, bir şey olmasın ona” diye feryat etmesi yürek burktu.
2.07.2020 Haberler
Cankurtaranlar için yeni dönem! Boğulma vakalarında...
Cankurtaranlar için yeni dönem! Boğulma vakalarında... ANTALYA'da dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde boğulma tehlikelerine karşı denize girenlerin sağlığını korumak için görev yapan cankurtaranlar, boğulma tehlikesi geçirenlere temas ederek suni teneffüs yapmayacak, kalp masajının ardından tıbbi cihaz kullanarak kişinin nefes almasını sağlayacak.
13.06.2020 Haberler
Seyhan Nehri'ne ölümüne atlayış
Seyhan Nehri'ne ölümüne atlayış Adana’da serinlemek isteyen gençlerin yaklaşık 4 metrelik otoyol köprüsünden Seyhan Nehri’ne atlaması görenleri hayrete düşürüyor
11.09.2019 Yaşam
Cankurtaranlara saldırı
Cankurtaranlara saldırı 2 gencin boğularak öldüğü plajda, acı olaydan sadece saatler sonra bir grup, tehlikeli olduğu için kendilerini denizden çıkarmaya çalışan cankurtaranlara, ardından cankurtaranların merkezine saldırdı. Merkezin camları kırıldı. Olaya karıştığı iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı.
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri