Bomba İhbarı

Bomba İhbarı

Son dakika bomba ihbarı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bomba ihbarı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bomba ihbarı haber sayfamızda...

Bomba İhbarı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.356 bomba ihbarı haberi bulunmuştur.
İsrail’den İran’a kısıtlı misilleme
İsrail’den İran’a kısıtlı misilleme İsrail’in İran’a yönelik beklenen misilleme saldırısı oldukça ‘kısıtlı’ biçimde gerçekleşti. Nükleer tesislerin de yer aldığı İsfahan bölgesi hedef alınırken, İran’ın yeniden karşılık vermesi beklenmiyor.
20.04.2024 Dünya
Yolcu uçağında bomba ihbarı asılsız çıktı
Yolcu uçağında bomba ihbarı asılsız çıktı Türk Hava Yolları’nın (THY) Varşova-İstanbul seferini yapan yolcu uçağına Romanya Hava Sahası üzerinde bomba ihbarı yapıldı. İhbar nedeniyle uçak Bükreş Havalimanı’na acil iniş yaptı. Yapılan kontrollerde ihbarın asılsız çıktığı açıklandı.
12.04.2024 Gündem
'Dilek Taşı'nda Figen, Mustafa'nın kimliğini sorguluyor!
'Dilek Taşı'nda Figen, Mustafa'nın kimliğini sorguluyor! Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül'ün üstlendiği Kanal D dizisi 'Dilek Taşı', dün akşam 15'inci bölümü ile ekranlara geldi. İlgiyle izlenen dizi, yayınlanan yeni bölümü ile yine izleyicilerden tam not aldı. İşte 'Dilek Taşı'nın son bölümünde yaşananlar...
21.12.2023 Cadde
Yanlış kişiyi kaçırıp banyoda işkence yaptılar! Kiralık evdeki vahşet striptiz kulübünde son buldu
Yanlış kişiyi kaçırıp banyoda işkence yaptılar! Kiralık evdeki vahşet striptiz kulübünde son buldu Aralarında ABD'nin Irak işgalinde tüm dünyanın tanıdığı Waterboarding'in de bulunduğu kan donduran işkenceler, çetenin esas aradığı kişinin adresini öğrenmesini sağladı. İçeriye girip hedefi dışarı çıkarması istenen kurban ise, polisi arayıp bomba ihbarında bulundu.
10.11.2023 Dünya
Fransa çarşamba gününden beri alarmda! Bir kişi gözaltına alındı
Fransa çarşamba gününden beri alarmda! Bir kişi gözaltına alındı Fransa’da geçtiğimiz günlerde okul, müze, havaalanı gibi birçok noktaya yapılan asılsız bomba ihbarlarına yönelik düzenlenen operasyonlarda yeni gelişme yaşandı.
20.10.2023 Dünya
Bomba ihbarlarının ardından Fransız havalimanları yeniden tahliye edildi
Bomba ihbarlarının ardından Fransız havalimanları yeniden tahliye edildi Fransa, geçtiğimiz cuma günü bir okulda meydana gelen ölümcül bıçaklı saldırının ardından en üst alarm düzeyine geçti
20.10.2023 Dünya
İngilizler İran'ın köstebeğini yakaladı! Orduya sızıp asker oldu sonrası kaos
İngilizler İran'ın köstebeğini yakaladı! Orduya sızıp asker oldu sonrası kaos İngiliz ordusunda, İran için casusluk yapan ve Çarşamba günü hapisten akılalmaz bir yolla kaçan şahıs günler sonra yakalandı.
9.09.2023 Dünya
İngiliz ordusunda İran ajanı kaosu! Askeri eğitimi nedeniyle bulunamıyor
İngiliz ordusunda İran ajanı kaosu! Askeri eğitimi nedeniyle bulunamıyor Kaldığı hapishanenin yemek tırının altına sızarak içeriden kaçan eski İngiliz askeri ve İran ajanı olan şahıs ülke genelinde aranıyor. Olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıkarken yetkililer şahsın askeri eğitimleri nedeniyle kolayca bulunamadığını öne sürdü.
8.09.2023 Dünya
'Uçakta bomba var' diye bağırdı! İngiltere-Antalya uçuşuna özel harekatlı müdahale
'Uçakta bomba var' diye bağırdı! İngiltere-Antalya uçuşuna özel harekatlı müdahale İngiltere-Antalya arasındaki uçuşu saatlerce ertelenmesine neden olan 'şakaya' İngiliz Özel Harekat Polisi müdahale etti. O anlar anbean kameraya yansıdı.
24.08.2023 Dünya
Eyfel Kulesi'nde hareketli dakikalar! Ziyaretçiler tahliye edildi
Eyfel Kulesi'nde hareketli dakikalar! Ziyaretçiler tahliye edildi Fransa’nın başkenti Paris’in Eyfel Kulesi'nde hareketli dakikalar yaşandı. Yapılan bomba ihbarı üzerine kule tahliye edildi.
12.08.2023 Dünya
Esnaftan 'Laz işi' çözüm! '15 dakika üzeri bomba ihbarı verilir'
Esnaftan 'Laz işi' çözüm! '15 dakika üzeri bomba ihbarı verilir' Marketinin deposunun önüne park eden araçlardan usanan Rizeli esnafın bulduğu ilginç çözüm gören herkesi güldürüyor. Esnaf Muhsin Çolak, "Ben de bıktığım için böyle bir şey yaptım" dedi.
9.07.2023 Gündem
Bu deponun önüne araç park edersen ‘Bomba ihbarı’ yapılır
Bu deponun önüne araç park edersen ‘Bomba ihbarı’ yapılır Marketinin deposunun önüne park eden araçlardan usanan Rizeli esnafın bulduğu ilginç çözüm gören herkesi güldürüyor.
9.07.2023 Haberler
Kosova’da gerginlik arttı, Sırbistan'da ordu teyakkuza geçti
Kosova’da gerginlik arttı, Sırbistan'da ordu teyakkuza geçti Kosova'da polis ve Sırplar arasında çıkan arbedede 4 kişi yaralanırken, Sırbistan'da ise orduya teyakkuz emri verildi.
26.05.2023 Dünya
'Canlı bomba' denilerek ihbar edilen kişi, çoban çıktı
'Canlı bomba' denilerek ihbar edilen kişi, çoban çıktı Erzurum'un Aziziye ilçesinde giyimi şüphe uyandırdığı için hakkında 'canlı bomba' ihbarı yapılan kişinin çoban olduğu ortaya çıktı. Kat kat giyinen çobanın üst aramasında, powerbank, telefon şarj kablosu ile kulaklık kablosu bulundu.
23.05.2023 Gündem
Sırbistan'da 100'den fazla okulda bomba ihbarı
Sırbistan'da 100'den fazla okulda bomba ihbarı Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da 78 ilköğretim okulu ve 37 lisede bomba ihbarları yapıldı.
17.05.2023 Dünya
AK Partili Dağ'dan iddialara ilişkin açıklama
AK Partili Dağ'dan iddialara ilişkin açıklama AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ 'Rutin güvenlik tedbiri gerekçesiyle yalnızca balkon konuşmasının yapılacağı ikinci katta arama gerçekleşmektedir. Bazı basın kuruluşlarında ifade edildiği gibi bir bomba ihbarı durumu söz konusu değildir.' dedi.
14.05.2023 Gündem
Hollanda'da 'oyuncak ayıcık' paniği! Parlamento tahliye edildi
Hollanda'da 'oyuncak ayıcık' paniği! Parlamento tahliye edildi Hollanda Temsilciler Meclisi'ninde bulunan şüpheli paket sebebiyle meclis boşaltıldı. İhbar üzerine olay yerine birçok ekip gelirken yetkililerin bölgedeki çalışması devam ediyor.
13.04.2023 Dünya
Japonya'da yolcu uçağında bomba ihbarı!
Japonya'da yolcu uçağında bomba ihbarı! Japonya'da Narita Uluslararası Havalimanı'ndan havalanarak Fukuoka'ya giden bir yolcu uçağı, yapılan bomba ihbarı nedeniyle Aichi eyaletinde acil iniş yaptı. Yolcuların tahliyesi sırasında yaşanan panik anlarında ise 1 kişi hafif yaralandı.
7.01.2023 Haberler
Japonya'da yolcu uçağında bomba ihbarı!
Japonya'da yolcu uçağında bomba ihbarı! Japonya'da Narita Uluslararası Havalimanı'ndan havalanarak Fukuoka'ya giden bir yolcu uçağı, yapılan bomba ihbarı nedeniyle Aichi eyaletinde acil iniş yaptı. Yolcuların tahliyesi sırasında yaşanan panik anlarında ise 1 kişi hafif yaralandı.
7.01.2023 Gündem
İngiltere uçağına bomba ihbarı
İngiltere uçağına bomba ihbarı Polonya'dan havalanan yolcu uçağı, ihbarın pilota bildirilmesiyle Çekya'nın başkenti Prag'daki havalimanına acil iniş yaptı. Uçakta şüpheli bir cisim bulunmadı.
5.12.2022 Dünya
Feribotu kaçırdığı için bomba ihbarı yapan bir kişi adliyede
Feribotu kaçırdığı için bomba ihbarı yapan bir kişi adliyede Bursa'dan İstanbul'a gitmek için biletini aldığı feribotu kaçıran ve asılsız bomba ihbarında bulunan yolcu ortalığı ayağa kaldırdı. İhbar üzerine Bursa ve İstanbul'daki limanlara yanaşan feribotlarda bomba araması yapıldı. Yolcular didik didik arandı. Polise asılsız ihbarda bulunup feribota yetişemeyince İstanbul'a otobüsle giden zanlı, otobanda gözaltına alındı.
15.11.2022 Gündem
Kanada'da havalimanında bomba paniği
Kanada'da havalimanında bomba paniği Kanada'nın Toronto kentindeki Billy Bishop Havalimanı yakınlarında yapılan bomba ihbarı nedeniyle havalimanındaki yolcular tahliye edildi, uçuşlar askıya alındı.
23.10.2022 Dünya
Kızını almasına izin verilmeyince okulu havaya uçurmakla tehdit etti!
Kızını almasına izin verilmeyince okulu havaya uçurmakla tehdit etti! Florida'nın Melbourne kentindeki University Park İlköğretim Okulu'ndaki personel ve öğrencilere, bomba ihbarı sonrası oldukları yere sığınmaları talimatı verildi.
10.10.2022 Dünya
Singapur'da yolcu uçağında bomba paniği
Singapur'da yolcu uçağında bomba paniği ABD'nin San Francisco kentinden Singapur'un Changi kentine gitmek üzere havalanan yolcu uçağında, yolculardan birinin el bagajında bomba olduğunu iddia etmesi üzerine büyük panik yaşandı.
28.09.2022 Dünya
San Francisco Havalimanı’nda bomba paniği
San Francisco Havalimanı’nda bomba paniği ABD’deki San Francisco Uluslararası Havalimanı’nda yapılan bomba ihbarı üzerine dış hatlar terminali boşaltıldı.
16.07.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bomba İhbarı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.