Tek bir bakış açımız var: müziğin sınır tanımazlığıdır
Tek bir bakış açımız var: müziğin sınır tanımazlığıdır Türkiye'de Selda Bağcan ve Melike Şahin gibi isimlerle yaptıkları çalışmalarla adını duyuran Boom Pam, 2003'ten bu yana İsrail'den Türkiye ve Yunanistan'a uzanan bir coğrafyada bölgenin müziklerini harmanlıyor. Bu akşam Zorlu PSM'nin sosyal medya hesaplarında düzenlediği TLVSound festivali kapsamında online bir konser verecek olan grup ile söyleşi yapma fırsatı yakaladık.
5.06.2020 Kültür Sanat
İsrailli grup Ouzo Bazooka, Barış Manço'nun anısını yaşatıyor
İsrailli grup Ouzo Bazooka, Barış Manço'nun anısını yaşatıyor Tel Aviv merkezli grup Ouzo Bazooka, Barış Manço'ya duyduğu saygıyı, 'Kirpiklerini Ok Eyle' isimli şarkıya yaptıkları muazzam coverla ortaya koyuyor. Henüz kendilerini dinlememiş olanlar için müthiş bir fırsat, daha önce dinleyenler içinse harika ötesi bir keşif.
4.02.2019 Müzik
Selda Bağcan'dan Londra konseri
Selda Bağcan'dan Londra konseri Tüm dünyada geniş bir hayran kitlesi bulunan efsane sanatçı Selda Bağcan, Tel Avivli rock grubu Boom Pam ile birlikte İngiltere'de konser verecek.
17.02.2018 Cadde
Boom Pam’den yeni ortaklık!
Boom Pam’den yeni ortaklık! Ülkemizde efsane yorumcu Selda Bağcan ile yaptıkları sahne projeleriyle sevdiğimiz Boom Pam grubu, yepyeni bir ortaklık ve yeni şarkı ile karşımızda!
21.08.2017 Cadde