Bora Öztoprak

Bora Öztoprak

Son dakika Bora Öztoprak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bora Öztoprak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bora Öztoprak haber sayfamızda...

Bora Öztoprak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 77 bora öztoprak haberi bulunmuştur.
Yonca Evcimik kimdir, kaç yaşında? Yonca Evcimik nereli, şarkıları ve dizileri nelerdir?
Yonca Evcimik kimdir, kaç yaşında? Yonca Evcimik nereli, şarkıları ve dizileri nelerdir? Şarkılar Bizi Söyler programına bu akşam Yonca Evcimik konuk oluyor. Dizileri ve şarkılarıyla yıllara damga vuran Yonca Evcimik hakkında sorular peş peşe gelmeye başladı. Peki Yonca Evcimik kimdir, kaç yaşında? Yonca Evcimik nereli? İşte başarılı sanatçının dizileri, şarkıları ve hayatına dair merak edilenler haberimizin devamında...
28.05.2022 Cadde
Usta sanatçı Nedret Güvenç için Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde tören
Usta sanatçı Nedret Güvenç için Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde tören Devlet sanatçısı, oyuncu, yönetmen ve yazar Nedret Güvenç, Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
2.08.2021 Cadde
Yayınlar devam ediyor
Yayınlar devam ediyor Almula Merter Churm’ün Instagram üzerinden gerçekleştirdiği ‘Mutlu Kalpler Kulübü’ başlıklı yayınları, tüm hızıyla devam ediyor.
20.03.2021 Cadde
90'lar ruhunu neden yakalayamıyoruz?
90'lar ruhunu neden yakalayamıyoruz? 90'lar başkaydı çok başka! Kaybolmayan büyüsü, susmayan anıları, damga vuran olayları, şarkıları, şarkıcıları... Peki yeni nesil neler kaçırdığının farkında mı? 90'lar ruhunu neden yakalayamıyoruz sizce?
19.01.2021 Müzik
Sinan Güleryüz kimdir, kaç yaşında? 2021 O Ses Türkiye yılbaşı programında Sinan Güleryüz sahne alıyor
Sinan Güleryüz kimdir, kaç yaşında? 2021 O Ses Türkiye yılbaşı programında Sinan Güleryüz sahne alıyor Sinan Güleryüz, O Ses Türkiye yılbaşı özel programı konukları arasında yer alıyor. Geçtiğimiz yıllarda ünlü oyuncu Özge Özder ile dünyaevine giren müzisyen Sinan Güleryüz'ün hayatı ile ilgili bilgiler ise merakla araştırılıyor. Peki 2021 O Ses Türkiye yılbaşı konuğu Sinan Güleryüz kimdir, kaç yaşında?
31.12.2020 Cadde
Mutluluğa  ‘Evet’ dediler
Mutluluğa ‘Evet’ dediler Seren Fosforoğlu, iş insanı Kaan Önal’la dünyaevine girdi.
15.09.2020 Cadde
MYFO, Türkiye'nin Il Volo'su olur mu?
MYFO, Türkiye'nin Il Volo'su olur mu? Avrupa'daki opera kültürünün Türkiye'de karşılığı ne yazık ki eksilerde. Ancak üzülmeyin. MYFO diye mis gibi bir pop opera grubu çıktı karşımıza. Grup, İtalyanların Il Volo'su gibi herkese hitap edebilmeyi başarabilecek mi, bunu yapacakları şarkı seçimleri belirleyecek...
14.09.2021 Müzik
Çiçek Dilligil'den duygulandıran paylaşım
Çiçek Dilligil'den duygulandıran paylaşım Şarkıcı Bora Öztoprak'ın annesi Zerrin Öztoprak, dün hayatını kaybetti. Öztoprak acı haberi, Instagram hesabından 'Canım Zerrom... Canım annem... Nurlarla...' mesajıyla duyurdu.
19.02.2020 Cadde
Bora Öztoprak'ın acı günü
Bora Öztoprak'ın acı günü Bora Öztoprak'ın annesi Zerrin Öztoprak, hayatını kaybetti.
18.02.2020 Cadde
‘Kadıköy hoşgörünün başkenti olacak’
‘Kadıköy hoşgörünün başkenti olacak’ CHP Kadıköy Belediye Başkan adayı Şerdil Dara Odabaşı, gazeteci ve sanatçılarla buluştu.
26.03.2019 Siyaset
Çiçek Dilligil kimdir? Bora Öztoprak'ın eşi Çiçek Dilligil
Çiçek Dilligil kimdir? Bora Öztoprak'ın eşi Çiçek Dilligil Çiçek Dilligil ile ilgili merak edilenleri haberimizde sizler için derledik. Ekranların sevilen yüzü olan Çiçek Dilligil çok sayıda film ve dizide yer aldı. Peki Bora Öztoprak ile evli olan Çiçek Dilligil kaç yaşında?
18.10.2018 Gündem
Moğollar sahnede Ezhel'i ağırladı
Moğollar sahnede Ezhel'i ağırladı Türk müziğinin efsane grubu Moğollar “Burada Müzik Var” Ada Müzik Günleri kapsamında Moda Kayıkhane’yi dolduran müzikseverleri coşturdu.
4.10.2018 Cadde
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Hafta sonu plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
28.09.2018 Cumartesi
Aslı Demirer ve aranjör Aytaç Özgümüş evlendi
Aslı Demirer ve aranjör Aytaç Özgümüş evlendi Şarkıcı Aslı Demirer ile aranjör sevgilisi Aytaç Özgümüş, dün akşam Sarıyer'de düzenlenen törenle evlendi.
6.09.2018 Cadde
Aslı Demirer ve aranjör Aytaç Özgümüş evlendi
Aslı Demirer ve aranjör Aytaç Özgümüş evlendi Şarkıcı Aslı Demirer ile aranjör sevgilisi Aytaç Özgümüş, dün akşam Sarıyer'de düzenlenen törenle evlendi.
6.09.2018 Cadde
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Haftasonu plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
10.08.2018 Cumartesi
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Hafta sonu plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
27.07.2018 Cumartesi
‘Bu şarkı uğurlu gelecek’
‘Bu şarkı uğurlu gelecek’ Müzik çalışmaları ve hayvanlar yararına verdiği konserlerle tanınan Milli Sporcu Sinan Güleryüz, ‘Deli Yar’ şarkısıyla dinleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
23.07.2018 Cadde
Ankara'da Tiyatro Keyfi
Ankara'da Tiyatro Keyfi Tiyatro Keyfi, aralık ayında 3 eseriyle Ankara'da...
6.12.2017 Cadde
‘Çocuk İstiyorum’ 29 Kasım’da Duru Tiyatro’da
‘Çocuk İstiyorum’ 29 Kasım’da Duru Tiyatro’da Tiyatro Keyfi'nin çok ilgi çeken komedisi “Çocuk İstiyorum” bu hafta 29 Kasım’da Duru Tiyatro'da, 1 Aralık'ta Borusan Oto Dolmabahçe Sahne'de ve 3 Aralık'ta da Kozzy Kültür Merkezi'nde sergileniyor.
29.11.2017 Cadde
Evlilik ve ilişkiler üstüne bir komedi: Çocuk İstiyorum
Evlilik ve ilişkiler üstüne bir komedi: Çocuk İstiyorum Bekir Aksoy'un yazdığı, Turgay Kantürk'ün yönettiği komedi oyunu 'Çocuk İstiyorum' seyirciyi kahkahaya boğacak.
21.10.2017 Cadde
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Haftasonu plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
23.09.2017 Cumartesi
Sertab Erener'den Enka'da akustik performans!
Sertab Erener'den Enka'da akustik performans! 29. Yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları, 6 Temmuz akşamı popüler müziğin her döneme imzasını bırakan ismi Sertab Erener ile Emre Kula ikilisini ağırladı. Dinleyicileri 25 yıllık bir müzik yolculuğuna çıkaran akustik performansı, Açıkhava Sahnesi’ni dolduran yaklaşık bin 100 kişi izledi.
7.07.2017 Cadde
Müzik Boğaz’dan Gelir ile teknede konser keyfi
Müzik Boğaz’dan Gelir ile teknede konser keyfi İlk konserlerini 2015 yazında gerçekleştiren “Müzik Boğaz’dan Gelir”, 2017 yazında da bu geleneğini sürdürüyor.
3.07.2017 Kültür Sanat
İstanbul Boğazı'nda müzik şöleni
İstanbul Boğazı'nda müzik şöleni "Müzik Boğaz'dan Gelir" projesi kapsamında ünlü sanatçılar, İstanbul Boğazı'nda müzikseverlerle buluşacak.
3.07.2017 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Bora Öztoprak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.