Borçlar

Borçlar

Son dakika Borçlar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Borçlar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Borçlar haber sayfamızda...

Borçlar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.959 borçlar haberi bulunmuştur.
İBAN’a para gönderirken dikkat! Uzman isim vatandaşları uyardı
İBAN’a para gönderirken dikkat! Uzman isim vatandaşları uyardı Bankaların kredi kartlarındaki komisyonu arttırması nedeniyle işletme ve firma sahipleri İBAN'la ödeme kabul etme yoluna yöneldi. Son dönemde pek çok işyeri kart yerine IBAN ile ödeme kabul etmeye başlarken, Bankacılık ve Finans Hukukunda Uzman Arabulucu Avukat Emin Saygın, vatandaşları bekleyen tehlikeye karşı uyardı.
22.04.2024 Ekonomi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı zor günler bekliyor! 'Her sene bir Arda çıkmaz ki'
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı zor günler bekliyor! 'Her sene bir Arda çıkmaz ki' Sermayelerini seneler önce kaybeden, "borca batıklık"tan kurtulabilme adına binbir pozisyona giren Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'u mali anlamda çok zor günler bekliyor. Onlar da bunu biliyor ama popülist uygulamalar baş ağrıtmaya devam ediyor
14.04.2024 Futbol
Trabzonspor'da 9 aylık bilanço KAP'a bildirildi!
Trabzonspor'da 9 aylık bilanço KAP'a bildirildi! Trabzonspor’un önceki gün Kamu Aydınlatma Platformu’na gönderdiği 9 aylık zarar, kara tabloyu gözler önüne sermeye yetti.
10.04.2024 Trabzonspor
Kemal Doğulu'dan kardeşi Kadir Doğulu'ya: Gelip elimi öpsün!
Kemal Doğulu'dan kardeşi Kadir Doğulu'ya: Gelip elimi öpsün! Jüri olarak yer aldığı stil programlarıyla adını geniş kitlelere duyuran modacı, kuaför ve şarkıcı Kemal Doğulu ile oyuncu kardeşi Kadir Doğulu arasındaki küslük devam ediyor. "Hiçbir şekilde görüşmüyoruz" diyen Kemal Doğulu, çok konuşulacak 'barışma' şartını açıkladı.
7.04.2024 Cadde
Alinur Aktaş: Seçmen sadece Bursa'da değil, Türkiye'de de aynı sesi çıkardı
Alinur Aktaş: Seçmen sadece Bursa'da değil, Türkiye'de de aynı sesi çıkardı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde yüzde 38.35’lik oy oranıyla sandıktan ikinci isim olarak çıkan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, düzenlediği basın toplantısıyla, görevdeki 6,5 yılını değerlendirdi.
3.04.2024 Gündem
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Artık deniz bitti!
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Artık deniz bitti! Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ekonomik sıkıntılara vurgu yaptı, “Artık deniz bitti! Kulüplerin gelirleri yarı yarıya düşerken borçlar kat be kat arttı” ifadelerini kullandı.
28.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Ekonomik başarı olmadan sportif başarıyı yakalayamayız
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Ekonomik başarı olmadan sportif başarıyı yakalayamayız Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bordo-mavili ekibin dergisine açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Trabzonspor
Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiriyor: 3 ayda mahkemeden tahliye kararı!
Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiriyor: 3 ayda mahkemeden tahliye kararı! Ev sahibi kiracı uyuşmazlıklarına ilişkin yeni dava detayları kamuoyunda gündeme gelmeye devam ediyor. 10 yılı aşkın süredir kiracı olarak oturan bir kişiyi mülk sahibi evden çıkarmak isteyince konu yargıya taşındı. Evden çıkmak istemeyip kirasını ‘yüzde 25 artırımlı’ ödemek isteyen kiracı için mahkemeden dikkat çeken bir karar çıktı. İşte detaylar...
21.03.2024 Ekonomi
Kısa vadeli dış borç stoku azaldı
Kısa vadeli dış borç stoku azaldı Kısa vadeli dış borç stoku ocak sonu itibarıyla 2023 yıl sonuna göre %0,2 oranında azalışla 174,9 milyar dolar oldu.
18.03.2024 Uzmanpara
90+3 Ege'de Futbol | Ne olacak Altay’ın hali?
90+3 Ege'de Futbol | Ne olacak Altay’ın hali? Trendyol 1. Lig’de son 8 karşılaşmadan 6 mağlubiyet, 1 beraberlik, 1 galibiyet alan Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Ligin bitiminde bu çocuklar ne kadar gelişecek, ne kadar büyüyecek ve özgüven kazanacaklar. En önemlisi Altay’ı indiği yerden tekrar yukarıya taşıyabilecekler mi?’’ dedi.
13.03.2024 1.Lig
Bakan Tunç'tan Eylem Tok açıklaması
Bakan Tunç'tan Eylem Tok açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 1 kişinin ölümüne 4 kişinin de yaralanmasına neden olan oğlu T.C. ile yurt dışına kaçan Yazar Eylem Tok ile ilgili olarak açıklama yaptı.
8.03.2024 Gündem
Kredi kartı limitlerine düzenleme sinyali! Gelire göre sınırlama mı olacak?
Kredi kartı limitlerine düzenleme sinyali! Gelire göre sınırlama mı olacak? Son dönemde kamuoyunda kredi kartlarına yönelik bir düzenleme yapılacağı beklentisi hakimdi. Konuyla ilgili en net açıklama geçtiğimiz gün yapıldı. Kredi kartı limitlerine düzenleme sinyali geldi. Peki beklentiler neler? İşte detaylar...
5.03.2024 Ekonomi
Bakan Tunç'tan yüzde 25 zam sınırı ile ilgili yeni açıklama
Bakan Tunç'tan yüzde 25 zam sınırı ile ilgili yeni açıklama Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yüzde 25'lik kira zam tavanı uygulamasıyla ilgili, "Bunun uzatılıp uzatılmayacağı o gün belirlenecek. O günkü şartlar geldiğinde meclisimizin vereceği karardır" dedi
27.02.2024 Ekonomi
Kentsel dönüşümde 4 soru 4 cevap! Detaylar netleşiyor
Kentsel dönüşümde 4 soru 4 cevap! Detaylar netleşiyor İstanbul’un dönüşüm süreci için yeni destekler açıklandı. Evini dönüştürmek isteyene hibe ve kredi desteği verilecek. Peki başvurular nasıl yapılıyor, faiz oranı ne olacak? Krediler zamanında ödenmezse ne olur? İşte detaylar...
24.02.2024 Ekonomi
Kemal Doğulu: Kardeşimizi seçemeyiz, sadece kan bağımız var!
Kemal Doğulu: Kardeşimizi seçemeyiz, sadece kan bağımız var! Jüri olarak yer aldığı stil programlarıyla adını geniş kitlelere duyuran Kemal Doğulu, önceki gece Nişantaşı'nda sahne aldı. Öncesinde gazeteciler ile bir araya gelen ünlü isim, küs olduğu kardeşi Kadir Doğulu ile ilgili sert açıklamalarda bulundu. Doğulu, kardeşinin eşi Neslihan Atagül'ü aldattığı iddialarının sorulması üzerine ise dikkat çeken bir yanıt verdi.
24.02.2024 Cadde
Azra'yı hayattan koparan katilin avukatı 'dolandırıcı' çıktı
Azra'yı hayattan koparan katilin avukatı 'dolandırıcı' çıktı Antalya'da üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nu (21) öldürüp, cesedini 13 parçaya ayıran ve gönderildiği cezaevinde ölen Mustafa Murat Ayhan'ın avukatı Mehmet Ali Başaslan, 'dolandırıcılık' suçlamasıyla tutuklandı. Avukat Başaslan’ın, dosyaya bakan hakim ve savcılarla görüşüp, erken tahliyesini sağlayabileceği yönünde tutuklu yakınından 495 bin TL aldığı ileri sürüldü.
21.02.2024 Gündem
Kısa vadeli dış borç stoku belli oldu
Kısa vadeli dış borç stoku belli oldu Kısa vadeli dış borç stoku, Aralık sonu itibarıyla, 2022 yıl sonuna göre yüzde 17,2 oranında artışla 174,4 milyar dolar olarak gerçekleşti.
19.02.2024 Ekonomi
Kısa vadeli dış borç stoku arttı
Kısa vadeli dış borç stoku arttı Aralık sonu itibarıyla kısa vadeli dış borç stoku, 2022 yıl sonuna göre %17,2 oranında artışla 174,4 milyar ABD doları oldu.
19.02.2024 Uzmanpara
Deniz Ali Yeşil: Sergen Yalçın 3 katı teklifi reddetti!
Deniz Ali Yeşil: Sergen Yalçın 3 katı teklifi reddetti! Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da Başkan Vekili Alkan Evren, Nuri Şahin'e 880 bin euro ödeme yaptıklarını açıkladı. Deniz Ali Yeşil ise Sergen Yalçın'ın 3 katı fazla maaş teklifi almasına rağmen Antalyaspor'u tercih ettiğini duyurdu.
16.02.2024 Antalyaspor

Benzer Haber Etiketleri

Borçlar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.