Bornoz

Bornoz

Son dakika bornoz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bornoz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bornoz haber sayfamızda...

Bornoz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 409 bornoz haberi bulunmuştur.
14 yaşındaki çocuğun 'kadın cesedi' ihbarı polisi alarma geçirdi!
14 yaşındaki çocuğun 'kadın cesedi' ihbarı polisi alarma geçirdi! Bursa'da 14 yaşındaki çocuğun ormanda bir kadın cesedi gördüğü ihbarı polis ekiplerini alarma geçirdi. Gerçek ise bambaşka çıktı.
15.02.2024 Gündem
Eşini bornoz kuşağıyla boğmaya çalıştığı iddiası! İş adamı için karar verildi
Eşini bornoz kuşağıyla boğmaya çalıştığı iddiası! İş adamı için karar verildi Eşi Polen Atay’ı bornoz kuşağı ile öldürmeye teşebbüs ettiği iddiasıyla yargılanan iş adamı Adil Can Atay’ın davasında karar çıktı.
15.02.2024 Haberler
Eşini bornoz kuşağıyla boğmaya çalıştığı iddiası! İş adamı için karar verildi
Eşini bornoz kuşağıyla boğmaya çalıştığı iddiası! İş adamı için karar verildi Eşi Polen Atay’ı bornoz kuşağı ile öldürmeye teşebbüs ettiği iddiasıyla yargılanan iş adamı Adil Can Atay’ın davasında karar çıktı.
15.02.2024 Gündem
150 yıldır tek ailenin yönettiği ilçe: İlk belediye başkanı benim babamın dedesiydi
150 yıldır tek ailenin yönettiği ilçe: İlk belediye başkanı benim babamın dedesiydi 1874 yılında kurulan ilçe belediyesinin ilk başkanı olan Sarıalizade Ömer Lütfü Bey bu görevi 52 yıl sürdürmesiyle başlayan gelenek 150 yıldır devam ediyor. 44 bin 527 nüfuslu ilçede belediye başkanı isimleri değişse de belediye başkanlarının soyadları hep aynı kaldı.
15.02.2024 Gündem
Çeyiz Listesi 2024: Gelin-Damat Çeyizinde Olması Gerekenler
Çeyiz Listesi 2024: Gelin-Damat Çeyizinde Olması Gerekenler Her çift evlenmeden önce çeyiz hazırlığında bulunur. Hayatlarını birlikte idame ettirecek çiftlerin evinde bulunması gereken eşyalardır. Çeyiz listesindeki eşyalar erkek veya kadınlar için eski dönemlerde her ne ayrı olsa da günümüzde gelin ve damat tarafından ortak olarak alınır. Her evde bulunması gereken bu listede salondan mutfağa, banyodan yatak odasına kadar pek çok eşya bulunmaktadır. Pek çok çiftin evlenmeden önce almaya çalıştığı bu eşya listesi oldukça kabarık olduğundan dolayı eksik kalanlar da olabiliyor. 2024 detaylı mutfak, banyo, salon erkek ve kız eksiksiz çeyiz listesi için içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Yaşam
Boykot edilen oyuncuya destek yağdı, oğlu yalvardı: Annemin göğüsleri ortada videolarını kullanmayın!
Boykot edilen oyuncuya destek yağdı, oğlu yalvardı: Annemin göğüsleri ortada videolarını kullanmayın! 'Thelma ve Louise', 'Omuz Omuza' ve 'Müşteri' gibi yapımlarda yer alan usta oyuncu Susan Sarandon, Filistin'e destek konuşması yaptığı için menajerlik ajansı tarafından kovulmuş ve Hollywood'da boykot edilmeye başlanmıştı. Günlerdir destek mesajları yağan Sarandon'ın oğlu Miles Robbins, sosyal medya kullanıcılarına annesini desteklemek amacıyla yaptığı paylaşımlarda göğüslerinin 'ortada' olduğu görüntüleri kullanmamaları için ricada bulundu.
25.11.2023 Cadde
Müslin bezi yeniden gözde oldu
Müslin bezi yeniden gözde oldu Yıllar önce çocuk bezi olarak kullanılan müslin kumaşından yapılan kıyafetler küresel iklim değişikliğinden dolayı yeniden cazip hale geldi.
30.09.2023 Ekonomi
Ünlü iş adamıyla ilgili şok ifade! Sırtıma öyle sert bir darbe aldım ki nefessiz kaldım
Ünlü iş adamıyla ilgili şok ifade! Sırtıma öyle sert bir darbe aldım ki nefessiz kaldım İş adamı Can Atay’ın mimar eşi Polen Atay’ı bornoz kuşağı ile öldürmeye teşebbüs ettiği gerekçesiyle tutuksuz yargılandığı duruşmada Polen Atay ilk kez ifade verdi. Boşanmak istediğini söylediğinde sırtına sert bir darbe aldığını söyleyen Atay, “Boğulduğumu hissettim. Sırtıma öyle sert bir darbe aldım ki nefessiz kaldığımı hissettim. ‘Acaba öldüm mü?’ dedim” dedi. 
5.05.2023 Gündem
Eski başbakana bornoz faturası
Eski başbakana bornoz faturası İngiltere’nin eski başbakanı Liz Truss’tan devletin idaresindeki malikâneyi kullandığı sırada kaybolan bornozla terliğin ve tüketilen yiyecek içeceğin parası istendi.
1.05.2023 Dünya
Zorla fuhuş yaptırılan yabancı uyruklu 3 kadın kurtarıldı
Zorla fuhuş yaptırılan yabancı uyruklu 3 kadın kurtarıldı Denizli’de yabancı ülkelerden getirilerek zorla fuhuş yaptırılan 3 yabancı uyruklu kadın kurtarılırken, olayı gerçekleştiren 3 şüphelide yakalandı.
6.03.2023 Gündem
Denizli Teknik Tekstil Merkezi Bakan Varank tarafından hizmete açıldı
Denizli Teknik Tekstil Merkezi Bakan Varank tarafından hizmete açıldı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının yürüttüğü Rekabetçi Sektörler Programı çerçevesinde Denizli Ticaret Odası’nın (DTO) iştiraki olan Denizli AB İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) bünyesinde kurulan Denizli Teknik Tekstil Merkezi (DTTM), Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımıyla hizmete açıldı.
22.12.2022 Ekonomi
Beyzanur'un ölümü davasında eşe ağırlaştırılmış müebbet istemi
Beyzanur'un ölümü davasında eşe ağırlaştırılmış müebbet istemi İzmit'te intihar ettiğini öne sürdüğü eşi Beyzanur Fidan'ın (22) ölümüyle ilgili ev hapsiyle yargılanan Ömer Fidan (27) için savcı, 'eşe karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis talep etti. Duruşma, 10 Ocak 2023'e ertelendi. Öte yandan mahkamede olay gecesi kaydedilen 112 ses kaydı dinlettirildi.
20.12.2022 Gündem
Beyzanur'un şüpheli ölümüne ilişkin dikkat çeken bilirkişi raporu
Beyzanur'un şüpheli ölümüne ilişkin dikkat çeken bilirkişi raporu Kocaeli'de 3 ay önce evlendiği eşi Beyzanur Özel Fidan'ı evde ölü bulan ve bir süre tutuklu kaldıktan sonra ev hapsine karar verilen sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada rapor sunan bilirkişilerden 2'si olayın cinayet, biri ise intihar olabileceğini savundu.
22.11.2022 Gündem
Bornoz kuşağı ile öldürmeye teşebbüs iddiası! İş insanı duruşmada tutuklandı
Bornoz kuşağı ile öldürmeye teşebbüs iddiası! İş insanı duruşmada tutuklandı İş insanı Can Atay mimar eşi Polen Atay’ı bornoz kuşağı ile öldürmeye teşebbüs ettiği gerekçesiyle tutuksuz yargılandığı duruşmada Polen Atay’ın kadın avukatına omuz attığı gerekçesiyle tutuklandı.
10.11.2022 Gündem
'Camdaki Kız' oyuncuları Selma Ergeç ve Tuğrul Tülek: Normalde böyle gezmiyoruz!
'Camdaki Kız' oyuncuları Selma Ergeç ve Tuğrul Tülek: Normalde böyle gezmiyoruz! Gülseren Budaycıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan, Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi 'Camdaki Kız'da 'Levent' karakterine hayat veren Tuğrul Tülek ile 'Selen Koroğlu' karakterini canlandıran Selma Ergeç, önceki gün Cihangir'de objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncular, üzerlerinde bornoz ve gecelik tarzı kıyafetlerle dikkat çekti.
4.11.2022 Cadde
‘Böyle gezmiyoruz’
‘Böyle gezmiyoruz’ Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Camdaki Kız’ın oyuncularından Selma Ergeç ve Tuğrul Tülek, set çıkışı Cihangir’de görüntülendi.
4.11.2022 Cadde
Pelin Öztekin: İlla aşk mı olması lazım?
Pelin Öztekin: İlla aşk mı olması lazım? 2021 yılında hayatını kaybeden usta oyuncu Rasim Öztekin'in 35 yaşındaki kızı Pelin Öztekin, önceki gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, 'aşk' sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi.
26.08.2022 Cadde
Bebekli aileler tatilde dikkat
Bebekli aileler tatilde dikkat Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uz. Dr. Hülya Seçkin, tatil planı yapan bebekli ailelere tatil öncesi önerilerde bulundu.
4.08.2022 Sağlık
Bezzaz Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Bezzaz Kime Denir?
Bezzaz Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Bezzaz Kime Denir? Bez, pamuklu dokuma ve kumaş anlamına gelir. Bezzaz kelimesinin sözlük anlamı bez satan kimsedir. Koltuk örtüleri, havlu, pike, paspas ve bornoz satan kişilere bezzaz denir. Bezzazlar, perakende ya da toptan satış yapabilirler. Bezzaz kelimesinin anlamını ve kökenini ayrıntıları ile derledik.
19.07.2022 Eğitim
Futbolcu Larry English ve Nicole Williams'tan podyumda bebek müjdesi!
Futbolcu Larry English ve Nicole Williams'tan podyumda bebek müjdesi! Amerikan futbolcusu Larry English ve eşi model Nicole Williams podyumda sürpriz şekilde izleyicilere hamilelik haberini duyurdu
19.07.2022 Magazin
3 ay önce evlendiği karısını ölü bulmuştu! Mahkemeden flaş karar
3 ay önce evlendiği karısını ölü bulmuştu! Mahkemeden flaş karar Kocaeli'de henüz 3 ay önce evlendiği eşi Beyzanur Özel Fidan'ı evde ölü bulan ve bir süre tutuklu kaldıktan sonra ev hapsine karar verilen sanığın duruşması görüldü. Mahkeme heyeti, olay yerinde keşif yapılmasına karar verdi.
5.07.2022 Gündem
Pelin Öztekin yaz sezonunu Bodrum'da açtı
Pelin Öztekin yaz sezonunu Bodrum'da açtı Merhum oyuncu Rasim Öztekin’in kızı Pelin Öztekin, geçtiğimiz yıllarda verdiği kilolarla gündeme gelmişti. Öztekin, önceki gün Yalıkavak'ta objektiflere takıldı. Güneşli havanın tadını çıkaran Öztekin selfie çektikten sonra güneşlenmek için şezlonga uzandı.
5.07.2022 Cadde
Babalar Günü 19 Haziran bugün mü? Babalar Günü bugün mü kutlanıyor? İşte en anlamlı Babalar Günü hediye önerileri...
Babalar Günü 19 Haziran bugün mü? Babalar Günü bugün mü kutlanıyor? İşte en anlamlı Babalar Günü hediye önerileri... Babalar Günü her yıl Haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanıyor. Babalar Günü öncesinde henüz hediyesini almayan veya hediye önerisi araştırmasını sürdüren bireyler Babalar Günü ne zaman bu Pazar mı sorusuna yanıt arıyor. İşte Babalar Günü tarihi ve hediye önerileri...
18.06.2022 Gündem
Pelin Öztekin muhabirlere isyan etti: Bir çıkın artık hayatımdan!
Pelin Öztekin muhabirlere isyan etti: Bir çıkın artık hayatımdan! Merhum oyuncu Rasim Öztekin’in kızı Pelin Öztekin, geçtiğimiz yıllarda verdiği kilolarla gündeme gelmişti. Öztekin önceki gün yaptığı bornozlu paylaşımla dikkat çekti. Beyoğlu'nda bir mekandan çıkarken görüntülenen oyuncu, bornozlu paylaşımlarının hatırlatması üzerine sinirlerine hakim olamayıp, "Sizin olmadığınız yerde olmak istiyorum" açıklamasında bulundu.
3.05.2022 Cadde
Rıza Esendemir el ele görüntülendi: Doktor Hanım flaşlara alışık değil
Rıza Esendemir el ele görüntülendi: Doktor Hanım flaşlara alışık değil 2014-2016 yılları arasında İrem Derici ile evli olan radyocu Rıza Esendemir, bir süredir doktor sevgilisiyle aşk yaşıyor. Seher Özkan'la el ele objektiflere takılan Esendemir, "Flaşlar patlayınca heyecan yaptı, elimi sımsıkı tutuyor" dedi.
5.04.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Bornoz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.