Boskovic

Boskovic

Son dakika Boskovic haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Boskovic gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Boskovic haber sayfamızda...

Boskovic

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 646 boskovic haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe Opet'te Lavarini'den ayrılık açıklaması! 'Başka dinamikler var'
Fenerbahçe Opet'te Lavarini'den ayrılık açıklaması! 'Başka dinamikler var' Sultanlar Ligi 2023-2024 sezonunun son maçında Eczacıbaşı'nı mağlup eden Fenerbahçe Opet şampiyonluğunu ilan etti. Sarı-lacivertli takımda başantrenör Lavarini'den ayrılık açıklaması geldi.
24.04.2024 Voleybol
Fenerbahçe Opet'te şampiyonluk yemeği! Voleybolcular şıklık yarışına girdi
Fenerbahçe Opet'te şampiyonluk yemeği! Voleybolcular şıklık yarışına girdi Fenerbahçe kulübünde Sultanlar Ligi'ndeki başarı sonrası şampiyonluk yemeği düzenledi. Sarı Melekler'in şıklığı sosyal medyada gündem oldu.
23.04.2024 Voleybol
Sultanlar Ligi'nde rüya takım belli oldu! Boskovic'in hayal kırıklığı
Sultanlar Ligi'nde rüya takım belli oldu! Boskovic'in hayal kırıklığı Fenerbahçe Opet, Vodafone Sultanlar Ligi Play-Off Final serisi 5’inci maçında Eczacıbaşı Dynavit’i 3-0 mağlup ederek seride durumu 3-2’ye getirdi ve şampiyon oldu. Mücadele sonrası Sultanlar Ligi'nde rüya takım belli oldu.
21.04.2024 Diğer Sporlar
Fenerbahçe'de Eda Erdem şampiyonluk sonrası konuştu: Tek ayakla bu kadar oluyor
Fenerbahçe'de Eda Erdem şampiyonluk sonrası konuştu: Tek ayakla bu kadar oluyor Sultanlar Ligi final serisinde Eczacıbaşı'nı yenerek şampiyonluğa uzanan Fenerbahçe'de Gizem Örge ile kaptan Eda Erdem açıklamalarda bulundu.
21.04.2024 Voleybol
Sultanlar Ligi'nde rüya takım belli oldu! Boskovic'in hayal kırıklığı
Sultanlar Ligi'nde rüya takım belli oldu! Boskovic'in hayal kırıklığı Fenerbahçe Opet, Vodafone Sultanlar Ligi Play-Off Final serisi 5’inci maçında Eczacıbaşı Dynavit’i 3-0 mağlup ederek seride durumu 3-2’ye getirdi ve şampiyon oldu. Mücadele sonrası Sultanlar Ligi'nde rüya takım belli oldu.
21.04.2024 Voleybol
Sultanlar Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe! Eczacıbaşı'na set vermedi
Sultanlar Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe! Eczacıbaşı'na set vermedi Vodafone Sultanlar Ligi play-off final serisi 5'inci maçında Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i konuk etti. Büyük heyecana sahne olan final maçında sarı-lacivertliler rakibine set vermedi ve şampiyonluğa ulaştı.
21.04.2024 Voleybol
Eczacıbaşı Dynavit'te Tijana Boskovic fırtınası! Fenerbahçe Opet direnemedi
Eczacıbaşı Dynavit'te Tijana Boskovic fırtınası! Fenerbahçe Opet direnemedi Eczacıbaşı Dynavit, Vodafone Sultanlar Ligi play-off final serisi 4'üncü maçında Fenerbahçe Opet'i 3-0'la geçti. Ev sahibi ekipte Tijana Boskovic maçın yıldızı oldu.
18.04.2024 Voleybol
Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i set vermeden devirdi ve seride 2-1 öne geçti
Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i set vermeden devirdi ve seride 2-1 öne geçti Sultanlar Ligi'nin final serisinde Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0 mağlup ederek seride 2-1 öne geçti.
15.04.2024 Voleybol
Fenerbahçe'de Eda Erdem şoku!  Arina Fedorovtseva Eczacıbaşı'nın kabusu oldu
Fenerbahçe'de Eda Erdem şoku! Arina Fedorovtseva Eczacıbaşı'nın kabusu oldu Sultanlar Ligi'nde Fenerbahçe Opet ve Eczacıbaşı final serisi ikinci maçında karşı karşıya geldi. Müsabakaya Arina Fedorovtseva'nın performansı damga vurdu. Sarı-lacivertli takımda Eda Erdem sakatlık geçirdi. Mücadeleyi Eczacıbaşı 3-2 kazandı.
13.04.2024 Voleybol
Fenerbahçe Opet - Eczacıbaşı Dynavit: 2-3! Final serisi uzadı
Fenerbahçe Opet - Eczacıbaşı Dynavit: 2-3! Final serisi uzadı Fenerbahçe Opet, Sultanlar Ligi play-off final serisi 2'nci maçında Eczacıbaşı Dynavit ile karşı karşıya geldi. Eczacıbaşı karar setine giden mücadeleyi 3-2 kazandı.
13.04.2024 Voleybol
Fenerbahçe'de bir devir sona eriyor! Milli yıldız için ayrılık kararı
Fenerbahçe'de bir devir sona eriyor! Milli yıldız için ayrılık kararı Sultanlar Ligi'nde Eczacıbaşı ile final serisinde kozlarını paylaşan Fenerbahçe'de sezon sonu milli yıldız ile ayrılık yaşanacak.
10.04.2024 Voleybol
Ne yaptın Melissa Vargas! Taraftarlar bu hareketi konuşuyor
Ne yaptın Melissa Vargas! Taraftarlar bu hareketi konuşuyor Sultanlar Ligi'nde Eczacıbaşı ile karşılaşan Fenerbahçe'de Melissa Vargas'ın son sayıdaki refleksi taraftarlar arasında gündem oldu.
10.04.2024 Voleybol
Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit deplasmanında galip! Final serisinde avantajı kaptı
Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit deplasmanında galip! Final serisinde avantajı kaptı Vodafone Sultanlar Ligi play-off final serisinde Eczacıbaşı Dynavit ile Fenerbahçe Opet karşı karşıya geldi. Dev mücadele Fenerbahçe Opet'in 3-1'lik üstünlüğüyle tamamlandı.
9.04.2024 Voleybol
Fenerbahçe Opet'te Melissa Vargas fırtınası! Eczacıbaşı Dynavit'i yıktı
Fenerbahçe Opet'te Melissa Vargas fırtınası! Eczacıbaşı Dynavit'i yıktı Vodafone Sultanlar Ligi play-off final serisi ilk maçında Eczacıbaşı Dynavit ile Fenerbahçe Opet karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelenin yıldızı Melissa Vargas oldu.
9.04.2024 Voleybol
Hande Baladın belgeseli için geri sayım! Santarelli ve Guidetti yer alıyor
Hande Baladın belgeseli için geri sayım! Santarelli ve Guidetti yer alıyor Hande Baladın’ın kariyerine odaklanan ‘Baladın’ belgeseli çok yakında vizyona giriyor. Belgeselde Baladın’ın kariyerindeki dönüm noktaları, oyuncunun öne çıkan özellikleri ve günlük rutinlerine odaklanılacak.
8.04.2024 Voleybol
Galatasaray'da Süper Kupa hazırlıkları as takıma göre! 'Müzemize bir kupa daha koyalım'
Galatasaray'da Süper Kupa hazırlıkları as takıma göre! 'Müzemize bir kupa daha koyalım' Fenerbahçe’nin Şanlıurfa’da oynanacak olan Süper Kupa’ya U-19 Takımı ile çıkacağı yönündeki iddialara karşın Galatasaray, rakibi bu mücadeleye ideal kadrosuyla çıkacakmış gibi hazırlanıyor. Futbolcular da maça bu şekilde motive ediliyor.
5.04.2024 Galatasaray
Erzurumspor FK, Giresunspor'u ikinci yarıda yıktı!
Erzurumspor FK, Giresunspor'u ikinci yarıda yıktı! Erzurumspor FK, Trendyol 1. Lig'in 28'inci haftasında Giresunspor'u 2-1 mağlup etti.
4.04.2024 1.Lig
Tijana Boskovic ve Hande Baladın şov yaptı! Volkan Demirel sürprizi
Tijana Boskovic ve Hande Baladın şov yaptı! Volkan Demirel sürprizi Vodafone Sultanlar Ligi play-off yarı final serisi 2'nci maçında Eczacıbaşı Dynavit, VakıfBank deplasmanından 3-0 galip ayrıldı. Turuncu-beyazlılarda Hande Baladın ile Tijana Boskovic maça damga vurdu. Volkan Demirel sürprizi dikkatlerden kaçmadı.
4.04.2024 Voleybol
Eczacıbaşı Dynavit, Fenerbahçe Opet'in rakibi oldu!
Eczacıbaşı Dynavit, Fenerbahçe Opet'in rakibi oldu! Eczacıbaşı Dynavit, Vodafone Sultanlar Ligi play-off yarı final serisi 2'nci maçında VakıfBank'ı 3-0 mağlup etti. Turuncu-beyazlılar bu sonucun ardından Vodafone Sultanlar Ligi'nde finale yükseldi.
4.04.2024 Voleybol
Sultanlar Ligi'nde Melissa Vargas şaşkın! Smaç servis hızında geçildi
Sultanlar Ligi'nde Melissa Vargas şaşkın! Smaç servis hızında geçildi Vodafone Sultanlar Ligi'nde dün oynanan yarı final maçlarında oyuncuların smaç servis hızları ölçüldü ve sahada ekrana getirildi. Dünün rekorunu kıran isim belli oldu.
3.04.2024 Voleybol
Hasan Arat: Semih Kılıçsoy, Beşiktaş’ın kırmızı çizgisidir!
Hasan Arat: Semih Kılıçsoy, Beşiktaş’ın kırmızı çizgisidir! Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, düzenlenen iftar yemeğinde basın mensuplarının sorularını cevapladı.
1.04.2024 Beşiktaş
Tijana Boskovic maça damga vurdu! Hande Baladın hayran bıraktı
Tijana Boskovic maça damga vurdu! Hande Baladın hayran bıraktı Vodafone Sultanlar Ligi Play-Off Yarı Final serisi ilk maçında Eczacıbaşı Dynavit ile VakıfBank karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede Tijana Boskovic ile Hande Baladın'ın performansları hayran bıraktı.
1.04.2024 Voleybol
Eczacıbaşı Dynavit, VakıfBank'ı 3-1'le geçtii!
Eczacıbaşı Dynavit, VakıfBank'ı 3-1'le geçtii! Vodafone Sultanlar Ligi Play-Off Yarı Final serisi ilk maçında Eczacıbaşı Dynavit, VakıfBank'ı 3-1 mağlup etti.
1.04.2024 Voleybol
Fenerbahçe'de eski yöneticilerden 8 teklif! 'Süper Kupa maçını oynamayalım'
Fenerbahçe'de eski yöneticilerden 8 teklif! 'Süper Kupa maçını oynamayalım' Fenerbahçe’de Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı öncesinde gündemdeki kararlar masaya yatırıldı. Ligden çekilmenin ağır bir düşünce olacağını düşünen eski yönetici ve başkanlar, farklı yaptırımlarla tepkilerini göstermenin daha doğru olacağı konusunda görüş birliğine vardı.
29.03.2024 Fenerbahçe
Arda Güler için bomba transfer iddiası! Dünya devinden ters köşe
Arda Güler için bomba transfer iddiası! Dünya devinden ters köşe Real Madrid'in sezon başında Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Arda Güler ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 19 yaşındaki on numaraya bir diğer dünya devinin teklifte bulunabileceği öğrenildi.
29.03.2024 İspanya La Liga

Benzer Haber Etiketleri

Boskovic ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.