'Arka Sokaklar' kutlaması! 'Reyting rekorları kırmaya devam ediyoruz'
'Arka Sokaklar' kutlaması! 'Reyting rekorları kırmaya devam ediyoruz' Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar, 18'inci sezonun ilk bölümünde de reyting rekoru kırdı. Dizinin yönetmeni Orhan Oğuz ve sevgilisi İlkay Öztürk, arkadaşları Tunna Ahmedova ile önceki akşam Cihangir'de bir mekanda Arka Sokaklar'ın izlenme rekorunu kutladılar.
4.09.2023 Cadde
Çift başlı, çift kuyruklu ve 6 ayaklı doğan kuzu
Çift başlı, çift kuyruklu ve 6 ayaklı doğan kuzu Niğde'nin Bor İlçesi'nde İlkay Öztürk'e ait koyunun doğurduğu çift başlı, 6 ayaklı ve 2 kuyruklu kuzu, sadece 2 dakika yaşayabildi.
21.02.2017 Gündem
Bu oranlar kaçmaz… Şampiyonlar Ligi’nde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” yine Misli’de!
Bu oranlar kaçmaz… Şampiyonlar Ligi’nde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” yine Misli’de! Devler Ligi’nde son 8 takım Avrupa’nın en iyisi olma yolunda sahaya çıkıyor. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final heyecanı bugün ve yarın oynanacak maçlar ile başlıyor. Misli, dev maçlara “Türkiye’nin En Yüksek Oranları”nı sunarak heyecanı ikiye katlıyor.
9.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Yerel seçim sonuçları | Antalya'da 3 kadın belediye başkanı seçildi
Yerel seçim sonuçları | Antalya'da 3 kadın belediye başkanı seçildi Antalya'da 16 ilçede CHP, 2 ilçede AK Parti, 1 ilçede DP belediye başkanlığı kazanırken 3 ilçede ise kadın belediye başkanları seçildi.
1.04.2024 Gündem
CHP lideri Özel: Türkiye İttifakı bütün herkesten oy alıyor
CHP lideri Özel: Türkiye İttifakı bütün herkesten oy alıyor CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart yerel seçimlerde belediye başkan adaylarını tanıtmak için Antalya'ya geldi.
21.02.2024 Gündem
Nuri Şahin'den Arda Güler sözleri! 'Onunla gurur duyuyoruz'
Nuri Şahin'den Arda Güler sözleri! 'Onunla gurur duyuyoruz' Fraport Tav Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, Real Madrid'e transfer olan 18 yaşındaki Arda Güler hakkında açıklamalarda bulundu. Şahin, "Arda’ya tavsiye verecek kişiler biz değiliz. Ben Arda'nın basın toplantısını izledim. Basın tanıtımını, ilk idmanlarını izledim. Müthiş bir çocuk, Allah yolunu açık etsin. Bizi gururlandırıyor. Gururlandırmaya da devam edecektir. Orada tutunacağından ben çok çok eminim. Arda çok çok büyük bir yetenek. Çok büyük bir futbolcu. Allah yolunu açık etsin, onunla gurur duyuyoruz her zamanda gurur duymaya devam edeceğiz. Ama ona şu anda öğüt verecek durumda değiliz" dedi.
17.07.2023 Antalyaspor
Galatasaray'ın sol bek transferinde geri sayım! Canlı yayında duyurdu: Okan Buruk istiyor
Galatasaray'ın sol bek transferinde geri sayım! Canlı yayında duyurdu: Okan Buruk istiyor Spor Toto Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Galatasaray'da transfer çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmelerini Skorer TV canlı yayınında aktardı.
20.06.2023 Galatasaray
Galatasaray'dan bomba transfer hamlesi! İşte önerilen ve istenilen sözleşme detayları
Galatasaray'dan bomba transfer hamlesi! İşte önerilen ve istenilen sözleşme detayları Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da şampiyonluk sonrası transfer çalışmaları hız kazandı. İngiltere'den önemli isimlerle görüşen sarı-kırmızılılarda kurmayların, tecrübeli orta sahaya sunduğu sözleşme teklifi netlik kazandı.
6.06.2023 Galatasaray
Eyüpspor'da Arda Turan kararı! Başkan resmen açıkladı
Eyüpspor'da Arda Turan kararı! Başkan resmen açıkladı Spor Toto 1. Lig Play-Off Yarı Final rövanş maçında Bodrumspor'a 2-0 mağlup olarak Süper Lig şansını kaybeden Eyüpspor'da Arda Turan'ın geleceği belli oldu. Spor Toto 1. Lig ekibinde Başkan Murat Özkaya, Arda Turan'ın geleceğine dair konuştu.
5.06.2023 1.Lig
MHP Ankara Milletvekili Adayları 14 Mayıs 2023 Aday Listesi (28. Dönem Milletvekilleri)
MHP Ankara Milletvekili Adayları 14 Mayıs 2023 Aday Listesi (28. Dönem Milletvekilleri) MHP milletvekili adayları listesi belli oldu. Yüksek Seçim Kurulu'na listelerin sunulmasıyla birlikte seçime kısa bir süre kala il il MHP milletvekili adayları netleşti. Eksiklerin tamamlanmasının ardından YSK kesin aday listelerini 19 Nisan'da ilan etti. İşte, 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi MHP Ankara milletvekili adayları isim listesi Milliyet.com.tr'de.
19.04.2023 Bilgi Rehberi
MHP İstanbul Milletvekili Adayları 14 Mayıs 2023 Aday Listesi (28. Dönem Milletvekilleri)
MHP İstanbul Milletvekili Adayları 14 Mayıs 2023 Aday Listesi (28. Dönem Milletvekilleri) MHP milletvekili adayları listesi belli oldu. Yüksek Seçim Kurulu'na listelerin sunulmasıyla birlikte seçime kısa bir süre kala il il MHP milletvekili adayları netleşti. Eksiklerin tamamlanmasının ardından YSK kesin aday listelerini 19 Nisan'da ilan etti. İşte, 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi MHP İstanbul milletvekili adayları isim listesi Milliyet.com.tr'de.
19.04.2023 Bilgi Rehberi
MHP vekil listesini YSK'ya sundu! İşte tüm detaylar...
MHP vekil listesini YSK'ya sundu! İşte tüm detaylar... Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, vekil listelerinin YSK'ya sunulduğunu belirterek önemli açıklamalarda bulundu.
7.04.2023 Haberler
MHP vekil listesini YSK'ya sundu! İşte tüm detaylar...
MHP vekil listesini YSK'ya sundu! İşte tüm detaylar... Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, vekil listelerinin YSK'ya sunulduğunu belirterek önemli açıklamalarda bulundu.
7.04.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu! İşte il il o isimler
MHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu! İşte il il o isimler MHP, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesi yayımlandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi...
7.04.2023 Gündem
Balıkesirspor’da başkan Nedim Ömer oldu
Balıkesirspor’da başkan Nedim Ömer oldu Spor Toto 1. Ligi’nde istediği sonuçları alamayarak 2. Lige düşen Balıkesirspor olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. İki listenin yarıştığı genel kurulda 207 oy olan Nedim Ömer ve ekibi yönetimi alırken, mevcut başkan Özgür Yılmaz 186 oyda kaldı.
1.06.2022 2.Lig
Burak Elmas'tan derbi yorumu: Oyuncular farkında, beklentim...
Burak Elmas'tan derbi yorumu: Oyuncular farkında, beklentim... Galatasaray Başkanı Burak Elmas pazar günü oynayacakları Fenerbahçe derbisini Milliyet’e değerlendirdi, "İstediğimiz gibi bir sezon geçirmedik ama derbilerin havası farklı oluyor. Takımın Kadıköy’de iyi bir sınav vereceğini düşünüyorum" dedi.
8.04.2022 Galatasaray
Ezgi Mola'ya destek vermişti! Musa Orhan'dan Farah Zeynep Abdullah'a suç duyurusu
Ezgi Mola'ya destek vermişti! Musa Orhan'dan Farah Zeynep Abdullah'a suç duyurusu Batman'da intihar eden İpek Er'in bıraktığı mektupla kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu yazdığı Musa Orhan'a hakaret gerekçesiyle 65 günlük adli para cezasına çarptırılan oyuncu Ezgi Mola'ya destek veren meslektaşı Farah Zeynep Abdullah hakkında da suç duyurusunda bulunuldu.
5.10.2021 Cadde
Çukur neden bitiyor? Çukur Yamaç ölecek mi? İşte, Çukur dizisi oyuncuları
Çukur neden bitiyor? Çukur Yamaç ölecek mi? İşte, Çukur dizisi oyuncuları Çukur dizisi 4 sezon boyunca ekranların en sevilen ve çok izlenen yapımı olmayı başardı. Aras Bulut İynemli'nin başrolde bulunduğu dizide birbirinden usta isimler yer aldı. Çukur 131. bölüm ile ekrana veda ediyor. Peki, Çukur neden bitiyor, final nedeni nedir?
7.06.2021 Cadde
İngiltere'de yılın futbolcusu adayları belli oldu
İngiltere'de yılın futbolcusu adayları belli oldu İngiltere Profesyonel Futbolcular Birliği (PFA) tarafından belirlenen yılın en iyi oyuncusu ödülüne aday isimler açıklandı.
Çukur bitiyor mu? Çukur final bölümü ne zaman, hangi tarihte?
Çukur bitiyor mu? Çukur final bölümü ne zaman, hangi tarihte? Çukur dizisi final bölümü merakla bekleniyor. 4 sezon boyunca sevenlerini ekrana kitleyen dizi, final yapmaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncu kadrosuyla her hafta yayımlanıyor. Çukur pazartesi akşamları evlere konuk oluyor. Peki, Çukur neden bitiyor?
31.05.2021 Cadde
Jandarma Okullar Komutanlığı darbe girişimi davasında karar verildi
Jandarma Okullar Komutanlığı darbe girişimi davasında karar verildi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde Jandarma Okullar Komutanlığındaki eylemlere ilişkin davada, 287 sanıktan 101'i "silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçundan 7 yıl 6 aya kadar değişen sürelerde hapis cezasına çarptırıldı.
3.11.2020 Gündem
Festival zamanı
Festival zamanı Ege’nin dört bir yanı festivallerle renkleniyor. Karakteristik ürünlerin görücüye çıktığı, kültürel ve sosyal etkinliklerle renklenecek organizasyonlar; düzenlendiği yerin ekonomisine de önemli katkı sağlıyor. Belediye başkanları, geniş katılım beklediklerini söyledi
29.08.2019 Ege
Son dakika... Kara Harp Okulu darbe girişimi davasında karar çıktı
Son dakika... Kara Harp Okulu darbe girişimi davasında karar çıktı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki  darbe girişiminde Kara Harp Okulu'ndaki eylemlere ilişkin 307 sanığın  yargılandığı davada karar açıklandı.
26.06.2019 Gündem
CHP, 145 belediye başkan adayını daha açıkladı!
CHP, 145 belediye başkan adayını daha açıkladı! CHP Parti Meclisi'nin 13 saat süren toplantısında, aralarında İzmir'in de bulunduğu toplam 145 belediye başkan adayı belirlendi.
28.01.2019 Siyaset
Atatürk Kupası'nı Mannheim Türkspor kazandı
Atatürk Kupası'nı Mannheim Türkspor kazandı Berlin Büyükelçiliği'nin himayesinde ve Almanya'daki başkonsoloslukların katkılarıyla düzenlenen 42'nci Atatürk Kupası Kapalı Salon Futbol Turnuvası sahibi Mannheim Türkspor oldu.
1.07.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri