Bourceanu

Bourceanu

Son dakika Bourceanu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bourceanu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bourceanu haber sayfamızda...

Bourceanu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 266 bourceanu haberi bulunmuştur.
Ahmet Ağaoğlu'ndan Burak Yılmaz açıklaması!
Ahmet Ağaoğlu'ndan Burak Yılmaz açıklaması! Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kulüp ve kendisine bağlı 5 ayrı şirketin bağımsız denetim kurulu tarafından 45 gün inceleneceğini belirterek, "Bizim de içinde bulunduğumuz döneme ait tüm harcamalar ortaya çıkacak ve rapora göre hareket edeceğiz" dedi.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor son 5 yılda yabancı oyunculara servet döktü
Trabzonspor son 5 yılda yabancı oyunculara servet döktü Trabzonspor'un son 5 yılında başkanlık yapan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Muharrem Usta, bordo-mavili kulübe transfer ettikleri yabancı oyunculara servet döktü.
1.07.2020 Futbol
Steaua Bükreş - Osmanlıspor: 2-1
Steaua Bükreş - Osmanlıspor: 2-1 UEFA Avrupa Ligi L Grubu 5. hafta maçında Osmanlıspor deplasmanda Romanya ekibi Steaua Bükreş'e 2-1 yenildi.
1.07.2020 Futbol
Osmanlıspor 2 - 0 Steaua Bükreş
Osmanlıspor 2 - 0 Steaua Bükreş UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Osmanlıspor L Grubu'ndaki rakibi Steaua Bükreş'i 2-0 yenerek grup mücadelesine 3 puanla başladı.
1.07.2020 Futbol
Osmanlıspor'un rakipleri kadrolarını bildirdi
Osmanlıspor'un rakipleri kadrolarını bildirdi Osmanlıspor'un L Grubu'nda mücadele edeceği Steaua Bükreş, Villarreal ve Zürih, kadrolarını UEFA'ya bildirdi.
1.07.2020 Futbol
Sahada korku dolu anlar!
Sahada korku dolu anlar! Trabzonspor'da iki sezon forma giyen Alexandru Bourceanu, ülkesinde bir skandala imza attı. Steaua Bükreş ile Dinamo Bükreş takımlarının karşı karşıya geldikleri Romanya Kupası yarı final rövanş karşılaşması 2-2 sona ererken, karşılaşmaya damga vuran an Bourceanu'nun oyundan atıldığı pozisyon oldu.
22.04.2016 Futbol
Bourceanu neredeyse öldürüyordu
Bourceanu neredeyse öldürüyordu Topsuz alanda diksekle gırtlağına kasti vurdu, yere düşen rakibin nefes alamadığı farkedildi. Başroldeki isim ise tanıdık...
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Trabzonspor'dan 49 futbolcuya 92 milyon euro!
Trabzonspor'dan 49 futbolcuya 92 milyon euro! Son yıllarda transferler için yaptığı harcamalar nedeniyle mali açıdan sıkıntılı süreçten geçen Trabzonspor Kulübü, 6 sezonda futbolcu bonservisleri için yaklaşık 92 milyon avro...
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor sıkıntılı bir yılı geride bırakıyor
Trabzonspor sıkıntılı bir yılı geride bırakıyor Trabzonspor sıkıntılarla geçirdiği 2015 yılını geride bırakıyor. Bordo-mavililer söz konusu yılda sportif hedeflerini tutturamazken, ekonomik yönden de sıkıntılı günlerden geçti. Saha dışı olaylar da gündeme gelen Karadeniz ekibi, 2016 yılına yeni yönetim kuruluyla yeni umutlarla bakmak istiyor.
30.06.2020 Trabzonspor
TFF'den açıklama
TFF'den açıklama TFF, Trabzonspor’da başkanlığa seçilen Muharrem Usta’nın adının internet sitesinde yer almamasıyla ilgili bir açıklama yayımladı.
30.06.2020 Trabzonspor
Bourceanu eski takımına geri döndü
Bourceanu eski takımına geri döndü Trabzonspor'a 1.5 yıl önce Steaua Bükreş'ten gelen Bourceanu, oyuncunun menajeri ve kulübü önemli bir kazanç elde ederek tekrar başladıkları yere döndüler.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor'dan ayrıldı Komşu'ya transfer oldu
Trabzonspor'dan ayrıldı Komşu'ya transfer oldu Rumen futbolcu Bourceanu Trabzonspor ile olan kontratını feshettikten 24 saat sonra yeni takımı belli oldu.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor sözleşmesini feshetti!
Trabzonspor sözleşmesini feshetti! Trabzonspor Kulübü, Rumen futbolcusu Alexandru Bourceanu'nun sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini borsaya bildirdi.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor'da Bourceanu şoku!
Trabzonspor'da Bourceanu şoku! Trabzonspor'da Bourceanu şoku yaşanıyor. Trabzonspor'da rumen futbolcu Bourceanu hakkında sıcak saatler yaşanıyor. Bourceanu'nun sözleşmesi feshedildi. Peki Bourceanu kimdir? Tüm detaylar haberimizde..
1.07.2020 Futbol
Trabzonspor: 2 - 2 :1461 Trabzon
Trabzonspor: 2 - 2 :1461 Trabzon Trabzonspor, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde1461 Trabzon ile yaptığı hazırlık maçında 2-2 berabere kaldı.
30.06.2020 Trabzonspor
Süper Anadolu
Süper Anadolu Mehmet Topuz evine dönüyor!   Antalyaspor’da Ersun Yanal iddiası!   Osmanlı’da Webo yetişmiyor.    Trabzonspor'da Romen futbolcu Bourceanu'dan sonra Musa Nizam'ın da devre arasında takımdan ayrılması bekleniyor.   Trabzonspor'a Mehmet Ekici müjdesi!   Eskişehirspor ile bir yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör İsmail Kartal, takımıyla birlikte ilk antrenmanına çıktı.    Rize Eren’e fiyat biçti!   Lomana LuaLua'ya 'parmak' cezası…
13.10.2015 Programlar
Trabzonspor'da Bourceanu'dan sonra Musa Nizam da yolcu
Trabzonspor'da Bourceanu'dan sonra Musa Nizam da yolcu Trabzonspor'da forma şansı bulamayan savunma oyuncusu Musa Nizam, kendisine kulüp bakıyor.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor'da 9 eksik!
Trabzonspor'da 9 eksik! Trabzonspor'da Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıkları devam ederken, 9 futbolcu antrenmana katılmadı.
30.06.2020 Trabzonspor
Kenan İskender son yolculuğuna uğurlandı
Kenan İskender son yolculuğuna uğurlandı Trabzonspor'da uzun yıllar yöneticilik ve Asbaşkanlık yapan Kenan İskender'in cenazesi futbol camiasını buluşturdu. Trabzonspor Kulübü'nde düzenlenen törene Beşiktaş Teknik direktörü Şenol Güneş'ten Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'a kadar İskender'in yöneticiliğini yaptığı bir çok futbol adamı katıldı.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor eksik çalıştı
Trabzonspor eksik çalıştı Trabzonspor, 19 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor eksik çalıştı
Trabzonspor eksik çalıştı Trabzonspor, 19 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor Konyaspor karşısında moral arıyor
Trabzonspor Konyaspor karşısında moral arıyor Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de sahasında yarın Torku Konyaspor'u konuk edecek.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor'un derdi çok
Trabzonspor'un derdi çok Bordo-mavili ekip, Osmanlıspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmaya altı eksikle gitti. Teknik Direktör Şota kadroda önemli değişiklikler yapacak.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor Ankara'ya eksik gitti
Trabzonspor Ankara'ya eksik gitti Trabzonspor Spor toto Süper Lig'in 6'ıncı haftasında yarın oynayacağı Osmanlıspor karşılaşması için Ankara'ya gitti. Bordo-mavililerde ilk 11'in değişmez oyuncuları Constant ve Okay sakatlıkları nedeniyle kafilede yer almadı.
30.06.2020 Trabzonspor
Taktik çalıştılar
Taktik çalıştılar Trabzonspor, Osmanlıspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı çalışmayla sürdürdü.
30.06.2020 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Bourceanu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.