Bozdağ

Bozdağ

Son dakika bozdağ haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bozdağ gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bozdağ haber sayfamızda...

Bozdağ

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.998 bozdağ haberi bulunmuştur.
2 aday eşit oy aldı, muhtar kurayla belirlendi
2 aday eşit oy aldı, muhtar kurayla belirlendi Mardin’in Midyat ilçesi kırsal Yemişli Mahallesi’nde adaylar Lokman Acar ile Resul Küçükaslan eşit oy alınca, muhtar kura ile belirlendi.
2.04.2024 Gündem
İYİ Parti'den CHP'ye 'Esenyurt' tepkisi: İlk defa kurtarılmış bölgeleri olacak
İYİ Parti'den CHP'ye 'Esenyurt' tepkisi: İlk defa kurtarılmış bölgeleri olacak İYİ Parti Genel Merkez Kurumsal İlişkiler Başkan Yardımcısı Mete Koca, Esenyurt'ta CHP ile DEM Parti işbirliği yaptığını iddia ederek CHP'yi çok sert sözlerle eleştirdi. Koca, "Esenyurtlular direnç göstermezse İstanbul'da ilk defa kurtarılmış bölgeleri olacak" dedi.
29.03.2024 Gündem
Seçimlere 2 gün kala Şanlıurfa'da son durum! Bekir Bozdağ: Sandıktan farkla çıkacağız
Seçimlere 2 gün kala Şanlıurfa'da son durum! Bekir Bozdağ: Sandıktan farkla çıkacağız AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, seçim gündemine ilişkin konuştu. Şanlıurfa'daki son duruma dikkat çeken Bekir Bozdağ, "Sandıktan farkla çıkacağımıza inanıyorum." dedi.
29.03.2024 Haberler
Seçimlere 2 gün kala Şanlıurfa'da son durum! Bekir Bozdağ: Sandıktan farkla çıkacağız
Seçimlere 2 gün kala Şanlıurfa'da son durum! Bekir Bozdağ: Sandıktan farkla çıkacağız AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, seçim gündemine ilişkin konuştu. Şanlıurfa'daki son duruma dikkat çeken Bekir Bozdağ, "Sandıktan farkla çıkacağımıza inanıyorum." dedi.
29.03.2024 Gündem
Geleceğin sanatçılarını yetiştiriyorlar
Geleceğin sanatçılarını yetiştiriyorlar Bitlis merkezde eğitim veren Ziya Eren Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri yaptıkları çalışmalarla geleceğe hazırlanıyorlar.
13.03.2024 Eğitim
CHP'ye 'para sayma' soruşturması! Bakan Tunç: İfadeler alınıyor
CHP'ye 'para sayma' soruşturması! Bakan Tunç: İfadeler alınıyor Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yazar Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü trafik kazasıyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç, CHP’lilerin milyonlarca liralık parayı saydığı gündem olan videoya ilişkin de konuştu.
12.03.2024 Gündem
CHP'den Anayasa Mahkemesi'ne Can Atalay başvurusu
CHP'den Anayasa Mahkemesi'ne Can Atalay başvurusu CHP'li Günaydın, TBMM Genel Kurulu'nda Can Atalay hakkındaki Yargıtay 3'üncü Ceza Dairesi kararının okutulmasıyla milletvekilliğinin düşürülmesine ilişkin AYM'ye başvurdu.
2.02.2024 Gündem
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: BAE gezisinin Atalay'la ilgisi yok
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: BAE gezisinin Atalay'la ilgisi yok TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 'BAE gezisinin Can Atalay ile bir ilgisi yoktur' açıklamasında bulundu.
1.02.2024 Haberler
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: BAE gezisinin Atalay'la ilgisi yok
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: BAE gezisinin Atalay'la ilgisi yok TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 'BAE gezisinin Can Atalay ile bir ilgisi yoktur' açıklamasında bulundu.
1.02.2024 Gündem
Numan Kurtulmuş'tan 'Can  Atalay' açıklaması: Meclis yargıdaki tartışmanın tarafı değil
Numan Kurtulmuş'tan 'Can Atalay' açıklaması: Meclis yargıdaki tartışmanın tarafı değil Meclis Başkanı Kurtulmuş, Can Atalay’ın milletvekilliğinin düşürülmesine yönelik Yargıtay kararının TBMM’de okunmasının ardından başlayan tartışmalarla ilgili konuştu.
1.02.2024 Gündem
‘Vekilliği düştü adalet yerini buldu’
‘Vekilliği düştü adalet yerini buldu’ MHP lideri Bahçeli, Can Atalay’ın milletvekilliğinin düşürülmesiyle ilgili “Adalet yerini bulmuştur. Yeni bir gezi provokasyonu telaffuz edenler gaflettedir Sonuçları ağır olur” dedi.
1.02.2024 Gündem
Vekilliği düşürülen Can Atalay ile ilgili Bahçeli'den açıklama
Vekilliği düşürülen Can Atalay ile ilgili Bahçeli'den açıklama Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, vekilliği düşürülen Can Atalay ile ilgili ilgili açıklama yaptı.
31.01.2024 Haberler
Vekilliği düşürülen Can Atalay ile ilgili Bahçeli'den son dakika açıklaması
Vekilliği düşürülen Can Atalay ile ilgili Bahçeli'den son dakika açıklaması Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, vekilliği düşürülen Can Atalay ile ilgili ilgili açıklama yaptı.
31.01.2024 Gündem
Atalay’ın milletvekilliği düştü
Atalay’ın milletvekilliği düştü Yüksek yargıyı karşı karşıya getiren TİP Hatay Milletvekili Can Atalay’ın hakkındaki Yargıtay 3. Ceza Dairesi kararı dün TBMM Genel Kurulu’nda okundu. Böylece Atalay’ın milletvekilliği düşmüş oldu.
31.01.2024 Gündem
Can Atalay'ın milletvekilliği düşürüldü
Can Atalay'ın milletvekilliği düşürüldü Gezi Parkı davasında 18 yıl hapis cezası alan TİP Hatay Milletvekili Can Atalay ile ilgili Yargıtay kararı Meclis'te okundu. Kararın okunmasıyla Atalay'ın milletvekilliği düşürülmüş oldu.
31.01.2024 Gündem
Bozdağ bu kez karsız kaldı
Bozdağ bu kez karsız kaldı İzmir’in Ödemiş ilçesindeki Bozdağ Kayak Merkezi, İzmir İl Özel İdaresi’nce 1998 yılında hizmete açıldı.
27.01.2024 Ege
Can Atalay’ın vekilliği haftaya düşürülecek
Can Atalay’ın vekilliği haftaya düşürülecek Gezi Davası kapsamında cezaevinde bulunan TİP Hatay Milletvekili Can Atalay’ın milletvekilliği önümüzdeki hafta düşürülecek.
27.01.2024 Gündem
Sürat pateni milli sporcularına coşkulu karşılama!
Sürat pateni milli sporcularına coşkulu karşılama! 2024 Gangwon Kış Gençlik Olimpiyatları'nda 2'nci olarak Türkiye'ye organizasyon tarihinde ilk madalyasını getiren sürat pateni milli takımı sporcuları İzmir'e geldi.
25.01.2024 Diğer
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
B ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
B ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek sahibi olmaya hazırlanan çiftlerin cinsiyetten sonra en çok üzerine düşündükleri konu isimlerdir. Kız bebek bekleyen anne ve baba adayları bebeklerine verecekleri isim konusunda araştırma içerisine girerler. Kızlarının hayat boyu taşıyacağı isme karar verirken aileler anlamlarına da dikkat ederler. Kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler nadir bulunan, keşfedilmemiş, duyulmamış, modern ve popüler isimleri tercih ederler. İsim konusunda oldukça seçici davranan aileler anlamlarının da güzel olmasını isterler. B harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “B ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Uzun Tekerlemeler – En Uzun Zor ve Diksiyon Tekerleme Örnekleri
Uzun Tekerlemeler – En Uzun Zor ve Diksiyon Tekerleme Örnekleri Uzun, kısa, kolay, komik ve zorlayıcı halleri ile eğlendiren tekerlemeler “ağızda yuvarlanan söz, saçma sapan söz, eş sesli kelimelerle kurulu konuşma" anlamına gelir. Ölçülü ve kafiyeli olan tekerlemeler çocukların dil ve konuşma gelişimine katkıda bulunurken diksiyon için de ayrıca yararlıdır. Masal ve çocuk oyunlarının başında, aralarında ya da sonunda yer alırlar. Gerçek hayatla bağdaşmayan tekerlemelerin amacı şaşırtıcı etki oluşturmak ve hoş vakit geçirilmesine yardımcı olmaktır. Zor, uzun, diksiyon tekerleme örnekleri için “Uzun Tekerlemeler” içeriğimizden faydalanabilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
Kolay Tekerlemeler – Söylemesi Kolay, Kısa ve Çocuk Tekerlemeleri ve Tekerleme Örnekleri
Kolay Tekerlemeler – Söylemesi Kolay, Kısa ve Çocuk Tekerlemeleri ve Tekerleme Örnekleri Tekerlemeler ölçülü ve basmakalıp sözlerdir ve genellikle masal, hikâye, bilmece ve halk tiyatrosu gibi edebi türlerde kullanılır. Masalların ve çocuk oyunlarının baş, orta ve sonunda söylenir. Çocukların dil ve konuşma gelişimine yardımcı olur. Kısa, kolay, zor ve uzun halleri ile eğlendirici özelliği bulunur. Kurmaca oldukları için genellikle yarı anlamlı ve anlamsızdırlar. Söylemesi kolay, kısa ve çocuk tekerlemeleri ve tekerleme örnekleri için “Kolay Tekerlemeler” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
Tekerlemeler... Dünyanın En Zor Tekerlemeleri... Kısa, Komik, Oyun, Çocuk, Diksiyon ve Türkçe Tekerlemeler ile Örnekleri
Tekerlemeler... Dünyanın En Zor Tekerlemeleri... Kısa, Komik, Oyun, Çocuk, Diksiyon ve Türkçe Tekerlemeler ile Örnekleri Çocukların gelişiminde önemli yere sahip olan tekerlemeler "ağızda yuvarlanan söz, saçma sapan söz, eş sesli kelimelerle kurulu konuşma" anlamına gelir. Halk edebiyatına özgü bir türdür. Tekerlemelerin masal, oyun, tören ve bağımsız olarak 4 çeşidi bulunur. Tekerlemeler hem eğlenceli vakit geçirmede hem de çocukların konuşma kabiliyetini geliştirmede önemli rol oynar. Çocukların yanı sıra halk ozanları da şiirlerinde tekerlemelere yer vermiştir. Gerçek yaşamla ilgisi olmayan sözlerden meydana gelen söylemesi en zor, kısa, uzun, kolay, iyi diksiyon, komik, oyun, çocuk tekerlemeleri ve tekerleme örneklerine içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
Acı haberi Burak Özçivit duyurdu! Faruk Aran'ın babası hayatını kaybetti
Acı haberi Burak Özçivit duyurdu! Faruk Aran'ın babası hayatını kaybetti Ünlü oyuncu Faruk Aran'ın babası hayatını kaybetti. Acı haberi Burak Özçivit sosyal medya hesabından yayınladı.
26.12.2023 Cadde
Emekliye 5 bin lira ikramiye düzenlemesi TBMM'de
Emekliye 5 bin lira ikramiye düzenlemesi TBMM'de Çalışan emeklilere verilecek 5 bin liralık ikramiyenin de bulunduğu düzenleme Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda görüşülüyor.
26.12.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bozdağ ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.