Bozuk Et

Bozuk Et

Son dakika bozuk et haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bozuk et gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bozuk et haber sayfamızda...

Bozuk Et

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 345 bozuk et haberi bulunmuştur.
'Bozuk et ve kurbanlık dolandırıcılığı' soruşturmasında şikayetci sayısı 235'e yükseldi
'Bozuk et ve kurbanlık dolandırıcılığı' soruşturmasında şikayetci sayısı 235'e yükseldi Bursa'da, kurban kesmek için 1800 kişiden, ortalama 7 bin 100 liradan vekalet alan et restoranı işleten Ali Açıkgöz (56) ile oğlu Enes Açıkgöz (31), vekalet aldıkları kişilere dini usullere uygun kesilmeyip, bozuk et verdikleri iddiasıyla çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Daha önce 111 olan şikayetçi sayısı ise 235'e çıkarken, mağdurların zararının yaklaşık 1 milyon 700 bin TL olduğu belirtildi. Tutuklanan baba ile oğlunun ifadelerinde vekalet aldıkları kişilere kurban etlerini dağıttıklarını, bin kişiden daha talep gelince bir şarküteriden 22'şer kiloluk paketler halinde et istediklerini ve kimseyi dolandırmadıklarını söyledikleri öğrenildi.
3.07.2023 Haberler
Kurban bayramında görülmemiş rezalet! Şikayetçi sayısı artıyor... 'Bin kişiden talep geldi'
Kurban bayramında görülmemiş rezalet! Şikayetçi sayısı artıyor... 'Bin kişiden talep geldi' Bursa'da, kurban kesmek için 1800 kişiden, ortalama 7 bin 100 liradan vekalet alan et restoranı işleten Ali Açıkgöz (56) ile oğlu Enes Açıkgöz (31), vekalet aldıkları kişilere dini usullere uygun kesilmeyip, bozuk et verdikleri iddiasıyla çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken yeni detaylar da ortaya çıktı.
3.07.2023 Gündem
Kırıkkale’de aynı aileden 14 kişi içtikleri sudan zehirlendi
Kırıkkale’de aynı aileden 14 kişi içtikleri sudan zehirlendi Kırıkkale’nin Karakeçili ilçesinde, içtikleri sudan zehirlenen aynı aileden 6’sı çocuk 14 kişi tedavi altına alındı.
25.07.2022 Gündem
Bolu'daki zehirlenmede Eyüp Ertem hayatını kaybetti
Bolu'daki zehirlenmede Eyüp Ertem hayatını kaybetti Bolu merkeze bağlı Yuva köyünde, zehirlenenlerin sayısı artarken ilk ölüm haberi de geldi. Bakan Koca da zehirlenmelerle ilgili son bilgileri paylaştı.
23.07.2022 Gündem
‘Nedeni yüzde yüz bozuk et’
‘Nedeni yüzde yüz bozuk et’ Bolu, Yuva köyünde zehirlenenlerin sayısı 112’ye ulaştı, 52 hastanın tedavisi sürüyor. Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı yetkilileri, kurban atıklarının sel sularıyla su depolarına karışmış olabileceğini belirtti. Zehirlenmenin ana nedeninin et olabileceğini söyleyen Prof. Dr. Mehmet Ceyhan ‘Su borularının etrafında hayvan atığının olup olmadığına bakmak gerek. Nedeni yüzde yüz bozuk et’ dedi.
23.07.2022 Gündem
Almanya dönerin 50. yılını kutluyor
Almanya dönerin 50. yılını kutluyor Dönerin Almanya’ya gelişinin 50. yılı Alman medyasının yanı sıra Alman sosyolog Eberhard Siedel’in dönerin tarihini ve kültürel boyutunu yazdığı kitabıyla da kutlanıyor
3.04.2022 Dünya
Dünya MAVİSİ
Dünya MAVİSİ Gecenin mavisinden okyanusların derinliğine ve gökyüzünün ferahlığına kadar uzanan mavi bir yolculuk…
10.11.2021 Vitrin
Yakalanmasa vatandaşa yedireceklerdi! Mide bulandıran görüntü
Yakalanmasa vatandaşa yedireceklerdi! Mide bulandıran görüntü Adana'da ihbar üzerine baskın yapılan bir markette satışa hazır vaziyette 250 kilo tarihi geçmiş et ve tavuğa el konuldu. Tek tek ürünlerin tarihlerini kontrol eden ekipler, tamamının tarihinin geçtiğini ve üzerinde etiket olmayan onlarca kıymanın ise bozuk olduğunu tespit etti. Tarım İl Müdürlüğü ekiplerince el konulan etler götürülerek imha edildi.
18.02.2021 Gündem
Kötü kokular yayılınca fark edildi! Yakılarak yok edildi
Kötü kokular yayılınca fark edildi! Yakılarak yok edildi Mersin Akdeniz ilçesinde ,Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde bir işletmenin et ve şarküteri bölümünden koku geldiği ihbarı üzerine ekipler harekete geçti. Ürünlerinin satıldığı işletmede ele geçirilen 518 kilogram bozulmuş ve kokmuş et, sucuk, kıyma, peynir ve salça yakılarak imha edildi.
4.02.2021 Haberler
Mersin'de şoke eden baskın! 170 kilo bozuk et ele geçirildi
Mersin'de şoke eden baskın! 170 kilo bozuk et ele geçirildi Mersin’in Akdeniz ilçesinde tüketime sunulmak üzere hazırlanmış 170 kilogram bozuk et ele geçirildi.
6.02.2020 Gündem
Satışa hazır yarım ton bozuk et ele geçirildi!
Satışa hazır yarım ton bozuk et ele geçirildi! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı gıda kontrol ekiplerince, Yenişehir ilçesinde kokmuş ve tüketilmeyecek durumda olan satışa hazır vaziyette 500 kilogram bozuk et ele geçirildi.
8.10.2019 Gündem
'Bozuk et' iddialarına yalanlama
'Bozuk et' iddialarına yalanlama Bosna Hersek’ten getirilen etlerden bozuk çıkanların vatandaşın tüketimine sunulduğuna dair iddialara Et ve Süt Kurumu'ndan yalanlama geldi. Kurumdan yapılan açıklamada sağlık sorunu tespit edilen bir parti etin imha edildiği, iddia edildiği gibi piyasaya sürülüp vatandaşların tüketimine ise sunulmadığı bildirildi.
23.03.2018 Ekonomi
Son Dakika: Milli Savunma Bakanı açıkladı! At eti çıktı
Son Dakika: Milli Savunma Bakanı açıkladı! At eti çıktı CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun yazılı soru önergesine yanıt veren Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı için 2015 yılında alınan 12 bin 500 kilo kavurma tipi kutulanmış et konservenin 4 bin 50 kilosunda at eti tespit edildiğini belirtti. Bakan Canikli, ilgili firma ile sözleşmenin feshedilip, suç duyusunda bulunulduğunu, tespit edilen at etinin de personelin tüketimine sunulmadan imha edildiğini bildirdi.
20.12.2017 Ekonomi
Zabıtadan "kokmuş et" operasyonu
Zabıtadan "kokmuş et" operasyonu Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, hijyenik olmayan şartlarda et ürünleri işleyen ruhsatsız işyerine baskın yaptı. Ağır kokudan girilmeyen işletmede el konulan bozulmaya yüz tutmuş etler çöp kamyonuna doldurulup imha edildi. Osmangazi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Hamitler Mahallesi’nde bir işyerine operasyon yaptı. İşyerinin ruhsatının olmadığı, içeriden pis kokunun geldiği görüldü. Soğuk hava deposunda bozulmaya yüz tutan işlenmiş ve işlenmek üzere bekletilen et ürünleri olduğu tespit edildi. Genel temizlik kurallarına da uyulmadığı anlaşılırken, işyeri sahibine cezai işlem uygulandı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin de desteğiyle sağlıksız etler çöp kamyonuna atılarak imha edildi. Yetkililer, “Bu işyeri son derece sağlıksız. Hijyenik olmayan şartlarda insan sağlığını tehdit eden et ve et ürünleri işleniyor. Ayrıca işletmenin işyeri açma ve çalışma ruhsatı da yok. Gerekli cezai müeyyideleri uyguladık. İşyerine iki ayrı ceza kesildi. Ruhsatsız çalıştıkları için de kapatılacak. Halkın sağlığıyla oynanmasına müsaade etmeyeceğiz” diye konuştu.
11.09.2019 Yaşam
Bozuk et nasıl anlaşılır?
Bozuk et nasıl anlaşılır? Özellikle et gibi ürünleri tazeyken tüketmek oldukça önemlidir. Bekletilen et bozulur ve fark edilmeden tüketilir ise, zehirlenmelere sebep olabilir. Peki bozuk et nasıl anlaşılır?
6.07.2021 Et Yemekleri
Endonezya ve Vietnam'dan Brezilya'ya et yasağı
Endonezya ve Vietnam'dan Brezilya'ya et yasağı Endonezya ve Vietnam, Brezilya’dan et ithalatını askıya aldı.
24.03.2017 Ekonomi
Brezilya etine ambargo yayılıyor
Brezilya etine ambargo yayılıyor AB, Çin ve Şili'den sonra Hong Kong, Japonya, İsviçre, Meksika ve Jamaika da Brezilya'dan donmuş et ithalatını durdurduğunu açıkladı
22.03.2017 Ekonomi
%100 Haber!
%100 Haber! %100 Haber! Alternatif gündeme hızlı bakış... Hazırlayan: Handan Koltuk Yeni soğuk hava dalgası geliyor Yıldırım düştü, tarım işçileri hayatlarını kaybetti! Batman ve Şırnak karıştı! Lisede kıskançlık cinayeti IŞİD, Türkiye sınırına telsiz sistemi kurdu Silüeti ortaya çıkmaya başladı Böyle bozuk et skandalı duyulmadı Oğlunu öldü sanınca doktoru sopayla dövdü 290 yaralı, 350 gözaltı Küçük kızın diş etinden 15 tane...
11.09.2019 Haberler
Böyle bozuk et skandalı duyulmadı
Böyle bozuk et skandalı duyulmadı Almanya’nın Düsseldorf kentinde bozuk olduğu için köpek maması yapılamayan ve imha edilmesi gereken etlerin, kantinlerde memurlara yedirildiği ortaya çıktı.
19.03.2015 Dünya
1 ton kaçak bozuk et imha edildi
1 ton kaçak bozuk et imha edildi Adana'da ele geçirilen kaçak ve bozulmuş 1 ton 100 kilo bonfile imha edildi.
16.01.2015 Gündem
%100 Haber!
%100 Haber! %100 Haber!   Alternatif gündeme hızlı bakış... Hazırlayan: Handan Koltuk   Askeri birliğe 15 ton bozuk et   Küçük kızları pazarlayan çete çökertildi!   Göbeği polis aracında kesildi   Böyle sapık görülmedi!   10 yılda 5 bine yakın eser iade edildi   Boğazına demir çubuk saplandı   Okul duvarlarını öğretmenler boyadı   İnsan beynini taklit ettiler   10 yıl sonra kavuştular   Dört gözle beklenen fotoğraflar sızdırıldı
11.09.2019 Haberler
Bozuk eti ceset sandılar
Bozuk eti ceset sandılar Adana'da tek başına yaşayan ve psikolojik sorunları olan bir kişinin evinden kötü kokular gelince apartman sakinleri polise haber verdi, Can-Kur balkonun demir parmaklıklarını kesip içeri girdiğinde fişi çekildiği için buzdolabındaki etin koktuğunu belirledi.
11.09.2019 Yaşam
Bozuk et kokusu polisi alarma geçirdi
Bozuk et kokusu polisi alarma geçirdi Merkez Yüreğir ilçesinde yalnız yaşayan kadının evinden kötü koku gelmesi üzerine durumdan şüphelenen komşular polisi harekete geçirdi.
30.07.2014 Gündem
Bozuk et dedektörü
Bozuk et dedektörü ABD’li uzmanlar eti “koklayarak” tazeliğini kontrol eden ve ne yapılması gerektiğini söyleyen akıllı bir cihaz üretti. Kansas Teknoloji Üniversitesi araştırmacılarının geliştirdiği Peres adlı cihaz, etin etrafa yaydığı uçucu bileşenleri algılayıp tazeliği hakkında tüketiciye bilgi veriyor.
5.04.2014 Gündem
Skandal: Tonlarcasını satmışlar!
Skandal: Tonlarcasını satmışlar! Aşağı Saksonya eyaletindeki bir firmanın tonlarca bozuk etten ürettiği ürünleri Rusya, Romanya ve bazı Afrika ülkelerine ihraç ettiği belirtildi. Firmadan alınan et ürünlerinde yüksek miktarda bakteri tespit edildi.
7.11.2013 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bozuk Et ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.