Bozuk Para

Bozuk Para

Son dakika bozuk para haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bozuk para gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bozuk para haber sayfamızda...

Bozuk Para

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.134 bozuk para haberi bulunmuştur.
90+3 Ege'de Futbol | İnananlar asla kaybetmez!
90+3 Ege'de Futbol | İnananlar asla kaybetmez! Bitime 5 maç kala 48 puanla Play Off hattında yer alan Bodrum FK’yı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Son haftalar önemli ve de değerli. İsmet hoca ve öğrencileri ciddi anlamda odaklanmalı. Bu süreci iyi futbolla taçlandırarak, başarıyla tamamlamalılar’’ dedi
12.04.2024 1.Lig
Aşıklar Çeşmesi'ne atılan paraların akıbeti! Yılda 1,5 milyon euro birikiyor
Aşıklar Çeşmesi'ne atılan paraların akıbeti! Yılda 1,5 milyon euro birikiyor İtalya'nın en büyülü şehri Roma'da yer alan ve 'Âşıklar Çeşmesi' olarak anılan Trevi Çeşmesi’ne, yılda 1,5 milyon euro atılıyor. Bunun için de çeşmeyi ziyarete gelen kişilerin sırtı dönük bir şekilde aşkla ilgili dileklerini dileyip bozuk para atmaları yeterli oluyor. İnanışa göre buraya atılan parayla dilenen dilekler kabul oluyor. Oluyor olmasına da çeşmeye atılan paraların akıbeti ne oluyor? İşte cevabı.
8.04.2024 Yaşam
Trabzon'da İsmail Kartal'a yabancı madde atıldı! Korku dolu anlar
Trabzon'da İsmail Kartal'a yabancı madde atıldı! Korku dolu anlar Süper Lig'in 30'uncu haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadelenin 14'üncü dakikasında İsmail Kartal'a gelen yabancı madde sonrası korku dolu anlar yaşandı.
17.03.2024 Trabzonspor
90+3 Ege'de Futbol | Süper Lig yarışında zor virajlar
90+3 Ege'de Futbol | Süper Lig yarışında zor virajlar Trendyol 1. Lig'de 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlikle Süper Lig yarışına ortak olduktan sonra Çorum FK'ya 2 penaltı golüyle 2-1 kaybeden Bodrumspor'u değerlendiren usta kalemlerimiz, "Maçların sonucunu futbolcular belirlemeli. Çorum deplasmanında Bodrum FK'nın kaderini ise maalesef verdiği kararlarla maçın hakemi belirledi. Artık hakmem hataları son bulmalı" dedi.
1.03.2024 1.Lig
ABD'de hayvanat bahçesindeki bir timsahın midesinden 70 adet madeni para çıkarıldı
ABD'de hayvanat bahçesindeki bir timsahın midesinden 70 adet madeni para çıkarıldı ABD'nin Nebraska eyaletindeki hayvanat bahçesinde yaşayan bir timsahın midesinde 70 adet madeni para bulundu. Timsah bunun üzerine ameliyata alındı.
20.02.2024 Dünya
İlginç görüntü! Hırsız çalmaya çalıştığı kasanın altında kaldı
İlginç görüntü! Hırsız çalmaya çalıştığı kasanın altında kaldı Esener’de eczaneye giren hırsızlar yeşil ve kırmızı reçeteli ilaçların olduğu çelik kasayı çaldı. Hırsızlardan biri çelik kasayı sürüklerken, kasanın altında kaldı. Kasanın altında kalan hırsız arkadaşları kurtardı.
14.02.2024 Haberler
İlginç görüntü! Hırsız çalmaya çalıştığı kasanın altında kaldı
İlginç görüntü! Hırsız çalmaya çalıştığı kasanın altında kaldı Esener’de eczaneye giren hırsızlar yeşil ve kırmızı reçeteli ilaçların olduğu çelik kasayı çaldı. Hırsızlardan biri çelik kasayı sürüklerken, kasanın altında kaldı. Kasanın altında kalan hırsız arkadaşları kurtardı.
14.02.2024 Gündem
Birçok ilde düzenlenen "Sibergöz-21” operasyonunda 15 tutuklama
Birçok ilde düzenlenen "Sibergöz-21” operasyonunda 15 tutuklama İçişleri Bakanı Yerlikaya'nın duyurduğu birçok ildeki bahis operasyonunda gözaltına alınan 66 kişiden 28'i adliyeye sevk edildi. 15 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
1.02.2024 Gündem
55 düzensiz göçmen Yunanistan'a kaçmak isterken yakalandı
55 düzensiz göçmen Yunanistan'a kaçmak isterken yakalandı Balıkesir Ayvalık'ta Yunanistan'ın Midilli Adası'na kaçmaya çalışan 55 düzensiz göçmen yakalandı.
1.02.2024 Gündem
Minik Ahmet bozuk para yuttu yemek borusuna takıldı
Minik Ahmet bozuk para yuttu yemek borusuna takıldı Bursa İnegöl'de 7 yaşındaki minik Ahmet evde bulduğu 50 kuruşluk madeni parayı yuttu ve para yemek borusuna takıldı. Çocuk, hemen hastanede tedavi altına alındı.
1.02.2024 Gündem
Dünyaca ünlü sahilde define avı! Ellerinde dedektörle aradılar
Dünyaca ünlü sahilde define avı! Ellerinde dedektörle aradılar Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı sahili şiddetli yağış ve fırtınanın ardından dedektörle altın ve bozuk para arayanların adresi oldu.
8.01.2024 Haberler
Dünyaca ünlü sahilde define avı! Ellerinde dedektörle aradılar
Dünyaca ünlü sahilde define avı! Ellerinde dedektörle aradılar Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı sahili şiddetli yağış ve fırtınanın ardından dedektörle altın ve bozuk para arayanların adresi oldu.
8.01.2024 Gündem
Panama Hakkında Bilgiler; Panama Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Panama Hakkında Bilgiler; Panama Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Panama, Orta Amerika'da yer almaktadır. Ülke, 200'ün üstünde adadan oluşan Pearl adalarının en büyüğüdür. 3 Kasım 1903 tarihinde kurulan Panama'nın yüz ölçümü 75.517 kilometrekaredir. Panama'nın nüfusu ne kadar, para birimi nedir? Sizin için derledik.
3.01.2024 Tatil
Libya Hakkında Bilgiler; Libya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Libya Hakkında Bilgiler; Libya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Libya, Tunus ve Cezayir ile birlikte Kuzey Afrika'nın en geniş topraklarına sahip ülkelerinden biridir. 1947 yılında İtalya'dan ayrılıp 1951 yılında da bağımsızlığını ilan etmiştir. Afrika kıtasının en geniş petrol rezervlerine sahip ülkesi olan Libya, güçlü bir ekonomiye sahiptir. Libya hakkındaki en güncel bilgileri sizler için derledik.
3.01.2024 Tatil
Ümit Dikbayır İYİ Parti'den ihraç edildi
Ümit Dikbayır İYİ Parti'den ihraç edildi Son dakika haberine göre; Ümit Dikbayır İYİ Parti'den ihraç edildi.
5.12.2023 Haberler
Dimitris Itoudis tepki gösterdi! 'Hapse girmesi gerekiyor'
Dimitris Itoudis tepki gösterdi! 'Hapse girmesi gerekiyor' Fenerbahçe Beko Başantrenörü Dimitris Itoudis, Beşiktaş Emlakjet maçının ardından konuştu.
İYİ Parti'de disiplin kurulan sevk edilen Dikbayır'dan videolu açıklama: Haysiyet mücadelesi veriyorum
İYİ Parti'de disiplin kurulan sevk edilen Dikbayır'dan videolu açıklama: Haysiyet mücadelesi veriyorum İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in hesaplarını incelettiği iddia edilen ve hakkında ihracı istenen İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, sosyal medya hesabı üzerinden video paylaşımı ile açıklamalarda bulundu. Dikbayır, "Tüm iddiaların araştırılmasını ve gerçeğin ortaya çıkarılmasını talep ediyorum." dedi.
21.11.2023 Gündem
Şaşırtan kampanya! 100 TL bozuk para getirene 2 ekmek
Şaşırtan kampanya! 100 TL bozuk para getirene 2 ekmek Sivas'ta bir ekmek fabrikasında cama asılan kağıt görenleri şaşırttı. Bozuk para sıkıntısı çeken fırında 100 lira getirene iki ekmek bedava veriliyor. Kampanyanın büyük ilgi gördüğünü söyleyen fırın sahibi, "bu kampanyayla hem artık bozuk para sıkıntısı çekmiyoruz hem de insanlara destek oluyoruz" dedi.
13.11.2023 Ekonomi
Hangi ülkeye gitse hırsızları paratoner gibi çekti! 'Sonunda bu yöntemi buldum'
Hangi ülkeye gitse hırsızları paratoner gibi çekti! 'Sonunda bu yöntemi buldum' İzmirli çiftçi bir ailenin kızı olan Kadriye Uysal Yahiaoui, Erasmus ile Fransa’ya gidip 1 yıl orada yaşadı. Eğitim hayatı sonrasında da pek çok ülkeye seyahat eden genç kadının peşini ise hırsızlar bir türlü bırakmadı. İşte bugüne kadar yemek yapmak için aldığı kabaktan parasına kadar çaldırmağı şey kalmayan Kadriye'nin yaşadıkları ve kendini korumak için bulduğu yöntem.
12.11.2023 Yaşam
Arnavutköy’de bozuk para sıkıntısı yaşayan esnaftan ilginç çözüm
Arnavutköy’de bozuk para sıkıntısı yaşayan esnaftan ilginç çözüm Arnavutköy’de madeni para sıkıntısı yaşayan fırın işletmecisi bu problemini gidermek için ilginç bir çözüm üretti. İşyerinin camlarına 100 tane madeni para getirene 1 ekmek bedava yazıları asan esnaf ilginç yöntemi sayesinde bozuk para sıkıntısından kurtuldu.
9.11.2023 Yaşam
Keşke dediğimiz yerlere bir zaman makinesi
Keşke dediğimiz yerlere bir zaman makinesi Sinan Turaman, 15 Temmuz Şehitler Anıtı ve Özbekistan Simge Anıtı gibi projelere imza atan Outdoor Factory’nin yaratıcı mutfağını Milliyet’e açtı. Bugünlerde Deprem Anıtı ve Cumhuriyet Müzesi üzerine çalışan Turaman, “Keşke dediğimiz yerlere, zaman makinesi gibi bizleri göndermek istiyorum” diyor.
4.11.2023 Pazar
100 lira madeni para getirene 110 lira veriyor
100 lira madeni para getirene 110 lira veriyor Elazığ’da bir fırın sahibi, müşterilerine bozuk para üstü olarak verecek madeni para bulamayınca bulduğu yöntemle şaşkına çevirdi. Dükkanın camına ilan asan fırıncı, 100 lira bozuk para getirene 110 lira vereceğini vaat etti.
20.10.2023 Haberler
Futbol asla affetmez!
Futbol asla affetmez! Trendyol 1. Lig zirve yarışında iddialı konuma gelen ancak Altay deplasmanında seriyi sonlandıran Bodrum FK’yı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Temel kural tektir ve değişmez. Futbol oyununda atamayana atarlar. Aşırı öz güvenin sonucu sadece kayıptır’’ dedi.
28.09.2023 1.Lig
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Kalite farkı
Kalite farkı İlk 4 haftada topladığı 10 puanla 2. sıraya oturan Manisa Futbol Kulübü’nü değerlendiren usta kalemlerimiz, “Siyah beyazlılar, futboluyla keyif veriyor. Uyum sorunu çözülmüş, adaptasyon tamamlanmış. Tutabilene aşk, yolları ise açık olsun’’ dedi
7.09.2023 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Bozuk Para ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.