Brian Austin Green

Brian Austin Green

Son dakika Brian Austin Green haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Brian Austin Green gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Brian Austin Green haber sayfamızda...

Brian Austin Green

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 91 brian austin green haberi bulunmuştur.
'Evliyken sürekli başkalarına aşık oluyordum!'
'Evliyken sürekli başkalarına aşık oluyordum!' Özel hayatıyla olduğu kadar katıldığı etkinliklerdeki ve sosyal medya paylaşımlarındaki iddialı tarzıyla da sık sık adından söz ettiren dünyaca ünlü oyuncu Meghan Fox, katıldığı bir podcast programında Brian Austin Green ile evli olduğu dönemle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
23.03.2024 Cadde
Ünlü oyuncunun dövmesi olay oldu! 'Umarım sahtedir'
Ünlü oyuncunun dövmesi olay oldu! 'Umarım sahtedir' Özel hayatıyla olduğu kadar katıldığı etkinliklerdeki ve sosyal medya paylaşımlarındaki iddialı tarzıyla da sık sık adından söz ettiren dünyaca ünlü oyuncu Meghan Fox, son olarak dövmesiyle gündeme geldi. Fox'un tüm kolunu kaplayan dövme, hayranlarından olumsuz tepkiler aldı.
10.02.2024 Cadde
Doğmamış bebeğine şiir yazarak veda etti! 'Her türlü bedeli öderim'
Doğmamış bebeğine şiir yazarak veda etti! 'Her türlü bedeli öderim' Şarkıcı ve oyuncu Machine Gun Kelly ile yaşadığı çalkantılı ilişkiyle sık sık gündeme gelen ABD'li aktris Megan Fox, 'Pretty Boys Are Poisonous' adlı şiir kitabında düşük yapmasının verdiği acıdan bahsetti. Doğmamış bebeğine veda eden Fox, geçmişte ünlü isimlerle fiziksel ve psikolojik istismar içeren ilişkiler yaşadığını da açıkladı.
9.11.2023 Cadde
Eski eşini tamamen sildi! Megan Fox'ten yeni dövme
Eski eşini tamamen sildi! Megan Fox'ten yeni dövme Dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak kabul edilen Megan Fox, 2010-2021 yılları arasında evli kaldığı Brian Austin Green'in izlerini siliyor. ABD'li aktris, eski eşi ve üç çocuğunun babası için yaptırdığı dövmeyi kapattı. Ünlü oyuncunun yeni dövmesi sosyal medyada gündem oldu.
14.07.2023 Cadde
'Takıntılıyım, hiçbir zaman vücudumu sevmedim'
'Takıntılıyım, hiçbir zaman vücudumu sevmedim' Şarkıcı ve oyuncu Machine Gun Kelly ile yaşadığı çalkantılı ilişkiyle sık sık gündeme gelen ABD'li aktris Megan Fox, son röportajında yaptığı açıklamalarla söz ettirdi. Ünlü isim, vücudunu hiçbir zaman beğenmediğini ve bu konuda takıntılı olduğunu itiraf etti.
16.05.2023 Cadde
Megan Fox ve Machine Gun Kelly barışma tatiline Hawaii'ye gitti!
Megan Fox ve Machine Gun Kelly barışma tatiline Hawaii'ye gitti! Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox ile şarkıcı Machine Gun Kelly, geçtiğimiz aylarda ilişkilerinde kriz yaşamaya başlamıştı. Çift terapisine giderken görüntülenen ikilinin ihanet yüzünden ayrıldığı iddiaları ortaya atılmıştı. Tüm bunların ardından Fox, Kelly ile barıştı.
10.04.2023 Cadde
Evlenmeleri beklenirken ayrıldılar! Ünlü oyuncudan yüzük hamlesi
Evlenmeleri beklenirken ayrıldılar! Ünlü oyuncudan yüzük hamlesi Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox ile şarkıcı Machine Gun Kelly, geçtiğimiz aylarda ilişkilerinde kriz yaşamaya başlamıştı. Çift terapisine giderken görüntülenen ikilinin ihanet yüzünden ayrıldığı iddiaları ortaya atılırken, konuyla ilgili açıklama yapan Fox'tan yeni bir hamle geldi.
14.03.2023 Cadde
Megan Fox'un yeni imajı herkesi şaşırttı
Megan Fox'un yeni imajı herkesi şaşırttı Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox ile rapçi Machine Gun Kelly ikilisinden güzel oyuncu, son olarak Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirdi. Son dönemde estetikleri yüzünden eleştirilen Fox imaj değiştirdi. Güzel oyuncuyu görenler tanıyamadı.
29.01.2023 Cadde
Megan Fox'un yeni imajı Jessica Rabbit'e benzetildi!
Megan Fox'un yeni imajı Jessica Rabbit'e benzetildi! Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox ile rapçi Machine Gun Kelly ikilisinden güzel oyuncu, nişanlısıyla katıldığı galadaki tarzıyla adından söz ettirdi. Kızıl saçları ve vücudunu saran elbisesiyle kırmızı halıda boy gösteren Fox, ünlü çizgi film karakteri Jessica Rabbit'e benzetilerek; kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
28.10.2022 Cadde
Megan Fox'un paylaşımı gündem oldu! 'Neden bu kadar çok estetik yaptırıyor?'
Megan Fox'un paylaşımı gündem oldu! 'Neden bu kadar çok estetik yaptırıyor?' Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox ile rapçi Machine Gun Kelly ikilisinden güzel oyuncu, son olarak Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirdi. Beyonce'nin disko temalı doğum günü partisi için giydikleriyle çekilen pozlarını yayınlayan aktrisin, göğüslerine estetik yaptırdığı iddia edildi. Fox'a takipçilerinden yorum yağarken; ünlülerin yaptırdığı işlemleri inceleyen bir Instagram sayfası ise aktrisin 'kesinlikle estetik yaptırdığını' söyledi.
14.09.2022 Cadde
Machine Gun Kelly'nin olaylı gecesi! Kafasında kadeh kırdı
Machine Gun Kelly'nin olaylı gecesi! Kafasında kadeh kırdı Film setinde tanışan ve bir yılı aşkın bir süredir birlikte olan ABD'li oyuncu Megan Fox ile Machine Gun Kelly (MGK), geçtiğimiz aylarda nişanlanmıştı. Mutlu birliktelikleri ve sıra dışı tarzlarıyla adlarından söz ettiren çift, gizlice evlendikleri ve Fox'un hamile olduğu iddiaları hakkında konuştu. MGK ise, Madison Square Garden konserindeki agresif tavırları ve sonrasında kutlamaya gittiği mekanda kafasında şampanya kadehi kırmasıyla magazin gündemine oturdu.
30.06.2022 Cadde
Machine Gun Kelly'den 'dans' itirafı! Megan Fox'u şaşırtmış
Machine Gun Kelly'den 'dans' itirafı! Megan Fox'u şaşırtmış Birlikte rol aldıkları filmin setinde tanışan ve aşk yaşamaya başlayan oyuncu Megan Fox ile rapçi Machine Gun Kelly, özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme geliyor. Son olarak People'a konuşan Kelly, nişanlısı ile yaşadıkları son romantik anı anlattı ve dans becerileriyle Fox'u şaşırttığından bahsetti.
17.06.2022 Cadde
Machine Gun Kelly, küpesinde Megan Fox'un kanını mı taşıyor?
Machine Gun Kelly, küpesinde Megan Fox'un kanını mı taşıyor? Beraber rol aldıkları filmin setinde tanıştıktan sonra aşk yaşamaya başlayan Megan Fox ile Machine Gun Kelly, birbirlerinin kanını içtiklerine dair yaptıkları açıklamalarla gündeme gelmişti. Kelly'nin yeni filminin galasında içinde kırmızı bir sıvı olan, şırınga şeklinde bir küpe takması, akıllara "Şırınganın içindeki Fox'un kanı mı?" sorularını getirdi.
13.06.2022 Cadde
Machine Gun Kelly: Megan Fox'un mesajından sonra panik oldum ve bir film yazdım
Machine Gun Kelly: Megan Fox'un mesajından sonra panik oldum ve bir film yazdım Birlikte rol aldıkları filmin setinde tanışan ve aşk yaşamaya başlayan Megan Fox ile Machine Gun Kelly, özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme geliyor. Son olarak katıldığı bir programda yeni projesinden bahseden Kelly, bu filmin ilham kaynağının Fox'un attığı bir mesaj olduğunu dile getirdi. Olayı anlatan şarkıcı, söz konusu mesajdan sonra yaşadığı panikle filmi yazdığını anlattı. İşte detaylar...
28.05.2022 Cadde
Megan Fox hamile mi? İddiaları güçlendiren hamle
Megan Fox hamile mi? İddiaları güçlendiren hamle Film setinde tanışan ve bir yılı aşkın bir süredir birlikte olan ABD'li oyuncu Megan Fox ile Machine Gun Kelly (MGK), geçtiğimiz aylarda nişanlanmıştı. Mutlu birliktelikleri ve sıra dışı tarzlarıyla adlarından söz ettiren çift, son olarak Fox'un hamile olduğu iddialarıyla gündeme geldi.
17.05.2022 Cadde
Machine Gun Kelly: Megan Fox'a delicesine aşığım!
Machine Gun Kelly: Megan Fox'a delicesine aşığım! Film setinde tanışan ve bir yılı aşkın bir süredir birlikte olan ABD'li oyuncu Megan Fox ile Machine Gun Kelly (MGK), geçtiğimiz aylarda nişanlanmıştı. Mutlu birliktelikleri ve sıra dışı tarzlarıyla gündemden düşmeyen ünlü çiftten MGK, yeni filminin açıklamasında nişanlısıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
14.05.2022 Cadde
Megan Fox: Ritüel için nişanlımla birbirimizin kanını içiyoruz
Megan Fox: Ritüel için nişanlımla birbirimizin kanını içiyoruz Film setinde tanışan ve bir yılı aşkın bir süredir birlikte olan ABD'li oyuncu Megan Fox ile Machine Gun Kelly, geçtiğimiz aylarda nişanlanmıştı. Mutlu birliktelikleri ve sıra dışı tarzlarıyla gündemden düşmeyen ünlü çiftten Fox, nişanlısıyla birbirlerinin kanını içtiklerini ve bunu ritüel için yaptıklarını paylaştı.
27.04.2022 Cadde
Megan Fox ile Brian Austin Green resmen boşandı
Megan Fox ile Brian Austin Green resmen boşandı Megan Fox ve kendisi gibi oyuncu Brian Austin Green'in iki yıldır süren boşanma davası resmen sona erdi. Evlilikleri 11 yıl süren ikili, kararın sonuçlanmasının ardından birbirine iyi dileklerde bulundu.
12.02.2022 Cadde
Megan Fox-Machine Gun Kelly'nin romantik tatili
Megan Fox-Machine Gun Kelly'nin romantik tatili Film setinde tanışan ve bir yılı aşkın bir süredir birlikte olan ABD'li oyuncu Megan Fox ile Machine Gun Kelly, geçtiğimiz hafta nişanlanmıştı. İkili, İtalya'daki Como Gölü'ne gitti.
21.01.2022 Cadde
Megan Fox genç sevgilisi Machine Gun Kelly ile gittiği partinin sonunu getiremedi
Megan Fox genç sevgilisi Machine Gun Kelly ile gittiği partinin sonunu getiremedi Ünlü model Megan Fox, uğruna 10 yıl evli kaldığı, çocuklarının babası Brian Austin Green’i terk ettiği genç sevgilisi Machine Gun Kelly’nin hızına yetişemiyor. Partinin sonunu getiremeyen Megan Fox, kapıdan sevgilisinin sırtında çıktı.
28.06.2021 Cadde
Megan Fox ile Machine Gun Kelly'nin yeni aşk yuvası! Fiyatı şaşırttı
Megan Fox ile Machine Gun Kelly'nin yeni aşk yuvası! Fiyatı şaşırttı Meslektaşı Brian Austin Green'den geçtiğimiz yıl mayıs ayında boşanan ve rapçi Machine Gun Kelly ile yeni bir aşka yelken açan oyuncu Megan Fox, ev değiştirdi. Fox, sevgilisiyle birlikte aylığı 30 bin dolara (252 bin TL) lüks bir ev kiraladı.
14.06.2021 Cadde
Megan Fox senaryo gereği Machine Gun Kelly'nin burnunu kırdı
Megan Fox senaryo gereği Machine Gun Kelly'nin burnunu kırdı Megan Fox, uğruna 10 yıllık eşi Brian Austin Green’i terk ettiği genç sevgilisi Machine Gun Kelly ile aynı filmde rol aldı. Bruce Willis’in de rol aldığı filmin bir sahnesinde Megan Fox, senaryo gereği sevgilisi Machine Gun Kelly’nin burnunu kırdı.
10.06.2021 Cadde
Sahilde aşk!
Sahilde aşk! Oyuncu çift Brian Austin Green ve Soleil Moon Frye, önceki gün Malibu sahillerinde objektiflere takıldı.
26.03.2021 Cadde
Brian Austin Green ile Sharna Burgess'ın aşk tatili
Brian Austin Green ile Sharna Burgess'ın aşk tatili Geçtiğimiz yıl mayıs ayında oyuncu ve manken Megan Fox ile yollarını ayıran Brian Austin Green, dansçı Sharna Burgess ile yeni bir ilişkiye başladı. Yılbaşı tatilini Hawaii'de geçiren ikili, sahilde romantik anlar yaşarken objektiflere yansıdı.
5.01.2021 Cadde
Megan Fox eski eşine neden sitem etti?
Megan Fox eski eşine neden sitem etti? Brian Austin Green'den mayıs ayında boşanan ve rapçi Machine Gun Kelly ile yeni bir ilişkiye başlayan dünyaca ünlü oyuncu Megan Fox, eski eşine sosyal medya üzerinden sitem etti. Peki bu sitemin sebebi ne? Megan Fox eski eşine neden sitem etti? Gelin Molatik olalım...
5.11.2020 İlişkiler

Benzer Haber Etiketleri

Brian Austin Green ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.