Brisbane

Brisbane

Son dakika Brisbane haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Brisbane gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Brisbane haber sayfamızda...

Brisbane

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 389 brisbane haberi bulunmuştur.
Kanalizasyonda 36 saat! Çevredekiler ses duydu, telefon yalanı boşa çıktı
Kanalizasyonda 36 saat! Çevredekiler ses duydu, telefon yalanı boşa çıktı Polisten takibinden kaçmak için akılalmaz yola başvuran adam ilk olarak 'telefonunu almak için' aşağı indiği yalanına başvurdu. Bir buçuk gün boyunca kanalizasyonda sıkışan adam, yürütülen soruşturmanın her şeyi ortaya çıkarmasıyla yakalanmaktan kurtulamadı.
16.04.2024 Dünya
Rafael Nadal'dan hayranlarına kötü haber!
Rafael Nadal'dan hayranlarına kötü haber! İspanyol tenisçi Rafel Nadal sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile hayranlarına kötü haberi verdi. 37 yaşındaki isim bu sezon sadece Brisbane'deki turnuvada mücadele etti.
5.04.2024 Diğer
Sanata yeni tehdit selfie’ler
Sanata yeni tehdit selfie’ler Sanatseverler, dünyaca ünlü müzeleri ziyaret ederken fotoğraf çekmeyi ihmal etmiyor ancak son zamanlarda artan bir tehlike, sanat eserlerini tehdit ediyor: Selfie kazaları!
16.02.2024 Kültür Sanat
Avustralya'da konut değer artışı sürdü
Avustralya'da konut değer artışı sürdü Avustralya'da konutların değeri artışı 2024 yılının ilk ayında da devam etti.
1.02.2024 Uzmanpara
Zeynep Sönmez WTA'da ana tabloya yükseldi
Zeynep Sönmez WTA'da ana tabloya yükseldi Milli raket, WTA'de ana tabloya yükselen ikinci Türk kadın sporcu oldu.
24.01.2024 Tenis
Palyaço maskeli hırsız market soydu! Yaşananlar kamerada
Palyaço maskeli hırsız market soydu! Yaşananlar kamerada Avustralya’nın Queensland eyaletinin merkezi Brisbane kentinde palyaço maskesi takan silahlı bir şahıs market soydu.
18.01.2024 Haberler
Palyaço maskeli hırsız market soydu! Yaşananlar kamerada
Palyaço maskeli hırsız market soydu! Yaşananlar kamerada Avustralya’nın Queensland eyaletinin merkezi Brisbane kentinde palyaço maskesi takan silahlı bir şahıs market soydu.
18.01.2024 Dünya
Avustralya'da konutların değer artışı sürdü
Avustralya'da konutların değer artışı sürdü Avustralya'da konutların değerinde artış aralık ayında da devam etti, ancak şubat ayında başlayan yükseliş döngüsünden bu yana en düşük aylık artışını kaydetti.
3.01.2024 Uzmanpara
Avustralya'da sel alarmı, binlerce kişiden 'yüksek yerler'e gitmeleri istendi
Avustralya'da sel alarmı, binlerce kişiden 'yüksek yerler'e gitmeleri istendi Queensland eyaletindeki turizm cenneti Cairns'te şiddetli yağışlar ve yaklaşan gelgit alarm verilmesine neden oldu. Bölgede binlerce ev ve işyeri ise elektriksiz kaldı.
17.12.2023 Dünya
Avustralya'da konut fiyat artışı sürüyor
Avustralya'da konut fiyat artışı sürüyor Avustralya'da konutların değeri eylül ayında üst üste 9'uncu ayda da artış gösterdi.
1.11.2023 Uzmanpara
Sporun ruhu: Olimpizm
Sporun ruhu: Olimpizm Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlarken spor tarihimizde de 100 yıllık olimpik geçmişimizi hatırlıyoruz. Türkiye, Cumhuriyet’in kuruluşundan hemen 1 yıl sonra 1924 Paris Olimpiyat Oyunları’na katılıp olimpik hareketin, yarışmaların ve olimpik kültürün yeni ve genç bir üyesi olarak çağdaş dünya toplulukları arasındaki yerini aldı.Çoğu sporsever, olimpiyat oyunlarında alabileceğimiz, aldığımız madalya sayıları ile ilgilenir. Bu sayılara göre başarı ya da başarısızlık yorumları yapar. Oysa olimpik kültür bunların daha da ötesinde sporun ve insanlığın gelişimine katkıda bulunan çok önemli bir araçtır. Biz buna olimpizm diyoruz.
28.10.2023 Skorer
Koltuğunu sevdiği oğluna bıraktı!
Koltuğunu sevdiği oğluna bıraktı! Medya devi Rupert Murdoch, 70 yıl sonra yayın şirketlerinin başkanlığını, oğlu Lachlan’a bırakacağını açıkladı. Yeni patron böylece kardeşi James’e ‘taht’ı kaptırmadı!
23.09.2023 Dünya
Adanaspor, Joe Champness ile anlaşma sağladı
Adanaspor, Joe Champness ile anlaşma sağladı Trendyol 1. Lig ekibi Adanaspor, Joe Champness'le transfer için anlaşmaya vardı.
7.08.2023 1.Lig
Adana Demirspor, Patrick Kluivert ile anlaştı
Adana Demirspor, Patrick Kluivert ile anlaştı Vincenzo Montella ile yollarını ayıran Adana Demirspor'un Patrick Kluivert ile anlaşma sağladığı iddia edildi.
26.06.2023 Adana Demirspor
Tottenham yeni teknik direktörü Ange Postecoglou oldu
Tottenham yeni teknik direktörü Ange Postecoglou oldu Tottenham, takımın başına 4 yıllığına Ange Postecoglou'nun getirildiğini açıkladı.
FIFA Kadınlar Dünya Kupası'nda ilklerin turnuvası! Milyar dolarlık kaynak
FIFA Kadınlar Dünya Kupası'nda ilklerin turnuvası! Milyar dolarlık kaynak İlk kez 32 takımla gerçekleştirilecek olan FIFA Kadınlar Dünya Kupası; yayıncılık, seyirciler ve finansal açıdan da ilklere sahne olacak. Avustralya-Yeni Zelanda ev sahipliğindeki dev organizasyon, kadın futbolunda tarihe bir sıçrama tahtası olarak geçecek.
30.04.2023 Futbol
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
8.04.2023 Futbol
'Canavar tacizci'den skandal başvuru! Her suçu işledi, son talebi infial yarattı
'Canavar tacizci'den skandal başvuru! Her suçu işledi, son talebi infial yarattı Avustralya'da bir kadını kaçıran ve 23 gün boyunca tecavüz, darp ve işkence eden John Crilley isimli şahıs yıllar sonra mahkemeden ilginç bir talepte bulundu. Şahsın bu talebi dünya basınında ses getirdi.
3.03.2023 Dünya
Avustralya'da konut değeri 8 aydır düşüyor
Avustralya'da konut değeri 8 aydır düşüyor Avustralya'da konut piyasası değerinde düşüş üst üste 8'inci aya taşındı, ancak hızında yavaşlama oldu.
1.03.2023 Uzmanpara
Avustralya'da konut değeri 7 aydır düşüyor
Avustralya'da konut değeri 7 aydır düşüyor Avustralya'da konut piyasası değerinde düşüş üst üste 7'nci aya taşındı.
1.02.2023 Uzmanpara
Son dakika... Avustralya'da silahlı saldırı
Son dakika... Avustralya'da silahlı saldırı Queensland'daki uzak bir bölgeden gelen kayıp ihbarını soruşturan iki polis öldürüldü, halktan bir kişi ise yaralandı.
12.12.2022 Dünya
Japon futbolcu Masato Kudo 32 yaşında hayatını kaybetti
Japon futbolcu Masato Kudo 32 yaşında hayatını kaybetti Beyin ventrikülerinde su toplanması tanısıyla hastaneye kaldırılan Masato Kudo 32 yaşında hayatını kaybetti. Kudo, Japonya Milli Takımı'nda forma giymişti.
22.10.2022 Dünyadan Futbol
Geriye sadece bacakları kaldı! Korkunç ölümde akıl karıştıran aşk dörtgeni
Geriye sadece bacakları kaldı! Korkunç ölümde akıl karıştıran aşk dörtgeni 54 yaşındaki adam arkadaşının çiftliğini temizlemeye gittiğinde kendisinden geriye sadece bacaklarının kalacağını bilmiyordu. Odun parçalama makinesinde bulunan bacakları korkunç bir sırrı da ortaya çıkaracaktı. Yoksa bir aşk dörtgeninin kurbanı mıydı?
21.09.2022 Dünya
Aldatıldığını öğrenince deliye döndü! Kocasından ve metresinden böyle intikam aldı...
Aldatıldığını öğrenince deliye döndü! Kocasından ve metresinden böyle intikam aldı... Eşindeki değişikliği fark etmesi fazla uzun sürmedi, telefonuna Find My Phone adlı uygulamayı kurdu. Kocasının bir parkta sevgilisiyle buluştuğunu görünce, otomobiline binip gaza bastı. Güvenlik kamerası görüntüleri, kadının kocası ve sevgilisine hızla çarptığını, ikilinin havaya uçtuğunu gösteriyordu. Öfkesi dinmeyen kadın, gizli sevgiliyi saçlarından tutup yumrukladı ve çığlık atarak küfürler savurdu.
30.08.2022 Dünya
Suçluların kullandığı casus yazılımın arkasından 15 yaşındaki çocuk çıktı
Suçluların kullandığı casus yazılımın arkasından 15 yaşındaki çocuk çıktı 'Immanent Monitor' adlı virüsle, kullanıcılar bilgisayarların kameralarına ve mikrofonlarına erişebiliyor, karşı tarafı takip edebiliyor ve şahsi verileri çalabiliyor. Suç örgütüne satılan yazılım 128 ülkeden yaklaşık 15 bin kişiye gönderildi, suçlular 400 bin ABD doları kazandı.
31.07.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Brisbane ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.