Bronzlaşma

Bronzlaşma

Son dakika bronzlaşma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bronzlaşma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bronzlaşma haber sayfamızda...

Bronzlaşma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 159 bronzlaşma haberi bulunmuştur.
Güneş olmasa bile kullanın! 2 saatte bir yenileyin
Güneş olmasa bile kullanın! 2 saatte bir yenileyin Güneş kremini yalnızca yaz aylarında sürmek doğru değildir. UV ışınları cildinize zarar verir. Sadece bronzlaşma, erken yaşlanma ve kızarıklık gibi sinir bozucu cilt sorunlarına neden olmakla kalmıyor, aynı zamanda güneş yanığı, cilt hastalıkları ve cilt kanseri gibi ciddi cilt sorunlarına da yol açıyor. Bulutlu bir günde bile cildinizi doğru miktarda SPF ile korumanız gerekiyor.
21.03.2024 Cilt Bakımı
Neandertal geni taşıyor musunuz? İşte temel göstergeleri
Neandertal geni taşıyor musunuz? İşte temel göstergeleri Genetik mühendisi Şebnem Ünlüişler, 40 bin yıl önce soyu tükenen Neandertal insan türüne ait genleri taşıyıp taşımadığımızın 6 göstergesi olduğunu açıkladı.
9.01.2024 Gündem
Periyodik Tablo ve Cetveli: Periyodik Sistemde Kaç Tane Element Vardır? Periyodik Tablo ve Sıralaması Nasıldır?
Periyodik Tablo ve Cetveli: Periyodik Sistemde Kaç Tane Element Vardır? Periyodik Tablo ve Sıralaması Nasıldır? Kimyasal elementlerin sınıflandırılması ile oluşan periyodik tablo özellikle lise öğrencilerinin karşısına çıkan konulardan bir tanesidir. Özellikle p, k, s elementi en çok merak edilen elementlerdendir. Periyodik cetvel, periyodik çizelge, periyodik sistem, element tablosu gibi pek çok farklı isimle de bilinmektedir. Periyodik tablo grup, periyot ve bloklara göre ayrılmaktadır. Artan atom numaralarına göre sıralanan elementler atom yarıçapı, iyonlaşma enerjisi, elektronegatiflik özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Periyodik cetveldeki elementlerin özellikleri nelerdir? Periyodik tablo ve grup isimleri ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
26.08.2023 Eğitim
Güneşli havalarda cilt sağlığına dikkat: Melanom riski artıyor
Güneşli havalarda cilt sağlığına dikkat: Melanom riski artıyor Yaz aylarında güneşin keyfini çıkarırken unutulmaması gereken bir şey var: Cilt kanseri riski. Yazın güneş ışınlarına fazla maruz kalma, tekrarlayan güneş yanıkları ve solaryum ölümcül sonuçlara yol açabilen bir cilt kanseri türü olan Melanom riskini artırıyor. Bristol Myers Squibb (BMS) Türkiye Medikal Direktörü Uzm. Dr. Devrim Emel Alıcı, Cilt Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında konuyla ilgili detayları paylaşıyor.
24.05.2023 Advertorial
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Hayırlı sergi Yıllar önce kurduğu Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV) çatısı altında başarılı sosyal sorumluluk projelerine imza atmanın yanı sıra, sanat çalışmalarıyla gündemde olan Ebru sanatını, renkler ve desenler ile tuvallerine aktaran Ebru Uygun, ‘Renklerin Gücü’ adını verdiği resim sergisiyle sanatseverlerle buluştu...
8.08.2022 Cadde
Güneşin kansere yol açan etkisinden korunmak için ne yapmalı?
Güneşin kansere yol açan etkisinden korunmak için ne yapmalı? Dünyanın en yüksek cilt kanseri oranlarından birine sahip Avustralya'da yürütülen başarılı kampanyayla bu oran düşürüldü. Cilt kanserine yakalanma riskinin azaltılması bakımından çocukluk ve ergenlik dönemleri kritik önem taşıyor.
20.07.2022 Dünya
Güneş lekesini peelıng ile silin
Güneş lekesini peelıng ile silin Deniz ve güneş sezonunun devam ettiği şu günlerde, bronzlaşma sırasında cildimiz büyük özen istiyor...
13.07.2022 Cadde
Buse İskenderoğlu arkadaşlarıyla Çeşme'de
Buse İskenderoğlu arkadaşlarıyla Çeşme'de Altı yıl önce düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birinci seçilen Buse İskenderoğlu, bir süredir ortalarda görünmüyordu. Son olarak sunduğu magazin programına veda eden ünlü isim, arkadaşlarıyla Çeşme'ye gitti. Deniz ve güneşin tadını çıkaran İskenderoğlu, formda görüntüsüyle tüm bakışları üzerinde topladı.
10.07.2022 Cadde
Buse İskenderoğlu tatil sezonunu açtı! 'Bronzlaşma mevsimi'
Buse İskenderoğlu tatil sezonunu açtı! 'Bronzlaşma mevsimi' 2016 yılında Miss Turkey Güzeli seçilen sunucu ve model Buse İskenderoğlu, magazin programının sunuculuğunu bıraktıktan sonra soluğu tatilde aldı. Ünlü ismin 'bronzlaşma mevsimi' notuyla paylaştığı bikini fotoğraflarına binlerce beğeni geldi.
1.06.2022 Cadde
Güneş görünmese de cilde nüfuz ediyor! 'Yüzde 80'i bulutlardan geçiyor'
Güneş görünmese de cilde nüfuz ediyor! 'Yüzde 80'i bulutlardan geçiyor' Günümüz şartlarında hem yaz hem de kış aylarında güneş koruyucu kullanmak önemli hale geldi. Dermatolog Dr. Seher Küçükoğlu Cesur, güneşteki UV ışınlarının yüzde 80'e kadar bulut filtresinden geçtiğini dile getirerek, "Kontrolsüz güneş ışınları deride yanık, deri yaşlanması, lekeler, kanser öncüsü bazı deri hastalıklarına ve en önemlisi deri kanserlerine yol açarlar" önemli tavsiyelerde bulundu.
20.05.2022 Genel Sağlık
UVB ışınları Türkiye'yi terk ediyor! Ekim ayı sonuna kadar mutlaka yapılmalı
UVB ışınları Türkiye'yi terk ediyor! Ekim ayı sonuna kadar mutlaka yapılmalı Hava sıcaklığının düştüğü ve günlerin kısaldığı bu günlerde, sağlığımız için önem taşıyan UVB güneş ışınları Türkiye'de de azalmaya başlayıp yerini zararlı UVA ışınlarına bırakıyor. Uzmanlar, D vitamini sentezlenmesinde önemi büyük olan bu ışınlardan faydalanabilmemiz için, kritik uyarılarda bulundu.
5.10.2021 Gündem
Uzun süreli güneş teması cilt kanserine neden olabilir
Uzun süreli güneş teması cilt kanserine neden olabilir Deri kanserlerinin görülme oranları son yıllarda giderek arttı. Bunun en önemli nedenleri arasında ozon tabakasındaki incelme ile bronzlaşma amacı ile uzun süreli güneş temasıdır. Hem UVA hem de UVB, malign melanom (cilt kanseri) gelişimine neden olmaktadır. Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Ebru Karagün, konu hakkında bilgi verdi.
22.09.2021 Genel Sağlık
‘Aklımı güneşlendiriyorum’
‘Aklımı güneşlendiriyorum’ Aydilge, eşi Utku Barış Andaç’la beraber İzmir Selçuk, Efes ve Pamukkale yörelerindeki ören yerlerinin altını üstüne getirdi.
21.07.2021 Cadde
Türkücü Aydın Aydın, İkiyaka'da kar ve çamur banyosu yaptı
Türkücü Aydın Aydın, İkiyaka'da kar ve çamur banyosu yaptı Türkücü Aydın Aydın, Hakkari'nin 3 bin 200 rakımlı İkiyaka Dağları'ndaki Sat Buzul Gölü'nde 'Canocan' adını verdiği kuzusuyla birlikte kar ve çamur banyosu yapıp, buz gibi gölde yüzdü.
17.07.2021 Cadde
Yaz Aylarında Lazer Epilasyon Buz Lazer
Yaz Aylarında Lazer Epilasyon Buz Lazer Son yıllarda adını sıkça duyduğumuz Buz Lazer büyük oranda ağrısız lazer epilasyon yöntemi olarak biliniyor. Buz Lazer sisteminin bir diğer özelliği de yaz aylarında da uygulanabilmesi.
10.06.2021 Advertorial
Güneşin zararlı ışınlarından korunmanın yolları
Güneşin zararlı ışınlarından korunmanın yolları Tabiatın yaşam kaynağı güneş, insanoğlunun sağlığı için hem çok gerekli bir mucize hem de zararlarından korunması gereken bir tehlike… Özellikle de belli saat aralığında güneşten yayılan zararlı UV ışınları, cilt lekelerinden çok daha fazlasına sebep oluyor. Estetik kaygıların yanı sıra cilt kanserine kadar birçok sağlık problemine yol açan güneşe karşı mutlaka bir savunma mekanizması geliştirilmesi gerekiyor. Güneşin kendini hissettirmeye başladığı bugünlerde Dermatoloji Uzmanı Dr. Deniz Yardımcı, güneşin zararlı ışınlarından korunmanın yollarını anlatıyor.
22.05.2021 Genel Sağlık
Eski başkanın eşi ilaç bağımlısıydı
Eski başkanın eşi ilaç bağımlısıydı Eski ABD Başkanı Reagan’ın eşi Nancy Reagan, 1980’lerde başta uyuşturucu olmak üzere bağımlılıkla mücadele kampanyası yürütmüştü. Ama gazeteci Karen Tumulty yeni çıkan kitabında, Nancy Reagan’ın bir ilaç bağımlısı olduğunu ve her sıkıntısında ilaç kullandığını yazdı.
18.04.2021 Dünya
Yüzdeki lekeler nasıl geçer? Cilt lekelerine ne iyi gelir? Doğal ve etkili çözümler...
Yüzdeki lekeler nasıl geçer? Cilt lekelerine ne iyi gelir? Doğal ve etkili çözümler... Yüzdeki lekeler zaman zaman can sıkıcı olabiliyor. Bizler de yüzdeki lekeler nasıl geçer? Cilt lekelerine ne iyi gelir? Doğal ve etkili çözümler nelerdir gibi soruların cevaplarını sizler için derledik.
5.01.2021 Sağlık
Bebek Yağının Cilde Ve Saça Faydaları Nelerdir? Bebek Yağı İle Saç Ve Cilt Bakımı Nasıl Yapılır?
Bebek Yağının Cilde Ve Saça Faydaları Nelerdir? Bebek Yağı İle Saç Ve Cilt Bakımı Nasıl Yapılır? Bebekleri yağları yeni doğan döneminden itibaren bebeklerin ciltlerini nemlendirmek ve korumak için bebeklere özel olarak formüle edilmiş bir bakım yağı olmaktadır. Bebeklerin ciltleri son derece hassas olduğu için bu yağın formülü de aynı şekilde hassas olmaktadır. Bebekler için üretilmiş bu ürünlerden sadece bebekler değil yetişkinler de faydalanmaktadır. İşte, merak edilen tüm detayları sizler için derledik.
9.12.2020 Güzellik
Hızlı bronzlaştıran içecek tarifi
Hızlı bronzlaştıran içecek tarifi Diyetisyen Deniz Zünbülcan, güneşin zararlı etkilerinin son zamanlarda kendini iyice hissettirdiğini belirtip, risk faktörlerini azaltmak ve güneşte kalma süresini kısaltmak için bronzlaşma öncesi içilecek 'turuncu içecek' tarifi verdi. Zünbülcan, "Bu tarif ile kısa sürede sağlıklı bir şekilde bronzlaşacaksınız" dedi.
Yüz ve vücut bronzlaştırıcı nasıl kullanılır?
Yüz ve vücut bronzlaştırıcı nasıl kullanılır? Cildinize güzel ve bronz bir parıltı katmanın yollarını arıyorsanız, yalnız değilsiniz. Bugün sizinle doğru, yüz ve vücut bronzlaştırıcısının nasıl kullanılacağını paylaşıyoruz!
8.06.2020 Cilt Bakımı
Salgından kaçan soluğu burada alıyor
Salgından kaçan soluğu burada alıyor ABD'de koronavirüs salgını nedeniyle karantinadan sıkılan bir çok aile Teksas eyaletindeki Houston şehrinde bulunan, yerden 150 metre yükseklikte 40 katlı 'Market Square Tower' apartmanının şeffaf tabanlı havuza yoğun ilgi gösteriyor.
28.05.2020 Haberler
Hayat tarzınız cildinizi nasıl etkiliyor?
Hayat tarzınız cildinizi nasıl etkiliyor? Cilt bakım rutininize ne kadar zaman ayırıp; çaba harcarsanız da, kötü alışkanlıklar sıkı çalışmanızı rayından çıkarabilir. Kötü alışkanlıklarınız erken yaşlanmayı hızlandırabilir, lekelerin oluşumunu artırabilir ve cildinizin donuk görünmesini sağlayabilir. Sahip olduğunuz bazı kötü alışkanlıkların cildinizi nasıl olumsuz etkileyebileceğini sizin için açıkladık.
7.04.2020 Cilt Bakımı
Lekeler için geri sayım başladı
Lekeler için geri sayım başladı Merhaba sevgili okurlarım, bu haftadan itibaren köşemde sizlerin hem cilt sağlığı hem de güzelliğiyle ilgili en çok merak ettiğiniz konulara yer vereceğim...
23.02.2020 Cadde
Sadece 2 malzemeli bronzlaştırıcı tarifleri
Sadece 2 malzemeli bronzlaştırıcı tarifleri Yaz aylarının sonlarına gelinmesine rağmen, bronzlaşma her zaman trendler arasında kalmaya devam ediyor. Güneşlenerek bronzlaşma en kolay yöntem olarak görünse de, bu teknik cildinize zarar vererek; lekelere, kırışıklıklara ve erken yaşlanma gibi cilt hasarlarına neden olabilir. Eğer sağlıklı bronzlaşmak için güvenli ve ucuz bir yöntem arıyorsanız bu haberimiz sizin için. İşte evde sadece iki malzemeyle hazırlayarak kolay bronzluk sağlayacağınız tarifler....
3.09.2018 Cilt Bakımı

Benzer Haber Etiketleri

Bronzlaşma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.