Brooke Shields

Brooke Shields

Son dakika Brooke Shields haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Brooke Shields gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Brooke Shields haber sayfamızda...

Brooke Shields

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 163 brooke shields haberi bulunmuştur.
Christopher Atkins'ten yıllar sonra Brooke Shields itirafı!
Christopher Atkins'ten yıllar sonra Brooke Shields itirafı! 1980 yılında vizyona giren 'The Blue Lagoon'da (Mavi Göl) kamera karşısına geçen Christopher Atkins, başrolü paylaştığı Brooke Shields'la ilgili yıllar sonra samimi bir açıklamada bulundu.
24.11.2023 Cadde
Hollywood yıldızları anneleri hakkında konuştu! 'Sevgililerimle aşk yaşamaya çalışıyordu'
Hollywood yıldızları anneleri hakkında konuştu! 'Sevgililerimle aşk yaşamaya çalışıyordu' ABD'li oyuncu ve model Brooke Shields, geçtiğimiz gün meslektaşı Drew Berrymore'un programına konuk oldu. Shields ve Barrymore, anneleriyle olan ilişkilerinden bahsedip; şoke eden açıklamalarda bulundu. Annelerinin kendilerine aşık olduğunu söyleyen ikiliden Barrymore, "Annem benim sevgililerimle aşk yaşamaya çalışıyordu" ifadelerini kullandı.
12.04.2023 Cadde
Brooke Shields'ten ilk film itirafı: 11 yaşındayken öpüşmeye zorlandım
Brooke Shields'ten ilk film itirafı: 11 yaşındayken öpüşmeye zorlandım Hollywood’a çocuk yıldız olarak adım atan Brooke Shields, hayatını konu alan belgeselde, kariyerinin ilk filmini çekerken, henüz 11 yaşında olduğu halde 29 yaşındaki bir aktörle öpüşmek zorunda kaldığını itiraf etti. Olayı anlatırken gözyaşlarını tutamayan oyuncu, "Çekimler sırasında rahatsızlığımı dile getirdim, ancak yönetmen tarafından ciddiye alınmadım" dedi.
5.04.2023 Cadde
Brooke Shields: Michael Jackson beni öpmeye çalıştı!
Brooke Shields: Michael Jackson beni öpmeye çalıştı! Çocuk yaşlardan itibaren kamera karşısında olan ünlü oyuncu Brooke Shields, verdiği bir röportajda Michael Jackson'ın bir dönem sevgili olduklarını iddia etmesiyle ilgili konuştu. Dünyaca ünlü şarkıcının canlı yayında "Brooke benim kız arkadaşım" demesinin ardından Jackson'ı aradığını belirten Shields, ayrıca Michael'ın onu öpmeye çalıştığı bir an yaşandığını da itiraf etti.
28.03.2023 Cadde
Cinsel saldırıya uğradığını açıklamıştı! 'Başıma gelenleri kabul etmeyi reddettim'
Cinsel saldırıya uğradığını açıklamıştı! 'Başıma gelenleri kabul etmeyi reddettim' Çocuk yaşlardan itibaren kamera karşısında olan ünlü oyuncu Brooke Shields (57), 1978 yılında; henüz 13 yaşındayken rol aldığı 'Pretty Baby' (Güzel Bebek) adlı filminin adını verdiği belgeselinde cinsel saldırıya uğradığını açıklamıştı. Yaşadıklarının detaylarının öğrenilmesiyle gündem olan Sheilds'ın, uzun yıllar başına gelen şeyi kabul edemediği ortaya çıktı. İşte detaylar...
6.02.2023 Cadde
Çocuk istismarının hesabını soruyor
Çocuk istismarının hesabını soruyor Çocukken çalıştığı Hollywood’da istismar edilmesini konu alan belgeselle gündemde olan 57 yaşındaki Brooke Shields, geçmişle hesaplaşırken “Bir topluluğun veya sektörün kurbanı olmanıza asla izin vermeyin” diyor.
5.02.2023 Dünya
Cinsel saldırıya uğradığını açıkladı: Aklımdan ve bedenimden her şeyi silmek istedim
Cinsel saldırıya uğradığını açıkladı: Aklımdan ve bedenimden her şeyi silmek istedim Çocuk yaşlardan itibaren kamera karşısında olan ünlü oyuncu Brooke Shields (57), 1978 yılında; henüz 13 yaşındayken rol aldığı 'Pretty Baby' (Güzel Bebek) adlı filminin adını verdiği belgeselinde cinsel saldırıya uğradığını açıkladı. "Aklımdan ve bedenimden her şeyi silmek istedim' diyen oyuncunun itirafı, magazin dünyasının gündemine oturdu.
23.01.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Ergen göndermesi DJ Mert Aydın’la evliliğini 53 günde bitiren Merve Boluğur, Instagram’dan hayranlarını sorularını yanıtladı...
23.01.2023 Cadde
Brooke Sheilds: 'Mavi Göl' ekibi birbirimize aşık olmamızı istemişti!
Brooke Sheilds: 'Mavi Göl' ekibi birbirimize aşık olmamızı istemişti! Çocuk yaşlardan itibaren kamera karşısında olan Hollywood yıldızı Brooke Shields, yıllar önce rol aldığı 'The Blue Lagoon' (Mavi Göl) adlı filmdeki rol arkadaşı Christopher Atkins ile podcast programı için bir araya geldi. Filmdeki çıplaklık içeren sahnelerle ilgili konuşan ikiliden Shields, prodüksiyon ekibinin rol arkadaşına aşık olmasını istediğini itiraf ederek, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
22.12.2022 Cadde
23 ülkeden 101 film
23 ülkeden 101 film Bağımsız filmlerin kalesi Sundance Film Festivali, uzun metraj film programını açıkladı. Programda 23 ülkeden toplam 101 yapım yer alıyor.
9.12.2022 Kültür Sanat
Brooke Shields tartışmalı reklam kampanyası hakkında konuştu!
Brooke Shields tartışmalı reklam kampanyası hakkında konuştu! Çocuk yaşlardan itibaren kamera karşısında olan Hollywood yıldızı Brooke Shields, yıllar önce rol aldığı ve çok tartışılan reklam kampanyası hakkında konuştu. Ünlü oyuncu, "Beni cinsel obje haline getirdiler. Bu fiilen bir suçtur" açıklamasını yaptı.
8.12.2021 Cadde
Nihayet mutlu
Nihayet mutlu Dünyanın çocuk yıldız olarak tanıdğı Brooke Shields, şimdi 56 yaşında ve kendisini hayatının en mutlu döneminde hissediyor. Kadınları güçlendirmek için şirket kuran sanatçı, “Şu an ben de çok güçlüyüm” dedi.
23.11.2021 Cadde
Los Angeles’taki evini kapatıyor
Los Angeles’taki evini kapatıyor ABD’li oyuncu Brooke Shields, zamanının çoğunu New York’ta geçirdiği için Los Angeles’taki evini kapatma kararı aldı.
16.08.2021 Cadde
Brooke Shields evini satıyor!
Brooke Shields evini satıyor! Çocuk yaşlardan itibaren kamera karşısında olan Hollywood yıldızı Brooke Shields, tenis yıldızı eski eşi Andre Agassi ile evliyken 3,3 milyon dolara satın aldığı evini satışa çıkardı. İşte Sihelds'ın rustik tarzda dekore edilen evi için biçtiği fiyat...
12.08.2021 Cadde
Son dakika - Tarihe meydan okuyan şampiyon Steffi Graf
Son dakika - Tarihe meydan okuyan şampiyon Steffi Graf Steffi Graf'ın bugüne kadar hiçbir sporcuya nasip olmayan başarısı, “Golden Grand Slam” sahibi olması.. Yani bir sezon içinde 4 Grand Slam şampiyonluğuna, bir de Olimpiyat şampiyonluğu eklemesi...
20.06.2021 Tenis
Brooke Shields'in eşi topallayarak yürümesine dayanamadı
Brooke Shields'in eşi topallayarak yürümesine dayanamadı Kısa bir süre önce bacağını kırıp operasyon geçiren Brooke Shields, eşiyle birlikte New York sokaklarında yürürken görüntülendi. Topallayarak yürüdüğü görüntülenen oyuncu, bir ara eşiylr şakalaşıp romantik anlar yaşadı.
17.05.2021 Cadde
Brooke Shields video çekerken bacağını kırdı
Brooke Shields video çekerken bacağını kırdı Çocuk yaşlardan itibaren kamera karşısında olan Hollywood yıldızı Brooke Shields, evinde geçirdiği kaza sonucunda sağ bacağının uyluk kemiğini kırdı. Güzel oyuncu kaza sonrası ilk kez New York sokaklarında görüntülendi.
10.03.2021 Cadde
Son dakika: Takip, dayak, saldırı! Eski kocasına dehşeti yaşattı
Son dakika: Takip, dayak, saldırı! Eski kocasına dehşeti yaşattı İngiltere'nin seçkin üniversitelerinden birinde hukuk eğitimi alırken bir yandan da özel pilot lisansı almaya çalıştı. Ünlü oyuncu Brooke Shields'e olan benzerliğiyle bir anda şöhrete kavuştu. Şimdiyse eski kocasına kabusu yaşattığı iddia edilen bir çocuk annesi modelin hakkındaki iddialar yenilir yutulur gibi değil. İşte son dakika haberinin şoke edici detayları...
22.01.2021 Dünya
55 yaşındaki Brooke Shields 20 yıl sonra modelliğe dönüyor
55 yaşındaki Brooke Shields 20 yıl sonra modelliğe dönüyor ABD'li oyuncu ve model Brooke Shields, 20 yıl aradan sonra moda kariyerine geri dönüyor. 55 yaşındaki Shields, bir ajansla anlaşma imzaladığını duyurdu.
1.10.2020 Cadde
Brooke Shields'dan bikinili poz
Brooke Shields'dan bikinili poz Geçip giden yıllara meydan okuyan Brooke Shields (54), Instagram hesabından bikinili fotoğrafını paylaştı.
31.12.2019 Cadde
Brooke Shields gençlere taş çıkardı
Brooke Shields gençlere taş çıkardı ABD'li aktris Brooke Shields (52), bikinili pozu ile eski günlerinden hiçbir şey kaybetmediğini gösterdi.
24.05.2018 Cadde
Brooke Shields gençlere taş çıkardı
Brooke Shields gençlere taş çıkardı ABD'li aktris Brooke Shields (52), bikinili pozu ile eski günlerinden hiçbir şey kaybetmediğini gösterdi.
24.05.2018 Cadde
Kadın sanatçılar için buluştular
Kadın sanatçılar için buluştular Ünlü isimler, önceki gün New York Academy of Art'ta gerçekleşen 2018 Tribeca Balosu'nda bir araya geldi.
11.04.2018 Cadde
Kadın sanatçılar için buluştular
Kadın sanatçılar için buluştular Ünlü isimler, önceki gün New York Academy of Art'ta gerçekleşen 2018 Tribeca Balosu'nda bir araya geldi.
11.04.2018 Cadde
Brooke Shields yıllara meydan okuyor
Brooke Shields yıllara meydan okuyor ABD'li oyuncu ve eski model Brooke Shields, modellik günlerine geri döndü.
26.08.2017 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Brooke Shields ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.