Brooklyn Beckham

Brooklyn Beckham

Son dakika Brooklyn Beckham haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Brooklyn Beckham gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Brooklyn Beckham haber sayfamızda...

Brooklyn Beckham

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 238 brooklyn beckham haberi bulunmuştur.
'Babaannelik' sorusu ünlü ismi korkuttu! 'Çok sıcak oldu burası'
'Babaannelik' sorusu ünlü ismi korkuttu! 'Çok sıcak oldu burası' İngiliz futbolunun ünlü ismi David Beckham ile uzun yıllardır mutlu bir evlilik sürdüren Vicoria Beckham'ın büyük oğlu Brooklyn, iki sene önce Nicola Peltz ile nikah masasına oturmuştu. Son röportajında babaanne olmaya hazır olup olmadığı sorulan Victoria, cevap verirken zor anlar yaşadı.
22.02.2024 Cadde
Beckham ailesi 6 milyon dolarlık yatta keyif yaptı!
Beckham ailesi 6 milyon dolarlık yatta keyif yaptı! Uzun yıllardır David Beckham ile mutlu bir evlilik sürdüren dört çocuk annesi Victoria Beckham, Miami açıklarında gezindikleri 6 milyon dolarlık yatlarından hafta sonu hatıralarını paylaştı. Beckham ailesinin pozlarına beğeni yağdı.
28.08.2023 Cadde
Edis'ten 19 Mayıs'ta coşkulu konser
Edis'ten 19 Mayıs'ta coşkulu konser Edis Görgülü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Alanya’da binlerce müzikseverle bir araya geldi. Ünlü popçu, bayram coşkusunu şarkıları ve danslarıyla yaşattı.
20.05.2023 Cadde
Brooklyn Beckham ile Nicola Peltz'in olaylı düğünü! 'Hatalarınızı düzeltmekten yoruldum'
Brooklyn Beckham ile Nicola Peltz'in olaylı düğünü! 'Hatalarınızı düzeltmekten yoruldum' Geçtiğimiz Nisan ayında Victoria-David Beckham çiftinin oğlu Brooklyn Beckham ile dünyaevine giren Nicola Anne Peltz'in düğünü, günlerce magazin gündeminden düşmemişti. Son olarak kayınvalidesiyle yaşadığı problemlerle sık sık adından söz ettiren Nicola'nın düğündeki tek probleminin Victoria olmadığı ortaya çıktı. İşte detaylar...
1.02.2023 Cadde
Beckham çiftinden milyonluk malikaneye 'açık hava tuvaleti' eklemesi!
Beckham çiftinden milyonluk malikaneye 'açık hava tuvaleti' eklemesi! Önceki aylarda 23'üncü evlilik yıl dönümlerini kutlayan eski Spice Girls üyesi ve modacı Victoria Beckham ile İngiliz futbolcu David Beckham, milyonlarca sterlin değerindeki malikanelerine yaptıkları ilginç bir 'açık hava tuvaleti' eklemesiyle gündeme geldi. İşte detaylar...
27.01.2023 Cadde
Brooklyn Beckham'dan aşk dolu kutlama
Brooklyn Beckham'dan aşk dolu kutlama David-Victoria Beckham çiftinin büyük oğlu Brooklyn Beckham ile evlenen Nicola Anne Peltz, eşinin annesiyle sorun yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Eşine olan sevgisini her fırsatta dile getiren ve yaptırdığı dövmelerle bunu gösteren Beckham romantik bir kutlamada bulundu. Sosyal medya hesabından eşinin yeni yaşını kutlayan Beckham, Peltz'e olan aşkını adeta haykırdı.
10.01.2023 Cadde
Yeni arkadaşlar: Selena Gomez-Nicola Peltz
Yeni arkadaşlar: Selena Gomez-Nicola Peltz Lupus (vücudun kendi bağışıklık sistemine saldırması) hastalığı nedeniyle 2017 yılında karaciğer nakli geçiren Selena Gomez'e, ihtiyacı olan organı o dönem en yakın arkadaşı olan Francia Raisa bağışlamıştı.
4.01.2023 Cadde
Brooklyn Beckham ile Nicola Peltz çiftinden 'çocuk' açıklaması
Brooklyn Beckham ile Nicola Peltz çiftinden 'çocuk' açıklaması Nisan 2020'de nikah masasına oturan Brooklyn Beckham ile Nicola Peltz, her evli çift gibi çocuk sahibi olmak istediklerini söyledi. Birbirlerine olan sevgisini her fırsatta dile getiren çiftten Nicola Peltz bu konuyla ilgili, "Biz gerçekten büyük bir aile istiyoruz. Çocuklarımızdan bazılarını biz dünyaya getireceğiz. Sonra başka çocuklar da evlat edinmeyi istiyoruz" ifadelerini kullandı.
17.11.2022 Cadde
Molatik Fiskos: Selena Gomez, Johnny Depp ve diğerleri...
Molatik Fiskos: Selena Gomez, Johnny Depp ve diğerleri... Hepiniz yepyeni bir fiskos köşesine daha hoş geldiniz Molatik Fiskos okuyucuları. Bakalım son günlerde kimler kimlerle nerelerde neler yapmış... Hazırsanız Fiskos zamanı!
7.11.2022 Ünlüler
Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz 3'üncü yıllarını kutladı! 'Hanım köylü çıktın'
Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz 3'üncü yıllarını kutladı! 'Hanım köylü çıktın' David-Victoria Beckham çiftinin büyük oğlu Brooklyn Beckham ile evlenen Nicola Anne Peltz, eşinin annesiyle sorun yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Eşine olan sevgisini her fırsatta dile getiren Beckham, son olarak eşiyle 3'üncü yıllarını kutladı. Instagram hesaplarından romantik paylaşımlar yapan Brooklyn ve Nicola kısa sürede binlerce beğeni alırken, Türk sosyal medya kullanıcılarından da yorumlar gecikmedi.
31.10.2022 Cadde
Nicola Peltz'den Brooklyn Beckham paylaşımı
Nicola Peltz'den Brooklyn Beckham paylaşımı David-Victoria Beckham çiftinin büyük oğlu Brooklyn Beckham ile evlenen Nicola Anne Peltz, eşinin annesiyle sorun yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Birbirlerine olan sevgisini her fırsatta dile getiren çiftten Nicola Peltz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla evliliklerinin altıncı ayını kutladı. Brooklyn Beckham da eşinin bu paylaşımına kayıtsız kalmadı.
10.10.2022 Cadde
Brooklyn Beckham'dan yeni Nicola Peltz hamlesi!
Brooklyn Beckham'dan yeni Nicola Peltz hamlesi! David-Victoria Beckham çiftinin büyük oğlu Brooklyn Beckham ile evlenen Nicola Anne Peltz, eşinin annesiyle sorun yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Eşine olan sevgisini her fırsatta dile getiren ve yaptırdığı dövmelerle bunu gösteren Beckham'dan yeni bir hamle geldi. Nicola da eşinin bu hamlesine karşılık vermekte gecikmedi.
8.10.2022 Cadde
David Beckham oğlu Brooklyn Beckham ile yüzleşti! 'Drama ile işimiz bitti'
David Beckham oğlu Brooklyn Beckham ile yüzleşti! 'Drama ile işimiz bitti' Geçtiğimiz Nisan ayında Victoria-David Beckham çiftinin oğlu Brooklyn Beckham ile dünyaevine giren Nicola Anne Peltz'in, kayınvalidesiyle arasında 'soğuk savaş' olduğu iddia edilmiş; kısa süre sonra ise ikilinin arasındaki gerilimin, genç aktristin düğünde ilgi odağı olmak istediğini belirtmek istemesine rağmen, Victoria'nın ön plana çıkması ve oğluyla gelinin düğün şarkısına 'el koyması' sebebiyle yaşandığı ortaya atılmıştı. Son olarak DailyMail'e konuşan bir kaynak; aylardır süren aile dramasıyla ilgili David'in oğlu Brooklyn ile yüzleştiğini ve sert bir konuşma yaptığını aktardı. İşte detaylar...
1.10.2022 Cadde
Nicola Peltz-Brooklyn Beckham çiftinden yeni paylaşım! 'Fotoğrafı kim çekti?'
Nicola Peltz-Brooklyn Beckham çiftinden yeni paylaşım! 'Fotoğrafı kim çekti?' David-Victoria Beckham çiftinin büyük oğlu Brooklyn Beckham ile evlenen Nicola Anne Peltz, eşinin annesiyle sorun yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Ünlü isim, son olarak Brooklyn ile yatakta sarılarak uyudukları bir kareyi paylaşarak adından söz ettirdi. Peltz'in yayınladığı fotoğrafı kimin çektiği ise sosyal medya kullanıcıları tarafından merak konusu oldu.
19.09.2022 Cadde
Victoria Beckham-Nicola Peltz geriliminde yeni detaylar ortaya çıktı!
Victoria Beckham-Nicola Peltz geriliminde yeni detaylar ortaya çıktı! Geçtiğimiz Nisan ayında Victoria-David Beckham çiftinin oğlu Brooklyn Beckham ile dünyaevine giren Nicola Anne Peltz'in, kayınvalidesiyle arasında 'soğuk savaş' olduğu iddia edilmiş; ancak yeni evli çift bu söylentileri yalanlamıştı. Son olarak Victoria ve Nicola'nın arasındaki gerilimin, genç aktristin düğünde ilgi odağı olmak istediğini belirtmek istemesine rağmen, 'Posh Spice'ı öven bir konuşma yapılmasından kaynaklandığı ortaya atıldı. Bir diğer iddia ise; gerilimin sebebinin, Victoria'nın oğlu ve gelinin ilk dans şarkısını Brooklyn ile dans etmek için kullanması yüzünden olduğu yönünde.
2.09.2022 Cadde
Victoria Beckham'ın milyonlarca sterlin borcu olduğu ortaya çıktı!
Victoria Beckham'ın milyonlarca sterlin borcu olduğu ortaya çıktı! Geçtiğimiz Mayıs ayında Nicola Anne Peltz ile nikah masasına oturan David-Victoria Beckham çiftinin büyük oğlu Brooklyn Beckham; genç yaşta baba olmak istediğini açıklayarak, eşi Nicola kendini ne zaman hazır hissederse o zaman bir aile kuracaklarını söyledi. Beckham'ın bu sözleri kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandırırken; annesi Victoria'nın sahibi olduğu giyim şirketinin milyonlarca sterlin borcu olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...
16.08.2022 Cadde
10 çocuk istiyor
10 çocuk istiyor David-Victoria Beckham çiftinin büyük oğlu olan ve geçen nisan Nicola Peltz ile evlenen Brooklyn Beckham, önceki gün Instagram’da paylaştığı fotoğrafla sol bileğine “evli” yazan dövme yaptırdığını açıkladı.
14.08.2022 Dünya
Brooklyn Beckham, eşi Nicola Peltz için yeni bir dövme yaptırdı!
Brooklyn Beckham, eşi Nicola Peltz için yeni bir dövme yaptırdı! Geçtiğimiz Mayıs ayında Nicola Anne Peltz ile nikah masasına oturan David-Victoria Beckham çiftinin büyük oğlu Brooklyn Beckham; eşi ve annesinin arasında 'soğuk savaş' olduğu iddialarından sonra, Nicola için yeni bir dövme yaptırdı. Ünlü ismin dövmesi kısa sürede magazin gündemine otururken, sosyal medya kullanıcıları konuyla ilgili dikkat çeken yorumlar yaptı.
13.08.2022 Cadde
Victoria Beckham ile aralarının bozuk olduğu iddia edilen Nicola Peltz'den yeni paylaşım!
Victoria Beckham ile aralarının bozuk olduğu iddia edilen Nicola Peltz'den yeni paylaşım! David ve Victoria Beckham çiftinin büyük oğulları Brooklyn Beckham, geçtiğimiz Mayıs ayında Nicola Anne Peltz ile nikah masasına oturmuştu. Ancak Nicola ile Victoria arasında adeta bir soğuk savaş olduğu ve ikilinin birbirine dayanamadığı iddia edilmişti. Tüm bunların ardından Nicola Peltz, ağlarken çekilen fotoğraflarını paylaşarak duygusal bir mesaj yayınladı. Ünlü ismin bu paylaşımı, yaşananlara bir gönderme olarak yorumlandı. İşte detaylar...
8.08.2022 Cadde
Victoria Beckham ile Nicola Peltz arasında soğuk savaş! 'Birbirlerine dayanamıyorlar'
Victoria Beckham ile Nicola Peltz arasında soğuk savaş! 'Birbirlerine dayanamıyorlar' David ve Victoria Beckham çiftinin büyük oğulları Brooklyn Beckham, geçtiğimiz Mayıs ayında Nicola Anne Peltz ile nikah masasına oturmuştu. Eşine olan aşkını sık sık dile getiren Brooklyn Beckham'ın annesi Victoria'nın geliniyle arasında soğuk rüzgarlar estiği iddia edildi. Aileye yakın bir kaynak, Victoria ile Nicola'nın birbirlerine dayanamadıklarını öne sürdü. İşte detaylar...
5.08.2022 Cadde
Brooklyn Beckham, eşi Nicola Anne Peltz için yeni bir dövme yaptırdı!
Brooklyn Beckham, eşi Nicola Anne Peltz için yeni bir dövme yaptırdı! David ve Victoria Beckham çiftinin büyük oğulları Brooklyn Beckham ile Nicola Anne Peltz, geçtiğimiz Nisan ayında dünyaevine girmişti. Nicola'ya olan aşkını sık sık dile getiren ve düğünden sonra Peltz soyadını da almasıyla çok konuşulan Brooklyn Beckham, eşi için yaptırdığı yeni bir dövmeyle sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...
23.07.2022 Cadde
David-Victoria Beckham çifti 23'üncü yılını kutluyor!
David-Victoria Beckham çifti 23'üncü yılını kutluyor! İngiliz futbol efsanesi David Beckham ile uzun yıllardır mutlu bir evlilik sürdürdüğü Victoria Beckham, 23'üncü evlilik yıl dönümlerinde duygusal bir paylaşımda bulundu. Eski futbolcu, eşine "23 yıl ve 4 çocuk! Seni seviyorum" sözleriyle seslendi.
5.07.2022 Cadde
David-Victoria Beckham çiftinin dudak uçuklatan yatı! Ailece tatile çıkıyorlar
David-Victoria Beckham çiftinin dudak uçuklatan yatı! Ailece tatile çıkıyorlar İngiliz futbol efsanesi David Beckham ile uzun yıllardır mutlu bir evlilik sürdürdüğü Victoria Beckham; üç oğullarını ve sevgililerini, lüks yatlarıyla yapacakları İtalya tatiline davet etti. Aileye yakın bir kaynak konuyla ilgili açıklama yaparken, ünlü çiftin yatlarının detayları da ortaya çıktı.
4.07.2022 Cadde
David Beckham: Kararları hep ben verdim!
David Beckham: Kararları hep ben verdim! İngiliz futbol efsanesi David Beckham, uzun yıllardır mutlu bir evlilik sürdürdüğü Victoria Beckham ile birbirlerini sinir eden 'kusurları' hakkında konuştu. Eşinin moda anlayışı üzerinde bir etkisi olmadığını da belirten eski futbolcu, giydikleriyle ilgili kararları her zaman kendisinin verdiğini açıkladı.
11.06.2022 Cadde
Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz'in milyonlarca sterlin değerindeki malikanesi!
Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz'in milyonlarca sterlin değerindeki malikanesi! Eski futbolcu David Beckham ile modacı Victoria Beckham'ın büyük oğulları Brooklyn (23) ile ABD'li oyuncu Nicola Anne Peltz (27), geçtiğimiz ay çok konuşulan bir törenle dünyaevine girmişti. 2021'de Los Angeles'ın en pahalı mahallelerinden olan Beverly Hills'te bir malikane satın alan çiftin lüks evleri mercek altına alındı. İşte detaylar...
19.05.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Brooklyn Beckham ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.