Broşür

Broşür

Son dakika broşür haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan broşür gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan broşür haber sayfamızda...

Broşür

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.730 broşür haberi bulunmuştur.
Seçim broşürü dağıtan AK Partili'ye darp iddiası! Şüphelinin ifadesi ortaya çıktı
Seçim broşürü dağıtan AK Partili'ye darp iddiası! Şüphelinin ifadesi ortaya çıktı AK Parti'nin seçim broşürünü dağıtanların darbedildiği ve bir kişinin yaralandığı iddia edilen olayın ardından 6 şüpheliden 1’i tutuklandı. Tutuklanan şüphelinin ifadesine ulaşıldı.
25.03.2024 Gündem
Bir kişinin öldüğü 'siyasi broşür' kavgasında şok görüntü
Bir kişinin öldüğü 'siyasi broşür' kavgasında şok görüntü Antalya'da siyasi parti broşürü bırakmak isteyenler ile iş yeri sahibi arasında çıkan, 1 kişinin ölümü ile sonuçlanan olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.
24.03.2024 Haberler
Bir kişinin öldüğü 'siyasi broşür' kavgasında şok görüntü
Bir kişinin öldüğü 'siyasi broşür' kavgasında şok görüntü Antalya'da siyasi parti broşürü bırakmak isteyenler ile iş yeri sahibi arasında çıkan, 1 kişinin ölümü ile sonuçlanan olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.
24.03.2024 Gündem
Tam 650 yıllık: Tadı tarif edilemeyecek kadar güzel
Tam 650 yıllık: Tadı tarif edilemeyecek kadar güzel Antalya'da evindeki 650 yıllık sarnıçta biriken yağmur suyunu içerek büyüyen 80 yaşındaki Emine Gülay Çakın, yaşlı bakım merkezinde de yağmur suyundan kopamıyor. Çocuklarının zaman zaman getirdiği sarnıçtaki suyu överek anlatan Çakın, "O suya alışkınım. Çok farklı tadı var. Tarif edilemeyecek kadar güzel. Çayı güzel, kahvesi köpüklü olur" dedi.
24.03.2024 Gündem
'Siyasi parti broşürü' kavgasında 1 kişiyi öldürdü! Şoke eden savunma
'Siyasi parti broşürü' kavgasında 1 kişiyi öldürdü! Şoke eden savunma Antalya’da iş yerine siyasi parti broşürü bırakmak isteyen kişiler ile çıkan tartışma sonrası tabancasıyla tek el ateş ederek kardeşlerden Haktan Faik Çoban'ın (21) ölümüne, Burak Devran Çoban'ın (27) yaralanmasına neden olan Sinan Elbir (45), "Canımı kurtardım" diyarek kendini savundu.
22.03.2024 Gündem
200 yıl önce gömdü, geride 3 şifre bıraktı! Hazinenin değeri 3 milyar lira
200 yıl önce gömdü, geride 3 şifre bıraktı! Hazinenin değeri 3 milyar lira Tesadüfen buldukları milyonlarca dolar değerindeki altın ve gümüşü, demir çömleklerin içine koyup yerin yaklaşık bir buçuk metre altına gömdüler. Thomas Beale hem hazinenin eşit dağılımını sağlamak hem de yerini sadece kendileri tespit edebilsin diye konumu, içeriği ve mirasçıların isimleri hakkında bilgi içeren 3 şifre oluşturdu. Peki gizemiyle günümüzde bile hazine avcılarını hâlâ cezbeden şifreleri neden kimse çözemiyor?
22.03.2024 Yaşam
Antalya'da parti broşürü kavgası! İki kuzen tek mermiyle vuruldu
Antalya'da parti broşürü kavgası! İki kuzen tek mermiyle vuruldu Antalya'da siyasi parti broşürü bırakmak isteyenler ile iş yeri sahibi arasında çıkan kavgada ateşlenen tabancadan çıkan mermi, kuzenler Haktan Faik Çoban (21) ve Burak Devran Çoban’a (27) isabet etti. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Haktan Faik Çoban yaşamını yitirdi.
21.03.2024 Gündem
22 erkek adaya karşı aday! 'Kadınlarımızın sesi olmak istiyorum'
22 erkek adaya karşı aday! 'Kadınlarımızın sesi olmak istiyorum' Van'da 31 Mart seçimleri öncesi 692 mahalle muhtarlığı için şu ana kadar 35'i kadın, yaklaşık 4 bin kişi aday oldu.
13.03.2024 Haberler
22 erkek adaya karşı aday! 'Kadınlarımızın sesi olmak istiyorum'
22 erkek adaya karşı aday! 'Kadınlarımızın sesi olmak istiyorum' Van'da 31 Mart seçimleri öncesi 692 mahalle muhtarlığı için şu ana kadar 35'i kadın, yaklaşık 4 bin kişi aday oldu.
13.03.2024 Gündem
Plazadan köy muhtarlığına! 'Züğürt Ağa gibi olma' diyorlar ama korkusu yok
Plazadan köy muhtarlığına! 'Züğürt Ağa gibi olma' diyorlar ama korkusu yok Uluç Özturan, 5 yıl önce İstanbul'dan İzmir Kınık'taki Çiftlikköy’e yerleşerek yeni bir yaşam kurdu. Bir zamanlar yabancısı olduğu bu köyde şimdi ise bir muhtar adayı. Aday olmaya köyün büyükleriyle yaptığı konuşma sonrası karar veren Uluç'un, "Ya sandıktan bir tek kendi oyun çıkarsa" diyenlere ise cevabı var.
24.02.2024 Yaşam
8 erkeğe karşı aday oldu: Kazanacağıma inanıyorum
8 erkeğe karşı aday oldu: Kazanacağıma inanıyorum Hakkari'nin en kalabalık mahallesi Bulak'tan muhtar adayı olan ev kadını Medine Atlı (41), 31 Mart'ta 8 erkek adaya karşı mücadele edecek.
19.02.2024 Haberler
8 erkeğe karşı aday oldu: Kazanacağıma inanıyorum
8 erkeğe karşı aday oldu: Kazanacağıma inanıyorum Hakkari'nin en kalabalık mahallesi Bulak'tan muhtar adayı olan ev kadını Medine Atlı (41), 31 Mart'ta 8 erkek adaya karşı mücadele edecek.
19.02.2024 Gündem
Örgümü de örerim, muhtar da olurum! Anne ve kızın muhtarlık yarışı
Örgümü de örerim, muhtar da olurum! Anne ve kızın muhtarlık yarışı Kastamonu'da rakip olan anne ve kızı, muhtar olabilmek için sokak sokak gezip oy istiyor.
12.02.2024 Gündem
Batman Valiliği duyurdu! Eylem ve etkinlikler yasaklandı
Batman Valiliği duyurdu! Eylem ve etkinlikler yasaklandı Batman Valiliği, 9-16 Şubat tarihleri arasında kentte yapılması planlanan toplantı ve gösteri yürüyüşleri, miting, çadır kurma, stant açma, afiş ve pankart asma gibi eylem ve etkinliklerin yasaklandığını açıkladı.
8.02.2024 Gündem
Diyarbakır Valiliği duyurdu! 8 gün süreyle yasaklandı
Diyarbakır Valiliği duyurdu! 8 gün süreyle yasaklandı Diyarbakır Valiliği açıkladı. 8 gün süreyle kentte yapılması planlanan gösteri, yürüyüş, miting, çadır kurma, stant açma, afiş gibi etkinliklere yasak geldi. İşte detaylar...
7.02.2024 Gündem
Ağrı Valiliği duyurdu! 4 gün boyunca yürüyüş ve gösteri yasak
Ağrı Valiliği duyurdu! 4 gün boyunca yürüyüş ve gösteri yasak Ağrı Valiliği, ülke ve dünya gündemindeki olaylar ve gelişmeler nedeniyle ilde 4 gün boyunca yürüyüş ve gösteri yasağının uygulanacağını duyurdu.
1.02.2024 Gündem
Hububatta ‘fare’ alarmı
Hububatta ‘fare’ alarmı Hububat ekili alanlarda ‘tarla faresi’yle yoğun mücadele ediliyor. Ilıman hava koşulları ve yanlış ilaçlamayla bozulan doğal denge, fare popülasyonunu artırdı. Fareler verim ve kaliteyi tehdit ediyor.
21.01.2024 Ekonomi
Biri vekil çocuğu çıktı
Biri vekil çocuğu çıktı İstanbul’da önceki gün akşam saatlerinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin fotoğraflarının olduğu, “Türkiye’nin Araplaşması için oyunuzu bize vermeye devam edin” yazılı broşür dağıttıkları gerekçesiyle gözaltına alınan üç İYİ Parti’li gençten birisinin Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz’un oğlu Oğuz Talha Uz, diğerinin de Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın’ın oğlu Baturalp Akalın olduğu ortaya çıktı.
4.01.2024 Gündem
1 Nisan şakaları 2024 | Arkadaşa, sevgiliye, eşe komik ve farklı 1 Nisan şakaları..
1 Nisan şakaları 2024 | Arkadaşa, sevgiliye, eşe komik ve farklı 1 Nisan şakaları.. 1 Nisan Şaka Günü geldi ve birbirinden komik espriler araştırılıyor. Bugünde unutulmaz şakalar yapmak ve 1 Nisan gününü hafızalara kazımak için yaratıcı şaka fikirleri merak konusu. Her yıl 1 Nisan'da şakaların ardından 'Nisan 1' ifadesini duymamak mümkün değil. İşte, 2024 farklı ve en komik seçenekleri ile 1 Nisan şakaları...
1.01.2024 Gündem
Vural ve Özkan’dan ‘sosyal’ atışma: Oğlunuz ABB'de çalışmaya devam edecek mi?
Vural ve Özkan’dan ‘sosyal’ atışma: Oğlunuz ABB'de çalışmaya devam edecek mi? İYİ Parti’de, partiden kopanlar ile kalanlar arasındaki “savaş” yeni bir boyut kazandı.
24.12.2023 Gündem
Yerel seçimlere ilişkin usuller Resmi Gazete’de yayımlandı
Yerel seçimlere ilişkin usuller Resmi Gazete’de yayımlandı 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerine ilişkin siyasi partilerce ve bağımsız adaylarca gerçekleştirilecek seçim propagandasının usul ve esaslarının belirlendiği Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.
20.12.2023 Gündem
TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR
TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIRBAŞAKŞEHİR ÇAM VE SAKURA ŞEHİR HASTANESİ SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI 2024 MALİ YILI HASTANE GENELİ 12 KALEM TIBBİ SARF ALIMI mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır...
5.12.2023 Resmi İlanlar
Yurt dışına açılana devletten dev destek
Yurt dışına açılana devletten dev destek İhracatın yıldızı olmak için tanıtım, fuar, danışmanlık, franchise desteğinin yanı sıra, Türk şirketlerinin yurt dışındaki imajı da devlet tarafından güvence altına alınıyor.
30.11.2023 Ekonomi
BURSA ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ İL MÜDÜRLÜĞÜ
BURSA ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ İL MÜDÜRLÜĞÜ İLAN BURSA ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ İL MÜDÜRLÜĞÜ MİLLİ EMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI ERTUĞRULGAZİ  EMLAK MÜDÜRLÜKLERİNDEN...
16.11.2023 Resmi İlanlar
BASIM HİZMETİ ALINACAKTIR
BASIM HİZMETİ ALINACAKTIR BASIM HİZMETİ ALINACAKTIR ZEYTİNBURNU BELEDİYESİ 2024 YILI MUHTELİF MATBAA BASKI hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır...
12.11.2023 Resmi İlanlar

Benzer Haber Etiketleri

Broşür ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.