Red Bull Warm Up'ta sahne sırası Bubba'da
Red Bull Warm Up'ta sahne sırası Bubba'da Yeni nesil sanatçıları Red Bull Warm Up ile tam donanımlı stüdyolarda kayıt alma hakkı kazanan Bubba, İstanbul’daki Hayyam Müzik Stüdyoları’nda kayda girdi. Burada Keşiş isimli yeni şarkılarını kaydeden Uğur Türk, Oğuzhan Gedik ve Aslıhan Kurtçu’dan oluşan Eskişehirli grubun kayıt süreci ve Red Bull Warm Up yolculuklarının yer aldığı mini belgeseli BUBBA: İstanbul’da bir Keşiş RedBull.com adresinde yayınlandı.
8.12.2020 Kültür Sanat
"Alternatif müzikler de istediği mecraya ulaşabilir hale geldi"
"Alternatif müzikler de istediği mecraya ulaşabilir hale geldi" Eskişehirli grup Bubba, müzikal yolculuğuna yeni kayıtlarla devam ediyor. Red Bull Warm Up kapsamında yeni kayıtlar gerçekleştiren grup ile bu çalışmaları ve müzikal yolculuklarını konuşmak üzere bir araya geldik. Pandemi sürecinde uzun bir süre yetecek kadar çok beste ortaya çıkardıklarını ifade eden Bubba üyeleri Red Bull Warm Up kayıtlarıyla bunların bir kısmını müzisyenlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.
10.11.2020 Kültür Sanat
Red Bull Warm Up ile alternatif sahnenin yeni ismi Bubba
Red Bull Warm Up ile alternatif sahnenin yeni ismi Bubba Yeni nesil sanatçıları destekleyen Red Bull Warm Up yedi yıldır müziğe ilgili ve özgün müzik üreten herkese şans tanıyor. Bu zamana kadar The Kites, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Nilipek., Bubituzak, Nova Norda, The Away Days, İdil Meşe, Al'York, Ethnique Punch gibi birçok ismin yer aldığı projenin bu yılki kazananı Bubba oldu. Bubba müziklerini ve gelecek hayallerini Redbull.com’a verdikleri röportajda anlattı.
6.08.2020 Kültür Sanat
Red Bul Warm Up finalisti Bubba oldu
Red Bul Warm Up finalisti Bubba oldu Red Bull Warm Up, bu yıl ilk kez sadece online başvuru almış ve özgün müzik üreten herkese şans tanımıştı. Yüzlerce katılımcı arasından yapılan halk oylaması sonucunda ilk 10'da yer alan katılımcılar arasından finalist Bubba oldu.
24.06.2020 Kültür Sanat