Budo

Budo

Son dakika budo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan budo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan budo haber sayfamızda...

Budo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 515 budo haberi bulunmuştur.
CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey trafiği rahatlatacağını belirtti
CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey trafiği rahatlatacağını belirtti CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey projelerini anlattı. Bozbey "Bize diyorlar ki; parayı nereden bulup da yapacaksınız? Bu projeleri çok net bir şekilde hayata geçireceğiz" dedi.
13.03.2024 Gündem
Marmara Denizi'nde batan kargo gemisinin yeri tespit edildi
Marmara Denizi'nde batan kargo gemisinin yeri tespit edildi Marmara Denizi'nde, İmralı Adası'nın yakınlarında su alarak batan 59 metre boyundaki kargo gemisinin mürettebatı için kurtarma çalışması başlatıldı.
15.02.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji’den kar, sağanak ve fırtına uyarısı!
Son dakika... Meteoroloji’den kar, sağanak ve fırtına uyarısı! Meteoroloji yeni haritayı paylaştı. Bugün birçok kentte kar ve sağanak görülecek. Marmara Bölgesini etkisi altına alan olumsuz hava şartları sebebiyle BUDO’nun bazı seferlerin iptal edildi. Sıcaklık ise normalin 1-3 derece altında seyredecek. İşte İstanbul, Ankara dahil tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
31.01.2024 Gündem
Olumsuz hava şartları nedeniyle BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi
Olumsuz hava şartları nedeniyle BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi Marmara Bölgesini etkisi altına alan olumsuz hava şartları nedeniyle BUDO, bugün yapacakları bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.
31.01.2024 Gündem
İDO ve BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi
İDO ve BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi Olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsleri, Bursa Deniz Otobüsleri bazı seferlerin iptal olduğunu duyurdu.
30.01.2024 Gündem
Son dakika… Meteoroloji saat verdi! İstanbul dahil: Kar ve sağanak alarmı
Son dakika… Meteoroloji saat verdi! İstanbul dahil: Kar ve sağanak alarmı Meteoroloji haritayı güncelledi. Yetkililer İstanbul dahil birçok kent için yeni uyarıda bulundu. Kar yağışı bugün de aralıklarla devam edecek. İstanbul’un yanı başı Kırklareli ve Tekirdağ'da kar kalınlığı 10 santimetreyi buldu. Peki, kar yarın da devam edecek mi? İşte tüm yurdu bekleyen dava durumu detayları…
30.01.2024 Gündem
Son dakika... Harita güncellendi, İstanbul dahil! Meteoroloji’den sel, sağanak, kar uyarısı
Son dakika... Harita güncellendi, İstanbul dahil! Meteoroloji’den sel, sağanak, kar uyarısı Meteoroloji haritayı güncelledi uyarılar peş peşe geldi. Sıcaklılar 12 derece birden düşecek. Pazartesi günü İstanbul dahil birçok kentte karla karışlık yağmur ve kar yağışı görülecek. İstanbul başta olmak üzere 13 kentte sarı alarmı verildi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
19.01.2024 Gündem
VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ 🚢19 Ocak? Bugün İptal Vapur ve Feribot seferleri (İDO-BUDO)
VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ 🚢19 Ocak? Bugün İptal Vapur ve Feribot seferleri (İDO-BUDO) Feribot ve vapurla seyehat edecekler iptal edilen vapur ve feribot seferlerine yoğunlaştı. Şehir Hatları ve BUDO'dan yapılan açıklamada olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerde aksama olduğu yer aldı. Peki, bugün hangi vapur seferleri iptal? İşte, iptal feribot seferleri...
19.01.2024 Bilgi Rehberi
Meteoroloji uyardı! BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi
Meteoroloji uyardı! BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi Marmara Bölgesini etkisi altına alan elverişsiz hava şartları sebebiyle BUDO, bugün yapacakları bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu. Yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, Kıyı Ege, Akdeniz (Burdur hariç), İç Anadolu (Konya, Aksaray ve Karaman hariç), Batı ve Orta Karadeniz, Güney Doğu Anadolu'nun batısı ile Kırklareli, Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak, Giresun, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinin yağmur ve sağanak, Marmara ile Kıyı Ege'de gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
19.01.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji İstanbul dahil 10 kent için alarm verdi! Fırtına, sağanak, kar
Son dakika... Meteoroloji İstanbul dahil 10 kent için alarm verdi! Fırtına, sağanak, kar Meteoroloji haritayı güncelledi. İstanbul dahil 10 kent için bugün ve yarın alarm verildi. Sıcaklık 8 derece birden düşecek. Kar yağışı İstanbul’un kapısına kadar dayanacak. Tüm yurdu esir olacak olan kar, sağanak ve fırtına için yetkililerden uyarı geldi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
18.01.2024 Gündem
BUDO'nun bugünkü bazı seferleri iptal edildi
BUDO'nun bugünkü bazı seferleri iptal edildi Meteoroloji, Marmara Bölgesini etkisi altına alan elverişsiz hava şartları sebebiyle BUDO, bugün yapacakları bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.
18.01.2024 Gündem
Kara kış zorluyor, bazı kentlerde eğitime ara
Kara kış zorluyor, bazı kentlerde eğitime ara Ülke genelinde uzun süre devam eden bahar havasının ardından dondurucu soğuklar etkili olurken, İstanbul’da sıcaklıklar 10 derece birden düştü.
11.01.2024 Gündem
10 OCAK VAPURLAR İPTAL Mİ? 🚢İDO - BUDO hangi feribot seferleri iptal edildi? İstanbul vapur iptal seferler...
10 OCAK VAPURLAR İPTAL Mİ? 🚢İDO - BUDO hangi feribot seferleri iptal edildi? İstanbul vapur iptal seferler... Vapur seferleri ile beraber feribot seferleri, seyahat edecekler tarafından araştırılıyor. İDO - BUDO feribot seferlerindeki aksaklıklar paylaşılırken Şehir Hatları vapur seferlerindeki gelişmeler de duyuruluyor. Peki, 10 Ocak bugün vapur ve feribot seferleri iptal mi?
10.01.2024 Bilgi Rehberi
Bursa'da fırtına! Deniz otobüsü seferleri iptal edildi, ağaçlar devrildi
Bursa'da fırtına! Deniz otobüsü seferleri iptal edildi, ağaçlar devrildi Bursa’da etkili olan fırtına nedeniyle deniz otobüsü seferleri iptal edildi. Hızı saatte 80 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle inşaat halindeki binaların dış cephe kaplamaları uçtu, köklerinden koparak devrilen ağaçlar, park halindeki araçlara zarar verdi.
7.01.2024 Gündem
Marmara Denizi'nde bazı ulaşım seferleri iptal edildi
Marmara Denizi'nde bazı ulaşım seferleri iptal edildi Olumsuz hava koşulları nedeniyle İDO, BUDO, Gestaş ve Marmara RoRo'nun, Bursa-İstanbul, Bandırma- İstanbul, Erdek-Avşa Adası-Paşalimanı Adası-Marmara Adası feribot seferlerinin iptal edildiği açıklandı.
16.12.2023 Gündem
Sağanak sürüyor, kar da gelecek
Sağanak sürüyor, kar da gelecek Birçok ilde sağanak yağış ve fırtına etkisini sürdürürken, Mersin, Antalya ve Muğla’da dün sağanak yağış nedeniyle su baskınları yaşandı.
9.12.2023 Gündem
Meteoroloji'den 14 il için uyarı! Dikkat... Hafta sonu hava daha da soğuyacak
Meteoroloji'den 14 il için uyarı! Dikkat... Hafta sonu hava daha da soğuyacak Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün için 11 kente sarı kodlu, 3 kente ise turuncu kodlu kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Haftalık tahmin raporuna göre, hava sıcaklıkları hafta sonunda daha da azalması bekleniyor.
8.12.2023 Haberler
Meteoroloji'den 14 il için uyarı! Dikkat... Hafta sonu hava daha da soğuyacak
Meteoroloji'den 14 il için uyarı! Dikkat... Hafta sonu hava daha da soğuyacak  Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün için 11 kente sarı kodlu, 3 kente ise turuncu kodlu kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Haftalık tahmin raporuna göre, hava sıcaklıkları hafta sonunda daha da azalması bekleniyor.
8.12.2023 Gündem
VAPUR SEFERLERİ İPTAL mi (5 Aralık)? Şehir Hatları çalışıyor mu, İDO - BUDO feribot seferleri iptal mi oldu?
VAPUR SEFERLERİ İPTAL mi (5 Aralık)? Şehir Hatları çalışıyor mu, İDO - BUDO feribot seferleri iptal mi oldu? Vapur sefer saatleri, işe ve okula gidecekler tarafından Şehir Hatları sayfasından görüntüleniyor. İstanbul'da süren olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı vapur seferleri iptal olurken bazıları da gecikmeli olarak hizmet veriyor. Diğer yandan İDO - BUDO feribot seferleri son durumu da araştırılıyor. Peki, 5 Aralık vapur seferleri iptal mi?
4.12.2023 Bilgi Rehberi
TV programında tartıştığı eşini sokak ortasında öldürdü! Korkunç detaylar
TV programında tartıştığı eşini sokak ortasında öldürdü! Korkunç detaylar Bursa’da televizyon programında tartıştığı eşi Leyla Koca'yı (45) aylar sonra sokak ortasında öldüren Hakkı Koca (53) için ağırlaştırılış müebbet hapis istemi ile dava açıldı. Cinayete dair kan donduran detaylarda ortaya çıktı.
4.12.2023 Gündem
BUGÜN ŞEHİR HATLARI ÇALIŞIYOR MU? 1 Aralık vapur seferleri iptal mi? İDO - BUDO iptal olan feribot seferleri...
BUGÜN ŞEHİR HATLARI ÇALIŞIYOR MU? 1 Aralık vapur seferleri iptal mi? İDO - BUDO iptal olan feribot seferleri... Vapur ve feribot seferleri, olumsuz hava şartları nedeniyle bir süre askıya alınmıştı. 1 Aralık Cuma günü yani haftanın son iş günü, Şehir Hatları çalışıyor mu, vapur seferleri iptal mi? soruları işe veya okula gidecekler tarafından araştırılıyor. Pek, 1 Aralık Cuma feribot ve vapurlar iptal mi?
30.11.2023 Bilgi Rehberi
VAPUR SEFERLERİ İPTAL mi (30 Kasım)? 🚢 İDO - BUDO feribot seferleri, Şehir Hatları çalışıyor mu? İstanbul - İzmir iptal edilen seferler...
VAPUR SEFERLERİ İPTAL mi (30 Kasım)? 🚢 İDO - BUDO feribot seferleri, Şehir Hatları çalışıyor mu? İstanbul - İzmir iptal edilen seferler... Vapur ve feribot seferleri son durumu, olumsuz hava şartları nedeniyle öne çıkıyor. İstanbul'da vapur kullanacaklar ile feribot yolculuğu gerçekleştirecekler Vapur ve feribot seferlerinin durumunu araştırıyor. Şehir Hatları, İDO ve BUDO iptal seferler duyurularda yer aldı. İşte, İptal edilen vapur seferleri ile feribot seferleri...
29.11.2023 Bilgi Rehberi
İstanbul'da fırtına can aldı! Valilikten açıklama
İstanbul'da fırtına can aldı! Valilikten açıklama İstanbul Valiliği, fırtınada direk devrilmesi sonucu yaralanan bir kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
29.11.2023 Gündem
Son dakika... İstanbul’da sağanak! Meteoroloji radar görüntülerini paylaştı: Yeni uyarılar peş peşe geldi
Son dakika... İstanbul’da sağanak! Meteoroloji radar görüntülerini paylaştı: Yeni uyarılar peş peşe geldi Meteoroloji’den uyarılar peş peşe geldi. Tüm yurtta yağmur, kar, lodos devam ederken İstanbul’da kuvvetli sağanak etkili oldu. Meteoroloji, bugün İstanbul'da sabah saatlerinde başlayan ve etkisini her geçen saat artıran yağmurun radar görüntülerini paylaştı. Bugün İstanbul dahil 23 kentte, yarın ise 12 kentte sarı ve turuncu alarm verildi. İşte detaylar…
29.11.2023 Gündem
Şehir Hatları, İDO ve BUDO seferlerine fırtına engeli!
Şehir Hatları, İDO ve BUDO seferlerine fırtına engeli! Meteoroloji tarafından yapılan uyarının ardından Marmara Bölgesini etkisi altına alan olumsuz hava koşulları nedeniyle İDO, BUDO ve Şehir Hatlarında bugün bazı seferlerin iptal edildiği duyuruldu.
29.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Budo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.