16 Nisan koronavirüs tablosu açıklandı! Bugünkü (16 Nisan) vaka ve can kaybı sayısı kaç oldu?
16 Nisan koronavirüs tablosu açıklandı! Bugünkü (16 Nisan) vaka ve can kaybı sayısı kaç oldu? Sağlık Bakanlığı tarafından her gün koronavirüs vaka ve can kaybı sayıları açıklanmaya devam ediyor. Artan aşılama ve pandeminin etkisini yitirmeye başlaması ile vaka ve ölüm sayılarında önemli düşüşler yaşanmaya başladı. Peki Türkiye'de son 24 saat içerisinde kaç yeni vaka ve can kaybı sayısı yaşandı?
16.04.2022 Gündem
Bugünkü (19 Şubat) koronavirüs tablosu AÇIKLANDI! Türkiye'de son 24 saat içerisinde kaç yeni vaka ve can kaybı var?
Bugünkü (19 Şubat) koronavirüs tablosu AÇIKLANDI! Türkiye'de son 24 saat içerisinde kaç yeni vaka ve can kaybı var? Koronavirüs vaka ve can kaybı sayısı her gün Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanıyor. Omicron varyantı etkisi ile son dönemde 100 bin rakamını aşan sonrasında bir nebze olsun düşüş yaşayan vaka sayıları vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Peki Koronavirüs bugünkü vaka ve can kaybı sayısı kaç oldu?
19.02.2022 Gündem
Son dakika: Bugünkü vaka sayısı kaç oldu? Türkiye'de son 24 saatte kaç yeni vaka ve can kaybı var?
Son dakika: Bugünkü vaka sayısı kaç oldu? Türkiye'de son 24 saatte kaç yeni vaka ve can kaybı var? Günlük koronavirüs tablosu her gün Sağlık Bakanlığı tarafından paylaşılmaya devam ediyor. Omicron varyantı etkisi ile rekor seviyeye ulaşan vaka sayıları 70 bin üzerinde seyretmeye devam ediyor. Peki 21 Ocak bugünkü vaka ve can kaybı sayısı kaç oldu?
21.01.2022 Gündem
Günlük koronavirüs tablosu açıklandı! İşte yeni vaka ve can kaybı sayısı...
Günlük koronavirüs tablosu açıklandı! İşte yeni vaka ve can kaybı sayısı... Koronavirüs tablosu her gün Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanıyor. Son dönemde yeniden 30 binin üzerine çıkan vaka sayılarının ardından günlük koronavirüs tablosu yeniden en çok merak konusu olan tablolar arasında yerini aldı. Aşılamada ikinci doz aşı olanların sayısı ve hiç aşı olmayanların sayısının azımsanamayacak kadar fazla olması vaka sayılarının artmasına neden oluyor. İşte 16 Ekim koronavirüs tablosu...
16.10.2021 Gündem
Son dakika: 2 Ekim günlük koronavirüs tablosu açıklandı! Yeni vaka sayısı kaç oldu, can kaybı sayısı bugün kaç oldu?
Son dakika: 2 Ekim günlük koronavirüs tablosu açıklandı! Yeni vaka sayısı kaç oldu, can kaybı sayısı bugün kaç oldu? Sağlık Bakanlığı tarafından her gün açıklanan günlük koronavirüs tablosu az önce açıklandı. Günlük yapılan test sayısı vaka sayısı, can kaybı sayısı ve iyileşen hasta sayısı gibi bilgilerin yer aldığı Koronavirüs tablosunun açıklanmasının ardından yeni vaka ve can kaybı sayısı araştırma konusu olmaya devam ediyor. İşte yeni vaka ve can kaybı sayısı...
2.10.2021 Gündem
SON DAKİKA: Koronavirüs tablosu AÇIKLANDI! Vaka sayısı artıyor! Türkiye'de yeni vaka ve can kaybı sayısı kaç oldu?
SON DAKİKA: Koronavirüs tablosu AÇIKLANDI! Vaka sayısı artıyor! Türkiye'de yeni vaka ve can kaybı sayısı kaç oldu? Günlük koronavirüs vaka sayılarını içeren tablo her gün Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanmaya devam ediyor. Son dönemde hızlı yükseliş yaşayan vaka sayıları dün açıklanan son tabloda da yükselişini sürdürdü. Temmuz başından bu yana vaka sayılarında % 81 oranında yükseliş yaşandı. Peki son 24 saatte ülkemizde kaç yeni vaka tespit edildi?
23.07.2021 Gündem
Son dakika... Corona virüste korkutan tablo! Bakan Koca paylaştı...
Son dakika... Corona virüste korkutan tablo! Bakan Koca paylaştı... Son dakika haberine göre Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'nin günlük corona virüs tablosunu açıkladı. Türkiye'de son 24 saatte 112 bin 942 covid-19 testi yapıldı, 1743 kişiye hastalık tanısı konuldu. Son 24 saatte 68 kişi covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti, ağır hasta sayısı 1491 oldu. Son 24 saatte 1202 kişinin covid-19 tedavisinin tamamlanmasıyla iyileşenlerin sayısı 268 bin 435'e yükseldi. Bakan Koca yaptığı değerlendirmede ağır hasta sayısına dikkat çekti.
21.09.2020 Gündem