Buhar

Buhar

Son dakika buhar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan buhar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan buhar haber sayfamızda...

Buhar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.007 buhar haberi bulunmuştur.
CHP'den 1 Mayıs açıklaması
CHP'den 1 Mayıs açıklaması CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer, "1 Mayıs Taksim'dir, Taksim 1 Mayıs'tır. CHP olarak bu konudaki tavrımızı açık ve net bir kez daha ilan ediyoruz. 1 Mayıs yasağına ilişkin kararı kaldıran Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) 12 Ekim 2023'te almış olduğu kararın uygulanması çağrısını yapıyoruz. Hukuksuz yasak kararında ısrar edilmemesini, meydanın tarihine ve değerlerine uygun şekilde emekçilere açılmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.
18.04.2024 Gündem
Sanayiden büyüme için olumlu sinyal
Sanayiden büyüme için olumlu sinyal Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) rakamlarına göre, sanayi üretimi şubat ayında aylık yüzde 3.2, yıllık yüzde 11.5 artış gösterdi.
9.04.2024 Ekonomi
Sanayi üretimi belli oldu
Sanayi üretimi belli oldu TÜİK rakamları açıkladı. Şubat ayında sanayi üretimi bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 11,5 arttı.
8.04.2024 Uzmanpara
Sanayi üretimi açıklandı
Sanayi üretimi açıklandı TÜİK rakamları açıkladı. Şubat ayında sanayi üretimi bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 11,5 arttı.
8.04.2024 Ekonomi
Teknoloji bağımlılığı kanser mi yapıyor?
Teknoloji bağımlılığı kanser mi yapıyor? Dünya Sağlık Örgütüne (DSÖ) bağlı uluslararası Kanser Araştırma Ajansının (IARC) bu yıl yayımladığı rapora göre, 2022’de 20 milyon yeni kanser vakası görülmüşken, düzensiz beslenme, tütün ürünleri kullanımı, hareketsizlik, stresle birlikte bu rakamların artacağı tahmin ediliyor.
5.04.2024 Gündem
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif!
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif! Ramazan ayının en güzel yanı iftarda aile ve dostlarla birlikte olmaktır ama bazen sofranın etrafındakiler, bazen de sofranın kurulduğu yer değişebilir. Her nerede ve kiminle olursak olalım lezzetli bir sofra kurmak aslında hiç de zor değil. Nasıl mı? İşte herkesin kendine göre bir mutluluk bulacağı 5 harika piliç tarifi!
25.03.2024 Advertorial
Sıcak suyla duş almak kanı zehirliyor! Rahatlamanın bir inceliği var, şaşırtan sonuç
Sıcak suyla duş almak kanı zehirliyor! Rahatlamanın bir inceliği var, şaşırtan sonuç Yorgun bir günün ardından sıcak bir duş almanın hayali herkes için paha biçilemezdir. Sıcacık suyun altında temizlendiğini hissetmek oldukça rahatlatır. Peki ya sıcak su rahatlatmak yerine rahatsızlığa sebep oluyorsa? İşte detaylar.
23.03.2024 Genel Sağlık
Nehir değil  ‘atık kanalı’
Nehir değil ‘atık kanalı’ Marmara Bölgesi’nin Karadeniz kıyılarındaki Yıldız Dağları’ndan doğup 283 km yol katederek Meriç Nehri ile birleştikten sonra Ege Denizi’ne dökülen Ergene Nehri, kimyasal ve evsel atıklar nedeniyle yıllardır kirli akıyor.
13.03.2024 Gündem
Sanayi üretimi açıklandı
Sanayi üretimi açıklandı TÜİK ocak ayı sanayi üretimi verilerini açıkladı. Sanayi üretimi yıllık %1,1 arttı.
12.03.2024 Ekonomi
Ocak ayı sanayi üretimi belli oldu
Ocak ayı sanayi üretimi belli oldu Sanayi üretimi ocakta yıllık %1,1 arttı.
12.03.2024 Uzmanpara
İçinde yok yok! Dünyanın en büyük kruvaziyer gemisi Kuşadası'nda
İçinde yok yok! Dünyanın en büyük kruvaziyer gemisi Kuşadası'nda Kuşadası’na dünyanın en büyük yolcu gemilerinden biri olan Panama bayraklı Sun Princess ile çoğunluğu Amerika Birleşik Devletleri (ABD) vatandaşı olan 3 bin 745 turist ve bin 675 mürettebat geldi. Kente ilk seferini yapması dolayısıyla gemi kaptanı ve şirket yöneticileri ile bir araya gelerek çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Ömer Günel; "Kruvaziyer turizmi için attığımız adımların meyvelerini veriyor olması bizi çok mutlu etti" dedi.
3.03.2024 Gündem
Kim Kardashian kurtarmaya çalıştı ama olmadı! İdam öncesi yürek sızlatan son söz
Kim Kardashian kurtarmaya çalıştı ama olmadı! İdam öncesi yürek sızlatan son söz 23 yıldır infazını beklemesine rağmen, "Ben masumum" demekten hiç vazgeçmedi. Ayrıca mahkemede yalancı şahitlik yapanlar olduğuna inanılıyor, kanıtlar çelişiyordu. Son aşamada Kim Kardashian da kurtarmak için devreye girse de olmadı. Ivan Cantu suçsuz yere mi idam edilmişti? Son sözleri bakın ne oldu.
3.03.2024 Yaşam
4 milyon lira 10 dakikada buhar oldu! Kurnazca yöntem: 'Evinize girebilir miyiz?'
4 milyon lira 10 dakikada buhar oldu! Kurnazca yöntem: 'Evinize girebilir miyiz?' Her şey yolundaydı, keyifli bir akşam yemeği için karı-koca mutfağa girdiler. İşte ne olduysa o anda oldu, yaşananlar bilim kurgu senaryolarını aratmadı. Tüm bunlara şahit olan radyo programcısı genç kadının anlattıkları ise duyanları şaşkına çevirdi.
3.03.2024 Yaşam
Alper Gezeravcı gençlerle bir araya geldi! Uzaydaki ilk deneyini anlattı
Alper Gezeravcı gençlerle bir araya geldi! Uzaydaki ilk deneyini anlattı Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Antalya Diplomasi Forumu’nda (ADF) Dışişleri Bakan Yardımcısı Burak Akçapar’la birlikte gençlerin yer aldığı oturuma katıldı.
2.03.2024 Gündem
Yöntemi öğrenen sararmış yastıklara güle güle diyor! Ter de ağız lekesi de buhar oluyor
Yöntemi öğrenen sararmış yastıklara güle güle diyor! Ter de ağız lekesi de buhar oluyor Evinizdeki beyaz yastıklar, çarşaflar kullanıma bağlı olarak sararmaya başlıyor. Zamanla yıpranan ev eşyalarını çöpe atmak yerine eski haline dönüştürmek mümkün. İşte sararmış yastıkları bembeyaz yapmanın kolay yolu.
2.03.2024 Püf Noktası
Turgut Altınok: Büyükşehirdeki işçilerimizin maaşına zam yapacağız
Turgut Altınok: Büyükşehirdeki işçilerimizin maaşına zam yapacağız AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, ATO Congresium'da düzenlenen proje tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın verdiği sözleri tutmadığını söyleyen Altınok, emeklilere her ay 5 bin lira destek ödeneceğini, öğrencilere ise ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.
25.02.2024 Haberler
AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok: Emeklilere her ay 5 bin lira destek
AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok: Emeklilere her ay 5 bin lira destek Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, sosyal refah desteği statüsündeki emeklilerin ANKART'ına her ay 5 bin TL yatıracaklarını, ilk ödemeyi de 15 Nisan'da yapacaklarını duyurdu.
25.02.2024 Gündem
Prof. Dr. Ömer Özkan: Beyin nakli yüzyıllardır insanların aklında
Prof. Dr. Ömer Özkan: Beyin nakli yüzyıllardır insanların aklında Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Organ Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ömer Özkan, "İnsan ömründe şimdilerde 80- 85'lerden bahsediyoruz. Ölümsüzlük denilen kavramda 30'lardan 80'e geldiysek belki 100'e de uzayacak. Felç hastalarını iyileştirdiğimiz zaman bilin ki kafa nakli de mümkün olabilecek" açıklamasında bulundu.
23.02.2024 Gündem
Kavanoz üzerindeki etiketi bir çırpıda söküp atan formül! Yapışkan iz adeta buhar oluyor
Kavanoz üzerindeki etiketi bir çırpıda söküp atan formül! Yapışkan iz adeta buhar oluyor Turşu, salça gibi konserve gıdayla dolu kavanozları içindekiler bittiğinde kullanmaya devam etmek için rafa kaldırmak istiyoruz. Ancak kavanozların üzerinde bulunan etiketleri çıkarması bir hayli zor oluyor. İşte kavanoz etiketinden kurtulmanın en kolay yolları.
21.02.2024 Püf Noktası
Radarda 5 yılda tam 4 unicorn var
Radarda 5 yılda tam 4 unicorn var "Önümüzdeki 5 yıl içerisinde, Alesta'nın yatırım yaptığı girişimler arasından 4 unicorn çıkmasını umuyoruz. Ayrıca, Alesta için halka açılma planlarımız bulunmakta..."
12.02.2024 Milliyet Executive
İzmir'deki 2.5 milyar liralık vurgunun perde arkası! Nihat Uludağ anlattı
İzmir'deki 2.5 milyar liralık vurgunun perde arkası! Nihat Uludağ anlattı İzmir, Türkiye'nin en büyük vurgunlarından biriyle gündemde. Aralarında emekli bir tuğgeneralin de olduğu 32 kişi 2.5 milyar liralık vurgun iddiasıyla gözaltına alındı. 2.5 milyar liralık vurgunda neler yaşandı? CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ detayları Semiha Şahin'e anlattı.
9.02.2024 Haberler
İzmir'deki 2.5 milyar liralık vurgunun perde arkası! Nihat Uludağ anlattı
İzmir'deki 2.5 milyar liralık vurgunun perde arkası! Nihat Uludağ anlattı İzmir, Türkiye'nin en büyük vurgunlarından biriyle gündemde. Aralarında emekli bir tuğgeneralin de olduğu 32 kişi 2.5 milyar liralık vurgun iddiasıyla gözaltına alındı. 2.5 milyar liralık vurgunda neler yaşandı? CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ detayları Semiha Şahin'e anlattı.
9.02.2024 Gündem
Sanayi üretimi belli oldu
Sanayi üretimi belli oldu TÜİK sanayi üretimi verilerini açıkladı. Yıllık %1,6 arttı
9.02.2024 Ekonomi
Sanayi üretimi belli oldu
Sanayi üretimi belli oldu Sanayi üretimi aralık ayında yıllık %1,6 arttı.
9.02.2024 Uzmanpara
20 milyonluk malikanelerinden küf yüzünden taşınmak zorunda kaldılar!
20 milyonluk malikanelerinden küf yüzünden taşınmak zorunda kaldılar! Bir döneme damga vuran Jones Brothers grubundan Nick Jones ile oyuncu ve eski güzellik kraliçesi Priyanka Chopra, 2019'da satın aldıkları lüks malikanelerinde yaşadıkları sorunlarla gündeme geldi. Geçtiğimiz sene küf ve su sızıntısı nedeniyle evin inşaatçılarına dava açan ikilinin, malikanelerinden taşınmak zorunda kaldığı ortaya çıktı.
3.02.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Buhar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.