Buket Taşdelen

Buket Taşdelen

Son dakika Buket Taşdelen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Buket Taşdelen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Buket Taşdelen haber sayfamızda...

Buket Taşdelen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 210 buket taşdelen haberi bulunmuştur.
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Evinde yangın çıktı Cansu Dere’nin evinde önceki akşam yangın çıktı...
27.01.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Damga vuran fotoğraf Cansu Tosun, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla gündem oldu...
19.12.2022 Cadde
Renkli buluşma
Renkli buluşma Sephora, yeni yılın gelişini çok özel bir davetle Esma Sultan Yalısı’nda kutladı.
8.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Suç duyurusunda bulundu Hadise, programlarda kendisine tehdit ve hakaret eden herkes hakkında suç duyurusunda bulundu...
1.12.2022 Cadde
İş insanı Dilek Ertek için gıyabi cenaze namazı
İş insanı Dilek Ertek için gıyabi cenaze namazı Türkiye'de dünyaca ünlü mücevher markasının distribütörü olan iş insanı Dilek Ertek, tatil amacıyla gittiği Haiti'de gemiden düştü. Ertek'in 20 gündür bulunamaması üzerine Teşvikiye Camii'nde gıyabi cenaze namazı kılındı.
14.11.2022 Gündem
İzzet Yıldızhan da 'tayt' tartışmasına dahil oldu: Nükhet Duru geriden geliyor!
İzzet Yıldızhan da 'tayt' tartışmasına dahil oldu: Nükhet Duru geriden geliyor! Nükhet Duru, önceki günlerde Çırağan Sarayı’nda katıldığı bir davet öncesi gazetecilerle konuşarak, çok konuşulacak bir 'tayt' açıklamasında bulunmuş; "Bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık" ifadelerini kullanmıştı. Gündem olan sözlerin ardından, daha önce 'sahne kostümü' tartışmalarının fitilini ateşleyen İzzet Yıldızhan da konuya dahil olarak kendi görüşlerini belirtti. İşte detaylar...
1.11.2022 Cadde
Fatih Ürek'ten Nükhet Duru'ya destek! 'Tunikle örtsünler'
Fatih Ürek'ten Nükhet Duru'ya destek! 'Tunikle örtsünler' Nükhet Duru, önceki günlerde Çırağan Sarayı’nda katıldığı bir davet öncesi gazetecilerle konuşarak, çok konuşulacak bir 'tayt' açıklamasında bulunmuş; "Bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık" ifadelerini kullanmıştı. Gündem olan sözlerin ardından 29 Ekim'de Kıbrıs'ta sahne alan Fatih Ürek, meslektaşının açıklamasına katıldığını söyleyerek; dikkat çeken ifadeler kullandı.
31.10.2022 Cadde
Astroloji sohbeti
Astroloji sohbeti Cemiyet hayatının ünlü isimleri, astrolog Filiz Özkol’un ‘Piano Piercing House Cafe’de gerçekleşen astroloji sohbetinde bir araya geldi.
29.10.2022 Cadde
Nükhet Duru: Sokakta taytla dolaşılması hiç hoş bir görüntü değil!
Nükhet Duru: Sokakta taytla dolaşılması hiç hoş bir görüntü değil! 1971 yılında dans müziği orkestrasında solistlik yaparak şarkıcılığa adım atan, 1974'te ilk 33'lük plağı yayınlanan Nükhet Duru, 1975'te 'Beni Benimle Bırak' ile geniş dinleyici kitlesine ulaştı. 70'li ve 80'li yıllarda Türkiye'de popüler müziğin en güçlü ve en meşhur seslerinden biri olan 68 yaşındaki sanatçı, önceki gün Çırağan Sarayı’nda katıldığı davet öncesi çok konuşulacak sözler sarfetti: Tunikle giyildiğinde tamam ama sokakta çorapla dolaşan bir sürü kadın var. Buna bir 'dur' deyin".
27.10.2022 Cadde
Sarnıç’ta görsel şov
Sarnıç’ta görsel şov adL, tasarımcı Raisa ve Vanessa’nın hazırladığı ‘adL x Raisa Vanessa Sonbahar-Kış 22-23’ koleksiyonunu Yerebatan Sarnıcı’ndaki defileyle tanıttı.
30.09.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde 25 Kasım’da vizyonda! Emin Alper’in dördüncü uzun metrajlı filmi ‘Kurak Günler’, 25 Kasım’da vizyona girecek...
29.09.2022 Cadde
Yeni otomobillere yakın markaj!
Yeni otomobillere yakın markaj! Mercedes-Benz Gelecek Otomotiv, Vadipark’taki ikonik showroom’unda gerçekleştirdiği davette, tamamen elektrikli sürüş deneyimi sunan Mercedes-EQ marka araçları tanıttı.
24.09.2022 Cadde
İyi ki doğdun!
26.07.2022 Cadde
Şık davet
Şık davet Lüks ev tekstili markası Valeron, yeni koleksiyonunu şık bir davet ile tanıttı.
27.05.2022 Cadde
Bahar daveti
Bahar daveti Türk Böbrek Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Seval Ermiş ve Sosyal Komite üyelerinin, vakıf yararına Cahide Palazzo’da düzenlediği ‘Bahar Daveti’ çok sayıda ünlü ismi bir araya getirdi.
25.05.2022 Cadde
Çukurcuma’da moda daveti
Çukurcuma’da moda daveti Kendi tasarımlarıyla adından söz ettiren cemiyet hayatının ünlü isimi Şebnem Çapa, ‘Chez-Bo’ markasının yeni koleksiyonunu Beyoğlu Çukurcuma’daki butiğinde düzenlenen özel bir davetle tanıttı.
25.04.2022 Cadde
Anlamlı defile
Anlamlı defile Bir Demet Umut Derneği, kuruluşunun üçüncü yıllında eğitim bursları yararına Anthaven Marina&Radisson Collection Hotel’de tasarımcı Mehmet Köymen’in 2022 Sea Summer Haute Couture koleksiyon defilesini sundu.
24.08.2021 Cadde
'İşimiz olmadıkça evden çıkmıyoruz'
'İşimiz olmadıkça evden çıkmıyoruz' Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Buket Taşdelen, geçtiğimiz gün Vadistanbul'da objektiflere yansıdı.
8.12.2020 Cadde
Terazi kadınlarına kutlama
Terazi kadınlarına kutlama Cemiyet hayatının ünlü isimleri, doğum günü vesilesiyle bir araya geldikleri dostlarıyla kutlama yapıp, hasret giderdi
24.10.2020 Cadde
Işıl Reçber ile Buket Taşdelen'in keyifli günü
Işıl Reçber ile Buket Taşdelen'in keyifli günü Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Buket Taşdelen ve sosyetik güzel Işıl Reçber, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı.
2.10.2020 Cadde
Gelecek nesle yatırım!
Gelecek nesle yatırım! Cemiyet hayatının ünlü isimleri, ’Yaratıcı Çocuklar Derneği’nin düzenlediği çay saatinde, bugüne kadarki çalışmalarını paylaşırken, yeni dönem projelerini konuştu
25.01.2020 Cadde
Önce yemek
Önce yemek Işıl Reçber ve Buket Taşdelen, İstinye Park’ta görüntülendi.
12.01.2020 Cadde
FARKLI DENEYİM
FARKLI DENEYİM Cemiyet hayatının renkli simaları, The Palm Event alışveriş etkinliğinde, lüks markalarla buluştu
11.12.2019 Cadde
Koleksiyonunu tanıttı
Koleksiyonunu tanıttı Feryal Gülman, Barrus London markasıyla iş birliğinde hazırladığı ve kendi adını taşıyan koleksiyonunu, Gizia Gate Nişantaşı mağazasında tanıttı.
22.11.2019 Cadde
‘Mor Çiçekler’ için buluştular
‘Mor Çiçekler’ için buluştular İstanbul’da yerleşik Muvazzaf ve Fahri Konsolos Eşleri Grubu (SCCI), şiddet mağduru kadınlar için bir yardım organizasyonu gerçekleştirdi.
19.11.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Buket Taşdelen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.