Bülent Tulun

Bülent Tulun

Son dakika Bülent Tulun haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bülent Tulun gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bülent Tulun haber sayfamızda...

Bülent Tulun

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 785 bülent tulun haberi bulunmuştur.
Olay sözler: Terim bir daha Galatasaray'ın başına zor gelir! Gedson sıradan oyuncu
Olay sözler: Terim bir daha Galatasaray'ın başına zor gelir! Gedson sıradan oyuncu Galatasaray camiasının önde gelen isimlerinden Bülent Tulun, Fatih Terim'den Eric Gerets'e, Ribery'den Drogba'ya kadar birçok konuda Ajansspor'a açıklamalarda bulundu.
11.04.2022 Galatasaray
Mancini, Fatih Terim’in halefiydi
Mancini, Fatih Terim’in halefiydi Ona Visionario diyorlar… İleri görüşlü ya da hayalperest… İki kez bizim İmperatore’nin peşinden geldi, onun bıraktığı yerden iki kupa kazandı
18.07.2021 Futbol
Tarık Çamdal'ın üçte biri fiyatına 1. Lig'e çıktılar!
Tarık Çamdal'ın üçte biri fiyatına 1. Lig'e çıktılar! G.Saray'da Ünal Aysal yönetiminde mali işlerde görev yapan Işıtan Gün'ün, Tarık Çamdal'ın üçte bir maliyetine Fortuna Sittard'ı satın alması kulübün kaderini değiştirdi. 2002'den beri 2. Lig'de düşmeme mücadelesi veren Fortuna, çağ atlarken ülkede en çok konuşulan kulüplerden biri oldu
30.06.2020 Galatasaray
Adnan Polat: "Dursun Özbek bağımsız ve özgür değil
Adnan Polat: "Dursun Özbek bağımsız ve özgür değil Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Adnan Polat, yıllar sonra Sarı-kırmızılı camia ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Galatasaray
Üç yıllık rötar!
Üç yıllık rötar! Galatasaray Gomis ile üç sene önce anlaşma sağladı. Ancak ne Mancini ne de Prandelli onay vermedği için transfer bu sezona kaldı.
30.06.2020 Galatasaray
"Bir lirayı heba etmem"
"Bir lirayı heba etmem" Galatasaray başkanı Dursun Özbek, transferi kendisinin yaptığını söyledi, her şey için titiz davrandıklarını ifade etti.
30.06.2020 Galatasaray
Ahmet Çakar'dan bomba iddia!
Ahmet Çakar'dan bomba iddia! Spor yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, Galatasaray'ın Fellaini transfer girişimi hakkında inanılmaz bir iddiada bulundu.
13.08.2017 Futbol
Skorer TV Spor Bülteni - 06 Ocak 2017
Skorer TV Spor Bülteni - 06 Ocak 2017 Gazeteci Hıncal Uluç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in, kulübün son 15 yılının denetim raporlarını sakladığını iddia etti.    Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Bülent Tulun, katıldığı programda canlı yayında Dick Advocaat ile ilgili flaş bir iddia ortaya attı.   PAOK’un Galatasaray’ın istediği Rodrigues’i yerini doldurmadan satmak istemediğini yazan Yunan basını, "PAOK Stoch’un peşinde” dedi...   2011-12 sezonu öncesi Trabzonspor’da forma giyen Selçuk İnan’ı Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe, Mehmet Ekici’yi renklerine katarak ezeli rakibinden rövanşı almayı başardı.
6.01.2017 Programlar
Hüseyin Avni’ler merkezde
Hüseyin Avni’ler merkezde Bazı büyükelçilerin merkeze alınması ve kimi büyükelçiliklere de atama yapılmasına ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, dün Resmi Gazete’de yayımlandı.
20.09.2016 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan yeni atamalar
Dışişleri Bakanlığı'ndan yeni atamalar Bazı büyükelçilerin merkeze alınması ve kimi  büyükelçiliklere de atama yapılmasına ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.
20.09.2016 Siyaset
Yıllar sonra gelen Ribery itirafı!
Yıllar sonra gelen Ribery itirafı! Galatasaray eski yöneticilerinden Bülent Tulun, Franck Ribery’nin bedelsiz olarak takımdan ayrılmasının tamamen kendi suçları olduğunu söyledi.
30.06.2020 Galatasaray
'Üç yıldız G.Saray’a evet dedi!'
'Üç yıldız G.Saray’a evet dedi!' Yılın menajeri ödülünü alan Özkan Doğan, Sporcope’a konuştu. Dani Alves, Khedira ve Dante’nin Galatasaray’a ‘evet’ dediğini açıkladı. Eto’o ve Mario Gomez transferlerinin bilinmeyenlerini anlattı.
30.06.2020 Galatasaray
G.Saray'ın hedefindeki iki golcü!
G.Saray'ın hedefindeki iki golcü! Galatasaray'da görev aldığı dönemde çok tartışılan yöneticilerden Bülent Tulun, A Spor canlı yayınında transferle ilgili açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Galatasaray
Flaş G.Saray gerçeği! Hakan Arıkan...
Flaş G.Saray gerçeği! Hakan Arıkan... Sezon başında Fernando Muslera'nın yedeğini arayan Galatasaray'da Hakan Arıkan ismini Taffarel veto etmiş.
30.06.2020 Galatasaray
Bülent Tulun'dan yalanlama!
Bülent Tulun'dan yalanlama! Galatasaray'daki kritik adam Bülent Tulun Skorer.com'a konuştu.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray'da Albayrak depremi!
Galatasaray'da Albayrak depremi! Mevcut yönetimde Ali Dürüst ile birlikte başarılı işlere imza atan Abdurrahim Albayrak şimdilik yolun sonuna gelmiş görünüyor.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray'da 6 transfer bombası!
Galatasaray'da 6 transfer bombası! Galatasaray Eski Scout Şefi Mahmut Alpaslan, Radyospor'da Galatasaray gündemini sallayacak açıklamalar yaptı.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray'da başkanlığa aday!
Galatasaray'da başkanlığa aday! Galatasaray'ın eski yöneticisi Adnan Öztürk, Mayıs ayında yapılacak kongrede başkan adayı olacağını açıkladı.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray'da iki flaş ayrılık!
Galatasaray'da iki flaş ayrılık! Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Ünal Aysal döneminde kritik görevler üstlenen Bülent Tulun ve Erdal Keser ile yolları ayırma kararı aldı.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray'da seçim öncesi sürpriz buluşma! Tulun...
Galatasaray'da seçim öncesi sürpriz buluşma! Tulun... G.Saray'da başkanlığı yarın resmen bırakacak olan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun dün Duygun Yarsuvat'ın ekibiyle buluştu
30.06.2020 Galatasaray
Genç avukat sonsuzluğa uğurlandı
Genç avukat sonsuzluğa uğurlandı Oğlu Mert’i dünyaya getirdikten sonra yaşamını yitiren Carrefoursa’nın avukatlarından Duygu Alçıcı, dün son yolculuğuna gözyaşları arasında uğurlandı.
8.10.2014 Gündem
Duygu Alçıcı son yolculuğuna uğurlandı
Duygu Alçıcı son yolculuğuna uğurlandı İstanbul’da özel bir hastanede doğum sonrası bebeği karıştırılan ve yüksek ölüm riski taşıyan trombosit eksikliğine yenik düşen Duygu Alçıcı bugün toprağa verildi.
8.10.2014 Gündem
Aysal'ın eşinden Tulun'a tepki!
Aysal'ın eşinden Tulun'a tepki! Ailesi hakkında çıkan haberlere çok sinirlenen Fani Aysal, yaşananların sorumlusu olarak gördüğü Galatasaray Yurt dışı Altyapı Sorumlusu Tulun’dan bir açıklama beklediği için onu maçları izlediği locaya gitti.
1.07.2020 Futbol
Chedjou: Herkese göstereceğim
Chedjou: Herkese göstereceğim Galatasaray'ın Kamerunlu stoperi kendini bu sezon ispatlayacağını söyledi.
1.07.2020 Futbol
Chedjou'dan Mancini için şok sözler!
Chedjou'dan Mancini için şok sözler! Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Chedjou'dan eski hocası Mancini hakkında şok açıklama...
30.06.2020 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Bülent Tulun ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.