Hayal Köseoğlu: 'Dismorfik Bozukluğu' ve 'Bulimia Nervoza' ile mücadele ettim
Hayal Köseoğlu: 'Dismorfik Bozukluğu' ve 'Bulimia Nervoza' ile mücadele ettim Bir döneme damga vuran 'Aşk-ı Memnu' dizisinde canlandırdığı 'Pelin' karakteriyle hafızalara kazınan Hayal Köseoğlu, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Köseoğlu, son olarak itirafıyla dikkat çekti. Ödül gecesine kendi tasarladığı elbiseyle çıkan oyuncu, kıyafetinin üzerine yazdığı yazıya da açıklık getirdi.
15.06.2023 Cadde
Duygu Özaslan son pozlarıyla dikkat çekti
Duygu Özaslan son pozlarıyla dikkat çekti Sosyal medyada yayınladığı bikinili kareleri ile Bodrum tatilinde objektiflere yansıyan görüntüsü arasındaki fark çok konuşulan YouTuber Duygu Özaslan, Instagram hesabından yeni pozlarını yayınladı.
6.10.2020 Cadde
Duygu Özaslan klozetin başında ağlarken videosunu çekti
Duygu Özaslan klozetin başında ağlarken videosunu çekti Geçtiğimiz günlerde Duygu Özaslan'ın paylaştığı bikinili pozları ile sosyal medyada gündem olan fotoğrafları arasındaki fark dikkat çekmişti. 'Bulumia nervoza' olduğunu açıklayan fenomen, son olarak ağlarken bir videosunu paylaştı.
25.07.2020 Cadde
Duygu Özaslan'ın bikinili paylaşımı olay oldu
Duygu Özaslan'ın bikinili paylaşımı olay oldu Kişisel hesabında paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettiren Duygu Özaslan'ın photoshop'suz hali gündem olmuştu. Duygu Özaslan yeni bikinili pozlarını sosyal medyadan paylaşınca yine eleştiri konusu oldu.
11.07.2020 Cadde
Bulimia Nervoza nedir, belirtileri nelerdir? Duygu Özaslan'ın hastalığı  Bulimia Nervoza hastalığı tedavisi
Bulimia Nervoza nedir, belirtileri nelerdir? Duygu Özaslan'ın hastalığı Bulimia Nervoza hastalığı tedavisi Sosyal medyada büyük bir takipçi sayısı olan ünlü fenomen Duygu Özaslan, Bulimia Nervoza hastalığı ile mücadele ettiğini açıkladı. YouTube üzerinden yayınladığı makyaj videolarıyla geniş bir takipçi kitlesine ulaşan Özaslan'ın hastalığı Bulimia Nervoza ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik...
8.07.2020 Gündem
Duygu Özaslan hastalığını açıkladı
Duygu Özaslan hastalığını açıkladı Fenomen Duygu Özaslan'ın, vücudunun hiç photoshop yapılmamış kilolu halini gösteren fotoğrafları ortaya çıktı. Sosyal medyadan gelen eleştirilere daha fazla dayanamayan Özaslan, kiloları 'Bulimia Nervoza' hastalığı nedeniyle aldığını açıkladı.
8.07.2020 Cadde
Bulimia nervoza, tüm bedene olduğu gibi dişlere de zarar veriyor
Bulimia nervoza, tüm bedene olduğu gibi dişlere de zarar veriyor Psikolojik kökenli bir yeme bozukluğu olan Bulimia Nervoza (kısa adıyla Bulimia), özellikle 15-25 yaş arasındaki genç kızlarda erkeklere ve diğer yaş gruplarına göre daha sık görülüyor.
30.04.2014 Güzellik