Bungalov

Bungalov

Son dakika bungalov haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bungalov gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bungalov haber sayfamızda...

Bungalov

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 369 bungalov haberi bulunmuştur.
Bungalov işletmecisi ortağını ve işçisini öldürmüştü! Korkunç detay ortaya çıktı
Bungalov işletmecisi ortağını ve işçisini öldürmüştü! Korkunç detay ortaya çıktı Ankara’da emekli polis olan ortağı Murat Yılmaz (51) ile Suriye uyruklu işçisi Alaeddin Albaba'yı (40) öldüren bungalov işletmecisi Yunus Emre Hacıfazlıoğlu (32), yakalandı. Şüphelinin Albaba'yı cinayete tanık olduğu için öldürdüğü belirtildi.
25.04.2024 Gündem
Ankara'da korkunç olay! Tartışma kavgaya dönüştü, 2 kişi hayatını kaybetti
Ankara'da korkunç olay! Tartışma kavgaya dönüştü, 2 kişi hayatını kaybetti Ankara Altındağ ilçesinde bungalov imal eden Y.E.H., tartıştığı mesire alanı işletmecisi Murat Yılmaz ile mesire alanı çalışanı Alaeddin Albaba'yı tabancayla vurarak öldürdü.
24.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: 'Odacılar' organize suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya açıkladı: 'Odacılar' organize suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Batman merkezli 8 ilde düzenlenen operasyonlarda "Odacılar" olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini belirtii.
20.04.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya açıkladı: 'Odacılar' organize suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya açıkladı: 'Odacılar' organize suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Batman merkezli 8 ilde düzenlenen operasyonlarda "Odacılar" olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini belirtii.
20.04.2024 Gündem
Evde patron benim
Evde patron benim Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın eşi Meral Özcan, Gölcük Tabiat Parkı’na yapılan bungalovların 17 yıllığına kiralanmasına karşı çıkan protestocular arasında yer alınca Türkiye’nin gündemine oturdu.
20.04.2024 Gündem
Milyonlarca tatilcinin bayram göçü başladı
Milyonlarca tatilcinin bayram göçü başladı Tatilcilerin bayram hazırlığı tamam... 30 milyondan fazla kişinin seyahat edeceği tahmin ediliyor. Antalya ve Bodrum otelleri ile Sapanca tesisleri için talep yüksek. Yunan adaları da ilgi görüyor.
5.04.2024 Ekonomi
180 milyonluk sazan sarmalı vurgunu! Paraları döviz ve altına çevirdikleri anlar ortaya çıktı
180 milyonluk sazan sarmalı vurgunu! Paraları döviz ve altına çevirdikleri anlar ortaya çıktı Mersin polisinin, bilinen alışveriş sitelerinin kopya linkini üreten, sahte hukuk bürolarından arama ve sazan sarmalı yöntemi ile dolandırıcılık yaparak 180 milyon lira haksız kazanç elde eden çeteyi çökertti. Yakalanan şüphelilerden 20'si ise tutuklandı.
29.03.2024 Gündem
Kopya sitelerle 180 milyon liralık vurgun!
Kopya sitelerle 180 milyon liralık vurgun! Kopya siteler yapıp ilan vererek ya da internet üzerinden araç almak isteyenleri sazan sarmalı yöntemiyle dolandıran şebekeye yönelik operasyonda 32 kişi yakalandı.
25.03.2024 Gündem
14 saatlik gergin duruşma! 6 kişi can verdi: 'Kuzu bile kurtulurdu' dedi, ortalık karıştı
14 saatlik gergin duruşma! 6 kişi can verdi: 'Kuzu bile kurtulurdu' dedi, ortalık karıştı Geçtiğimiz yıl Kırklareli’nin Demirköy ilçesinde selde yıkılan ve ruhsatsız olduğu tespit edilen işletme ile ilgili ilk duruşma 14 saat sürdü.
8.03.2024 Gündem
6 kişiye mezar olmuştu... 'Sisli Vadi' bungalov evleri davasının ilk duruşması 14 saat sürdü
6 kişiye mezar olmuştu... 'Sisli Vadi' bungalov evleri davasının ilk duruşması 14 saat sürdü Kırklareli’nin Demirköy ilçesi İğneada beldesindeki geçen sene meydana gelen sel felaketinde 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin hayatını kaybetmesi ile ilgili açılan davanın ilk duruşması 14 saat sürdü. Zaman zaman gerginliğin yaşandığı duruşmada tek tutuklu sanık Bülent Bayrak’ın tahliye talebi reddedildi.
8.03.2024 Gündem
İğneada'daki selde 6 kişi ölmüştü! İlk duruşma yarın
İğneada'daki selde 6 kişi ölmüştü! İlk duruşma yarın Kırklareli’nin Demirköy ilçesi İğneada beldesindeki selde 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin ölümüne ilişkin tutuklanan tesis sahibi Bülent Bayrak (53) ile tutuksuz 3 sanık hakkında 3 yıldan 22 yıl 6’şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşması yarın görülmeye başlanacak.
6.03.2024 Gündem
Super Bowl'da 30 saniyesi 7 milyon dolar! Çılgın reklam geliri
Super Bowl'da 30 saniyesi 7 milyon dolar! Çılgın reklam geliri ABD’deki şov kültürünün sporla harmanlanmış örneklerinden Super Bowl’da, bu sene otuz saniyelik reklama yedi milyon dolar ödeniyor. Amerikan futbolunda şampiyonu belirleyen dünyanın en ticari spor müsabakasına, paranın su gibi aktığı Las Vegas ev sahipliği yapıyor.
11.02.2024 Diğer
Çanakkale'de emlak fırsatları altın değerinde
Çanakkale'de emlak fırsatları altın değerinde Çanakkale, İstanbul, İzmir ve Bursa üçgenindeki konumu ve artan ulaşım imkanlarıyla büyük kentlere olan ilgiyi üzerine çekmeye devam ediyor.
7.02.2024 Ekonomi
19 yıl önce İstanbul’da kuyumcu soydu! Diyarbakır’da bazanın içinde yakalandı
19 yıl önce İstanbul’da kuyumcu soydu! Diyarbakır’da bazanın içinde yakalandı Diyarbakır’da ‘Pusula’ adı verilen eş zamanlı hırsızlık operasyonunda, aralarında 19 yıl önce İstanbul’da kuyumcu soyan şüphelilerden O.G.’nin de olduğu 10 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden birinin baza içerisinde yakalandığı anlar kameraya yansıdı.
4.02.2024 Gündem
'Bungalov kiralayacağız' yalanıyla dolandırdılar
'Bungalov kiralayacağız' yalanıyla dolandırdılar Ümraniye'de bungalov kiralayacaklarını söyledikleri mağdurdan, banka aracılığıyla 135 bin lira alıp kayıplara karışan 3 şüpheli polis tarafından yakalandı.
4.02.2024 Gündem
6 kişiye mezar olmuştu! Acı son göz göre göre gelmiş
6 kişiye mezar olmuştu! Acı son göz göre göre gelmiş Kırklareli'nin Demirköy ilçesi İğneada beldesindeki selde 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin ölümüne ilişkin tutuklanan tesis sahibi Bülent Bayrak (53) ile tutuksuz 3 sanık hakkında 3 yıldan 22 yıl 6’şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Selde ölen tesis müdürü Ümit Solmaz'ın ablası Yasemin Demir'ın verdiği tanık ifadesinde anlattıkları yaşanan ihmali gözler önüne serdi.
31.01.2024 Gündem
Sömestir tercihi ‘her şey dahil’
Sömestir tercihi ‘her şey dahil’ Sömestir için ailelerin tatil tercihinde ‘her şey dahil oteller’ ile Antalya öne çıkıyor. İstanbul yakını rotalar ve Kapadokya gibi kültür turları da ailelerin bu yılki tatil seçimini oluşturuyor. Ardından ise kayak ve termal otellerde konaklama tercih ediliyor.
18.01.2024 Ekonomi
Hegoba ile Doğanın Kollarında Benzersiz Tatil Deneyimi Sizi Bekliyor!
Hegoba ile Doğanın Kollarında Benzersiz Tatil Deneyimi Sizi Bekliyor! Hegoba, sadece bir tatil yerinden çok daha fazlası. Adeta doğanın kollarında huzur bulduğun bir kaçamak noktası. Tiny house, villa, bungalov... Hangisi sana daha çok hitap eder bilmiyoruz, ama her biri senin için özenle seçildi. Hadi gel, sen de kendi doğa kaçamağını seç!
16.01.2024 Advertorial
20 ilde Sibergöz-12 operasyonu! 75 kişi yakalandı
20 ilde Sibergöz-12 operasyonu! 75 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda 75 kişinin yakalandığını paylaştı. Bakan Yerlikaya Sibergöz-12 operasyonunun ayrıntılarını da sosyal medya hesabından açıkladı.
9.01.2024 Haberler
20 ilde Sibergöz-12 operasyonu! 75 kişi yakalandı
20 ilde Sibergöz-12 operasyonu! 75 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda 75 kişinin yakalandığını paylaştı. Bakan Yerlikaya Sibergöz-12 operasyonunun ayrıntılarını da sosyal medya hesabından açıkladı.
9.01.2024 Gündem
Kendine taktışı serum sonu oldu! Hemşirenin sır ölümünden sonra flaş uyarı
Kendine taktışı serum sonu oldu! Hemşirenin sır ölümünden sonra flaş uyarı Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. İlhan Çetin, evinde kendisine taktığı serum sonucu hayatını kaybeden hemşire Hilmi Tunahan Tosun'un (32) ölümü sonrası uyarılarda bulundu.
19.11.2023 Gündem
Bungalov evleri tatil yapan 6 kişiye mezar olmuştu! Tesisin sahibinden şoke eden savunma
Bungalov evleri tatil yapan 6 kişiye mezar olmuştu! Tesisin sahibinden şoke eden savunma Kırklareli İğneada'da meydana gelen selde 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin ölümüne ilişkin tutuklanan tesisin sahibi Bülent Bayrak'ın (53) şoke eden ifadesi, ortaya çıktı.
19.11.2023 Gündem
Son dakika... Meteoroloji'den yeni uyarı! İstanbul'da dereler taştı, istinat duvarı çöktü
Son dakika... Meteoroloji'den yeni uyarı! İstanbul'da dereler taştı, istinat duvarı çöktü Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul dahil birçok il için yeniden kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Yağışların yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Öte yandan Şile’de gece saatlerinde etkili olan sağanak yağışın ardından Koca Deresi taştı.  Tarım arazileri, bazı restoran ve bungalovlar su baskınından etkilendi. Mahsur kalan küçükbaş hayvanlar ise çevredekiler tarafından tekneyle kurtarıldı.
2.10.2023 Gündem
Şile'de deniz kahverengiye döndü! Adeta çamur aktı
Şile'de deniz kahverengiye döndü! Adeta çamur aktı Şile'de kuvvetli yağışla derenin getirdiği çamur denizi kahverengiye çevirdi.
2.10.2023 Gündem
6 kişiye mezar olan 'Sisli Vadi'nin sahibi yakalandı! 'Pasaport' detayı
6 kişiye mezar olan 'Sisli Vadi'nin sahibi yakalandı! 'Pasaport' detayı Kırklareli'nin İğneada beldesinde, kuvvetli yağışın ardından meydana gelen selde, 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin öldüğü olayla ilgili aranırken Edirne'de yakalanan Bülent Bayrak tutuklandı.
22.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bungalov ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.