Burak Serdar Şanal

Burak Serdar Şanal

Son dakika Burak Serdar Şanal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Burak Serdar Şanal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Burak Serdar Şanal haber sayfamızda...

Burak Serdar Şanal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 152 burak serdar şanal haberi bulunmuştur.
Bebek aşıkları: Burak Serdar Şanal-Şevval Aydın
Bebek aşıkları: Burak Serdar Şanal-Şevval Aydın Oyuncu Burak Serdar Şanal ile sevgilisi Şevval Aydın, önceki gün Bebek'te objektiflere takıldı. Çift, bayram tatili nedeniyle boşalan İstanbul'un keyfini çıkardı.
10.04.2024 Cadde
Burak Serdar Şanal yeni sevgilisi Şevval Aydın ile görüntülendi
Burak Serdar Şanal yeni sevgilisi Şevval Aydın ile görüntülendi Kanal D dizisi 'Üç Kız Kardeş'in yıldızı Özgü Kaya ile evlilik yolunda ilerleyen yaklaşık üç yıllık ilişkisi Haziran 2022'de sona eren oyuncu Burak Serdar Şanal, yeni bir aşka yelken açtı.
11.01.2024 Cadde
Özgü Kaya ile rol arkadaşı Eren Ören aşklarını ilan etti!
Özgü Kaya ile rol arkadaşı Eren Ören aşklarını ilan etti! Kanal D’nin; yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi 'Üç Kız Kardeş'in Türkanı Özgü Kaya, dizide Mustafa karakterini canlandıran rol arkadaşı Eren Ören ile bir AVM'de el ele kameralara yansıdı. Birlikte görüntü vererek aşklarını etmiş olan ikili, "Çok mutluyuz" dedi.
22.12.2022 Cadde
‘Servetim yok’
‘Servetim yok’ Aydemir Akbaş, önceki akşam Burak Serdar Şanal, Ömer Demircan ve Ahmet Eryıldırım’ın ortaklığında hayata geçiren Uniq Auto’nun açılışına katıldı.
19.09.2022 Cadde
Yeni aşk
Yeni aşk Özgü Kaya’yla evlilik yolundayken ilişkilerini noktalayan Burak Serdar Şanal, eski sevgilisini çabuk unuttu.
17.08.2022 Cadde
Ünlüler tatilde! Bodrum ve Çeşme'den tatil manzaraları
Ünlüler tatilde! Bodrum ve Çeşme'den tatil manzaraları Yoğun geçen sezonun ardından oyuncular Eylül Öztürk, Hayal Köseoğlu, Esra Sönmezer ve Özgü Kaya, tatil için rotalarını yaz aylarının vazgeçilmez adresi Bodrum'a çevirdi. Cemiyet hayatının tanınan simalarından Ayşe Kucuroğlu ise İzmir Çeşme'yi tercih etti. Ünlü isimler, masmavi denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkardılar. İşte objektiflere yansıyan renkli kareler...
13.08.2022 Cadde
Özgü Kaya'nın ilişki durumu karışık! 'Biriyle bir şey olursa görürsünüz'
Özgü Kaya'nın ilişki durumu karışık! 'Biriyle bir şey olursa görürsünüz' İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' dizisinde 'Türkan' karakterine hayat veren Özgü Kaya ile iki yıldır yaşadığı ilişkiyi geçtiğimiz aylarda sonlandıran Özgü Kaya, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. Ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyuncu, Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül’le baş başa yemek yemesi hakkında konuştu.
4.08.2022 Cadde
‘Bekar ve mutluyum’
‘Bekar ve mutluyum’ Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Üç Kız Kardeş’in başrol oyuncularından Özgü Kaya, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi.
4.08.2022 Cadde
Burak Serdar Şanal: Özgü Kaya ile anlaşarak ayrıldık
Burak Serdar Şanal: Özgü Kaya ile anlaşarak ayrıldık Kanal D'de sezon finali yapan, İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' dizisinde 'Türkan' karakterine hayat veren Özgü Kaya ile iki yıldır yaşadığı ilişkiyi geçtiğimiz haftalarda sonlandıran oyuncu Burak Serdar Şanal, geçtiğimiz gece Etiler'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşarak ihanet iddialarına yanıt veren ünlü isim, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
17.07.2022 Cadde
Özgü Kaya gizemli erkek arkadaşıyla kahvaltıda
Özgü Kaya gizemli erkek arkadaşıyla kahvaltıda Kanal D'de yayınlanan ve İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' dizisinde 'Türkan' karakterine hayat veren Özgü Kaya, üç yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Burak Serdar Şanal ile yollarını ayırmıştı. Rol aldığı dizinin çekimleri bitince Ayvalık'tan İstanbul'a gelen güzel oyuncu, önceki gün bir erkek arkadaşıyla objektiflere yansıdı.
28.06.2022 Cadde
Özgü Kaya'dan 'ihanet' iddiasına cevap!
Özgü Kaya'dan 'ihanet' iddiasına cevap! Kanal D'de geçtiğimiz salı akşamı sezon finali yapan, İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' dizisinde 'Türkan' karakterine hayat veren Özgü Kaya, kendisi gibi oyuncu olan Burak Serdar Şanal ile üç yıllık ilişkisinin bitmesi hakkında ilk kez konuştu. İşte sürpriz gelişmeye dair detaylar...
17.06.2022 Cadde
Özgü Kaya'dan asansör pozu
Özgü Kaya'dan asansör pozu Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Üç Kız Kardeş' adlı dizide 'Türkan' karakterine hayat veren Özgü Kaya, oyunculuk performansıyla olduğu kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Instagram hesabını aktif olarak kullanan güzel oyuncu, son olarak asansör aynasında çektiği fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.
23.05.2022 Cadde
Survivor Öykü Çelik kimdir? Öykü Çelik kaç yaşında, nereli, boyu kaç?
Survivor Öykü Çelik kimdir? Öykü Çelik kaç yaşında, nereli, boyu kaç? Oyuncu Öykü Çelik, Survivor yarışmasına ünlüler takımıyla karılmıştı. Ekranların sevilen ismi Çelik, 1987 yılında İstanbul'da doğdu ve Selena dizisi ile oyunculuğa adım attı. Ardından çeşitli film ve dizilerde rol aldı. Peki, Öykü Çelik aslen nereli, kaç yaşında?
27.03.2022 Cadde
Burak Serdar Şanal: Ben seversem ruhumla severim!
Burak Serdar Şanal: Ben seversem ruhumla severim! Meslektaşı Özgü Kaya ile iki yıldır aşk yaşayan oyuncu Burak Serdar Şanal, duygusal bir paylaşımda bulundu. Sevgilisiyle yer aldığı bir fotoğrafı yayınlayan Şanal, "Ben seversem ruhumla severim. O ne durur, ne de unutur..." ifadelerini kullandı.
11.11.2021 Cadde
'Evlilik duyunca tüylerim diken diken oluyor'
'Evlilik duyunca tüylerim diken diken oluyor' Burak Serdar Şanal (33) ile kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Özgü Kaya (25), önceki gün Bebek'te objektiflere takıldı.
13.10.2021 Cadde
'Evlilik yok'
'Evlilik yok' Özgü Kaya, sevgilisi Burak Serdar Şanal’la çıkan evlilik haberlerine, “Birlikteliğimiz güzel gidiyor ama evlilik için daha çok erken” dedi
27.09.2021 Cadde
Evlilik yakında
Evlilik yakında Özgü Kaya ile kendisi gibi oyuncu sevgilisi Burak Serdar Şanal, birlikteliklerinin ikinci yılını Göcek’te Mavi Tur’la kutladı.
3.09.2021 Cadde
Hanımağa'nın Gelinleri konusu ve oyuncuları! Hanımağanın Gelinleri nerede çekildi?
Hanımağa'nın Gelinleri konusu ve oyuncuları! Hanımağanın Gelinleri nerede çekildi? Hanımağa'nın Gelinleri filmi, komedi türünde hazırlandı. Televizyon ekranlarında da sevenleri karşısına çıkan Hanımağa'nın Gelinleri oyuncu kadrosu araştırılıyor. İşte, Hanımağa'nın Gelinleri konusu...
21.07.2021 Cadde
‘Müziği özlemişiz’
‘Müziği özlemişiz’ Burak Serdar Şanal ve Özgü Kaya, Alaçatı’daydı.
3.07.2021 Cadde
Romantik Burak
Romantik Burak Burak Serdar Şanal ile Özgü Kaya, bir dergi çekimi için gittikleri Bodrum’da romantik anlar yaşadı
2.07.2021 Cadde
Ünlü oyuncuların tekne tekne tatili! Özgü Kaya fit görüntüsüyle dikkat çekti
Ünlü oyuncuların tekne tekne tatili! Özgü Kaya fit görüntüsüyle dikkat çekti Yaklaşık 1.5 yıldır aşk yaşayan Özgü Kaya ile Burak Serdar Şanal, geçtiğimiz şubat ayında ayrılmış, sosyal medya hesaplarında birlikte oldukları fotoğrafları silmişti. İlişkilerine ikinci bir şans veren Serdar Şanal- Özgü Kaya çifti, aralarında oyuncu arkadaşları Bertan Asllani ve eşi Hazal Şenel, Ayşen Batıgün ve menajer eşi Abdullah Bulut'un olduğu kalabalık arkadaş grubuyla tekne tatiline çıktı.
10.06.2021 Cadde
Özgü Kaya-Burak Serdar Şanal'dan ‘mutluyuz’ pozu
Özgü Kaya-Burak Serdar Şanal'dan ‘mutluyuz’ pozu Sosyal medyada birlikte paylaştığı fotoğraflarını sildikleri için ayrıldıkları iddia edilen Özgü Kaya ile Burak Serdar Şanal, Bebek’teydi.
22.05.2021 Cadde
Seyirciyle buluşacak
Seyirciyle buluşacak Burak Serdar Şanal, ‘Adım Başı Kafe’ dizisiyle dijital platformda sevenleriyle buluşacak.
6.04.2021 Cadde
Survivor Öykü elendi mi? Öykü Çelik kimdir, nereli, kaç yaşında?
Survivor Öykü elendi mi? Öykü Çelik kimdir, nereli, kaç yaşında? Öykü Çelik, oyunculuğu ile biliniyor. Survivor 2021 sezonunda ünlüler takımıyla başarılı bir performans sergiledi ve adından söz ettirmeyi başardı. Ancak ekrana gelen eleme konseyinde adaya vedan eden yarışmacı oldu. Peki, Öykü Çelik boyu ve yaşı kaç?
1.04.2021 Cadde
Özgü Kaya ile Burak Serdar Şanal ayrıldı mı?
Özgü Kaya ile Burak Serdar Şanal ayrıldı mı? Yaklaşık bir buçuk yıldır aşk yaşayan Özgü Kaya ile Burak Serdar Şanal'ın ayrıldığı iddia edildi. Sosyal medya hesaplarında birlikte oldukları fotoğrafları silen oyuncu çiftten, konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.
24.02.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Burak Serdar Şanal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.