Burhan Karaçam

Burhan Karaçam

Son dakika Burhan Karaçam haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Burhan Karaçam gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Burhan Karaçam haber sayfamızda...

Burhan Karaçam

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 212 burhan karaçam haberi bulunmuştur.
Erol Bilecik'ten Aziz Yıldırım'a cevap! Fenerbahçe'nin borcunu açıkladı
Erol Bilecik'ten Aziz Yıldırım'a cevap! Fenerbahçe'nin borcunu açıkladı Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Erol Bilecik, eski başkan Aziz Yıldırım’ın iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Erol Bilecik, "Sayın Aziz Yıldırım’ı gerçekleri görmeye davet ediyorum!" notuyla yaptığı paylaşımda, sarı-lacivertlilerin Aziz Yıldırım dönemindeki borç tablosunu yayımladı.
25.06.2023 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım: Kimse çıkmazsa ben buradayım
Aziz Yıldırım: Kimse çıkmazsa ben buradayım Olağanüstü kongre çağrısını bir kez daha yineleyen Aziz Yıldırım, “Fenerbahçe’nin başkan adayının olmaması ihtimal dahilinde değildir. Hiç kimse aday olarak ortaya çıkmaz ise ben buradayım. Ben her zaman hazırım” dedi.
24.06.2023 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım gönlünden geçen iki başkan adayını açıkladı! 'Kimse çıkmazsa ben adayım'
Aziz Yıldırım gönlünden geçen iki başkan adayını açıkladı! 'Kimse çıkmazsa ben adayım' Fenerbahçe'de sezonun bitmesiyle birlikte sular durulmuyor. Sarı-Lacivertli ekibin eski Başkanı Aziz Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gönlündeki iki başkan adayını açıklayan Aziz Yıldırım, Ali Koç hakkında da konuştu. İşte detaylar...
23.06.2023 Fenerbahçe
Son dakika - Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a: Mahkemeye vermezseniz adam değilsiniz!
Son dakika - Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a: Mahkemeye vermezseniz adam değilsiniz! Fenerbahçe’nin kongresinde Aziz Yıldırım’ın sözlerine sert bir karşılık geldi, büyük bir tepki yükseldi.
26.06.2021 Fenerbahçe
Son dakika - Fenerbahçe 34'üncü başkanını seçiyor!  Olağan Seçimli Genel Kurul başladı
Son dakika - Fenerbahçe 34'üncü başkanını seçiyor! Olağan Seçimli Genel Kurul başladı Fenerbahçe Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Ülker Stadı'nda gerçekleştiriliyor. Yarın da devam edecek olan kongrede mevcut Başkan Ali Koç, tek aday olarak seçime girecek. Fenerbahçe Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı başladı. Vefa Küçük, Genel Kurul Divan Başkanlığı’na oy birliği ile seçildi
25.06.2021 Fenerbahçe
Son dakika | Burhan Karaçam: Borcumuz Ekim ayında 460 milyon Euro'ya geriledi
Son dakika | Burhan Karaçam: Borcumuz Ekim ayında 460 milyon Euro'ya geriledi Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu (YDK) toplantısı, koronavirüs tedbirleri kapsamında online olarak devam ediyor. Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam, yaptığı açıklamada kulübün mali durumlarına değindi. Karaçam, ''612 milyon Euro olan borcumuz 460 milyon Euro'ya geriledi" dedi.
24.10.2020 Fenerbahçe
Son dakika | Ali Koç: Etrafımızda dönen senaryolar ve algı operasyonları var
Son dakika | Ali Koç: Etrafımızda dönen senaryolar ve algı operasyonları var Fenerbahçe Kulübü'nün Ekim ayı Yüksek Divan Kurulu (YDK) toplantısı, koronavirüs pandemisi nedeniyle online olarak yapıldı. Divan kurulu toplantısını YDK Başkanı Vefa Küçük evden yönetirken, Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri ise Ülker Stadı'ndaki 1907 Tribünü'nde sosyal mesafe kuralına uyarak takip etti. Başkan Yardımcısı Buran Karaçam'ın yönetim kurulu faaliyet raporunu okumasının ardından Selda Leventçi, denetim kurulu raporunu okudu. 
24.10.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe Beko - CSKA Moskova: 77-78
Fenerbahçe Beko - CSKA Moskova: 77-78 Turkish Airlines EuroLeague 3’üncü hafta maçında Fenerbahçe Beko, Rusya'nın CSKA Moskova ekibine normal süresi 69-69 biten karşılaşmanın uzatma bölümünde 78-77 mağlup oldu.
Fenerbahçe'de korona zararı 300 milyon lira
Fenerbahçe'de korona zararı 300 milyon lira Fenerbahçe için koronavirüsün faturası şimdiden ağır oldu.
30.06.2020 Fenerbahçe
İsmail Kartal: Eğer o olay olmasaydı, büyük ihtimalle şampiyon olabilirdik
İsmail Kartal: Eğer o olay olmasaydı, büyük ihtimalle şampiyon olabilirdik 4 Nisan 2015'te Fenerbahçe futbol takımının teknik direktörlüğünü yapan İsmail Kartal, Fenerbahçe Televizyonu’nda gerçekleştirilen ‘4 Nisan Gündem Özel' programına açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım çıldırdı! Ali Koç karşılık verdi: “Başkan bana sesini yükseltme”
Aziz Yıldırım çıldırdı! Ali Koç karşılık verdi: “Başkan bana sesini yükseltme” Aziz Yıldırım ile şu anki başkan vekili Burhan Karaçam arasında yaşananlar Fenerbahçe’deki bölünmenin işaret fişeğiydi. Senad Ok'un yazı dizisi ZİRVEDEN DİBE sportif çöküş nedenleri...
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de her şey o gün başladı!
Fenerbahçe'de her şey o gün başladı! Fenerbahçe’nin önce ekonomik sonra psikolojik ardından da sportif çöküşünün startı o gün verildi...
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de kongre sesleri!
Fenerbahçe'de kongre sesleri! Fenerbahçe’de yaşanan kötü gidişin sona ermemesi genel kurulun daha erken bir tarihe çekilmesini gündeme getirdi
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe haberleri | Burhan Karaçam konseri derbiye tercih etti
Fenerbahçe haberleri | Burhan Karaçam konseri derbiye tercih etti Fenerbahçe yönetiminin ağır toplarından Burhan Karaçam’ın Ali Koç ile arasındaki soğukluk derbide net bir şekilde ortaya çıktı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe’de neler oluyor! Samandıra’da kazan kaynıyor...
Fenerbahçe’de neler oluyor! Samandıra’da kazan kaynıyor... Son üç haftada sekiz puan bırakan sarı-lacivertliler “Omuz omuza şampiyonluğa” söyleminden giderek uzaklaşıyor, hem yönetimde, hem de Samandıra’da kazan kaynıyor
30.06.2020 Fenerbahçe
Son dakika | Fenerbahçe'den Burhan Karaçam açıklaması
Son dakika | Fenerbahçe'den Burhan Karaçam açıklaması Fenerbahçe Spor Kulübü, Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam’ın görevinden istifa ettiğine dair çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Böyle devam
Böyle devam Fenerbahçe’de birçok kongre üyesi, başkanın yönetim kurulunu daha tecrübeli isimlerden oluşturmasını istedi. Sarı-lacivertli kulübün patronunun ise eski tip yönetici tarzının artık terk edilmesi gerektiğini düşündüğü öğrenildi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Çare aranıyor
Çare aranıyor Sarı-Lacivertli kulüpte; ekonomik konular bir numaralı gündem maddesi olmaya devam ediyor, yoğunluk bitmiyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
İcra kurulu göreve başladı
İcra kurulu göreve başladı Başkan Ali Koç’un oluşturduğu ve başkanlık ettiği kurulda dört üye bulunuyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
Burhan Karaçam: '612 milyon Euro olan borç, 568 milyon Euro'ya inmiş durumda'
Burhan Karaçam: '612 milyon Euro olan borç, 568 milyon Euro'ya inmiş durumda' Fenerbahçe Başkan Yardımcısı Burhan Karaça, kulübün mali durumu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
27.10.2019 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı Divan Kurulu'nda Ali Koç'tan müjde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı Divan Kurulu'nda Ali Koç'tan müjde Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu (YDK) Ekim Ayı Olağan Toplantısı, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da toplantıya katıldı. Yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkürlerini sunan Koç, 17 yıl sonra Kenan Evren Lisesi'nin kulübe devrinin bu hafta gerçekleştiğini belirterek yaptığı yardımlardan dolayı da Erdoğan'a bir kez daha teşekkürlerini iletti. Daha sonra kürsüye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir konuşma gerçekleştirdi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Müşteri odaklı herkes kazandı
Müşteri odaklı herkes kazandı Bankacılık sektöründe 21 yıl boyunca aktif çalışan duayen bankacı Burhan Karaçam, ‘dönüşümün’ kitabını yazdı. Karaçam, ürün odaklı bankacılıktan müşteri odaklı bankacılığa geçişin toplumun önünü açtığını söyledi
14.10.2019 Ekonomi
Ekonomik mücadele
Ekonomik mücadele F.Bahçe Yönetimi, hem futbolda başarı hem de amatör branşlarda zirve yarışından kopmamak için gece gündüz çalışıyor
30.06.2020 Fenerbahçe
Ali Koç'tan imza töreninde Galatasaray örneği
Ali Koç'tan imza töreninde Galatasaray örneği Fenerbahçe, erkek voleybol takımının forma sırt ve kadın voleybol takımının şort sponsorluğu için Fluo markasıyla 1 yıllığına anlaştı. İmza töreninde konuşan Başkan Ali Koç, "Fluo şirketi Türkiye'ye Galatasaray ile girdi. Bu, Fenerbahçe, Galatasaray olayı değil. Galatasaray beraberliği olmasa belki burada bu beraberlik olmayacaktı. Saha dışında yapıcı beraberlikler olmalı" dedi.
1.07.2020 Voleybol
Fenerbahçe Voleybol Takımları'nın yeni sponsoru Fluo
Fenerbahçe Voleybol Takımları'nın yeni sponsoru Fluo Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı ve Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı Fluo ile sponsorluk anlaşması imzaladı.
1.07.2020 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Burhan Karaçam ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.