Burhaniye

Burhaniye

Son dakika Burhaniye haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Burhaniye gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Burhaniye haber sayfamızda...

Burhaniye

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.094 burhaniye haberi bulunmuştur.
Zafer Algöz'den duygulandıran paylaşım! 'Sizler olmadan ilk bayramımız'
Zafer Algöz'den duygulandıran paylaşım! 'Sizler olmadan ilk bayramımız' Oyuncu Zafer Algöz, 24 gün arayla önce annesi Güner Algöz'ü, ardından babası Cevdet Algöz'ü toprağa vermişti. "65 yıllık aşıklar cennette buluştular" diyen sanatçı, Ramazan Bayramı'nda hüzünlü bir paylaşıma imza attı.
10.04.2024 Cadde
‘Demokrasinin olmazsa olmazı olarak görüyoruz’
‘Demokrasinin olmazsa olmazı olarak görüyoruz’ 31 Mart seçimlerinin ardından Burhaniye’de yeni dönem için görev alan muhtarlar, Başkan Deveciler’i ziyaret ettiler.
6.04.2024 Ege
Balıkesir'de CHP’nin adayı Ahmet Akın Büyükşehir Belediye Başkanı oldu
Balıkesir'de CHP’nin adayı Ahmet Akın Büyükşehir Belediye Başkanı oldu Balıkesir'de 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, resmi olmayan sonuçlara göre, CHP’nin adayı Ahmet Akın Büyükşehir Belediye Başkanı oldu.
1.04.2024 Gündem
2024 BURHANİYE SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Balıkesir Burhaniye Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 BURHANİYE SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Balıkesir Burhaniye Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Balıkesir Burhaniye Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Burhaniye ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Balıkesir Burhaniye Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Kuzu göbeği mantarı altın ile yarışıyor
Kuzu göbeği mantarı altın ile yarışıyor Burhaniye ilçesinde, bahar yağışları ile birlikte Madra Dağı’nda çıkmaya başlayan Kuzu Göbeği mantarının kilosu 900 liraya kadar çıktı.
30.03.2024 Ege
Başkan Deveciler hemşehrileriyle buluştu
Başkan Deveciler hemşehrileriyle buluştu Burhaniye Belediye Başkanı ve CHP Burhaniye Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Deveciler ile CHP Burhaniye Belediye Meclis Üyesi Adayları, Bahadınlı Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek ilçenin geleceği hakkında görüş alışverişinde bulundu. Buluşmada, geçmiş beş yılda ortak akıl ve işbirliğiyle gerçekleştirilen projelerin yanı sıra önümüzdeki beş yıl için planlanan faaliyetler hakkında bilgiler verildi.
23.03.2024 Ege
40 yıllık muhtar yeniden aday
40 yıllık muhtar yeniden aday Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde 40 yıldır Sübeylidere Mahalle Muhtarlığı yapan Mustafa Demir, tekrar aday olduğunu açıkladı.
16.03.2024 Ege
Zafer Algöz'ün acı günü... Annesini son yolculuğuna uğurladı
Zafer Algöz'ün acı günü... Annesini son yolculuğuna uğurladı Ünlü oyuncu Zafer Algöz'ün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden annesi Güner Algöz (83), Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde toprağa verildi.
9.03.2024 Cadde
Liseli gençlere şiddet eğitimi
Liseli gençlere şiddet eğitimi Burhaniye Belediyesi Kadın Danışma Merkezi, Hacı Mehmet Fevzi Köylü Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini ağırladı.
24.02.2024 Ege
12 ilde düzenlenen Kafes operasyonuyla 3 çete çökertildi
12 ilde düzenlenen Kafes operasyonuyla 3 çete çökertildi Aydın, Kastamonu ve Balıkesir merkezli 12 ilde Kafes operasyonu düzenlendi. Operasyonlar neticesinde Aydın'da Teoman Avcı ve Ferdi Kayhanlı'nın, Kastamonu'da Ömer Çınar'ın, Balıkesir'de ise Salih Babayiğit'in liderliğini yaptığı 3 organize suç örgütü çökertildi.
22.02.2024 Haberler
Son dakika! 12 ilde düzenlenen Kafes operasyonuyla 3 çete çökertildi
Son dakika! 12 ilde düzenlenen Kafes operasyonuyla 3 çete çökertildi Aydın, Kastamonu ve Balıkesir merkezli 12 ilde Kafes operasyonu düzenlendi. Operasyonlar neticesinde Aydın'da Teoman Avcı ve Ferdi Kayhanlı'nın, Kastamonu'da Ömer Çınar'ın, Balıkesir'de ise Salih Babayiğit'in liderliğini yaptığı 3 organize suç örgütü çökertildi.
22.02.2024 Gündem
20 yıllık psikolog megafonla süt satıyor! 'Karasineğe 'Lütfen çıkar mısın?' diyordum'
20 yıllık psikolog megafonla süt satıyor! 'Karasineğe 'Lütfen çıkar mısın?' diyordum' 20 yıllık psikolog Şeyda Nur Boybeyi, önce ofisini kapatıp bir karavan kiraladı. Ardından da kendi karavanıyla 1 sene boyunca Türkiye’yi gezdi. İstanbul’a yeniden dönemeyeceği anladığında da Burhaniye’de babasına ait olan çiftliğin işletmesini alarak burada yaşamaya başladı. Şeyda Nur ve aynı çiftlikte yaşayan yakın arkadaşı Elif, şimdilerde ellerinde megafonla bağırarak süt satıyorlar.
22.02.2024 Yaşam
Burhaniye’de yeşil alan sayısını artıyor
Burhaniye’de yeşil alan sayısını artıyor Burhaniye Belediyesi, İskele Mahallesi Adyar Mevkii’nde yeni park yapımı için kolları sıvadı.
17.02.2024 Ege
Okullar depreme ne kadar dayanıklı? İstanbul Valiliği son raporu yayımlandı
Okullar depreme ne kadar dayanıklı? İstanbul Valiliği son raporu yayımlandı İstanbul Valiliği ve İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) yapılan çalışma ile İstanbul’daki okulların olası deprem riskine karşı dönüşüm ve güçlendirme çalışmalarına dair son durum raporu yayınlandı.
15.02.2024 Gündem
İstanbul Valiliği açıkladı: İstanbul’daki okulların deprem raporu
İstanbul Valiliği açıkladı: İstanbul’daki okulların deprem raporu İstanbul Valiliği ve İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) tarafından yürütülen çalışmaya göre İstanbul’daki okulların depreme karşı yapım ve güçlendirme çalışmalarına dair son durum raporu açıklandı.
15.02.2024 Gündem
Denizsiz, yemeksiz yaz tatili 12 bin lira
Denizsiz, yemeksiz yaz tatili 12 bin lira Yaz tatilinde erken rezervasyon fiyatları, geçen yıla göre yüzde 50-100 arttı. Denize uzak, plajı bulunmayan, sadece oda ya da oda kahvaltı sunan tesislerde iki kişinin beş günlük tatili 12 bin liradan başlıyor.
2.02.2024 Ekonomi
Otomobille çarptı! Yaraladığı yayanın yanında ağladı
Otomobille çarptı! Yaraladığı yayanın yanında ağladı Bursa’nın İnegöl ilçesinde, soğuk algınlığı nedeniyle gittiği hastaneden dönen İlker B. (29), yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Kazanın ardından otomobilden inen kadın sürücü İrem Gül B. (26), yaralının yanına giderek gözyaşlarına hakim olamadı. Kazayla ilgili soruşturma başlattı.
21.01.2024 Gündem
Meteoroloji gün verdi! Birçok ilde kar alarmı
Meteoroloji gün verdi! Birçok ilde kar alarmı Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayınladı. Raporda İstanbul dahil 10 il için sarı ve turuncu kodlu uyarılar yapıldı. Vatandaşlara sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı çağrısı yapıldı. İşte detaylar...
18.01.2024 Gündem
Yasak aşk cinayetinde yeni detaylar: Önce o beni aldattı
Yasak aşk cinayetinde yeni detaylar: Önce o beni aldattı Bursa'da, kaybolduktan 6 gün sonra, ormanda 9 kurşunla öldürülmüş olarak bulunan Recep Arı (31) ile ilgili davada, boğuşma sırasında bacağından bıçaklanan tutuklu sanık Kadir Ilgız’ın (24) cinayetin ardından, yarasını tedavi ettirmek için gittiği sağlık ocağında görevli 1’i kadın, 2 sağlık çalışanı tanık olarak dinlendi.
15.01.2024 Gündem
Cinayet davasında şok karar! Sağlık görevlilerine soruşturma başlatıldı
Cinayet davasında şok karar! Sağlık görevlilerine soruşturma başlatıldı Bursa'da kayıp ihbarından 5 gün sonra ormanda cesedi bulunan Recep Arı cinayetinin duruşmasında mahkeme heyeti cinayet delilini önemsemeyen sağlık görevlileri hakkında suç duyurusunda bulunulmasını istedi.
13.01.2024 Gündem
‘Emeğinize sağlık’
‘Emeğinize sağlık’ Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı yol yapım, söküm ve döşeme ekipleri Cumhuriyet ve Bahçelievler Mahallelerinde 6 ayrı noktada eş zamanlı faaliyete geçerek yol yapım, parke taş döşeme ve tamirat işlemlerine başladı.
6.01.2024 Ege
‘Çözüm üreterek ekmeğimizi büyüttük’
‘Çözüm üreterek ekmeğimizi büyüttük’ Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel yeni yıl öncesi belediye emekçileriyle bir araya geldi,
30.12.2023 Ege
Burhaniye 2024’e ışıl ışıl girecek
Burhaniye 2024’e ışıl ışıl girecek 2023 yılının bitimine sayılı günler kala Cumhuriyet Meydanı, Ali Çetinkaya Caddesi ve Burhaniye Belediyesi yılbaşı süslemeleriyle ışıldadı.
30.12.2023 Ege
Atık piller dönüşüme
Atık piller dönüşüme Atık piller, doğa ve insan sağlığı için önemli tehditler oluşturuyor. Burhaniye Belediyesi, atık pillerin geri dönüşümü için önemli bir adım daha attı.
16.12.2023 Ege
Damla öğretmen ölümsüzleşti!
Damla öğretmen ölümsüzleşti! Yatağan Belediye Meclisi, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşamını kaybeden öğretmen Damla Çin Yörü’nün adını ailesinin yaşadığı sokağa verdi.
25.11.2023 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Burhaniye ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.