Oruçluyken burun damlası ve sprey sıkılması doğru mu? Burun spreyi ve burun damlası orucu bozar mı?
Oruçluyken burun damlası ve sprey sıkılması doğru mu? Burun spreyi ve burun damlası orucu bozar mı? Mübarek ramazan ayı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Ramazan ayında en popüler konular ise oruç bozan şeyler... Sık sık burun spreyi kullanmak zorunda kalanlar şimdi oruçluyken bu işlemin orucu bozup bozmadığını sorguluyor. Peki oruçluyken buruna sprey sıkılır mı?
11.03.2024 Ramazan
Göz, burun, kulak damlası oruç bozar mı?
Göz, burun, kulak damlası oruç bozar mı? Ramazan ayı içerisinde vatandaşlar tarafından oruç ile ilgili sorular artış gösteriyor. Oruç tutan vatandaşların merakla araştırdığı sorulardan bazıları da göz, burun, kulak damlası kullanmak oruç bozar mı? Diyanet İşleri Başkanlığı yanıtladı.
17.02.2022 Dini Bilgiler
Burun damlası orucu bozar mı?
Burun damlası orucu bozar mı? 11 ayın sultanı Ramazan'ın başlamasıyla beraber oruç tutacak milyonlarca vatandaş da birçok sorunun cevabını araştırmaya başladı. Peki Burun damlası orucu bozar mı? İşte merak edilen sorunun cevabı...
17.02.2022 Ramazan Haberleri
Burun damlası kullandı, rengi gri oldu
Burun damlası kullandı, rengi gri oldu Amerika'da yaşayan bir genç kadının hayatı 11 yaşında kullandığı burun damlasının ardından kabusa döndü. Metal içerdiği uyarısı bulunan burun damlasını kullandıktan 4 yıl sonra cildi gri bir renge dönen Rosemary Jacobs'un sorununa 60 yıldır çözüm bulunamadı.
13.12.2013 Dünya